فعلا تو سایت تا 256 نامحدود قابل تغییر هست. کسی 512 تازگی ها تغییر تعرفه داده؟ منم شنیدم یک و دو مگ به بالا فقط محدود هست. اما 512 تو سایت نیست . ( البته من خودم الان 512 هستم )
Printable View
فعلا تو سایت تا 256 نامحدود قابل تغییر هست. کسی 512 تازگی ها تغییر تعرفه داده؟ منم شنیدم یک و دو مگ به بالا فقط محدود هست. اما 512 تو سایت نیست . ( البته من خودم الان 512 هستم )
آقا 2 مگ نامحدود نگیرید . این تجربه چند ماهه منه. پولتون رو دور میریزید.مگر اینکه از ایران فقط بخوایید دانلود کنید .خداییش خوبه.ولی سرورهای خارج افتضاح.جدیدا که خیلی افتضاح شده خارج.
تست همین الان :گوگل رو به زور میاره بالا به هر کی بخاید قسم می خورم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو سایتهایی که سرور داخل ایران دارند مثل آپارات راحت بشین صبح تا شب فیلم ببین :
فقط کسانی که از داخل دانلود میکنند 2 مگ نامحدود بگیرند.سایتهای دانلودی زیادی هست در داخل
بازم میگم خارج افتضاح ست
سلام کسی دانلود شبانه زده طرح محدود خوبه؟
من کریو فعال میکنم هیچ سایتی باز نمیشه، چرا؟
چهارشنبه درخواست تخلیه به پارس دادم و امروز مخابرات سرویس 512 نامحدود رو خطم فعال کرد ، توقع نداشتم به این زودی ها خط تخلیه بشه و سریع سرویس رو فعال کنن، تا الان که فراتر از انتظارم بوده، مخصوصا سرعت پیج باز کردنش عالیه، مرکز آیت.
من که یک هفته هست سرویس 512 نامحدود گرفتم هیچی نگفتن . فقط از اون موقع که سرویس دادن تا به امروز که یک هفته است سرعت روی 128 ولی تو سایت زده 512 به 2020 زنگ میزنیم باید کمال تشکر ازش کرد که اینقد پشتیبانی قوی همیشه میگه شبکه اختلال داره مشکل سراسری میگم تا کی درست میشه معلوم نیست بهتون زنگ میزنن . اگر تا هفته دیگه درست نشه میرم درخواست جمع آوری میدم پول 512 میگیرن بعد 128 ارائه میدن .نقل قول:
امروز البته افت سرعت خیلی داشتم.
سابقه نداشته تا حالا انقدر سرعت افت کنه.
احتمالا حل شدنی هست . باید صبور باشین . من یک سال سابقه استفاده از مخابرات رو دارم. الان واقعا سرویسش بهتر شده نسبت به چند ماه پیش که روزی 3 4 ساعت قطع بود.
درسته منم بیشتر از یکساله که از مخابرات سرویس میگیرم، میشه گفت روند رو به رشدی داشته اما این اتفاقات اخیر کمی نگرانم کرده. مثل تغییر حالت کاملا نامحدود به ماهیانه 108 گیگابایت یا همین اخبار/شایعات در مورد محدود شدن 1مگ و 2مگ. البته چند روزیه که خیلی اختلال داشته و قطعی زیاد داشتم اما اخیرا سرویس پارس آنلاین هم محدودیت های زیادی روی دانلود شبانه گذاشته! فکر میکنم کشورمون داره به سمت بیشتر محدود شدن جلو میره! حتی 3g ایرانسل هم کذایی از آب دراومد! روز به روز تعرفه ها گرونتر و سرعت پایینتر و حجم محدودتر میشه :|نقل قول:
قيمت اينترنت همه اپراتورها كاهش یافت
از اول آبان ماه تعرفهی قیمت پهنای باند اپراتورها کاهش یافته است. این کاهش قیمت به موجب دستور معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعمال شده است.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با ابلاغ مصوبه ۲۰۰ كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: اپراتورهای ارائهكننده خدمات دسترسی اینترنت و اینترنت پرسرعت مخصوصا شركتهای ندا مجاز نیستند قیمت خدمات خود به كاربران را افزایش دهند.
غلامرضا داداشزاده افزود: كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه شماره ۲۰۰ را با توجه به بازخوردهای حاصل از اجرای مصوبه ۱۸۱ و به منظور بهرهمندی تمام اپراتورها و كاربران از كاهش قیمت پهنای باند تصویب و از اول آبان ماه به دارندگان پروانه ابلاغ كرده است.
سایر مفاد مصوبه ۱۸۱ بدون تغییر بوده و تمامی اپراتورهای ارائهكننده پهنای باند اینترنت ملزم به اجرای مفاد این مصوبه و رعایت تعرفههای پیشبینی شده در آن هستند. هرگونه افزایش قیمت از سوی اپراتورها تخلف و گرانفروشی محسوب شده و در قالب نظارتهای رگولاتوری و كمیتههای طرح پایش با اپراتورهای متخلف برخورد میشود.پیش از این كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۱۸۱ كاهش قیمت پهنای باند را تنها برای ارائهدهندگان سرویس ADSL تصویب كرده بود كه با بازنگری در این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای تمامی خدمات و كاربردها و بهرهبرداران در قالب جدول زیر تعیین شده است:
غلامرضا داداشزاده - معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری
سرعت (بیت بر ثانیه) اینترنت تعرفه (ریال) ۶۴ كیلو ۱ برابر ۶۴ كیلو ۶۵۱،۰۰۰ ۱۲۸ كیلو ۲ برابر ۶۴ كیلو ۱،۳۰۲،۰۰۰ ۲۵۶ كیلو ۳ برابر ۶۴ كیلو ۱،۹۵۳،۰۰۰ ۵۱۲ كیلو ۵ برابر ۶۴ كیلو ۳،۲۵۵،۰۰۰ ۱۰۲۴كیلو ۹ برابر ۶۴ كیلو ۵،۸۵۹،۰۰۰ ۲۰۴۸ كیلو ۱۶ برابر ۶۴ كیلو ۱۰،۴۱۶،۰۰۰ ۴ مگا ۲۷ برابر ۶۴ كیلو ۱۷،۵۷۷،۰۰۰ ۸ مگا ۴۵ برابر ۶۴ كیلو ۲۹،۲۹۵،۰۰۰ ۲۰ مگا ۹۱ برابر ۶۴ كیلو ۵۹،۲۴۱،۰۰۰ ۳۴ مگا ۱۲۸ برابر ۶۴ كیلو ۸۳،۳۲۸،۰۰۰ ۱۰۰ مگا ۳۳۰ برابر ۶۴ كیلو ۲۱۴،۸۳۰،۰۰۰ (Mbps۱۵۵)STM۱ ۴۲۶ برابر ۶۴ كیلو ۲۷۷،۳۲۶،۰۰۰
ولی به نظر من نکته جالب توجه اینه که نه تنها ارزون نشده بلکه طبق این جدول گرون هم شده!!!:n04:
مثلا من که سرعت 512 دارم ماهیانه 22 تومان میدم ولی طبق این جدول الان قیمتش 32550 شده!!!:n24:
کسی میدونه جریان چیه؟!؟:n13:
این خطوط نامحدود هستن
isp میان همین خطو بین 8 الا 10 نفر شیر میکنن بعد دوباره با استفاده از سیستم مانیتورینگ و این جور چیزا محدود میکنم و واسه هر گیگ اضافه پول میگرن و از این سیستم های حداقل تبادلی استفاده میکنن تا با قیمت مناسب :دی به مردم بدن
الان اکثر خبر گذاری ها نوشته بودن کاهش 25 % اینترنت اما در اصل ارزون که نمیشه هیج 10 % هم گرون میشه چون قبلا (فکر کنم ماه تیر بود) تصویب کرده بودن 35 % اینترنت ارزون بشه همه شرکت ها یه مقدار کم کردن اما 35 % ارزون نکردن الان 35 رو کردن 25 که بهنقل قول:
زودی همه شرکت ها 10% گرون میکنن