سلامنقل قول:
دوست عزیز من گوشیمp990و ایرانسل اعتباریم دارم من باید چکار کنم
در ضمن هرچی به 140 زنگ می زنم بخش خدمات gprs میگه متاسفانه فعلاً شبکه دارای اشکال می باشد
چی کار کنم؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز من گوشیمp990و ایرانسل اعتباریم دارم من باید چکار کنم
در ضمن هرچی به 140 زنگ می زنم بخش خدمات gprs میگه متاسفانه فعلاً شبکه دارای اشکال می باشد
چی کار کنم؟؟
در مورد دوره جديد جشنواره مي خواستم بپرسم (كه ميان هر شهري و جايزه ميدنمثل n70 و ...)
بايد حتما" موقعي كه اومدن سيمكارت رو برم بخرم ؟ (خودم اينطوري حدس ميزنم...)اما من همين ديشب يه سيمكارت اعتباري خريدم ... يعني ...
ممنون که جواب دادین من sms زدم 2 تا مسیج اومد اولی نوشت end -user sms و دومی ازم pin code می خواد که پین کد سیم کارت را بهش میدم قبول نمی کنه.
m like mother پست هاتو خوندم...
من توی شیرازم و از اول اسفند ایرانسل خریدم و برای این حتی جلوی مادرم هم وایسادم....ولی الان به جایی رسیده که همه فک و فامیلم مسخرم میکنن!
میدونی برای چی؟برای اینکه آنتن نمیده!حالا شما میگی برم جلوشون از ایرانسل تعریف کنم..؟فرض کن دارم تعریف میکنم ...بعد طرف میگه .."ااا...یه اس ام اس برام بفرست..." بعد اونجاست که میفهمه شلوغترین جای شهر(بلوار چمران) آنتن نمیده و وای به اون موقع که منو له میکنن....
امروز فلکه معلم شیراز بودم.قبلا یه تبلیغ ایرانسل اونجا بود...سیم کارت اعتباری...
امروز رفتم دیدم تبلیغ رو عوض کرده کرده طرح های تابستانی در حالی که تا 2-3 کیلومتر اطراف اون آنتن دهی که چه عرض کنم اصلا شبکه وجود نداره!
خودم بیشتر میرم مرکز شهر که آنتن دهی داره ولی با خونواده و فامیل که آخر هفته میریم بیرون....واقعا اعصابم خورد میشه!
آخه شلوغ ترین و بهترین جاهای شهرم دیگه آنتن دهی نداره!
من بارها گفتم بازم میگم...
ایرانسل توی کیفیت حرف اولو میزنه جایی که آنتن بده میشه بهترین اپراتور موبایل دنیا!
ولی اینو بدونید که اولین شرط استفاده از موبایل آنتن دادنه که....
من از دولتی متنفر بودم و تالیا هم که مزخرفه!
ولی الان با این وضع ایرانسل کم کم داره به سرم میزنه که یه دولتی بخرم بذارم کنارش...
ایرانسل تو رو خدا کاری نکن که من به اونجا برسم.....
شاهین جون...
تنها خبر خوبی که من از ایرانسل در حال حاضر میتونم بگیرم اینه که پوشش شیراز کامل شده...همین.
بچه ها اون خطی که پایین سایت ایرانسل رد میشد تا دیروز مینوشت 165 شهر ولی امروز زده 190 شهر!
ولی من توی نقشه گشتم شهری اضافه نشده...
این ادامه ی پست قبلیمه ولی جدا میزنم چون همین الان pc رو خاموش کردم رفتم این اتفاق برام افتاد و اومدم تا اینو بهتون بگم...
من اسفند که میخواستم ایرانسل بخرم داداشم بهم میگفت: میخوای 29 تومن بری برای یه تیکه آهن؟
خب راست هم میگفت...سیم کارتی که آنتن نده یه تیکه آهنه...
ولی من اون موقع سخت جلوش وایسادم
الان من میخواستم ببینم آلومینیم بپیچی دور گوشی چقدر توی کاهش آنتن دهی موثره و داداشم تا فهمید گفت:هه!سیم کارت تو همین جوریش آنتن نمیده نیازی به این چیزا نیست!
عمرا اگه بتونی حتی یه ذره درک کنی که چقدر به من که یه طرف دار ایرانسلم برخور و اعصابمو خورد کرد...البته من قصد توهین به شما رو نداشتم...
من الان توی سایت ایرانسل دیدم که جشنواره شیراز 27 تا 29 مرداده و 5 تا 1 ملیون و 30 تا ان 70 میده به اضافه همون جایزه هاش روی هر سیم کارت...
به داداشم گفتم حالا برو یکیشو بخر بذار گوشه خونه شاید یه چیزی بردی و 2 تا سیم کارتم بهت میدن....
ولی یه پوز خند زد و رفت پی کارش....
من برای امروز دیگه حرفی برای گفتن ندارم.........
سلام آقا شاهين
دستت درد نكنه كارت بيسته
واقعا زحمت ميكشي
خدا كنه بچه ها قدر بدونند كه ان شاالله اين طور است
جناب jackhamer میشه بگید برای چی اعتقاد دارید تالیا مزخرفه !!؟
همین تالیا اینقدر شعور داشت که کل شهر شیراز را پوشش داد بعد سیم کارت داد ولی ایرانسل چی ؟؟!
(من اصلا وقتی نقشه شیراز را می بینم خندم می گیره با این پوشش مسخره )
والا ایرانسل جایی هم که آنتن میده فعلا به درد نمی خوره . خونه ما مثلا فول آنتن هست ولی اگر شما تونستی یک مکالمه بدون نویز و خش خش بکنی شاهکار هست .
خونه ما 3 اپراتور دیگه هم آنتن میده غیر از ایرانسل ولی راحت میشه و بدون نویز میشه صحبت کرد ولی ایرانسل فول آنتن چی ؟؟! من حتی شهری بودم که ایرانسل رسمی بوده ولی باز هم به لحاظ آنتن دهی خیلی مشکل داشته .
والبته هنوز من که با خط دایم ایرانسلم شماره گیری می کنم میگه تماس مسدود هست و بعد از گذشت 72 ساعت هنوز درست نشده .
آی بابا چرا زودی طرح انتخاب کردی.نقل قول:
اول اینجارو میخوندی میفهمیدی چی به چیه بعد طرح فعال میکردی دیگه.
این روزا قاط زده.
احتمال میدم 1 طرح طلایی انتخاب کردی و پول 2تا رو انداخته به حسابت:5:
ولی تست کن اگه طرحات عمل میکنه مثله اینترنت رایگان و مکالمه رایگان نهایت استفاده رو ببر تا حرسش در بیاد:8:
آقا این نامه رو بنویسم یا نه بالاخره؟ متنش هم حاضر کردم ولی به خاطر حرفهای منطقی دوست خوب M Like Mother هنوز تایپش نکردم.
در ضمن مسعود خان تالیا اگه شعور داره چرا وقتی تو اصفهان هنوز بهش اجازه ندادند سیم کارت میفروشه. حتی تو تبلیغاش تو 295 شهر میفروشه ولی تو 34 شهر بیشتر انتن نداره !
دیشب به آقا وحید هم گفتم من هنوز هیچ مشکلی با ایرانسل ندارم و دلیل نامه نوشتن هم ارزش قائل شدن به مشکلات بچه های دیگه ی انجمنه. وگرنه من که مشکلی ندارم.
فکر کنم تو این تاپیک من از همه زودتر ایرانسل خریده باشم. میدونین کی خریدم ؟
29 مهر 1385 درست شب اولی که ایرانسل رسما سیم کارت فروخت ! :31:
من الان رفتم سایت ایرانسل یه وضعیه ها ! فکر کنم داره آپ میشه یا دارن یه کارایی توش میکنن!
دو تا اس ام اس از ايرانسل اومده من نفهميدم چي شد!
1_4 روز قبل نوشته بودن ثبت نامت كامل نشده 4 روز وقت داري تا ثبت نام كني منم رفتم پيش اوني كه ازش سيم كارتو خريده بودم گفت مگه ميشه ثبت نامت كامله!
2-امروز يه دونه ديگه اومد نوشته بود اگه ثبت نامتو كامل كني بهت سيم كارت مجاني ميديم!
ما نفهميديم ثبت نام چه ربطي به سيم كارت مجاني داره!
ببخشید میشه بگید چه جوری میشه خدمات ایرانسل که تو منوی گوشی است رو فعال کرد؟
من هر کاری کردم نتونستم.یه 2 ساعتی منتظر شدم ولی لود نشد.
فقط اینو مینوشت(processing)?
آخه میخوام از خدمات انتقال شارژ استفاده کنم؟!!!!!!!
مسئولین محترم شرکت ام تی ان ایرانسل
با سلام و احترام
در ابتدا از زحمات بی دریغ شما در خدمات و سرویس دهی به مشترکان در طول 10 ماه
گذشته و بدقولی های مکرر(!) کمال تشکر را دارم.
هم اکنون ایرانسل در بسیاری از شهرهای کشور فعالیت می کند که به گفته ی جناب
مهندس دزفولی تعداد این شهرها به 215 رسیده است. اما در اینجا این سوال پیش می آید
که چرا شهر های مهمی مثل اصفهان و یزد ویا اهواز نباید پس از گذشت 10 ماه تحت
پوشش این شبکه درآمده باشند؟ شهرهای اصفهان و اهواز بنا بوده که در 22 بهمن 85
افتتاح شود اما هنوز هم که بیش از 7 ماه از این تاریخ میگذرد اقدامی برای رفع مشکل
پوشش این شهرها نشده و هنوز هم به طور آزمایشی فعال هستند. اگر شما میگویید که
مشکل از سوی شهرداری است پس چرا از همان اول نگفتید که نمی توانیم تا تاریخ 22
بهمن شبکه را در این شهرها راه اندازی کنیم؟ چون مشکل با شهرداری مسئله ای نیست
که طی چند روز به وجود بیاید. اکثر مردم اصفهان که به اینترنت دسترسی ندارند هنوز
نمیدانند شهرشان تحت پوشش رسمی نیست. (لازم به ذکر است در تبلیغات تلویزیونی نام
اصفهان نیز به عنوان یکی از شهرهای تحت پوشش ذکر شده)
و یا شهری مثل سمنان که قرار بود در بهمن ماه 85 افتتاح شود در تاریخ 28 خرداد 86
افتتاح شده است.
اما فقط مشکل به اینجا ختم نمی شود. حتی شهرهایی که افتتاح رسمی شده اند نیز از شبکه
ی مطلوبی برخوردار نیستند. نمونه ی بارز آن شهر شیراز است که فکر میکنم به دلیل
وجود جاذبه های گردشگری در آن می بایست خیلی زودتر پوشش آن کامل میشده. ولی
وقتی نقشه ی شیراز را مشاهده میکنیم میبینیم که فقط حدود 40% شهر تحت پوشش است.
آیا کسی که در شهر شیراز سیم کارت خریداری میکند حق استفاده از آن را فقط در 40%
شهر دارد؟ جالب اینجاست که مناطق شلوغ و مهم شهر جزو همان 40% نیز نیستند!
اگر شرکت ایرانسل هدیه های تشویقی خود را 10 برابر هم بکند ولی وقتی آنتن دهی نباشد
اصلا به کار نمی آید.
مورد دیگر پوشش شبکه در مترو تهران است. با وجودی که در تمامی قسمت های مترو و
حتی در خود قطارها تبلیغات خوش آب و رنگ ایرانسل به چشم میخورد اما هنوز هم در
مترو خبری از آنتن دهی نیست. همچنین هنوز هم پوشش تهران که قرار بود تا اول مرداد
کامل شود کامل نشده است.
همگی ما میدانیم که ایرانسل تا چه اندازه در پیشرفت موبایل در ایران نقش داشته است و
منکر آن نیستیم ولی در بعضی موارد بدقولی های این شرکت مشترکین را دلسرد میکند.
هرچند در بعضی موارد نه تنها در ارائه ی برخی سرویس ها بدقولی نشده بلکه زودتر از
موعد هم راه اندازی شده است. نمونه ی آن راه اندازی سرویس Gprs است که ابتدا قرار بود تا
آخر اسفند 85 ارائه شود ولی از اول بهمن 85 در دسترس بود و 35 روز نیز رایگان
استفاده شد!
هم اکنون در شبکه ی ایرانسل دو مشکل اساسی دیده می شود که امید است با حل این دو
مشکل هم اعتماد مشترکین فعلی به ایرانسل بیشتر شود و هم مشترکین دیگر به جمع آنها
اضافه شود. این دو مشکل عبارتند از:
1-عدم آنتن دهی در بسیاری از شهرهای مهم کشور و ضعف سرویس در بعضی شهرها
مثل شیراز و اصفهان:
در این مورد به اندازه ی کافی صحبت شد و تنها نکته ی باقی مانده این است که چرا از
جنوب کشور فقط 5 شهر اردکان میبد کیش شوش و شیراز (به طور نصفه و نیمه) تحت
پوشش رسمی هستند؟ پس سهم دیگر شهرهای جنوبی کشور چه می شود؟ چرا حتی 1 متر
از استان های بوشهر و کرمان و سیستان و بلوچستان تحت پوشش نیست؟
2-مشکلات عجیب در محاسبه ی مبلغ بدهی و صدور قبض:
بعضاً در هنگام فعال کردن طرح های تشویقی مشاهده شده که به جای مبلغ مورد نظر
چندین برابر آن از حساب مشترک کم شده است و یا بدون هیچ دلیل خاصی حساب مشترک
به کلی عوض شده است.
این مورد گاهی به نفع مشترکین بوده. به نحوی که به اشتباه در بعضی موارد به جای کسر
شدن از اعتبار مکالمه حتی به آن اضافه نیز شده است! این مشکل تا چندی پیش بیشتر در
سیم کارت های اعتباری مشاهده شده بود ولی به تازگی در سیم کارت های دائمی نیز
مشاهده شده است. به طور مثال از یکی از مشترکین بابت هزینه ی طرح طلایی به جای
15000 تومان 30000 تومان اخذ شده است!
یا یکی از مشترکین سیم کارت دائمی در حالی که تمام بدهی خود را پرداخت کرده است و
بدهی ندارد خط او مسدود شده است و تا کنون نیز رفع نگردیده.
به اعقاد من این دو مشکل از اساسی ترین مشکلات ایرانسل هستند.
راه حل چیست؟
بهترین راه حل میتواند کاهش حجم سنگین تبلیغات باشد. به طوری که اگر ایرانسل این همه
تبلیغ نمی کرد با پول تبلیغات می توانست در طول کمترین زمان تمام کشور را زیر پوشش
شبکه ببرد و در نتیجه مشکل اول حل می شد. (همگی ما میدانیم که مشکل ایرانسل با
شهرداری به راحتی با پول حل می شود!)
تبلیغات در حد معقول نه تنها اشکال ندارد بلکه کاملاً ضروری است ولی این همه تبلیغ
سنگین به نظر ضروری نمی رسد.
آیا شرکت ایرانسل خبر دارد که در میان مرم نوعی بی اعتمادی نسبت به این شرکت به
وجود آمده؟ اخیرا از هرکسی که در مورد سیم کارت ها سوال کنید از ایرانسل راضی
نیست و توصیه میکند اصلا از این سیم کارت ها خریداری نکنیم. هرچند بد بودن ایرانسل
شایعه ای بیش نیست ولی اصلی ترین عامل به وجود آورنده ی این نارضایتی ها بدقولی
های خود شرکت است. حتی گفته می شود چون استقبال از سیم کارت های ایرانسل بسیار
کم بوده به این دلیل این شرکت این همه هدیه ی تشویقی و سیم کارت رایگان هدیه می دهد تا
فقط به تعداد مشترکان خود اضافه کند و به فکر کیفیت نیست.
لازم است ذکر کنیم که این نامه از طرف یک انجمن برای شما ارسال میشود که اعضای آن
همگی از سیم کارت های ام تی ان ایرانسل (دائمی و اعتباری) استفاده میکنند و مشکلاتی
دارند که از شما رفع هر چه سریعتر این مشکلات را خواهانیم.
پس در پایان از تمامی مسئولان زیرربط خواهش میکنیم تا مشکلات مشترکین را حل کنند و
در پوشش دهی و ارائه ی خدمات مطلوب تلاش و کوشش بیشتری کنند تا همه از ایرانسل
راضی باشند.
با تشکر و احترام
این هم از نامه ی اعتراض.
البته این نامه هنوز ناقصه و با کمک شما کامل خواهد شد. خواهشا نظرات خودتون رو بگین تا این نامه رو همگی کاملش کنیم.
دوستان عزیز من یه کارت شارژ برای سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم و موقعی که میخواستم رنگ روی کد شارژ رو بردارم , آسیب دید و حدود 3
رقم از کد کاملا از بین رفت . آیا راهی برای استفاده از این کارت هست یا نه . با تشکر
دستت درد نکنه . نامه ای که نوشتی خیلی دقیق و کامله :40:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخای چطور برسونیش دست مدیرای ایرانسل؟
نمیدونم واقعا گوش شنوایی هم هست که این صداها رو بشنوه و براش جواب قانع کننده ای هم داشته باشه و برای حل این مشکلا قدمی برداره ؟:41:
به نظرم اگه یه قسمت هم بهش اضافه میشد بد نبود : اگه ایرانسل 3 میلیون مشترک فعال داره پس چرا باید با این طرح های یه سیمکارت بخر ، دو تا ببر و قرعه کشی n73 و ... باید خودش رو مسخره بازار کنه :2:
حالا دیگه موقع افزایش کیفیت و ثبات آنتن دهی هست و نباید اینقدر به فکر کمیت بود که 3 میلیون مشترک فعلی فراموش بشن!!
آقا شاهین شما که میگین ایرانسل پوشش را داره ادامه میده
میشه یه لیستی از شهرایی که تو این مدت پوشش داده!!!(تو تابستون) برامون بزاری ببینیم تو این دو ماهه چکار کرده؟
چطوری از 165 شهر به 190 رسیده؟
سلام مرسي از نامت حرف دل ما رو زدي حالا بايد ببينم اينو كجا بفرستيم كه كار ساز بشهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شاهين شما راهنمايي كنيد كه به كجا مثلا به كدوم ميل يا جايي بفرستيم كه ايرانسل اعتراض ما رو ببينه
نامه ناقص نيست خيلي هم كامله
به نظر من بايد از يه راهي اقدام كنيم كه نامه مستقيم به دست مسئولين ايرانسل برسه
به نظر شما از سايت بفرستيم كار سازه ؟
عزيزم ميگي n73 بعد ميگي گوشيم p990 ؟نقل قول:
عزيزم كد #6*3*140* رو تو گوشيت بزن تنظيمات برات مياد
زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن.نقل قول:
واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه:10:
100% تایید میشه نامه حرف دل ما ایرانسلی هاست:5:نقل قول:
آقا شاهین راهنمایی پلیزززززززززززززز:8:
ایمیل دزفولی رو بده بیاد:31:
من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد:10::10::10::10:
مازیار خان دست درد نکنه نامت خیلی خوبه:46:.ولی دوستان ایمیلا بی خیال شین !!! آخه می خواین نامه اعتراض که مهمم هست با ایمیل بفرستین ؟!؟!! بر و بچ تهران یکیتون که امکانش هست براتون برن دفتر ایرانسل اونجا نامه را تحویل بده.
دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.نقل قول:
مشكل از شبكه اونجاست بر طرف ميشه.نقل قول:
نقل قول:از این بعد برای در شهرهایی که طبق برنامه جدول پیوست ، جشنواره برگزار می شود ، نحوه دریافت سیم کارت جایزه به این صو رت است :
<LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری در روز یا روزهایی که در ان شهر جشنواره جدید است( با توجه به لیست فایل پیوست ) ، فرصت دارد با سیم کارتش اولین تماسش رابگیرد. دقیقا تا روزی که دربرنامه پیوست به عنوان اخرین مهلت ثبت نام معرفی شده است ، ثبت نام شود . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری برای دریافت سیم کارت جایزه به پست مراجعه نمی کند و سیم کارت از طریق فروشندهای که لیست انها برای هر شهر در فایل پیوست امده است ، به مشتری تحویل داده می شود. نما یندگان شرکت که در این مراکز مستقر هستند ، در همان لحظه سیم کارت جایزه را برا ی مشتری به پروفایل قبلی مشتری لینک می کنند- مشتری به محض اینکه اولین تماسش را با سیم کارت اولش انجام داد، و ثبت نامش انجام شد ، روز بعد از ثبت نام می تواند به یکی از مراکز اعلام شده مراجعه کند و سیم کارتش را در همان لحظه بگیرد..
برو فايلش رو دانلود كل حالا:
- برای برنامه جشنواره جدید از فایل پیوست استفاده کنید . و برای لیست نمایندگیهایی که در ان سیم کارتهای جایزه را به مشتری می دهند، لینک موجود در فایل را دنبال کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چي كار كردم جديداً؟نقل قول:
بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.نقل قول:
خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.
يه مسئول از MTN آفريقا
اين خدمات در دسترس شما نيست.نقل قول:
توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!
هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید
مرسی
بنویس S 6230 بفرست بره به 2225 نمیدونم چیه.نقل قول:
واسه اطلاعات کاملتر و جامعتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !!!نقل قول:
امير جان ببخشيدنقل قول:
يه دوست ديگه هست تو اين تاپيك به نام amin a.^2
من تورو با اون اشتباه گرفتم
شما اگه N73 داري به 2225 يه اس ام اس با متن S Nokia N73 (حروف بزرگ و كوچيك رو رعايت كن) بفرست بعد از چند لحظه تنظيمات برات مياد
به درخواست دوست عزیز آقا وحید دو مورد دیگر به نامه اضافه شد :نقل قول:
1- چرا ایرانسل در شهرهایی که پوشش ندارند سیم کارت میفروشد؟
2- چرا ایرانسل در راه اندازی سرویسهای voice mail و ذخیره ی شماره تماس گیرنده این همه بدقولی کرد؟
بقیه هم نظراتشون رو بگن من تو نامه اضافه میکنم و نامه ی نهایی و اصلی رو دوباره تو تاپیک میذارم.
آقا شاهین میذارمش همین جا بهتره خودت از همین جا بگیر. یا بگو میل کنم.
اين اس ام اس كه برات مياد چيزي نيستنقل قول:
شما به 2225 يه اس ام اس بده بنويس S Nokia 6230i يا كد #6*3*140* رو بزن اگه هم هيچ كدوم جواب نداد دستي تنظيم كن ( تنظيمات تو سايت ايرانسل هست )
amin a.^2
شما هم #6*3*140* رو بزن برات ميفرسته
يا دستي تنظيم كن
خواهش میکنم. وظیفم بود.نقل قول:
این رو هم اضافه میکنم.
مسعود جان شما توی اصفهانی و خونتونم همینطور و ایرانسلم که هنوز رسمیش نکرده پس اینقدر غر نزن چون اونجا آزمایشیه.نقل قول:
من میگم تالیا مزخرفه چون:
قیمت سیم کارت بالاست...تعرفه مکالمش بالاست...محدودیت زمانی داره ... gprs نداره
در ضمن من توی شیرازم نه شما و من میدونم که پوشش تالیا توی شیراز کامل نیست پس لطفا در این مورد نظر ندید.
ولی حداقل این تالیا جاهای شلوغ و مهم شهر رو پوشش داده.
راستی من با اون نامه موافقم بفرستید یا ببرید به آدرس ایرانسل.
میدونید که کدومو میگم؟همونی که پشت بروشورهاشه.
ایا کارت هدیه هم نیاز به تکمیل ثبت نام داره؟
قرار نشه هر سوالی پرسیده شد به سایت ایرانسل ارجاع بدینا^^^%
مرسی
يكيم بنويس صداي بوق ايرانسل كمه وقتي كسي به ايرانسل زنگ مي زنه انقدر ضعيفه كه فكر مي كنه اصلا زنگ نميزنه ويا نميگيره اكثرا همه از دست اين موضوع ناراحتننقل قول:
از دوستان ممنون من تونستم به اینترنت وصل بشم ولی نمی دونم چیکار کردم تنظیمات بهم خورد و فکر کنم بعدش همه چیز را بهم ریختم دوستان می تونند یه راهی بگن گوشی به حالت اول برگرده و تنظیمات اینترنت را از اول انجام بدم .
گوشی هم که n73 هستش.
واقعا حرف دل من را زدی.نقل قول:
من ایرانسل دوست دارم ولی وقتی توی یک جمع 10 نفری 9 نفر همراه اول دارند و همین طور دارند من و ایرانسل را با هم پودر می کنند من چه حرفی برای گفتن دارم:41:
من کم کم داره از ایزانسل بدم میاد فکر می کنم یه سه چهار سالی زود سیم کارت ایرانسل را خریدم.حالا حالا ها باید صبر کرد.امشب که کلا gprs قطع بود بابا 30 تومان دادم حداقل بذارید استفاده کنم:18:
در مورد نامه هم فکر خوبیه ولی من یه پیشنهاد دارم و اون اینکه همه ی بچه ها که این نامه را قبول دارند امضاشون را اسکن کنند و ضمیمه ی این نامه کنند(البته امضای اصلی خودشون نه p30 ).
ما که امسال تو مدرسمون کلی از این نامه ها به آموزش و پرورش دادیم ولی حتی محل *گ هم به ما نگذاشتند. حالا هم فکر نکنم ایرانسل به نامه ی فقط چند تا از مشتری هاش توجه کنه:2:
راستی کسی سیم کارت دائمی من را نمی خره فقط دو هفته است که کار کرده(ولی تا حالا 34 تومان از 50 تومان را خرج کرده):31::46::5:
راستي چرا دائمي هاش حساب كتابش ناجوره؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
یعنی به هیچ عنوان فعال نمیشه؟نقل قول:
پس چرا مال دوستم فعاله؟