نقل قول:
مرسی,نه گارنا بازی نمیکنم.به 2 دلیل میخواستم این کار رو کنم,اول چون مپ al هام کار نمی کرد و دوم اینکه میخواستم با یکی از دوستام با تلفن بازی کنم.(پچ اون 1.21 بود)
Printable View
نقل قول:
مرسی,نه گارنا بازی نمیکنم.به 2 دلیل میخواستم این کار رو کنم,اول چون مپ al هام کار نمی کرد و دوم اینکه میخواستم با یکی از دوستام با تلفن بازی کنم.(پچ اون 1.21 بود)
دوباره مپ رو دانلود کردم ولی تغییری نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warcraft III Frozen Throne Upgrade Patch 1.22a to 1.23aنقل قول:
کد:http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21223&searchQuery=patch&pageNumber=1
اهونقل قول:
تاید هانتر
بانتی هانتر
میرانا
ارت یا سند کینگ
به نظرت تیمت امیدی داره؟:10:
نقل قول:
آقا به نظر من این کار و نکن!ممکنه مشکل من براتون پیش بیاد.یه کم صبر کن تا من ببینم مال من چی میشه!؟
اگه enigma و treant درست 6 بزنن به سادگی 3 نفر همون وسط میمیرن... بعدشم دیگه هم specture هست هم zeus دیگه کسی در نمیره....نقل قول:
بچه ها این پچ چیکار می کنه .
ارش پیشنهاد میکنم یک سری به ادرس زیر بزنی (البته اگه قبلآ نخونده باشی) فکر کنم تمام مسائل مورد نیازت رو دربر میگیره و میتونه مشکلت رو حل کنه, یک فایل "آموزش نصب پچ" هم داره که پیشنهاد میکنم اونم دانلود کنی (حجمی نداره)نقل قول:
کد:http://crashgame.org/post-228.aspx
اپدیت مپ ها, مپ های جدید و مسلمآ باگ های پچ قبلی توش برطرف شدهنقل قول:
دوست من تیمی که همه هایدن رو چه جوری میبینی که بخوای 6 کنینقل قول:
همیشه تیمی که هاید هستن اول در گیر میشن:10:
سلام
باگهای جدید 6.59d
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/
[quote=S.E.S;3699997]ارش پیشنهاد میکنم یک سری به ادرس زیر بزنی (البته اگه قبلآ نخونده باشی) فکر کنم تمام مسائل مورد نیازت رو دربر میگیره و میتونه مشکلت رو حل کنه, یک فایل "آموزش نصب پچ" هم داره که پیشنهاد میکنم اونم دانلود کنی (حجمی نداره)
کد:http://crashgame.org/post-228.aspx
ممنون.خیلی وقت پیش این کار و کردم ولی مشکل حل نشد.حالا بگذریم,میتونی چندتا از ریپلی هات رو آپلود کنی بینم بازیت چه طوره؟در ضمن چند وقته داری DotA میزنی؟
ارش جون, من گیم نت نمیرم, گارنا هم که کسی 1.23 نداره, میمونه بازیم تو مپ AI که اونم با این هوش مصنوعی و مچ بودن یارام با من چیزی واسه گفتن نداره اما چشم سعی میکنم یک رپلی از بازیم بگیرم و بزارم (راستی رپلیهایی که با مپ AI هستند رو میتونی ببینی چون گفتی که مپ AI با نصب پچ جدید مشکل داره)نقل قول:
من خودمم از وقتی با این تاپیک آشنا شدم رفتم warcraft رو تهیه کردم و بعدشهم دانلود پچ و مپ ها (حدودآ یک ماه میشه) و در مقابل شما اساتید این تاپیک, حرفی واسه گفتن ندارم, هرچیزی هم که بلدم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم(بدون تعارف):11:
عزیز اگه از بازی با کامپیوتر خسته شدی میخوای 1.23 نصب کنم قرار بذاریم باهام بازی کنیم ولی قوا بده وقتی میبری ریپلی تو فروم نذاری ابرومو ببری:10:نقل قول:
S.E.S عزیز,یه سوال.شما گفتی وقتی 1.23 ریختی اولش مشکل من رو داشتی درسته؟پچی که شما ریختی کامل بود یا 1.22 رو تبدیل به 1.23 کردی؟
یه چیز دیگه,من چیزی حدود 4 ساله دارم DotA بازی می کنم(شما خودت استادی,شکست نفسی میکنی:46:) اما فقط گیم نت و خونه.رو این حساب میخواستم با شما یه بازی ای کنم تا یه سبک جدید از بازی رو امتحان کنم.ولی اطلاعاتم در این باره زیاد نیست.اگه شما میتونید,راهنماییم کنین تا اگه شد یه دستی با هم بزنیم:10:...................
من 1.22 دارم، 1.21 هم دارم، خیلی ضروری هست 1.23 هم داشته باشم؟
البته فعلا که adsl ندارم، اهل گیم نت هم نیستم، در نتیجه بازی نمیکنم، جز با ai
راستی، چرا خبری از آراز نیست دیگه؟؟؟
یه سوال : یه هیرویه نزدیک زن بگین که ضد سنتور وارچیف باشه ایتماشم بگین تو بازی تک به تک مپ 57.b
مرسی
dragon knight میتونی واسش heart و assult یا radiance بری...
dragon knight میتونی واسش heart و assult یا radiance بری...
شما خودتون استادید و من ندید, بازی شما رو قبول دارم.نقل قول:
باور کنید بازی با کامپیوتر فقط همون اوایل میتونه شخص رو رازی کنه (من اوایل که دوتا رو نصب کردم چندین ساعت در روز دوتا بازی میکردم ولی الان روزی یک دست بیشتر بازی نمیکنم) و با توجه به اینکه دوتا معولآ چند نفره بازی میشه تو بازی با کامپیوتر چیز زیادی ادم یاد نمیگیری (البته سرعت عملت رو زیاد می کنه) ولی خوب, گفتم وقتی حس بازی کردن تکی رو نداشته باشی و کم بازی کنی همون هم بدست نمیاری :10:
ارش جون, بازیی که من خریدم پچ 1.20 داشت برای همین هم پچ کامل 1.23 رو دانلود و نصب کردم.نقل قول:
ارش جون شاید من تو دوتا تازه کار باشم ولی بعد از انجام انواع بازی هایی که حالت مسابقه دارند با بچه های دیگه این نکته رو کاملآ قبول دارم که بازی با افراد ضعیف در بهترین حالت باعث میشه که شخص پیشرفتی نداشته باشه و در بدترین حالت هم باعث افت اون شخص میشه حالا با توجه به سابقه خودت که گفتی فکر کنم بعد از بازی با من یک افت اساسی بکنی البته من هرگز دوست نداشتم تو همچین بازی هایی درمقابل دوستام قرار بگیرم چون خیلی از بچه هایی که میشناختم, رفتارشون وقتی مثلآ دو گل عقب میافتادن جوری میشد که انگار دارند تمام زندگیشون رو میبازند و بخاطر همین موضوع, من هم عملآ هیچ لذتی از بازی با اون ها نمی بردم و تا سعی داشتم, با اون ها بازی نمیکردم (هرچند که شما جز اون دسته از افراد نیستید و اونی هم که قراره ببازه, قطعآ شما نیستید) در هر صورت, یادمه گفته بودید که با دوستتون از طریق تلفن بازی میکنید خوب اگه دوست داشته باشید میتونیم ما هم همینطوری بازی کنیم :10:
دوست عزیز, هیچ ضرورتی وجود نداره اما چون مثل من فقط با ai بازی می کنید بهتره که در صورت امکان نصبش کنید (چون خلاصه, حتمآ این پچ یک چیزی داشته که دادن بیرون و پچ قبلی رو اپدیت کردن)نقل قول:
از دوستان کسی مپ AI به درد بخور سراغ نداره؟
این 6.59 AI+ v1.52 (r1) by BuffMePlz که تو سایت Getdota هست خیلی ضعیفه!
ضمنا فکر نمیکنید مپ 6.60 خیلی دیر بیرون اومد!!؟ الان از آخرین مپ که 6.59 هست فکر میکنم بیشتر از دو ماه میگذره!
نقل قول:
ایشون این قدر خوف شدن که دیگه اینجا رو قابل نمی دونن!
بعضی مواقع تو جی جی میاد ولی تا اونجایی که میدونم سرش شلوغهنقل قول:
مگناتورنقل قول:
اسکلتون کینگ
کلوینگ لایف استیل هارت اسالت
بهر حال دوست داشتی بگو بازی کنیمنقل قول:
:31:
کا رووم ایران میدونن من نووبم
نقل قول:
بعضی مواقع ؟؟؟ آراز ماشالّا قهرمان AFK تو GG يه!!! ولی الان که دارم اينو type ميکنم داره بازی ميکنم.... گفتم که .... کلاً مهندس حوصله اينجا رو ندارن!!!
lifestealer هم ضد بسیار مناسبی هست... واقعا هست...نقل قول:
سلام به همه cao_caoچطوری فکر کنم اسمت سهراب بود دیگه ggکم میای
هیروی مناسب بخوای na(سوسک) بردار مجیک 3خوب سناتور اذیت میکنه
dk (فودمن) اونم راحت میزنش البته با آواتار
voidam اگه آواتار بری دیگه مجیک 3 سناتور کار نمیکنه راحت میزنه
بیا گلم قصه نخور خودم 1.23 دارم بیا بازی کنیمنقل قول:
خوب 1.21 هم بریز بدرد gg(ایران) میخوره چون اکثرا 1.21 دارن میخوای واست لینک بزارم؟
کار سختی نیست war تو یک درایو دیگه copy کن بعدش 1.21 نصب کن اونجا که copy کردی 1.23 جای که قبلا نصب کردی میشه1.21
نقل قول:
هیچ مپ al وجود نداره که خوب باشه جز 6.43 که اونم دیگه نمیشه بازی کرد همه چی فرق کرده
مپ 6.60 قرار بود 28april یا 24april بیاد یک 8 روز دیگه صبر کن:31:
سلام دوستان.
میشه بگین انچتل میتونه bunty رو بزنه یا نه؟
واگه میتونه میشه بگین چه آیتمهایی رو براش میرن؟
راستی میشه مشخصات آراز رو رو تو gg بدین .
ممنون.
ممنون بابت پیشنهادت. در مورد نصب پچ های قبلی هم, cao-cao عزیز توضیح داده بودند و مشکل من هم نداشتن لینک نیست بلکه, دایال اپ بودنم هست که همین پچ 1.23 رو تو 2 روز و نزدیک 9-10 ساعت دانلود کردم (البته قطع ارتباط و و هزار و یک بدبختی دیگه رو حساب نکردم) و حتی فکر کردن به دانلود یک فایل دیگه با همچین حجمی هم...نقل قول:
در هر صورت ممنون:10:
ممن.ن دوست من یکمی سرم شلوغهنقل قول:
کم ان میشم
ولی زمان بگید حتما میام
دوست من من میتونم باهاتون بازی ککنم مهم نیست که شما دیال اپ هستی فقط بگو کی ان میشی :10:نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
در map های جدید دو تا hero خونه تقریبا گوشه های map وجود داره ، چه جوری می شه از اونها hero انتخاب کرد
نقل قول:
اگه مال مپ های ai رو ميگی fun- بزن.
بابت پیشنهادتون ممنون. من صبح ها ان میشم (بخاطر دردسر کمتر با دایال اپ) اما اگه شما بخواید میتونیم هر ساعتی که شما امکانش رو دارید قرار بذاریم :10:نقل قول:
حدودا بتونی 8 شب ان بشی خوب هست تا 10 :31:نقل قول:
اینم اولین رپلی من (البته چیز خاصی نداره). هر نقطه ضعفی که دارم, خوشحال میشم از طرف شما دوستان گوشزد بشه:10:
پچ: 1.23a مپ: 6.59 AI
http://www.4shared.com/file/100432706/598af7ae/SES.html
خوب, از لحاظ زمانی که کاملآ مچیم:46:. میگم حالا که تصمیم جدیه (لطف کن این موضوع رو مشخص کن), ارش و دوست دیگمون (امیر) هم تو بازی باشند (چون 1 به 1 که نتیجش کاملآ مشخصه و درضمن بازی های تک به تک, لذت کمتری هم دارند) این دو دوستمنون میتونند در صورت تمایل همینجا اعلام امادگی بکنند (البته دوستان دیگه هم اگه مایل باشند, که چه بهتر (فقط پچ 1.23 باشه))نقل قول:
دوستان فقط صبر کنید cao-cao بگه واقعآ تصمیمش جدیه یا تعارف زد (که بیخودی دوستان...)
cao-cao عزیز, امیدوارم از حرفام برداشت بد نکنی:10:
همه فردا شب تو جی جی ساعت 9:30 ان شین خوبه؟نقل قول:
واقعآ ممنون. اسم من تو "گارنا" S.E.S.Game هست:10:نقل قول:
نقل قول:
باشه منم مییام ساعت 9:30 فقط room چند راستی من یکمی بیش از حد noobam
امیر جان من از همتون نووب ترمنقل قول:
رووم 3
ای دی جی جی تون هم بگید تا بتونیم هم دیگه رو پیدا کنیم:10: