داداش مبارک باشه منم احتمالاً همین ست رو بگیرم چطوره؟
نقل قول:
داداش مبارک باشه منم احتمالاً همین ست رو بگیرم چطوره؟
نقل قول:
حمیییییید؟ جواب ندادی. پول داره کم کم خرج میشه و من هنوز :n13: حمید جان ساب 305 بهتره یا 307 پایونیر؟ ضمنا کسی از دوستان می تونه مدل های بهتری رو معرفی کنه در همین حد البته بیس خیلی ملایم میخوام
سلامنقل قول:
pm دادم خدمتتون
سلام جناب اسفندياري عزيز.نقل قول:
من اين مدل رو صداش رو نشنيدم. ولي كلاريون كلا براي SQ عاليه.ولي اگر اهل بسي هستي نه كلاريون و نه آلپاين براي اين كار ساخته نشدن. كلاريون به مراتب از آلپاين ديتيل بيشتري ميده و موزيك رو با جزعيات بالائي پخش ميكنه.
اگر آكبند هست و سليقه شنيداريتون با آلپاين هماهنگ هست بگير.
نقل قول:دوست عزيز هيچوقت نبايد سريه PRS رو با سريهاي پائينتر مقايسه كنيد.7150 به نظر من بيخودي گرون شده.چيزي نداره.100% p80RS و از اون بهتر P80RS II با توجه به تغييراتي كه تو DAC ش شده بهترند حتي از سريه 9 پايونير.نقل قول:
فقط مشكل اين سري نداشتن USB هست كه تقريبا با UB100 مشكلش برطرف ميشه.البته قبول دارم كميابه و ناياب نيست.ضمنا هيچ چيز جاي CD اورجينال رو نميگيره.
با تعميرگاه تماس بگيريد.من به اين برخورد نكرده ام تا كنون.نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايونير 80PRS البته حدود 900 هست. 8019 هم ميتونم براتون بگيرم(اگر تمام نشده باشه چون خيلي خيلي محدود آورده شركت) 650 تومن.نقل قول:
آمپ تا سقف 200 تومن و 4 كانال M526 كن وود ميتونيد بگيريد حدود 180 تومن.
[QUOTE=farzin.jm;8069907]650 تومن 8019 كن وود.فقط بجنبيد.نقل قول:
زيرو دوست من سري هاي اند برند گليدن هست.با توجه به ساختار و متريالش مخصوص SQ هست.ضمنا ساخت آلمان هم مي باشد.نقل قول:
تقريبا هم رده Mile هست.يا تايپ X الپاين يا فوكال و.... خلاصه بايد با رده هاي بالاي برندها مقايسه بشه.
شخصا صداي 117 و ميل هرتز رو شنيدم واقعا حرفي براي گفتن ندارن بدون تعصب خدمتتون عرض ميكنم.
تا 400 تومن فعلا MX165Plus واقعا نسبت به پولي كه پرداخت ميكنيد عاليه.357 تومن هم قيمتش هست
RS165Slim هم هست كه براي ماشينهائي مثل پرايد كه بايد براي نصبش رينگ تهيه كنيد خيلي مناسبه.552 تومن قيمتش هست.
سلام دوستان
برای 206 چه پخشی پیشنهاد میدید که امکانات زیر رو داشته باشه:
1: قابلیت استفاده از دوربین عقب
2:GPS داشته باشه
3:از برند های معتبر مثل پایونر/JVC/سونی/کنوود/... باشه
درضمن این auto maxco mvh-206peu که همه جا بعنوان سیستم فابریک 206 میفروشن، کیفیتش چطوره؟ ارزش یک میلیون و 200 تومن رو داره؟
البته یک جفت باند هم میخوام!(یک مدت 718 داشتم، یچیزی تو همون مایه ها...)
ولی بودجه:
هر چقدر کمتر، بهتر!
ولی سقفش 1.5 میلیون هست.
سلام به همه دوستای گل
بچه ها پخش های کنوود با ریموت پشت فرمونی 206 کار میکنه؟
الآن 8016 یا 8019 پیدامیشه؟
قیمت؟
خودم 8019 دارم خیلی راضی ام (با تشکر ازآقا حمید )فقط ال سی دیش تو نور افتضاحه اما به همه چیش می ارزه
تا 600 یه پخش میخوام برا 206 که با ریموتش کار کنه (پایونیر یا کنوود)
بلوتوث هم داشته باشه
مخلص سلام از ماستنقل قول:
سلام جناب اسفندياري عزيز.
من اين مدل رو صداش رو نشنيدم. ولي كلاريون كلا براي SQ عاليه.ولي اگر اهل بسي هستي نه كلاريون و نه آلپاين براي اين كار ساخته نشدن. كلاريون به مراتب از آلپاين ديتيل بيشتري ميده و موزيك رو با جزعيات بالائي پخش ميكنه.
اگر آكبند هست و سليقه شنيداريتون با آلپاين هماهنگ هست بگير.
آقا حمید
میگن زمانی که پروسسور هست دیگه فرفی نمیکنه پخش 1550 یا p99 باشه چون صدا پروسس میشه میاد بیرون
حالا اگر این درست باشه پس زیاد فرقی نباید بین صدای کلاریون و آلپاین بوجود بیاد با گوش های من
عملاً میشه خرج اضافه
حالا درسته این نظریه؟
سلام اقا حمید .
منظورم از 600 تومن بودجه برای پخش و امپیلی بود ن پخش خالی.
حال با ای تفاصیر شما برای باند های 6991 پایونر و6960 کنوود چه پخش و امپیلی مناسب میدونید؟
ممنون
سلام
دوستان یه سیستم در حدود 650 700 پخش و باند آمپلی
ساب فعلا نمی خوام ولی طوری باشه در آینده بشه اضافه کرد
پراید صبا
ممنون
سلام به همه اساتید حرفه ای و گل ... من به تازگی یه سورن ELX گرفتم، ممنون میشم اگه توی بستن یه نیمچه سیستم با شرایط زیر کمکم کنین .
1- انتظار خیلی زیادی ندارم ، در همین حد که صدا رو با کیفیت و نرم با بلندی قابل قبول بتونم بشنوم برام کفایت میکنه . ماشین خانوادگی ه و نمیخام کل بندازم. اگه بخام دقیق تر بگم بیس در همین چیزی که هست 30% قوی تر و بلندی صدا هم همینطور ، فقط تو صدای بالا صدا شفاف باشه و صدای خرخر بلند نشه کفایت میکنه.
2- نمیخام ساب ببندم ... مگه اینکه واقعا لازم باشه . کلا نمیخام خیلی ترکیب ماشین دست بخوره. این شامل درهای جلو هم میشه که جای فابریک کمی برای باند داره (10 یا 13 رو مطمئن نیستم ، اگه کسی اطلاع داره بهم بگه لطفا)
3-در کل تو ذهن خودم یه همچین چیزی هست :
-یک جفت کامپ در جلو (نمی دونم کامپ در اون اندازه ای که گفتم تو جای فابریکش جا بشه به کار میاد اصلا ؟!؟)
-یک جفت کواکسیال یا کامپ برای استیج عقب (لطفا در مورد اینکه اگه عقب هم کامپ ببندم بیسم خیلی ضعیف میشه یا نه نظر بدین)
- یه آمپ دو یا چهارکاناله
- هدیونیت خوب تو نظر خودم 8019 هستش. اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین.
حدود 1 تا 1.5 هم میتونم هزینه کنم ....
با توجه به انتظاری که اولش گفتم اگه کم یا زیاده این چیزا اصلاح کنین و در هر مورد پیشنهاد بدین لطفا ...
بینهایت سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حمید گل میشه راهنماییم کنی؛ یه ساب با بیس فوق العاده ملایم(مد نظر خودم پایونیر 305cیا 307D4 1400w)و شناختی از سایر برندها نداره و برای آمپ بطور کلی موندم چی بگیرم!!!!! پخشم p80rs و باندم 693.9I کاپاست ،فکر نکنم بتونم بهترشو گیر بیارم البته در همین رنج قیمت. ممنون و سپاس از راهنمایی قبلی:n12: