ممنون دوست عزیز..نقل قول:
من شلینگ هارم کشدیم تست گرفتم مثل قبل بود..فکر کنم هدم گرفته..چیکار کنم باز شه ؟
Printable View
من شلینگ هارم کشدیم تست گرفتم مثل قبل بود..فکر کنم هدم گرفته..چیکار کنم باز شه ؟
آیا اون خطوط بطور ثابت ناقص هستند؟نقل قول:
آیا نشده بعد از (مثلا) هد کلین کامل بشه نازل چک؟
آیا تغییر نمی کنن و جاشون عوض نمیشن؟
اگر اینطوره هدتون گرفته نیست و مشکلات دیگری هست.
اما اگر برای مدتی ثابت هستن و حتی با تعداد زیادی هدکلین (مثلا 20 تا 30 تا) رفع نمی شن نشون میده هدتون گرفته هست.
در اون صورت باید از روش زیر استفاده کنید:
(من توصیه می کنم از جوهر پارت تکنیک استفاده کنید، اون محلول ها رو هم پارت تکنیک داره)
موفق باشید
نازل ها به طور ثابت ناقص هستند و هیچ تغییری درشون حاصل نمیشه...نقل قول:
به نظرتون از محلول هد باز کن قوی استفاده کنم ؟ چی بگیرم خوبه ؟ neomark ?
ممنون بایت پاسخ گویی الان که چک کردم البته استفاده کردم از پرینتر ارور کارتریج داده که تموم شده جوهر فردا شارژ میکنم یه تست میگیرم ببینم چطورهنقل قول:
مرسی عزیز وقت گزاشتی جواب دادی
بنابراین احتمال زیاد گرفتگی هد دارید.نقل قول:
درستش اینه که اول با محلول ملایم (داخل کارتریج) امتحان کنید و اگر نشد از محلول قوی استفاده کنید.
من محلول های پارت تکنیک رو استفاده کردم و راضی بودم.
موفق باشید
خواهش میشه دوست من.نقل قول:
موفق باشید
آقا من کارتیج کاننم رو شارژ کردم ولی چند صفحه ای رو خوب پرینتر گرفتم ولی کم کم کمرنگ شد
و امروز که اومدم پرینت بگیرم خیلی خط ها تو هم بوده و اصلا بار اول هم پرینت نگرفت و صفحه خالی بیرون داد
باید دوباره شارژ کنم ؟ یعنی جوهرش تموم شده ؟؟ موقع شارژ کردن زیاد جوهر از زیر هد خارج شده بود
خطوط عمودی ریز تو پرینت عکس علتش چیه ؟ میتونه همون هد گرفتگی باشه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از همون جوهر اچ پی استفاده کردید؟
چندبار هدکلین کنید (احتمال هواگرفتن وجود داره) و دوباره سعی کنید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگر کاغذ عمودی داخل دستگاه قرار داده بشه و عمودی حرکت کنه، هد بصورت رفت و برگشتی رو عرض کاغذ حرکت می کنه، مثلا در مورد کاغذ A4 اگر کاغذ در جهت ضلع 29.7 سانتی کشیده بشه داخل و حرکت کنه، حرکت هد عمود بر اون و یعنی در جهت ضلع 21 سانتی هست. بنابراین خطوط در جهت ضلع 21 سانتی یا عرض کاغذ احتمال زیاد مربوط به هد هست.
خطوط در جهت ضلع 29.7 سانتی یا طول کاغذ علل متفاوتی می تونه داشته باشه که عمدتا کثیفی پرینتی (مثلا جوهر جاییش ریخته باشه) و یا تنظیم نبودن هد باعثش میشه. علل دیگه ای هم مثل کثیف، خراب یا خراشیده شدن نوار اینکودر یا موتور حرکت دهنده کالسکه هد می تونه داشته باشه. و بدترین مشکل خرابی بورد منطقی یا لاجیک هست.
بنابراین اگر خطوط در جهت حرکت کاغذ مشاهده میشه اول از تمیز بودن داخل پرینتر مطمئن بشید. (مثلا پرینت سفید بفرستید و ببینید باز هم خط میوفته یا نه) و اگر تمیز بود،از تمیز بودن نوار اینکودر مطمئن بشید.
اگر مشکل باز هم پابرجا بود باید توسط نرم افزار مخصوص دستگاه شما کاملا تنظیم بشه که بهتره توسط فرد ماهری انجام بشه و اگر باز هم مشکل وجود داشت نیاز به معاینات و تعمیر سخت افزار ی هست.
(نکته!: این صحبت ها رو من از روی تجربه کمی که دارم زدم و احتمال اشتباه بودن شون هست. اگر به راحتی مشکل تون حل نشد، حتما به تعمیرکار متبحر مراجعه کنید.)
موفق باشید
من اینجوری هد کیلین کردم هد کاتریج رو برای یکی دو دقیقه بردم زیر آب جوش و مقداری جوهر خارج شد درست هد کیلین کردم؟نقل قول:
سلام
از همون جوهر اچ پی استفاده کردید؟
چندبار هدکلین کنید (احتمال هواگرفتن وجود داره) و دوباره سعی کنید.
موفق باشید
بعدش دوباره شارژ کردم ولی وقتی پرینت میگیرم البته سطح پرینت روی normal هست یکمی کمرنگ پرینت میگیره ولی خط ها توی هم نیستن فکر کنم ممکنه از جوهر hp باشه و باید جوهر مخصوص خود کنن رو بگیرم
ممنون که جواب میدید
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه!!! اون هدکلین نیست! اون کار رو وقتی می کنن که هد یه مقدار گرفته باشه. (البته ممکنه برای کارتریج شما مفید بوده باشه اما منظور من نبوده!)
تو تنظیمات پرینتر که بگردید گزینه ای به نام Head Clean هست. اونو امتحان کنید.
احتمالا به علت همون آبجوش جوهرتون رقیق و کمرنگ شده.
اما حتما از جوهر مخصوص پرینتر خودتون استفاده کنید. اینطوری خیلی مطمئن تر و بهتره.
موفق باشید
خطاب به جناب spartaqus [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که گفته بودند:
بله رفیق. همیناست. اول Cleaning رو امتحان کن و اگر جواب نداد Deep Cleaning.نقل قول:
دوست من من فکر کنم تنظمیاتش رو پیدا کردم روی این 2 باید کیلیک کنم که !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه ای داره که می تونید فقط کارتریج مشکی رو کلین کنید،از اون می تونی استفاده کنید.
موفق باشید
سلام خسته نباشید
یه چاپگر لیزری سیاه و سفید دارم مدل canon i-sensys lbp6000b حدود 2 ماه گرفتم تا الان شاید 50 صفحه زدم
الان خواستم یه موضوعی چاپ کنم کلا کاغذو سیاه میکنه تحویل میده
لطفا به دادم برسید
fuser unit failure #u1-2113
کسی میدونه این ارور در دستگاه 3200 سامسونگ چیه کامل توضیح بدین و راهنمایی کنید
ممنون میشم فقط زود تر
سلام دوستان
من قبلا هم سوالمو پرسیدم ولی جواب درستی نگرفتم
من یک دونه پرینتر جوهر افشان hp 1200 series دارم.حالا توی ورد 2010 یا حتی پی دی اف میخوام باهاش پرینت بگیرم چهار چوب و چهارچوب جدولهارو پرینت نمیگیره.یعنی فقط نوشته های توی جدولو پرینت میگیره؟
میشه راهنمایی بفرمایید علاج کار چیه؟
راه حل دیگه ای داره؟مثلا فایلو تبدیل به عکس کنم و بعد پرینت بگیرم؟با چه نرم افزاری؟
سپاس
در پرینتر 2015 چراق مثلثی شکل دایم چشمک میزنه پرینت نمیزنه اما پرینت تست خودش با کیفیت بالا میزنه..چرا؟؟/
سلام دوستان
میانگین هزینه شارژ کارتریج+تعویض درام برای مدل 85A چقدره؟دستگاه hp 1214 لیزری چهار کاره
و اینکه آیا اون هزینه شامل تعویض چیپ هم میشه یا نه؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
در تنظیمات پرینتر تون دنبال گزینه های Nozzle check یا Head align بگردید.
صفحه ای شبیه شکل زیر باید چاپ بشه احتمالا
ببینید آیا طرح چاپ شده کامل هست یا ناقص.
موفق باشید
جواب ما هم بدبد لطفانقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
من در مورد پرینتر های لیزری اطلاعات زیادی ندارم.
اما کارتریج رو دربیارید و تکون بدید کمی و دوباره بذارید داخل
ممکنه عیب از درام یا لیزر ویا تونر باشه.
موفق باشید
سلامنقل قول:
در کامپیوتر چه اروری میده؟
کابل سالمه؟
درایور سالمه؟
ویندوز و نرم افزار سالمه؟
پرینت نصفه نیمه ای وسط راه نمونده؟
دستگاه رو روشن و خاموش کنید.
روی سیستم دیگری تست کنید.
موفق باشید
من در مورد قیمت اطلاع زیادی ندارمنقل قول:
اما هزینه شارژ بین 8 تا 12 تومن و هزینه تعویض درام هم بین 8 تا 10 تومن هست. (احتمالا)
خودتون اگر انجام بدید خیلی کمتر میشه.
موفق باشید
سلام دوستان
من پرینتر6500a دارم با کارتریج920
امروز رفتم کارتریج جدید کامل 4رنگ خریدم
در قسمت وضیعت کارتریج نشون میده که کاتریج پر هستش البته وقتی پرینتر روشن کردم اعلام کرد که کارتریج جدید نصب شده
اما فقط قرمر میزنه بدونه هیچ مشکلی چند با تست کردم یکم ابی هم زد اما بقیه نه
موضوع چی بنظرتون؟
مرسی
ظاهرا دستگاه شما از مدل های هد جدا از کارتریج هست.نقل قول:
چندبار هدکلین کنید تا احیانا اگر جوهر به هد نرسیده باشه برسه.
در مرحله بعد باید از محلول هدبازکن استفاده کنید.
موفق باشید
اگر یرینتر نصب شده باشد اما وقتی پرینت فرمان می دهیم در کادر مخصوص پرینت status
هیچی زیرش نتوشته باشد مانند اسپولینگ یا پرینتینگ این به چه معنی است؟
در ضمن پرینتر هم در ویندوز تعریف شده است.
ایا پایین امدت درایو سی به طوری که حجم خالی ان در حد 100 مگ یا کم تر باشد باعث پرینت نزدن نمیشه؟
ایا می تونید لیست ارورهای پرینت 2015 را بگذارید برایم؟
مثلن این ارور چه معنی داره
اگر وقتی پرینت میفرستیم چراغ سبز رنگ پرینتر که به صورت یک دایره ی کامل بسته نشده است مداوم چشمک یزنه مشکل از چیست؟
pcl xl error
subsystem: kernel
error: missngattribute
operator: readimage
position 671
سلام دوست عزیزنقل قول:
در حالت پیشفرض ابتدا چیزی که می خواد پرینت بشه به فرمت قابل خواندن پرینتر تبدیل میشه و بعد فرستاده میشه. خصوصا اگر عکس چاپ کنید، ابتدا عکس از حالت فشرده به حالت خام تبدیل میشه و حجمش زیاد میشه. ویندوز به طور پیش فرض از پوشه Temp برای ذخیره فایل خام استفاده می کنه و اگر حجم خالی کافی وجود نداشته باشه احتمالا مشکلی که عنوان کردید پیش میاد.
درمورد ارور هم می تونید خودتون سرچ کنید در گوگل.
موفق باشید
خب درسته که حجم درایو موثر است... اما من وقتی با سیستم دیگری هم تست می کنم مداوم چراغ خطر پرینتر چشمک میزنه...چرا اینجوریه؟
سلامنقل قول:
من جوهر رو عوض کردم ولی نه تنها بهتر نشد بلکه الان رنگ مشکی رو نمیزنه بدین صورت که هد کلین میکنم نازل چک رو خوب میزنه بعد یک عکس رو میزارم بزنه خط اول رو مشکی میزنه بقیه رو سفید میکنه و محلهای مشکی رو نمیزنه دوباره نازل میزنم میبینم نازل رو دیگه خوب نمیزنه
تانک نو هست
از بالای کارتریج هم جوهر رو میکشم هیچ هوایی نداره و فقط جوهر میاد داخل سورنگ
مشکل چیه ؟ یعنی هدش گرفته ؟
لطفا شرح کامل مشکل ایجاد شدهنقل قول:
+ مدل دقیق دستگاه
+ کد ارور و شرح اون
رو قرار بدید شابد بتونیم کمکتون کنیم.
موفق باشید
دوست عزیز این کار رو بکنید، من مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که اینطوری حل شد:نقل قول:
سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
اگر با این کار مشکل حل شد، نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
(رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)
(عملیات گفته شده رو فقط برای کارتریج مشکی انجام بدید)
موفق باشید
سلام
من یک پرینتر جوهر افشان رنگی اپسون مدل cx-7300 دارم چهارتا کارتریج یک بار مصرف میخوره می خوام براش کارتریج قابل شارژ بگیرم میخواستم بدونم برای این مدل پرینتر کارتریج قابل شارژ پیدا میشه متاسفانه تو شهر ما که نیست اگه باشه قیمتش چنده ؟ در ضمن روی جلد کارتریج نوشته که برای مدلهای c79-cx3900-cx4900-cx5900-cx8300 هم قابل استفاده است.
با تشکر
ممنون از جوابتون الان این کار رو انجام دادم حل نشدنقل قول:
شلنگ رو از کارتریج قطع کردم و محل رو چسب زدم
سپس درپوش رو برداشتم و کارتریج رو با جوهر پر کردم
پرینتر رو روشن کردم اولش نازل مشکی رو 10-20 درصد میزد با دو هد کلین زدن کامل کامل شد
یک عکس پرینت گذاشتم ولی باز هم اولش رو خوب زد رسید به وسطش دیگه اصلا مشکی نمیزد و باز هم همون قضیه
الان اشکال از کارتریج هست یا هد ؟
اگر هد گرفته چرا نازل رو اول خوب میزنه به نظر میاد جوهر مشکی به مقدار خیلی کمی به هد میرسه ممکنه سر هد خشک شده باشه ؟
داداش شما از محلول هد بازکن پارت تکنیک به شخصه استفاده کردی ؟ یا این که از شخصی شنیدید که خوب عمل کرده و مجاری هد های گرفته شدرو باز میکنه ؟
الان کارتریج مشکی رو عوض کردم هم مشکل حل نشد !نقل قول:
سلامنقل قول:
به عنوان نمونه این فروشگاه داره:
موفق باشید
سلامنقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز
ببینید، من هنوزم مطمئن نیستم که کامل اون کارا رو انجام داده باشید.
روی کارتریج دوتا سوراخ هست. یکی پایین تره که بهش شلنگ وصله که سوراخ جوهر هست و یکی بالاتره و روش درپوش داره که سوراخ هواگیری هست. اگر به نوشته های قبلی بنده دقت کنید گفتم که وقتی خواستید دستگاه رو خاموش کنید اون سوراخ رو ببندید که جوهر نزنه بیرون نه وقتی می خواید استفاده کنید.
یه بار دیگه مرحله به مرحله میگم، شما ببینید همین کارا رو کردید یا خیر: (یکم عوض کردم جای سوراخا رو، وگرنه خیلی تفاوت نداره!)
1- دستگاه رو درحالت تعویض کارتریج قرار بدیید.
1- شلنگ متصل به کارتریج رو به طرف بالا بکشید بیرون تا از داخل کارتریج دربیاد.
2- اگر داخل کارتریج جوهر نداره،به آرامی داحلش جوهر برییزید تا نسبتا پر بشه.
3- سوراخی که شلنگ بهش متصل بود ببندید تا هواداخل نره با چسب یا درپوش سوراخ بالایی.
4- موقع استفاده سوراخ بالایی که سوراخ هواگیری هست باز باشه تا هنگام چاپ داخل کارتریج خلاء ایجاد نشه.
(که من گفته بودم همون سوراخ اولیه رو بگذارید باز باشه اما اینطوری بهتره)
5- مطمئن بشید کارتریج به درستی و محکمی داخل هد جا خورده.
6- بعد از استفاده و در هنگام خاموش بودن دستگاه بهتره هر دو سوراخ بسته باشه تا جوهر احیانا نزنه بیرون، البته در استفاده های نزدیک به هم نیاز به این کار نیست.
اگر با این کار بازهم مشکل پابرجا بود:
1- نوع جوهر رو عوض کنید (که ظاهرا این کار رو کردید، چه جوهری خریدید؟)
2- ترجیحا کارتریج (درواقع فقط پوکه اش رو) عوض کنید. (چون مخزن تون چیپ اتوریست داره،نیاز به تعویض چیپ نیست.) ممکنه اتصال کارتریج با هد به خوبی برقرار نشه یا داخل کارتریج خیلی کثیف شده باشه که جوهر نتونه به مقدار کافی خارج بشه.
3- هد رو با مایع هد باز کن مخصوص شستشو بدید. (احتمال داره فیلتر هد کثیف شده باشه)
4- در صورتی که مشکل هنوز هم پابرجاست به تعمیرگاه مراجعه کنید، چون ممکنه هد مشکل پیدا کرده باشه یا ضعیف شده باشه، این مورد را باید تعمیرکار زبده تشخیص بده.
موفق باشید
سلامنقل قول:
من هر دو مدل این محلول (قوی و ملایم) رو دارم و از پارت تکنیک خریدم اما خیلی ازش استفاده نکردم، درواقع خیلی موردش پیش نیومد. اما دو سه باری که روی کارتریج های همراه با هد امتحان کردم نتیجه خوبی گرفتم.
بازم خودتون هرجور صلاح می دونید.
موفق باشید
سلام من یه پرینتر سه کاره اچ پی دارم وقتی روشن میشه نه کاغذ و تشخیص میده و نه جوهرو و هر سه چراغ مربوط به کاغذ و جوهر مشکی و رنگیش چشمک میزنن میخواستم راهنمایی کنید تا مشکل و برطرف کنم
از صبح حدودا 5-6 ساعته دارم ور میرمنقل قول:
چسب رو برداشتم ولی بازم درست نشد
یک کارتریج دیگه آوردم محلول ضعیف ریختم چندین بار هد کلین فایده نکرد
با سرنگ و شلنگ محلول رو تزریق کردم به سختی داخل رفت
هد رو باز کردم و درآوردم سر هد رو جدا کردم
متوجه شدم که مشکل از سر هد هست که جوهر کافی به هد نمیرسونه
وقتی هم محلول تزریق میکنم رنگ مشکی خیلی به سختی وارد سر هد میشه و تخلیه میشه
چندین بار محلول داخل سر هد تزریق کردم یه خورده بهتر شد ولی بازم مقدار کمی میزنه و دیگه نمیزنه
به نظر میاد باید سر هد رو عوض کنم به نظرتون قیمتش چقدره ؟
نقل قول:
ببینید هنوز من با این مشکل مواجه هستم.... حالا اولش یک 80 صفحه ای پرینت زد ولی دیگه چاپ بیرون نمیده
روی دو سیستم مختلف هم تست شده اما پرینتر جواب نمیده
روالش هماینه که شما وقتی دستور پرینت صاد می کنید اول چراغ سبز رنگ پهلوی دکمه بزرگ بز رنگ که به صورت یک دایره بسته نشده است شروع به چشم زدن در مدت 7 تا 8 ثانیه م کنه بعدش فعدتا باید پرینت شروع بشه و صدا هم بده اما به جای این اون چراع مثلثی شکل چشمک میزنه و هیچی چاپ نمیشه
چرا؟
راهکار چیست؟
هزینه اش چقدره
پرینتر اچپی 2015
سلام
من یک پرینتر سامسنگ مدل1675دارم
نمیدونم، ولی فکر میکنم احتمالا ریستش کردم که کاتریجش جواب بده
ولی الان این ارور رو میده و هنوزم چراق قرمزش روشنه!!!
Toner cartridge is not compatible. Check user's guide.
تو تاپیک سامسونگ هم پرسیدم ولی کسی تا حالا جوابی بهم نداده
ممنون میشک اگر کمکم کنید!!
سلامنقل قول:
یعنی وقتی با شلنگ هد رو شستشو دادید، بهتر شد؟
هد یک تیکه هست و قیمتش هم زیاده،حدود 200 به بالا.
پیشنهاد می کنم به تعمیرکار مراجعه کنید چون هد قطعه خیلی حساسی هست و ارزش نداره برای هزینه اندکی (نسبت به ارزش هد) که تعمیرکار می خواد بگیره ریسک کنید و خودتون تعمیرش کنید.
اما اگر مایل باشید می تونید با محلول قوی هد رو با همون روش شلنگ شستشو بدید.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من درمورد پرینتر های لیزری اطلاعهات زیادی ندارم، امیدوارم دوستانی که می دونن کمکتون کنن.
موفق باشید
قسمت هد دو قسمتنقل قول:
یک قسمت خود هد هست و یک قسمت هم هست که روی هد سوار میشه و دارای نازلهایی هست که داخل کارتریج میره
نازل مربوط به رنگ مشکی رو با سرنگ محلول هد ضعیف تزریق کردم به سختی داخلش میرفت
حالا موندم ببرم تعمیرگاه یا محلول هد قوی بگیرم
محلول قوی قیمتش چقدره ؟
در مورد تعمیرگاه هم چون قبلا رفتم میوندم چه خبره
طرف قطعه منو ور میداره میندازه به پرینتر دیگه مال اونو میندازه به من
بعد میگه عوض کردم اینقدر پول بده
واسه اون پرینتر هم که مال بنده خدا هست میگه خرابه باز همینه پروسه رو روی پرینتر اونم پیاده میکنه
تو هر صنفی افراد ناجور وجود دارن، شما باید سراغ خوباشون برید!نقل قول:
اما من بازم توصیه می کنم به تعمیرگاه مراجعه کنید.
وگرنه می تونید همون کار رو با محلول هد بازکن قوی پارت تکنیک انجام بدید.
موفق باشید
تعمیرکار خیلی کمه من تهران تا جایی که سراغ دارم کل ولیعصر همه میبرن پیش یک نفرنقل قول:
از شهرستان هم کار واسش میفرستند
ایرانشهر هم تا حالا نرفتم
امروز زنگ زدم مادیران گفت نه هد داره و نه سری هد
تعمیرگاه زنگ زدم گفت دارم 50 تومن
همه قضیه رو توضیح دادم گفت درسته از سر هدته
من محلول شعیف استفاده کردم
فردا میخوام پرینترم ببرم که سر هد رو بندازه