تایید میشه منم eco60 دارم چند وقته رو 500 خارجی محدوده داخلی مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
تایید میشه منم eco60 دارم چند وقته رو 500 خارجی محدوده داخلی مشکلی ندارهنقل قول:
تست کردم فایله 1 گیگابایتی تو 3 دقیقه منتقل شد به cloud بعدشم میشه دانلود کردنقل قول:
الان یه مشکل جدید دارم شاتل امروز دوباره سرعتمو کم کرد و رو 1 مگ فیکس کرده
2 بار تو 1 هفته سرعتمو کم کرده :V13:
نه سیم کشی نیستنقل قول:
من خیلی دانلود کردم الان به غول مرحله آخر محدودیت رسیدم خیلی نامردیه محدودیتش
محدودیتش رو پروتکل http هست سایتها با پروتکل htttps مثه گوگل، تلگرام و... باز میشن ولی بقیه سایتها که با پروتکل http هستند نه.
یعنی وقتی گوگلو باز میکنم برا چند ثانیه محدودیت میره و میتونی دانلود منیجر رو استارت کنی کانکشن های دانلود منیجر باقی میمونند ولی
وقتی دانلود فایل تموم شد و فایل بعدی از توی لیست میخواد دانلودش شروع شه دوباره باید یه سایت با پروتکل htttps مثه گوگلو باز کنی
اینجوریه که شما نمیتونی تمومه شبو بشینی پای دانلو منیجر و صبح که پا میشی میبینی scheduler دانلود منیجر از رو همه دانلود رد شده و ارور داده
دوست عزیز منم کرج هستم و این مشکلو دارم بدون اینکه دانلود آنچنانی داشته باشم eco 128نقل قول:
اول خطو رو 12 مگ بستن بعدش کردنش 8 بعد 4 بعد 2 وحالا روی یک مگابیت بستن
همینطور پیش بره احتمالا از dial up هم کمتر میشه سرعت
بهشون زنگ میزنی میگن این پروموشن بوده رو خطتون و سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت باشه!!
با سلام، من سرویس آرت 1 شاتل رو دارم اما این چند روز سرعت به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده (از 140-150 به 70-80)، تماس گرفتم با پشتیبانی کرج گفتند به دلیل یک سری مشکلات ناحیه رجایی شهر، سرعت شما روی 512 بسته شده! می خواستم ببینم بقیه دوستان در کرج یا سایر شهرها چنین مشکلی دارند؟
انشاالله که مشکلت حل شه ولی نمیخوام نا امیدت کنم برای شهر ما هم همین مشکل پیش اومد 5ماه طول کشید تا مشکل درست شد میگفتن پهنای باند مرکز مخابراتی کم شده داریم پهنای باند بخریمنقل قول:
برای من که کرمانشاه هستم سرعت دانلودم پایین نیومده اما دو روزه سرعت باز کردن وبسایت ها به طرز خیلی خیلی چشمگیری کاهش پیدا کردهنقل قول:
به منم زنگ زدن همینو گفتن واقعا چقدر مسخره اس هرچیزی که یکم صرفه داشته باشه واسه مشتری جمعش می کنننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم کرجم این هفته 2 بار سرعتم کم شده از سرعت 8 مگ رسیدم به 1 مگ الان. زنگ زدم گفتم مشکل از مخابرات شهید رشیدی هست ولی من باور نمیکنم.نقل قول:
اینطوری که فایده نداره، آرت یک رو باید روی 1مگ ببندننقل قول:
حالا من میخواستم دوره بعد آرت 1 بگیرم اگه رو 512 ببندن که نمیصرفه 30 تومن بدیم!
ارت یک قبلا رو 1 مگ بود ولی الان رو 574 ست شدهنقل قول:
زنگ هم که بزنی میگه که اون پروموشن بوده و ......
دوستان امروز نویز خط من به شدت رفت بالا و سرعتم از 8 مگ رسید به 4 مگ. (شرق تهران هستم)
کسی با این مشکل مواجه نشده؟
سلام دوستان.
رفتم نمایندگی شاتل شهرمون واسه ثبت نام طرف در اومده میگه 50 تومن بده برای ثبت نام اولیه این هزینه رو فقط بار اول میگیریم:n04::n04:
طبق قوانین شاتل این قانونیه؟
سلامنقل قول:
نه بابا چرت گفته
هزینه اولیه و رانژه 15 تومنه + هزینه طرح انتخابیت
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
سلامنقل قول:
بصورت ثابت اینجوری شده؟
یبار مودمو از پریز دربیار دوباره بزن ببین تغییر نمیکنه
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
اره ثابته، همه پریزها رو تست کردم اما فایده نداشت.نقل قول:
در ضمن SNR هم به شدت اومده پایین
دوستان من الان طرح آسیاتک یک ساله 6 مگ رو دارم و از سرعتش هم راضیام. اما شاتل جشنواره طرح فروش پاییزی گذاشته و میخوام ببینم ارزشش رو داره که بیام سمتش یا نه.
مهم ترین موردی که میخوام بدونم دانلود شبانه و قیمت خرید حجم اضافهس.
آسیاتک بستههای حجمی که داره خیلی محدودن و مدت زمان استفاد ه ازشون هم کمه.
شاتل چجوریه؟
دوستان کسی سرویس آرت بیس داره؟
ART Base 2048
سرویس نامحدود ویژه
هزینه سرویس:
۴۰،۰۰۰ تومان
- حداقل تبادل ترافیک بینالمللی ۱۵ گیگابایت
- حداقل تبادل ترافیک داخلی ۳۰ گیگابایت
کدام طرح آسیاتک منظورتان است؟ دانلود شبانه دارد؟چقدر از زمان و حجمتان باقی مانده است؟(اگر طرح صبحانه دارید حیف است جمع آوری کنید)نقل قول:
سرویس 18 ماهه جشنواره لبخند پاییزی شاتل با 144 گیگ حجم و 90400 تومان هزینه خوب است فقط دانلود شبانه ندارد(البته اگر داشت هم به درد نمیخورد چون شاتل بعد از کمی دانلود به شدت سرعت را محدود میکند)
بسته های حجم اضافی در شاتل متنوع تر و ارزان تر از آسیاتک است. برای دانلود هم سرویس شاتل لند هست که فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود میکنید و بدون کم شدن حجمتان دانلود میکنید و هزینه اش ماهانه 10 تا 20 هزار تومان است.
درود دوستان
آیا امکان این هستش ک شاتل از حجم کلی سرویس دزدی کند ؟
من پیش از شاتل از ISP دیگریسرویس داشتم اما حالا ک به شاتل منتقل کردم احساس میکنم حجم مصرف روزانه من تقریبا 40 الی 50 درصد بیش از ISP قبلی هستش و در حالی اینطور هستش ک من ب غیر از چند سایت ساده ک پیش تر هم از همونا استفاده میکردم مصرف سنگینی نداشتم .
نظر شما چیست ؟
دقیقا طرح یک سالهی صبحانه رو دارم که الان 240 روزش مونده. حجم اولیهش که 12 گیگ بود خیی وقت پیش تموم شده و الان دائما حجم میگیرم. حجم دانلود ساعات "رایگان"ش که 6 تا 10 صبحه هم 1395 گیگ بود که الان اصلا مشخص نیست چقدرش مصرف شده و چقدرش مونده.نقل قول:
بیشترین مزیتی که در مورد شاتل دیدم و داره وسوسم میکنه همین بسته های حجمیشه، بسته های حجمی آسیاتک خیلی محدوده (فقط 3 تا بستهی 9، 30 و 90 گیگی داره)
فکر میکنم آن 1395 گیگ نامحدود باشد چون هیچ جایی حجم باقیمانده را نشان نمیدهد، اگر دانلود شبانه تان زیاد است و سرعت شبانه تان هم خوب است فکر میکنم بهتر باشد که تا پایان سرویستان در آسیاتک بمانید، شاتل هم همیشه جشنواره های مشابه دارد. اگر خط دیگری داشته باشید میتوانید شاتل را هم برای آن خط بگیرید.نقل قول:
اگر مقدار دانلود رایگان و مصرف روزانه تان را بگویید شاید بیشتر بتوانم راهنمایی بکنم.
عمق فاجعه اینجاست که برای جشنواره پاییزی میگن پهنای باند تا 16 مگ برای سرویس های اکو بازه ولی مشتریان قدیمی خودشونو محدود میکنن که به مشتریا جدید سرویس با سرعت بالا بدننقل قول:
حالا اینکه واسه اونا سرعت بالا باشه یا نه خدا میدونه:n15:
دانلود شبانه و میزان مصرف روزانم خیلی ثابت نیست چون خیلی از اوقات ساکن اینجا هم نیستم و پیش میاد که تا چند هفته هیچ استفاده ای نمیشه.اما معمولا شبی حدود 4-5 گیگ دانلود دارم و روزا هم در بیشترین میزان استفاده حدود 500-600 مگ در روز.نقل قول:
الان فقط میخوام بدونم بسته های شاتل چجوری ان، محدودیت زمانی دارن یا نه؟ و اگه دارن مدت زمانشون به اندازه آسیاتک کمه؟
فعلا بسته ای نیست ولی احتمالا به زودی ارائه خواهد شد، بسته های زماندار با قیمت کمتر هم دارد بسته های نامحدود با قیمت بیشتر هم دارد، چند بسته حجمی جشنواره های قبلی را میتوانید از لینکهای زیر ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالش ضعیف است، احتمالی که به فکر من می آید این است که بعضی از سایتها مانند یوتیوب کیفیت ویدیو را بر اساس سرعت اینترنت تنظیم میکنند و اگر سرعت شما در شاتل بیشتر شده است ممکن است علت بیشتر شدن مصرفتان همین باشد.نقل قول:
بهتر است نرم افزار netlimiter را نصب کنید تا میزان مصرف هر یک از برنامه هایتان را اندازه گیری کنید و با ریزمصرفتان در سایت شاتل مقایسه کنید.
سرویس های اکو رو هم رو 16 مگ نمیبندننقل قول:
مثلا 128 رو رو 1 مگ میبندن و اگه باهاشون تماس بگیری ، میگن که نمیتونن به سرعت بالاتر ارتقا بدن( تا جایی که خط کشش داره نمیبندن)
نمیدونم مشکلشون چیه که سرویس های حجمی رو سرعت بالا نمیبندند.خوب این به نفعشون هم هست،کاربر سرعتش بالاتره مصرف بیشتری هم میکنه و ترافیک بیشتری هم میخره
سرعت باز کردن سایت ها وحشتناک پایین اومده.. کسی همچین مشکلی نداره؟
دوستان
کسی میدونه شاتل برای سرویس گیمش چقدر از سرعت سرویس کم میکنه؟
من دیروز از ارت 4 ارتقا دادم به ارت 5 سرعت رفت بالا ولی امروز دوباره دارم سرعت سرویس ارت 4 دریافت میکنم رو سرویس ارت 5 و پشتیبانی خوزستان میگه بخاطر سرویس گیمه
این دوتا اسکرین شات ببینید متوجه منظورم میشید
s6.uplod*ir/i/00825/0keiv3vkujbu*png
s6.uplod*ir/i/00825/ly65cq149gz9*png
به جای ستاره نقطه بذارید
اگه کسی هم ارت 5 استفاده میکنه یه اسکرین شات از Downstream بده لطفا.
سلام دوستان من می خواستم یه سرویس شاتل بگیرم رفتم تو سایت شاتل قاطی کردم در ماه حول حوش 20 تا 30 گیگ استفاده دارم نیاز خاصی هم به شبانه ندارم قبلا های وب داشتم سرعت 8 مگ با حجم 2 گیگ می خریدم با یه فشفشه 40 گیگ در ماه حول حوش 50 تومن هزینه می دادم الان حجم های شاتل رو دیدم خیلی کم بود 6 گیگ 9 گیگ حجم اضافه عادی هم گرون در میومد شاتل طرحی چیزی شبیه فشفشه های وب داره ؟ اگه داره لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان من می خواستم یه سرویس شاتل بگیرم رفتم تو سایت شاتل قاطی کردم در ماه حول حوش 20 تا 30 گیگ استفاده دارم نیاز خاصی هم به شبانه ندارم قبلا های وب داشتم سرعت 8 مگ با حجم 2 گیگ می خریدم با یه فشفشه 40 گیگ در ماه حول حوش 50 تومن هزینه می دادم الان حجم های شاتل رو دیدم خیلی کم بود 6 گیگ 9 گیگ حجم اضافه عادی هم گرون در میومد شاتل طرحی چیزی شبیه فشفشه های وب داره ؟ اگه داره لطفا راهنمایی کنید ممنون
نه داداشم ندارهنقل قول:
تابستون یه چیزایی گذاشت که پنجاه گیگ پونزده هزار تومن ولی فقط واسه یک هفته جشنواره چی چی بود بعد برداشت وگرنه هیچی نداره:n27:
سلام داداشمنقل قول:
نه واســه من عــالیـــه :n27:
ییعــنی وقتی که تغییر دادی سرویس رو اینجوری شدش؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
برا کسی می خوام نت بگیرم تو جایی که هستن آسیاتک و های وب سرویس نمیدن شاتل سرویس میداد رفتم سایت لایزر اون هم سرویس میداد موندم چی کار کنم
درود بر شما. دوستان این سرویس شبانه رایگان نداره درسته؟ Eco-Optimal-60
نــه نداره عـــزیــزنقل قول:
سلامی دوباره عزیزنقل قول:
به نظر شخص بنده شاتل بهتر از بقیه است
تجربه کارکردن با اسیاتک و های وب رو نداشتم چون ارائه نمیدادن مرکز مارو ولی شاتل که توی این مدت گرفتم مشکلی نداشتم باهاش فعلا خداروشکر
اگر حجم سرویس هاش کمه
یه نگاه به جشنواره پاییز بنداز ببین خوبه یا نه
:n16:کد:http://www.shatel.ir/festivals/autumn/
سرویس 18 ماهه 144 گیگ 90400 تومان است، اکثرا هم جشنواره فروش ترافیک دارد مثلا 50 گیگ 50 هزار تومان یا 100 گیگ 100 روزه 50 هزار توماننقل قول:
دوستان چیزی میتونید تو شاتلند آپلود کنید
الان دو روزه هرچی لینک میده منتقل نمیشه
من از سرور خارجی میزارم
خیلی رو مخه دیگه