من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟نقل قول:
Printable View
من نامحدود رو دارم می گما نه دانلود شبانه منظور شما هم همونه؟نقل قول:
من چند روز پیش که از حد مجاز دانلود شبانه رد کرده بودم سرعتم 15 کیلوبایت شد و جلوی این گزینه هم خط تیره بودنقل قول:
حالا که زده سرعت منصفانه شده احتمالاً از امشب تو ساعات شبانه، صبانت میاد مودمام را جمع میکنه!!!
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستندنقل قول:
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
حالا اینور ناگهانی بدون خبر قبلی با نقض قرارداد بدون فراهم کردن شرایط تخلیه (مثلا شخص که یکساله گرفته به اندازه مصرفش کم بشه و باقی پول بهش پس داده بشه)
چرا تشکر نمیکنید
چرا بد گویی می کنیم؟
بد گویی نیست حقیقت
و حقیقت تلخ
شاتل هست از اول مشخصا میگه که محدود میشه
e؟نقل قول:
که اینطور
اون دیگه چجور نامحدودیه که محدوده ! واقعا که ما ایرانی ها فقط متخصص بازی با الفاظ به قصد فریب و سرکیسه کردن همیم و بس
مشترک بجای اینکه بره 270 ماهیانه بده برای خط 6 مگ نامحدود و بعدم محدود بشه بصرفه هست همین مبلغ رو بده بابت اینترنت دو طرفه ی ماهواره ای
نقل قول:مشکل اصلی همینه! این قانون نباید عطف به ماسبق میشد و نباید برای سرویسی که مشتری خریداری کرده و ترافیک شبانهاش را با خیال راحت استفاده کرده اعمال میشد!نقل قول:
صبانت باید اعلام میکرد برای سرویسهای جدید و تمدید سرویس این قانون اعمال میشه نه اینکه از 2 هفته قبل این قانون اعلام نشده را اعمال کنند و سرعت شبانه را برای تمام مشترکین بیارند روی 15 کیلوبایت بعد از ده روز هم اطلاعیهاش را بزنند روی سایتشان و آخرش هم از مشتریمداری حرف بزنند!
بعد این دوستمان دنبال تشکر میگرده!
نقل قول:
یعنی شما انتظار داشتی هر روز نامه بزنیم صبانت و بگیم صبانت تشکر!!:n21:
تشکر ما، همون تمدید کردن قرارداد بود.
جالبه یکذره اینجا بچه ها اومدن از صبانت تعریف کردن، شرکت، خودشو باخت حالا وای بحال اینکه میومدیم تشکر میکردیم
البته تنها دو روز دیگه من واقعا از صبانت تشکر کنم؛ چون خطم رو آزاد میکنه
آقا منم میخوام تخلیه کنم
ولی مساله اینه که کجا بریم؟ پارس آنلاین مشکل محدودیت نداره؟ من قدیم که دایل آپ رایج بود با داتک خاطره خوبی دارم از همه شرکتا بهتر بود نمیدونم الانم اینجوریه یا نه و تو کرج فعال هست یا نه و شبانه آزاد داره یا نه
امیدوارم که این پست من به عنوان اسپم حذف نشه:n02:.آخه فقط میخواستم از همینجا از همه مترجمان و زیرنویس کنندگان عزیز تشکر فراوان بکنم.واقعا مجانی کلی زحمت میکشن و دمشون گرم.فقط بعضی وقتا یک فیلمی میاد به زبان مرده هیروگلیفم زیرنویس میشه اما از زیرنویس فارسیش خبری نیست.اون مواقع حسابی آدم عصبانی میشه.بعد از 6 ماه که زیرنویس فارسیش میاد میبینی 5 تا مترجم با هم به صورت مستقل ترجمه و زیرنویسش کردن:n04:.دیگه میخواهی خودتو بکشی.تو این 6 ماه شماها کجا بودید؟:n23:.شرمنده که از محور اصلی تاپیک دور شدم.:n02:نقل قول:
دوستانی دارم که تو کار زیرنویس فیلم و انیمه و کارتون هستند
بدون چشم داشتی ترجمه میکنند چشم به صفحه می دوزند وقت میذارند اونوقت ترجمه هاشون بدون هیچ تشکری کپی میشه اسم مترجم حذف میشه و ....و
وقتی اعتراض میکنند جوابشون اینه که شما کپی رایت نداشتید حقی ندارید
ولی باز هم به خاطر همون چند نفر ی که علاقه دارند ترجمه میکنند
اونا چه آدمهای بزرگی هستند
بعد از این پست ایشون به این نتیجه رسیدم که نه تنها هیئت مدیره صبانت عقل درست حسابی ندارن بلکه نمایندگی هاشون هم عقل ندارن آخه آدم عاقل وقتی می بینه جو تاپیک اینجوریه و کاربرا عصبانی هستن به جای آروم کردن جو میاد حرف از تشکر می زنه؟ :n04: پارکتون رو عوض کنید جوابگو نیست :n02:نقل قول:
من نمیدونم تو مخ اون هیئت مدیره صبانت چیه که اینقدر بدون فکر اومدن این سیاست احمقانه رو اجرا کردن،نتیجش این شد که من بعد 13 روز تخلیه کردم،امیدوارم روزی برسه هیئت مدیره صبا سر عقل بیاد.نقل قول: