ایول مرسی!...من میخوام ایم رو به 50 برسونم و اپیرنس رو به 40....بعدش هم شوتینگ رو می برم بالا...به نظرت خوبه؟نقل قول:
Printable View
ایول مرسی!...من میخوام ایم رو به 50 برسونم و اپیرنس رو به 40....بعدش هم شوتینگ رو می برم بالا...به نظرت خوبه؟نقل قول:
نقل قول:یکی انگار من را صدا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید آنالیزور اینجا هست به من میگی آنالیز کنم :دی
لازم نکرده تو به جاش معذرت بخواهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مگه وکیل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوم اینکه من بجای اون ازت معذرت میخوام و همینجا میخوام این بحث ها رو تموم کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
به یک نفر وکیل احتیاج دارم از کسایی که علاقمند هستند به------- 0914 تماس بگیرند :31:
خوبه ولی قبل اینکه به ایمت اسکیل بگذاری تمامی آتریبیوت ها را برگردون به دکس تا هم ایم بره بالا و هم شوتتنقل قول:
فعلا اپرنس کار نکن بزار من برگردم به دوئل بعد 5 لول اون موقع می فهمیم آپرنس چه قدر خوبه
فعلا فکر کنم تا من 5 لول برک بالا تو بتونی یه 3 لول بری بالا که اونم بزار برای شوتینگ :21:
بنده وکیل پایه دو هستم در اختیار شمام:دینقل قول:
لازم نکرده تو به جاش معذرت بخواهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو مگه وکیل هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
به یک نفر وکیل احتیاج دارم از کسایی که علاقمند هستند به------- 0914 تماس بگیرن
3 نفر ریختن یر جیگر پس اوتش کردن
darklightnin vs. jiigar
magnusmain vs. jiigar
vikesfan81 vs. jiigar
پایه یک لازم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انگار باید خیار بیاد اونجا بهش که آتاک می دهند می بینند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یارو کاراکترش کارگره خودش دوئلر است :31:نقل قول:
حاجی ایستگاه قطار میسازی نه اتوبوس ! همینه که کم بهت پول میدن دیگه سرت کلاه میذارن :دینقل قول:
من توي اين دو ماه آخير توي رنك تجربه 600 رتبه پيشرفت كردم!!!اونم با شراب تكليلا كاشتن و سر هم كردن سيم برق و آب از سرچاه بيرون كشيدن و جديدا ساختن ايستگاه اتوبوس!!!
منم که دارم نبش قبر میکنم بلکه یه چیزی پیدا شد :دی
سعید پس آی آر - دی جی ام رو بده بیارمش
اینا را می تونی با داشتن 20 - 30 تا ایم و یکی هم با داشتن سلاحی از نوع خیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببخشید منظورم همون سلاحی که خیار داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوتفاهم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راحت بزنی مثل خیار خودمون :31:نقل قول: