این بازی ها رو بهش اضافه کن:نقل قول:
SPILINTER CELL CONVICTION
JUST CAUSE 2
METRO 2033
ARMY OF TWO :THE 40TH DAY
این بازی ها رو بهش اضافه کن:نقل قول:
SPILINTER CELL CONVICTION
JUST CAUSE 2
METRO 2033
ARMY OF TWO :THE 40TH DAY
دوست عزيز ديسك اكتيو كننده فقط با 1.60 كار مي كنه، پس بهتره بري به LT 1.1 آپديت كني و خيال خودتو راحت كني، هم از بن شدن جلوگيري مي كنه(به شرط چك كردن ديسك كه stealth patch باشه) و هم براحتي WAVE x هاي بعدي رو هم اجرا مي كنه!نقل قول:
نقل قول:
چجوري WAVE هاي بعدي رو اجرا خواهد كرد!!؟؟ مگه فكر آينده برنامه نويسان مايكروسافت رو خوندن؟:31:
موقع انتشار LT تيم سازندش گفته بود كه كلا اين iXtreme به Wave كاري نداره برا همين همه رو به راحتي اجرا ميكنه .نقل قول:
سلام
من برای دسنه X360 چه باطری شارژی بخرم که هی سریع خالی نشه .
بعد این باطری رو باید از کجا بخرم ؟ ( مغزه فروش کنسول یا ... )
قیمتش لطفا .
مگه شما xbox خریدی ؟نقل قول:
من 2 سال هست از duracell استفاده میکنم جفتی 1800 بود الان جتی 1400 هست اینجا
که تا 15 روز با روزی 6 ساعت کار جواب میده
سلام بچه ها جون :31:
اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه میرم که یه 360 بگیرم...
فقط یه چیزی... اینکه مایکروسافت گفته تا سال 2014 تثبیت شده ... نزنن زیرش یهو یه چیز دیگه بیاد تو بازار ... یعنی اگه صبر کنم ... چیز جدیدی میاد ( تا وسط های تابستون)
ممنون از راهنماییتون
:10:
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.
اگه Natal نبود یه چیزی.ولی با ناتال حالا حالا ها مطمئنه.تازه شما وقتی بگیری انقد بازی هست که باهاش بازی کنی.نقل قول:
دوست عزیز اینا همه به این مربوط میشه که لایو فعلا بن نشید همیننقل قول:
سلام بچه ها . منم تا آخر این هفته 100% xbox360 Elite میگیرم. فقط این چنتا اصطلاح رو نفهمیدم LT و stealth patch و Wave x و هرچیز که به این ها ربط داره. اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.
شما خیالت راحت خریداری کنیدنقل قول:
سلام بچه ها جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه میرم که یه 360 بگیرم...
فقط یه چیزی... اینکه مایکروسافت گفته تا سال 2014 تثبیت شده ... نزنن زیرش یهو یه چیز دیگه بیاد تو بازار ... یعنی اگه صبر کنم ... چیز جدیدی میاد ( تا وسط های تابستون)
ممنون از راهنماییتون