آخ آخ من الان دیدم شده30تومن!نقل قول:
مطمئنی واسه ما که قبلا طرح داشتیم همون قیمت قبلیه؟
از کی اینجوری شد قیمتا؟
Printable View
آخ آخ من الان دیدم شده30تومن!نقل قول:
مطمئنی واسه ما که قبلا طرح داشتیم همون قیمت قبلیه؟
از کی اینجوری شد قیمتا؟
آره عزیز یه ۳ روزی میشهنقل قول:
در اصل درح ها کلا عوض شده و اگه اسم طرح هارو ببینید ، با قبلیا فرق دارن و همینطور قیمتشون
ولی شما میتونی از قسمت صفحه مشترکین ، طرح های قبلی خودت رو انتخاب کنی و اونجا تغییری نکرده قیمت ها
نقل قول:
دوست عزیز! مبین نت سرعت هاش رو به کیلوبیت ارائه نمی ده. بلکه به کیلوبایت ارائه می ده.
تو تعهداتش هم گفته ضریب دسترسی 1 به 4 هست. یعنی ایشون که الان 1 مگ دارن باید میانگینا 256 تا سرعت دانلودشون باشه.
فکر کنم که راجع به سرعت حق با او دوستمون بود که داشت باهاتون جدل می کرد (فقط راجع به سرعت ها. نه چیز دیگه)
من الان رو یه مودم دیگه یه طرح 512 دارم. دیروز همه چی خوب بود. اما از امروز بعدازظهر سرعتم یک سوم شد.
و یک چیز خیلی عجیب دیگه. من وقتی تو سایت speedtest.net می رم می بینم که محل اقامتم رو زده اصفهان. در صورتی که من الان کرج هستم. حتی وقت هایی هم که تهران هستم و تست می گیرم محل اقامت رو درست می زنه. اما الان زده اصفهان
دیگران هم همین مشکل رو دارند؟ نکنه سرور های تهران ترکیده و واسه همین همه چیز به اصفهان منتقل شده و واسه همین هم سرعتم به شدت پایین اومده؟
IP که میگیرید چیه؟نقل قول:
از این سایت ببینید و بگوئید
تو مبین نت هیچ بایدی وجود نداره و هر چیزی امکان داره ، از کسانی که با اینترنت ۲ مگ سرعت ۱۳ میگیرن ، تا کسایی مثل من که با همون ۴۰۰ میگیرمنقل قول:
سلام
کجا گفته که سرعتش را به کیلوبایت ارايه میده؟
همه شرکتها سرعت را به کیلوبیت میدهند.
شما با اسپید تست هم میتونید این را بفهمید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان هرگز به حرف کسانی که میان اینجا و میگن مبین نت همینه دیگه،سرعت پایینه میخواستی نگیری،تقصیر خودته...گوش ندین، اینا یا یه ریگی تو کفشون هست یا اینکه با حق و حقوق خودشون آشنا نیستن!!نقل قول:
شما با مبین نت قرارداد امضا کردی و اونا متعهد شدن که سرعت و حجم دانلود مورد درخواست شما رو بهتون ارائه بدن،
من چند تا ایمیل زدم، تماس گرفتم و تو سایت قسمت ارتباط با مشتری رو دوبار پر کردم، یه سری چرت و پرت جواب دادن، گفتم بابا آنتن من فوله، سرعتم هم قبلا خوب بود الان افت کرده....خلاصه، ظاهرا از امروز صبح یه تغییراتی ایجاد شده و سرعتم بالا رفته، اگه بهمین صورت ثابت موند معلوم میشه من نتیجه گرفتم و بهتون میگم به کجا ایمیل بزنین و چی بگین، اگه نه، که میفهمیم شانسی بوده...
سلام دوستان،یه سوال داشتم
کسی از شما با مودم جیبی مبین نت کارکرده؟؟
میخوام ببینم وضعیتش از نظر آنتن دهی و دوام شارژ به چه صورته و آیا ارزش خرید داره؟
اصلا و ابدا بدرد نمیخوره ، یعنی هم پچل گرون میدی هم هیچی نمیتونی استفاده کنی ، خیلی از لحاظ آنتن دهی داغونه ، یعنی میتونم بگم بیشتر موقع ها اصلا آنتن نمیده !نقل قول: