آره واقعا انتظاری هم ندارم فقط از این احمق بودنشون توی شوک هستم، یعنی یه ذره مغز توی کله پوکشون نیسنقل قول:
ورداشتن یه دکل خیلی کوتاه رو بین دو تا ساختمون بلند زدن همون پوشش ناقصش هم ناقص تر شده
sent from Huawei mate 8
Printable View
آره واقعا انتظاری هم ندارم فقط از این احمق بودنشون توی شوک هستم، یعنی یه ذره مغز توی کله پوکشون نیسنقل قول:
ورداشتن یه دکل خیلی کوتاه رو بین دو تا ساختمون بلند زدن همون پوشش ناقصش هم ناقص تر شده
sent from Huawei mate 8
مدیریت دولتی و پول مفت همین میشه دیگه. مثل قضیه خودرو سازا.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
این لعنتیا کی میان دکل ما رو فعال کنن خدا میدونه !!! به مخابرات میگم میگه معلوم نیس ! به تهران زنگ میزنم میگه دست مخابراته .... تو ... همشون :n28:
بلاخره تکلیف این بسته های شبانه چی شد ؟ نامحدود حجمی هستن یا نه ؟ کسی تست گرفته ؟ فعال نکنیم باز مثل روال سابق بره سراغ کم کردن از شارژ اصلی حساب ! 2 تا 7 یک روزه میخوام فعال کنم قبلا محدودیت 20 گیگ داشت الان چی ؟
سلام.دوستان که تست کردن.
تاعلام شد که همان محدودیت حجم قبل برقرار هست فعلا.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
نقل قول:دو هفته پیش که بسته های جدید اعلام شد تست کردم محدودیت 20 گیگ همچنان وجود داشت .نقل قول:
شهر ما هم 3G کلا رو 7 تا 8 مگابیت محدود شده در حالی که قبلا راحت تا 24 مگابیت می رسید . الان با DC - HSPA اینطوری هستش وای به حال مودم هایی که فقط میتونن از : + HSPA استفاده کنن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول 3G بسته شبانه رشت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با گوشیم انتن همراه اول داخل خونه یکی تا دو تا انتن داره آیا با این سیگنالانتن میشه اینترنت رو روی مودم 3372 اجرا کرد یا پرشت انتن مشکل ایجاد می کنه؟
دوستان سلام . من الان برای دانلود از بسته های شبانه ایرانسل استفاده میکنم و میخواستم ببینم آیا شبانه همراه اول بهتره یا نه . چون از نظر قیمت مثلا بسته 900 تومنی ایرانسل یک ساعت پهنای باند در اختیار میزاره درحالی که با همین پول (بسته 1000 تومنی همراه اول) از ساعت 2 تا 7 صبح (پنج ساعت) اجازه دانلود میده و از نظر ظاهری به نظر میاد همراه اول به صرفه تره ولی حالا میخوام نظر دوستان رو هم بدونم .
اگه سرعتت به حدی هست که بتونی با ایرانسل توی یه ساعت 20 گیگ بگیری ایرانسل بهتره. در غیر این صورت همراه اول برات بهتره که 20 گیگ رو میتونی طی 5 ساعت ( یا کمتر) بگیرینقل قول:
با مودم سیگنالت قوی تر میشهنقل قول:
بعد از گذشت دو ماه و نیم از تاریخ شکایت این شد نتیجه اش!:/
من دیگه حرفی ندارم!
همشهرى شمااين سرعت رو با چ مودمى مى گيرى من باتبلت بين 800-1500نوسان دارم واسه شما ثابته؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
سلام منم با گوشی هواوی وصل میشم به PC سرعت هم در بهترین حالت اینه خیلی شبا هم سرعت میزون نیس ولی زیر یک مگ بر ثانیه نیستنقل قول:
این برنامه ltewatchرو ویندوز اکس پی نصب نمی شه؟ اگه کسی لینک دانلودش رو داره زحمتشو بکشه
دوستان من تازه میخام سیمکارت فورجی همراه اول بگیرم.. قیمت اعتباریش چنده؟ ایرانسل داشتم تا حالا ولی چندوقته 4G منظقه قطع شده (قبلا خوب بود) برای همین میخام از همراه اول استفاده کنم.برای نت همراه اول باید مث قبلا ریجستر بشه رو فورجی تا وصل بشه یا محدودیتا رو برداشتن؟ یکم توضیح بدین
سلام.5 هزار تومان قیمت سیم اعتباریش هست.
باید تو منطقه 4g قرار بگیرید.بسته 1 ماهه گویا به 4جی وصل میشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من بسته شبانه یک ماهه (نامحدود) دارم ولی سیمکارتم 4G نیست. کسی می دونه تهران منطقه اکباتان تحت پوشش 4G هست با نه؟ اگه هست برم سیمکارت 4G بگیرم.نقل قول:
ضمنا این بسته محدودیت 30 گیگ که قبلا برای بسته های 10 ساعته بود رو نداره و خودم یک شب حدود 40 گیگ دانلود کردم.
با گوشی منوال سرچ نتورک کن ببین ir mci 4g میاد یا نه؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
بسته شبانه نامحدود در حالت H
با چه برنامه ای با گوشی هواویی به کامپیوتر وصل میشی و از اینترنت گوشی تو تو pc استفاده میمنینقل قول:
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
دوست عزیز یه سوالی داشتم
میشه بسته شبانه رو با یکی از بسته های روزانه مثلا دو گیگ روزانه+ دو گیگ شبانه همزمان داشت؟ اون دو گیگ شبانه هم با بسته شبانه جمع میشه؟ اصلا چجوریه قضیه ش؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
اولویت با بسته نامحدود شبانه هستنقل قول:
جریان این 800 مگابایت حجم مجانی چیه همراه اول داده؟ البته اصلا نت ندارم که بشه استفاده کرد!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من الان دو روزه دارم از بسته یک هفته ای دانلود شبانه استفاده میکنم.
این نتیجه استفاده من در روز دوم یعنی دیروز ( برنامه Networx رو دیروز نصب کردم. )
میانگین سرعت دانلود و اطلاعات دیگر :
البته این واسه دیشب تا امروز ظهر هست یعنی تاریخ 3 آذر 95
چه عجب بلاخره یه نفر از وضعیت بسته نامحدود شبانه هفتگی گزارش داد . معلوم شد که بسته هفتگی واقعا نامحدوده و محدودیت 30 گیگ شبانه رو نداره .
البته من دو روزه دارم استفاده میکنم که نتیجه دو روز رو ندارم اما طبق لیست دانلودم در این دو روز حدودا 65 گیگ دانلود داشتم !نقل قول:
بعید میدونم محدودیت بذارن !
یک هفته تست انجام میدم تا ببینم نتیجه چی میشه
قبلا بسته شبانه ( یک روزه) 1 تا 11 محدودیت دانلود 30 گیگ داشت (3000 تومن بود) که بیشتر از 30 گیگ نمیشد دانلود کرد . با دانلودی که شما انجام دادی مشخص شد که این محدودیت هر شب 30 گیگ دیگه وجود نداره . وگرنه محدودیتی به این صورت که به خاطر دانلود زیاد محدود کنن نداره .نقل قول:
نوشته مشترکین جدید سیم من قدیمی هستش نمیدونم اشتباهی فعال کردن یا برای همه فعال کردن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
بسته شبانه 1 تا 11 صبح همچنان محدود به 3G هست یا به 4G هم متصل میشه ؟
یک روزه هاش که فقط به 3جی وصل مشد.
سلام
تو نقشه مناطق تحت پوشش اینترنت نوترینو 3G و 4G از هم تفکیک نشدن.
از کجا بفهمم تو منطقه ما 4G همراه اول راه اندازی شده یا نه؟!
با تشکر
به نظرم سرچ کنید با خود گوشینقل قول:
ممنون از جوابتون :نقل قول:
من از تجهیزات 4G هیچی ندارم ولی اگه مطمئن بشم اینجا هم 4G راه اندازی شده
سیمکارتم رو عوض می کنم و مودم 4G تهیه می کنم.
بخاطر این پرسیدم.
شما برای سرچ نیازی به سیم کارت حتی همراه اول هم نداریدنقل قول:
اگر هیچ تجهیزاتی ندارید یکم سخته
سعی کنید یه گوشی پیدا کنید یا از کسی بپرسید
با پشتیبانی تماس بگیرید ولی نمی دونم جواب بدن یا نه
سلام ، فرض کنید من رمز سیم کارتم رو اشتباه زدم و قفل شده در نتیجه نیاز به پین اصلی سیم دارم و الانم بهش دسترسی ندارم ، چطور میتونم قفل سیم کارت رو باز کنم ؟
با 9990 تماس گرفتم اما چیزی دستگیرم نشد
سلام
دوستان ظاهرا همراه اول محدودیت استفاده از 4G توی بسته های نامحدودش رو برداشته درسته؟