با سلامدوستان من قصد خرید 1تلویزیون با کیفیت عالی تا سقف 2/5میلیون رو دارم نظرم روی 50vt30 در بانه هست ولی در بانه ظاهرا فقط st30 هستst30 از لحاظ کیفیت تصویر با vt30 خیلی فرق میکنه؟اگر نظری در مورد دیگر برند ها دارین راهنمایی کنین
Printable View
با سلامدوستان من قصد خرید 1تلویزیون با کیفیت عالی تا سقف 2/5میلیون رو دارم نظرم روی 50vt30 در بانه هست ولی در بانه ظاهرا فقط st30 هستst30 از لحاظ کیفیت تصویر با vt30 خیلی فرق میکنه؟اگر نظری در مورد دیگر برند ها دارین راهنمایی کنین
نه خیلی فرق نمی کنه.نقل قول:
سلام
امروز 1 پلاسمای lg دیدم میگفت سری 20 هست پن تاچ هست
600h بود میگفت 2012 هست 50 اینچ
قیمت 1700
ایا ارزش داره بخرم؟
کیفیت تصویر CX520 سونی بهتره یا این پلاسمای الجی؟
میخوام در حد 1700 خرید کنم با بقیه پولم دوربین بخرم بهتره یا کل 2/5 میلیون رو بابت Tv بدم؟
واقعا پلاسماي 50 اينچ مدل 2012 ال جي 1700:18:نقل قول:
ببینید دوست من پلاسماهای شرکت های دیگه مثل پلاسماهای پاناسونیک فیلتر جهت مکان های پرنور ندارند و تو نور زیاد رنگ مشکیشون رو از دست می دهند.اگر محیط خونتون واقعا کم نور هست پلاسمای ال جی بخر در غیر این صورت اصلا بهش فکر نکن.نقل قول:
دوستان تو این مدت کسی از این سایت های انلاین بانه خرید کرده؟ اگه از خریدتون راضی هستید لطفا به بنده هم معرفی کنید یدونه ST30 میخوام
به این نتیجه رسیدم که 50st30 رو بگیرم از بانه 2/5انتخاب بهتر از این هم دارم با 2/5؟
عالیه.یکی از بهترین هاست.نقل قول:
lمیشه بین انتخاب sony hx750 ta ex 520 و پلاسمای 50st30 راهنمایی بکنید؟ اختلاف چندانی ندارند و خوب سونی 2012 و ال ای دی هستش ولی پاناسونیک هم دیدم کیفیتش عالیه و اینکه من بیشتر واسه بازی میخوام
ببینید در این موارد قبلنا بحث زیاد شده.شما اول از همه باید انتخاب کنید که led می خواید یا plasma و بعد از این تصمیم گیری مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید.شما مثلا از من سوال می پرسید و من چون تصویر پلاسمارو می پسندم نظرم روی پلاسماست.از شخص دیگه ای که تصویر LED می پسنده بپرسید نظرش قطعا روی LED هستش.اینجوری به نتیجه ای نمی رسی.ببین کدوم تصویر رو می پسندی.اگر روی کاغذ بخوای مقایسه کنی مطمئنا پلاسما یه سر و گردن از LED بالاتره.نقل قول:
واسه بازی که مطمئنا پلاسما بهتره.من رو تلویزیون خودم فوتبال بازی می کنم و خونه دوستان هم روی LED فوتبال بازی می کنم.مثلا توی فوتبال روی LED توپ کمی سایه داره و تو نماهای سریع هم کمی تار هست ولی تو پلاسما اینگونه نیست.
از طرقی LED هم مناسب خونه هایی هستش که نورگیری زیادی داره و اگر تو اینجور خونه ها از پلاسما استفاده کنی حتی پلاسماهای پاناسونیک که فیلترهای بسیار قوی داره ولی باز دچار مشکل میشی چون تا یه اندازه ای فیلترها خوب عمل می کنه و اگر نور خیلی زیاد باشه کارایی فیلترها هم کم میشه و اون موقع هستش که امکان داره تصویر بخوره تو ذوقتون.من این مطلب رو گفتم بخاطر اینکه بودن دوستانی که خریدن و پشیمون شدن.
اره دوست عزیز منم دقیقا تمام اون بحث هارو خوندم و خودمم بیشتر نظرم رو پلاسما بود اما خوب از یه طرف این مدل های سونی هم خیلی جدید هستش و تکنولوژی های جالبی روش داره و از نظر طراحی فوق العاده سرتره (هرچند من از تکنولوژی هاش استفاده ای نخواهم کرد) و اختلاف قیمت هم چندان نیست مخصوصا اگر بخوای از بانه بگیری واقعا گیج شدم .در مورد نور من تلویزیون لامپی هم نور پشت سر توش منعکس میشه اعصابم خورد میشه ایت تلویزیون ها هم همشون صفحه هاشون شفافه و نورو منعکس میکنه و لی خونه ی ما اونقدر پر نور نیست (ازین خونه هاست که تو شیبه از یه طرف زیر زمینه از طرف دیگه طبقه همکف و فقط نور لوستر هستش) واقعا نمیدونم چه انتخابی بکنم چون ازون ادمائیم نیستم که زود به زود تلویزیون عوض کنمنقل قول:
خب نورتون زیاد نیست.نور آفتاب خیلی بده.نور لوستر اونجوری اذیت کننده نیست مگر اینکه خونتون رو چراغونی کرده باشی.نقل قول:
خلاصه بگم که تصویر LED عوام پسنده ولی PLASMA نه.پلاسمارو کسی می پسنده که می فهمه تصویر سینمایی یعنی چی.کسی که می فهمه رنگ طبیعی یعنی چی.کسی که دوست داره فیلم سینمایی رو توی تاریکی ببینه و ...
اما برای کسی که می خواد چهارتا شبکه ماهپاره ای که شو نشون میده و رنگای جیغ و آبرنگی ببینه و آخر شب هم یه سریال از شبکه های خودمون ببینه بخوابه من بهش LED پیشنهاد می دم.
خیلی خیلی منطقی و قانع کننده بود ممنونم ازت پس همون پلاسمارو میگیرم فقط یه مشکلی هست من نمیدونم به کدوم فروشنده های بانه میشه اطمینان کرد شما خودت کسیو میشناسی ازش خرید خوبی کرده باشی ؟نقل قول:
خواهش می کنم.
نه متاسفانه از فروشنده های بانه من کسی رو نمیشناسم.
دوست عزیز میشه بگید چه کارهائی برای تست تلویزیون بعد از رسیدن باید انجام بدم تا از سلامتش مطمئن بشم؟
میشه راهنمائی کنید ساخت مالزی و تایلند چه تفاوتی داره؟
تست پیکسل باید انجام بدید با استفاده از چند عکس تمام رنگی.اصل کاری همینه.نقل قول:
تست کنید فن ها سالم باشه و کار کنه.صدای تلویزیون تو ولوم های بالا خرخر نکنه.از لحاظ ظاهری هم که سلامت باشه.
تلویزیون های سال 2011 به نظرم ساخت مالزی نداره و همه ساخت تایلند هست.نقل قول:
پس واسه چی یه سری میگن مال ما مالزیه یه سری میگن تایلند یه سریم میگن سنگاپور حالا من کدومو بگیرم؟
سلام به همه
من یه سر زدم گناوه گفت که فقط تلویزیون 2012 دارم. و دیگه از جایی که خرید میکنم تی وی های 2011 نیست.
42 et5 رو میگفت 2450000
50 et5 رو میگفت 5000000
گفت سری قبل که رفتم فقط ال ای دی آوردم ولی این سری که برم پلاسما میارم.
:18::18::18:نقل قول:
خدا رحم کنه !!! پس VT50 قراره چند باشه ؟:weird::weird::weird:
نمی دونم.تا اونجایی که اطلاع دارم سفارش ایران مونتاژ تایلند هست شاید سفارش کشورهای دیگه کشور مونتاژ کنندشون هم فرق داره.نقل قول:
st50 تو ایران اواخر مهرماه تا اواسط آبان ماه به تعداد محدود برای فروش به نمایندگیهای ممتاز تحویل میشه و آذرماه به همه نمایندگیها! قیمت گذاری نهایی نشده به دلیل نوسانات دلار ولی بعد از عرضه گسترده 42 اینچ حدودا 2.5 قیمتش خواهد بود . اینو طبق گفته های یکی از مدیرای بازاریابی بانیان میگم.
خدا از دهنت بشنوه .
اقا من این TH-P50ST30 رو گرفتم بلاخره از بانه هرکار کردم تو منو مخفیش نرفت که تست طول عمرشو بیارم اما خوب ترو تمیزو سالمه فقط با صداش حال نکردم اصلا یه سینما حتما لازمه اصلا بیس خوبی نداره
مبارک باشه.نقل قول:
مطمئنا یه سینما لازمه.صدای تلویزیون در حد خودش خوبه نه بیشتر.
مبارک باشه، کلن چقدر تموم شد برات؟نقل قول:
کلا 3 تومن با پول حملنقل قول:
دوستان این مدلائی که اولش TH داره با اونائی که TC داره چه فرقی میکنه؟
من خیلی کرم دارم فرمور اپدیت بریزم روش ببینم چه فرقی میکنه اما این مدل تو سایتش نیست واسه من TH-P50ST30 هست اما تو سایت TC-P50ST30 میشه مال اینو بریزم؟
يه سوال در مورد led پانا
آقا اين led هاي سري et5 و dt50 چه طورن ؟ مشخصات خوبي دارن به نظرتون قابل رقابت با sharp le8300 هستن ؟
این قیمتها بالاتر از فروشگاههای امارات است و با در نظر گرفتن واسطه ها و تحریم حدود همین قیمت در بازار ایران عرضه خواهد شد.
قیمت امروز (AED)درهم 606 تومان.
- TH-L32C3
AED 1,249.00
- TH-L32C5
LCD TV
AED 1,399.00
- TH-L42U5
LCD TV
AED 2,199.00
TH-L32E5
High Performance and Energy-Saving Efficiency
AED 2,199.00
- TH-P50X50
Plasma TV
AED 2,999.00
- TH-L42E5
LED TV
AED 3,199.00
- TH-P50XT50
Plasma TV
AED 3,399.00
- TH-L42ET5
LED TV
AED 3,999.00
- TH-L47E5
LED TV
AED 4,099.00
- TH-P50UT30M
VIERA 50” U Series Full HD 3D Plasma TV
AED 4,299.00
- TH-L47ET5
LED TV
AED 4,999.00
- TH-P42ST50
A Smart Experience with Rich Blacks and Powerful Sound
AED 5,399.00
- TH-L42ET50
Smart Features and Fantastic Picture Quality
AED 5,399.00
- TH-L42DT50
LED TV
AED 6,499.00
- TH-L47ET50
Smart Features and Fantastic Picture Quality
AED 6,799.00
- TH-L47DT50
LED TV
AED 7,599.00
- TH-L55ET5
LED TV
AED 7,999.00
- TH-P60UT50
Plasma TV
AED 9,399.00
- TH-P55VT50
A Reference Model in Both Functions and Picture Quality
AED 10,299.00
- TH-P65ST50
A Smart Experience with Rich Blacks and Powerful Sound
AED 12,999.00
- TH-L55WT50
LED TV
AED 12,999.00
- TH-P65VT30
Full HD 3D Ready Plasma Television
AED 17,999.00
- TH-P65VT50
3D Plasma TV
AED 19,499.00
منبع:سایت فروشگاه پاناسونیک در امارات
47et5 در بانه 2900 عرضه می شود و قیمتهای سایت اماراتی نشان می دهد قیمتهای این سایت حتی بالاتر از قیمتهای بازاری است فرعی که فروش محدود و به صورت قاچاق دارد
درود
دوستان 1 سوال ،
بین 2012 ها ، VT50 بهترینه ؟! یا GT50 و ST50 ؟؟
کدومشون بهترین هستن ؟!
اگر اینها بهترین ها نیستند ، بهترین مدل 2012 ( بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت ) کدوم مدل میشه ؟!
مرسی
سلام میشه لینک سایت یا اسم سایت رو بزارید ما هم استفاده کنیم؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قيمتهاي سايتهاي بانه از قيمتهاي فروشگاههاي بانه بالاتر است.
اگر لينك سايت پاك شد،اسم سايت banehvitrin است.
بهترین ها به ترتیب :نقل قول:
VT
GT
و ST
دوستان عزیز اول از همه رسیدن دلار به قیمت 2450 تومن رو به همه تبریک میگم! میتونید از عکسهای st40 و gt50 قبل از قطع شدن کامل اینترنت بین المللی و استفاده از اینترنت ملی لذت ببرید!!
سلام
بالاخره من هم یه 50st30 خریدم.قیمت 34280000ریال . از اصفهان.چند تا سوال:
1-رو شبکه های دیجیتال فقط سه حالت تصویر(aspect) دارم و نمی تونم طوری اندازه تصویر رو تعیین کنم که همه صفحه رو بگیره. به خصوص تو شبکه نمایش که همیشه بالا و پایین تصویر یه نوار سیاه هست. یادش بخیر تلویزیون قدیمیمون یه zoom داشت که راحت تصویر رو از بالا و پایین می کشید.حالا آیا تنظیمات خاصی برای رفع این مشکل هست؟
2-روز اولی که تی وی رو روشن کرده بودم وقتی نزدیکش می شدی عین یه بخاری حرارت میداد من فکر کردم طبیعیه و لی روزهای بعد کم کم گرمای صفحه کم تر و کم تر شد تا اینکه الان اصلا گرم نمی شه حتی اگه هفت هشت ساعت روشن بمونه. به نظرتون علتش چی بوده؟
3- اگه بخوام صفحه خش نیفته چه توصیه هایی برام دارید؟
باتشکر
سلام.مبارک باشه.انشالله به شادی استفاده کنی.نقل قول:
حالت zoom مناسب نیست چون از اطراف پنل تصویر گم میشه.در هر صورت یه راه حل دیگه داره که تا حدی بهبود میده.این مسیر رو برید menu-picture-advanced setting-16:9 ovescan-on
برای خش نیفتادن صفحه تمایش هنگام تمیز نمودن از یه دستمال پنبه ای استفاده کنید.دستمال رو هم فقط با آب مرطوب نمایید.