گفتم قضیه سی اسیه..!نقل قول:
یه حکمتی داشت..!
همشون مثل حیف نونا میدوییدن..!!
گفتم قضیه سی اسیه..!نقل قول:
یه حکمتی داشت..!
همشون مثل حیف نونا میدوییدن..!!
خدا را شکر من دانشگاه بودم و بازی ندیدم
ولی شنیدم تماشاچی ها بدجوری به مصطفوی حال دادن
حقیقی (0) باقری ها (0) شیری (0) رضایی (0) زارع (0) حیدری (0) محمد (0) بادامکی (-1) توره (0) نیکبخت (0) نوری (0)
منصوری(0)
کادرفنی (-1)
داور (3)
بهترین بازیکن--> !!!
بدترین بازیکن--> !!!!!!!!!!!!!!
مصطفوی که هیچ...
به پیروانی هم حال دادن...از این بیشتر هم باید به جفتشون حال بدن
خاک توی سر پیروانی با اون طرز فکرش
خوب شد ندیدی بازی رو:2:نقل قول:
خدا را شکر من دانشگاه بودم و بازی ندیدم
ولی شنیدم تماشاچی ها بدجوری به مصطفوی حال دادن
در ضمن تماشاگرا به همه حال دادن:27:
یکی به جای من برا همه صفر بزاره ،منفی هم دادین اشکال نداره اصلا یه دفعه زنگ بزنید ولی هاشون بیان توضیح بدن:دی
چقد من بیخودم ، شرمنده اومدم جو رو عوض کنم
حالم از بازی به هم خورد برنامه نود دیدنیه
شنیدم ملوان خیلی تشویق کردن و جالب اینکه احمدزاده هم از تماگرا تشکر کردنقل قول:
کلا خوشم میاد که مصطفوی ول نمی کنن
پیروانی این کاره نیست و تابلوئه نمیتونه تیم جمع کنهنقل قول:
فکر کنم اینا آخرش یه کاری کنن تا دعا به جون استیلی کنیم و از خدامون باشه که استیلی برگرده
حقیقی (1) باقری ها (1) شیری (2) رضایی (2) حیدری (1) محمد (2) بادامکی (1) توره (2) نیکبخت (2) نوری (2)
منصوری(2) باقری(1)پتروویچ(3)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن-->پتروویچ
بدترین بازیکن-->....
سرمربي ملوان پس از شکست پرسپوليس: ملوان مزد جنگندگى اش را گرفت
خبرگزاري آريا- تيم ملوان بندرانزلى نيم فصل دوم را با شكست پرسپوليس آغاز كردو با 2 گل از سد پرسپوليس بگذرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، محمد احمدزاده سرمربى ملوان در اين مورد گفت: ملوان مشكلات زيادى داشت كه خدا را شكر حل شد. بازيكنان بازى خوبى را به نمايش گذاشتند. از مسئولان زيربط به اين خاطر كه به تيم كمك شايانى كردند، تشكر مى كنم. ملوان هميشه بازى خوبى مقابل پرسپوليس و استقلال به نمايش مى گذارد. ديروز هم اين اتفاق افتاد. سرمربى ملوان ادامه داد: بچه ها در اين بازى ثابت كردند جايگاهشان بالاتر از اين رده است. از بازيكنان تيم بسيار تشكر مى كنم آنها خيلى زحمت كشيدند. بچه ها در اين بازى دوندگى خوبى داشتند، در حال حاضر هركس جنگنده است مزد مى گيرد، ملوان هم مزد جنگندگى اش را گرفت. 3 امتياز را مى خواستيم كه خدا را شكر در آزادى به آن رسيديم. بعد از اين بازى فكر مى كنم بچه ها از لحاظ روحى و روانى به شرايط ايده آل رسيده اند و با قدرت ليگ را ادامه خواهند داد. وى در پايان تصريح كرد: هواداران پرسپوليس35 دقيقه ليزر به چشم دروازه بان ما انداختند كه اخلاقى نبود.