به غیر میهن دانلود دیگه چه سایتایی سرعتشون بالاست ؟... امروز دیگه کلا اینترنت پکید:n09:نقل قول:
Printable View
به غیر میهن دانلود دیگه چه سایتایی سرعتشون بالاست ؟... امروز دیگه کلا اینترنت پکید:n09:نقل قول:
پینگ آسی داره این وایمکس ایرانسل!
اسیاتک را ول کنیم بریم وایمکس!
تازه امروز هم اختلال شبکه دارن شانس ما هی قطع میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش دیگه این رویا هم تموم شد وسط دانلود نت قطع شد و یه 20 دقیقه ای بعد وصل شد اما دوباره روز از نو و روزی از نو:n29:نقل قول:
منم زنگ زدم بهشون و پس از 30 نفر در صف بودن گفتن که اصلا همچنین چیزی وجود نداره:n09:نقل قول:
کلا داشت انکار میکرد
یک روز نیست که این مشکل(برای بعضی ها بهشت:n02:) پیش اومده از پریروز بعد از ظهر سرعت اینجوری شده
خلاصه دیدم این قضیه سرعت دانلود بالا از سرور های داخلی رو هر چی من میگم انکار میکنه گفتم بهش سرعت در کل کی بهتر میشه و گفتم بهش من سرعت512 دارم بجای 60 تا ثابت بین 30-40 با نوسان میگیرم،گفتش اتفاقا مشکل پیش اومده این چند روزه ما رفعش کردیم(بخونید مشکلی وجود نداشته مشکل دارش کردیم) و گفتم مرض ندارم دروغ بگم خودتون هم میدونین سرعت نامحدود هارو نصف کردین و... گفتش که نه احتمالا مشکل شما از لینکتونه و چندتا تلفن تو خونه دارین؟و مودمتون به اسپلیتر وصله و از دانلود منیجر استفاده میکنی از این چیزایی که کم میارن میگن و اخر سرم گفت برو از یه سایتی دانلود کن و زنگ بزن خبرشو بده و تق تلفنو قطع کرد:n29:
فکر کنم این کاری که ایشون کرد کاری بود که پشتیبانی صبانت چندسال پیش میکرد یعنی هی میگفت مودمتو ببر سر خط و... . لااقل مشکل داره بگین مشکل داره، مردم دیگه اینجوری سر کار نمیرن
+
دیدم با یه لینک سرعت خوب نمیده 3 تا لینک از داخلی گذاشتم داشت با سرعت 100-200 کیلو دان میکرد(کسایی که با 500-600 دانلود میکنن نخندن همینشم برای ما تعجب آور بود) نیم ساعتی که زرتی قطع شد و الانم سرعت بالا نمیره
دهن سرویسا دوباره سرعتا رو محدود کردند دوباره از منم مثل شما اومده رو 30-40نقل قول:
اما خوبه یه 25 گیگی گرفتم.
+نقل قول:
فکر کنم این قطعی نیم ساعت برای همه بوده باشه و فکر کنم دیگه دانلود با سرعت بالا از سرور های داخلی هم تموم شد.
تازه فهمیده بودیم چندتا دانلود همزمان بذاریم سرعت بالا میاد
+
سرعت همچنان افتضاح از سرور داخلی+خارجی،30 بالاتر نمیان
آقا باور کنین سرعت 60 رو هم به ما بدن راضی هستیم ولی حتی اینم نمیدن
از تمام این اتفاقاتی که شما میگین فقط قطع شدناش به من رسیده سرعتم وقتی وصله 60 65 هست ...وقتی هم قطع میشه که ...
اسیا تک شیراز 1024 نامحدود:n03:
کلا شانسی بوده این سرعتا تو این 2.5 روز(اتل متل توتوله کردن برای یه نفر سرعت بالا افتاده ،برای یه نفر سرعت فرقی نکرده و...:n08:)نقل قول:
انقد زنگ زدید پرسیدید قضیه این سرعتای فضایی چیه ک فلکه رو بستن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سرعت زیاد میشه اینقد نیاین بگین به گوششون میرسه وسط دانلود قطع کردن نامردا :n28: داشتم با سرعت 650 دانلود میکردما.