مهدی جان کلا تخلیه از آسیاتر و وصله های وب چقدر طول کشید؟؟نقل قول:
256 نامحدودش چقدر با idm سرعت میده؟؟
راستی من الان از سرویسم 20 روز مونده چه جوری اقدام کنم که زودتر تخلیه کنن؟ از تهران یا نمایندگی شهرمون؟
Printable View
مهدی جان کلا تخلیه از آسیاتر و وصله های وب چقدر طول کشید؟؟نقل قول:
256 نامحدودش چقدر با idm سرعت میده؟؟
راستی من الان از سرویسم 20 روز مونده چه جوری اقدام کنم که زودتر تخلیه کنن؟ از تهران یا نمایندگی شهرمون؟
اولش با اسیاتک خیلی جرو بحث کردیم....داستانی داشتیم.تا 15 مرداد اجازه قطعی نمیدادن!نقل قول:
ولی پس از اینکه نامه جمع اوری قطعی شد 1روزه برام قطع شد....
های وب هم که 48 ساعت کاری برام وصل شد
نشد دیگه....فکر کردی گیت وی های خوب فقط برای مخابراته؟نقل قول:
پشما در چند سال پیش مخابرات هستی و بی خبری الکی از مخابرات مشهد تعریف میکنی اطلاعات غلط میدی بهتون میگم برید تایپک رو بخونید ولی بخودتون زحمت نمیدن و باز حرف های میزنید که معلومه از کل اتفاقاتی که برای اینترنت ایران افتاده خبر نداری!؟ مخابرات مشهد خدای شاه دزد ها هستنقل قول:
انقدر کثیف هستند که نمیشه هیچ کثافتی رو بهشون نصبت داد از اسیاتک بدتره سرعت طلایی و نقره ای پایین تر از همه طرح ها ست دیگه هم توی تعرفه هاشون سرعت رو نمیگن به جاش از کلمه های سرعت مطلوب____سرعت مناسب_استفاده میکنن (کارهای که فقط تو ایران مییشه) پیگنش
عالیه کی گفته الان تو کل کشور 2 تا شرکت هست پینگشون خوبه کسی دیگه پینگ خوب نداره پینگ مشهد هیچی سرعت دایلاپ و با تایم اوت و قعطی فراوان لطف کن از چیزی که بیخبری الکی حرف نزنید زحمت دو صفحه تایپک هم بخودتون نمیدید ( تازه هیچ فرقی بین سرور خارج و داخل نداره) شما از
سرور داخلی با سرعت 300 تا 500 دانلود دارین ولی برای مخابرات مشهد هیچ فرقی نداره سرور داخلی هم سرعت خیلی پایینه چقدر بگم فقط اینترنت مخابرات مشهد هست تو کل کشور که نامحدود دیگه نداره
چرا چوش آوردی البته همش تقصیر اون از خدا بی خبریه که نامحدود مخابرات مشهد رو جمع کرد:n02:نقل قول:
به هر حال آسیاتک تا قبل از عید خوب بود ولی الان دیگه عذاب آور شده:n24:
من که دارم میرم های وب :n02:
الکی 2 ماه گول این زنای پشت تلفن آسیاتک رو خوردم که صبر کنید درست میشه :n09: درست که نشد هیچ سرعت دانلود سایتهای خارج هم رید* شد :n19:
نه یک مثال ساده زدم که با بلد بودن حجم رو نمیشه کم کرد اینترنت مثل غذا خوردن و لباس پوشیدن هست بلدی نمیخواد مثال من میگم این پیراهن کوچیک سایز من نیست نمیتونه استفاده کنم تو فروشگاه لطفا پیراهن بزرگتر بیارن ولی شما میگی نه باید بلد باشی همین پیراهن هم سایزت میشه مثال اینترنتی میزنم که بدونید وبگردی همه افراد با هم فرق داره مثل سایز لباس و حجم غذا خوردشون کسی که گرافیک خونده و صبح تا شب 100 عکس میبنه در هفته هزاران عکس با رزولیشن بالا که حجم یک عکس اندازه حجم این صفحه هست یا کسی که معماری مهندسی و.. خونده وبگردی با بقیه یکی هست نیست دیگه آخر بهتون گفتم حجم هیچ سایتی اندازه حجم سایت دیگه نیست شما از کجا میدونی من چه سایت با چه حجمی سروکار دارم که میگن بلد نیستم !با اینترنت محدود اصلا نمیشه سایت ها عکس و سایت های دانلود با حجم کم انجام دادنقل قول:
مخابرات مشهد نامحدود نداره و همین سرعت شبانه شما میگی با همه ترفندها زیر 500 مگ اونم 2 روز در هفته میتونی دانلود کنی شاید
جوش چیه هر کی از همشهری های شما حرف شمارو ببینه با سر میره تو دیواره برو تایپک مخابرات مشهد رو بخون ببین چه میکشن من دارم میرم وایمکس ایرانسل اگه اونم خراب نشه تو مشهد خیلیه رفتم نمایندگی ایرانسل همینجور نشستن ثبت نام کنن و مودم بگیرین ایرانسل خراب نشه خیلیه که با این حجم کاربر جدید میشه!نقل قول:
عجب اوضاع تووووووووووپیه تو اسیاتک این چند روزه دارم بال در میارم،عجب حالی میده این سرعتای فضایی.:n19:
نقل قول:
دوست من هم 256 نامحدود داره داره با 500 تا سرعت از همین سایت ها و دانلودها بازی دانلود میکنه تا فیلمش رو نشون نداد باور نکردم دیگه دانلود بازی و نرم افزارتون که درست شده بگردین و سرچ کنید سایت های ایرانی فیلم با همین سرعت دانلود هم میتونید پیدا کنید خدا کنه خراب نشه من هم بی نصیب از بازی و فیلم نشم از دوست بگیریم :n01:
خوشبحالتوننقل قول:
ما که یک ساعت صبح فقط برامون شیر فلکه رو اینقدر باز میکنن
دوست عزیز الان که سرعت سرور داخلی رو بردن بالا مال بقیه سرور های هم افت سرعت پیدا کرده هم شدید نوسان دارهنقل قول:
کسایی که اکانت برای لیچ و سایت های مختلف دانلود سریال و فیلم رو دارن فقط براشون ضرره مثل من+سرعت افتضاح دانلود از تورنت
+
مطمئن باشین حتی سرعت از سرور های داخلی هم اینجوری بالا نمیمونه
آره خدا کنه خراب نشه،اگه این اوضاع ادامه دار باشه باید بریم تو فکر خرید یه هاست دانلود ایرانی و ریموت لینکها و دانلود ازش:n02::n09:نقل قول: