توی تاپیک خودش درخواست بدید بهتون میدننقل قول:
Printable View
توی تاپیک خودش درخواست بدید بهتون میدننقل قول:
هیچکس جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه جای COD : BLACK OPS گیر کردم
اونجایی که میره ویتنام (همون اولش) بعد از اینکه ماشینی که توش سواریم چپه میشه ، یه نفر رو دنبال میکنی تا میرسیم به یه تونل مانندی ... اونایی که باید دنبالشون برم ، از اونجا رد میشن ؛ اما همین که من میخوام برم یه یارو میفته رو سرم ... بعد هم مینویسه که هی F بزنید ... با اینکه مدام F رو میزنم اما هیچ تغییری بوجود نمیاد و دوباره از دنبال کردن اونا لود میشه ... هیچ راه دیگه ای هم که بشه ردش کرد نیست
حالا چی کار باید بکنم؟!
حتما F رو کند میزنین
باید سریع F رو بزنین تا یارو رو به طرز فجیعی بکشین!!!!
سلام
من دو تا بازی از شرکت ایرانی تیوای ty دارم که قبلا تو ویندوز xp نصب می شد ولی الان که 7 دارم مراحل نصب نمیاد فقط یه نوار میاد که سبز پر میشه و بعدشم هیچی
راحی نداره که تو 7 نصب کنم؟
ممنون
اول از همه auto run رو بیخیال شو روی گزینه اصلی setup کلیک کن ببین اجرا میشه...نقل قول:
اگه بازم اجرا نشد روی آیکون setup راست کلیک ودر قسمت compatibility تیک ویندوز XP رو بزن وامتحان کن.
امتحان کردم ولی همونجوریه...
سلام
من Commandos 3 - Destination Berlin رو دانلود کردم و نصب کردم ولی موقع اجرای بازی هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی من روی آیکون بازی کلیک میکنم ولی نه وارد بازی میشه و نه پیغامی میده.
اشکال از کجاست ؟؟
سلام دوستان
من یه مشکلی با نسخه 2011 بازی pes دارم
من این بازی رو روی لپ تاپ خودم نصب کردم
میدونید که کارت گرافیک لپ تاپ به صورت شیر هست و مقدار واقعی رم اونا 64 مگا بایته
حالا این بازی احمق کارت گرافیک رو همون 64 تشخیص داده و نمیزاره که گرافیک بازی رو بالا ببرم
این در حالیه که من فیفا 2011 رو با اخرین حد گرافیکی بازی میکنم
ایا راه حلی داره
سلام،از ویندوز 7 استفاده میکنی؟؟!!نقل قول:
اگه آره یه بار راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو بزن اگه کارت راه نیفتاد از راست کلیک برو تو properties و گزینه compatibility رو بزن بعد تیک run this........... بزن بعد windows xp رو انتخاب کن احتمالا" کارت راه بیفته