نقل قول:ممنون میشم جوابم بدیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6691225&postcount=13799
Printable View
نقل قول:ممنون میشم جوابم بدیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6691225&postcount=13799
دوستان دیگر هم اگه نظری داشته باشن ممنون می شم.نقل قول:
دانلود تو پارس مثل خیلی از آی اس پی های دیگه به مرکز مخابراتی ربط داره . تو شهر ما ساری , یکی با سرعت 128 سرعت دانلود شب اش از 200 K/B هم بیشتره و یکی با سرویس 1 مگ هم سرعتش به زور به 20 K/B میرسه . علت هم ساده اس . قدرت و کیفیت ارائه خدمات در مراکز مخابراتی و تعداد کاربر در اون منطقه مخابراتی. یک مرکز بستر سخت افزار و نرم افزار اش قویتره و می تونه یوزر های بیشتری رو با کیفیت سرویس بده و یکی ضعیف تر هست با اونکه سرویس هایی که اونها استفاده می کنن هم مثل بقیه مراکز SHARE هست . خلاصه اش اینکه قبل از اینکه بگی با کدوم سرویس سرعت بالاتری واسه دانلود خواهی داشت , بپرس مرکز مخابراتی ات کجاست که اگر مرکزت خوب باشه 128 هم بگیری عالیه و اگر بد باشه شما 2 مگ هم بگیری لذت کارباهاش رو نمی بری .نقل قول:
من خودم 256 دارم . سرعت دانلود روز بالای 220 هست ولی شب آخرش 50 K/B .
الان 128 دارم می خوام برای ماه بعد تمدید کنم
سرعت شبانه هم معمولا 40 هستش (البته 12:30 تا 1 145 هست و 5 تا 7 هم 80 تا 145 متغیره)
سعی کن اکانتی را بگیری که حجم ترافیک کافی برات داشته باشه وگرنه سرعتها یکی هست !نقل قول:
اما خدایی این ظلم هست باید بین کسی که 128 داره با کسی که 1 مگ داره باشه اما شاید با این سیاست میخواد همو راضی نگه داره -راستی برای هر مخابراتی شرکت های بخصوصی سرعتش خوب هست -باید چک کنی با مرگز
مخابراتت کدوم شرکت سروس دهی خوبی داره - من 4 تاشرکت عوض کردم که تازه پارس توش خوب بد
دوستان برای اولین تو این دوسال ترافیک کم نیودم.فقط فقط بخاطر سرعت خیلی خیلی پایین پ ا ر س بود قبلا سرعتم پایین بود اما باز از م ترافیک میدزدید.الان نزدیک 2گیگ حجم دارم اما 12روز دیگه به قرار دادم باقی مونده میشه این دوگیگ را به دوره بعد انتقال داد یا نه؟
دوست عزيز سرعت يكي نيسنقل قول:
ممكنه يكي با 256 وضعش بهتر از 1 مگ باشه ولي سرعت يكي نيس
128 حداكثر 140 ك هستش و 256 حداكثر 190 و 512 حداكثر 225
همه اينا رو خودم تست كردم :10:
اگر گیگ جز اکانت اصلی باشه مبپره اما اگه گیگ اضافه خریده باشی یا خودش بابت روز خاضی بهت اضافه کرده باشه به سرویس بعدیت اضافه میشه -توجه داشته باش هر وقت با اینترنت کاری نداری موذمت را خاموش کنی منم مشکل کم شدن اکانت داشتم اما از وقای این کارو میکنم دیگه کم نمیشه :31:نقل قول:
اگه روي شبانه حساب باز ميكنيد بايد بگم بيشتر بستگي به شانستون دارهنقل قول:
دارم ركورد ميزنم با سرويس 1 مگ:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]