خراب شد.... امروز دیگه از سرعت فضایی خبری نیست؟؟؟؟ کلا نمیشه از هیچی دانلود کرد!!!!! حتی سرعت عادی
Printable View
خراب شد.... امروز دیگه از سرعت فضایی خبری نیست؟؟؟؟ کلا نمیشه از هیچی دانلود کرد!!!!! حتی سرعت عادی
مال من دیروز بین 250 الی 400 میگشت الان شده بین 60 تا 160 حالا خداکنه از این بدتر نشه
برا من ک هنوز از میهن دانلود و 1-2 تا سایت دیگه سرعت فضاییه ! :n02:
تازه بیشترم شده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک 1 ساله آسیاتک دارم. اولش خیلی خوب بود... حالا چند ماهه سرویسای نا محدودشو تست می کنم همه سرعتا رو.. سرعت خوبه تا وقتی که اون حجم هدیه تموم بشه، بعدش سرعت به دایال آپ تبدیل می شه!
الان چالاک نامحدود بي کران نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا ) ، یعنی همون 256 دارم. امروز درست بعد از 4گیگ دانلود کانکشن قطع شد و بعد که وصل شد سرعت به دایال آپ سوئیچ شد. حالا حتی سبکترین پیج هم باز نمی شه.
دقیقه نه؟
خوب نت رویایی ما هم بالاخره قطع شد:n28:
برنامه ریخته بودم یه 150 گیگی بگیرم الان 512 برنزی گرفتم سرعتش 40 42 بیشترم نمیشه بیشتر صف دانلود رو پاک کردم:n02:
یه ماهی با این سر میکنم امیدوارم تا اون موقع انتخاب های بهتری داشته باشیم:n27:
یعنی از این افتضاح تر دیگه نمیشه:n19: با قطع هیچ فرقی نداره:n03::n03:
جالبیش اینجاست که ping به نظر خوب میاد ولی سایت باز نمیشه:n23:
من موندم چطوری بعضی ها با سرعت های فوق فضایی دارن دانلود میکنن
و چطور بعضی ها سرعت دانلودشون حتی در حد اسمش هم نیست
(نامحدود)
به این میگن عدالت:n23:
آقا باور کنین ما سرعت فضایی نخواستیم شما همون سرعت اسمی رو بدون نوسان با سرور داخلی و خارجی بده بسمونه
:n09:چه فازی میده این سرعتا از دیروز تا الان 25 گیگ دان شده:n09::n08:نقل قول:
مهدی جان یکی از کاربرا ازشون در این مورد افزایش سرعت سوال پرسیده که مشکلو این گونه توضیح داده:نقل قول:
نقل قول:
امروز مشکل "اکانتینگ!" داشتن انگار ... زنگ زدم، بعد از بیست دقیقه (52 نفر در صف انتظار) بهم این جوابو داد... حالا برای ما قطع شده بود، شانس شما سرعت انقدر شده
دو ساعتی هست نت من قطع شده!
راست یا دروغ میگن داریم پهنای باند اضاف میکنیم!