با تشکرنقل قول:
مدل 77 رو پیدا کردم 250 قیمت داشت ولی مدل 66 رو پیدا نکردم .
بهم برند سنهایزر مدلhd203 هم پیشنهاد شد که خیلی خوش قیمته 160 تومن هست .
کیفیت صداشون خیلی متفاوته با توجه به اختلاف قیمت ؟
بدون سیم چی هست ؟ مدلی رو در نظر دارین ؟
Printable View
با تشکرنقل قول:
مدل 77 رو پیدا کردم 250 قیمت داشت ولی مدل 66 رو پیدا نکردم .
بهم برند سنهایزر مدلhd203 هم پیشنهاد شد که خیلی خوش قیمته 160 تومن هست .
کیفیت صداشون خیلی متفاوته با توجه به اختلاف قیمت ؟
بدون سیم چی هست ؟ مدلی رو در نظر دارین ؟
دوستان hammerhead رو کسی از دیجیکالا خریده ؟ از اصل بودنش مطمئن باشم ؟
کلاً من همیشه نظرم با سیم هست. مگر اینکه طرف مجبور باشه.نقل قول:
من k77 رو با قیمت 210 تومن هم توی اینترنت دیدم.
اون سنهایزر هم خوبه. خیلی دقیق مقایسشون نکردم و توی این قیمت هر دو قابل اعتمادن.
می تونید روی سوپرلوکس هم فکر کنید. من بودم اون رو انتخاب می کردم، ولی توجه داشته باشین، سوپرلوکس صداش شاید کمی تیز باشه. شاید البته.
پست صفحه قبل دوستان در مورد هدفون سوپرلوکس رو بخونید.
سلام مجدد دوستان من همرهد از دیجیکالا چند روزی هست به دستم رسیده. دیجیکالا بهتر شده نسبت به دو سه سال پیش. سرویس اکسپرسش هم برای اهواز فعال شده لازم نیست پول پست بدیم. بندگان خدا ظهر جمعه بعد از خرید تماس گرفتن که ترو خدا شماره حساب بدید پنج هزار تومن برای پول پست ریختید برگردونیم بهتون:n01: در مورد هدفون بگم که تریبلش به نظرم کم اومد که با بالا کشیدن دو تا خط آخر اکولایزر درست شد. باسش اولش زیاد اومد بنظرم اما عادی شد و خیلی باس خوبی داره زیاد رو جزئیات تاثیر نداره اگه کمش کنید یا تریبل رو زیاد عالی میشه. صدای خواننده از همون اول نظرمو جلب کرد واقعی تر به نظر میاد نسبت به hd 202. در کل کیفیت صداش خیلی خوبه و همون چیزیه که میخواستم. ممنون از rave-87 و بقیه دوستان.
دوستان Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms و 100% اصل جایی هست در تهران داشته باشه ؟
این مدل اصلا فیک داره ؟ و از ظاهر فیزیکی اش قابل تشخیص هست؟
ممنون
من امروز رفتم بازار برای خرید سنهایزر 203 ولی اصلا پیدا نکردم . حتی akg k77 هم نداشتن :n02:
در ضمن مشهد هستم و وسط بیابون نیستم ولی جنس نیست توی بازار .
دی جی کالا رو هم دیدم ولی اونم نداشت .
بنظرتون سایت ایران هدفون معتبره ؟ اطمینانی بهش هست برای خرید؟
با وجود توضیحات دوستمون، من یکسری توضیحات اضافه می کنم.نقل قول:
انتخاب مطمئن تر 668B هستش. البته مدل 681EVO هم هست. که به نظر میاد صداش باز هم مقداری گرم تر از 668B هست.
البته مثل اینکه دو ورژن 681EVO تولید شده. یکی پارت اول، و دومی پارت دوم. پارت دوم صدای واضح تر و اندکی بیس دلنشین تری داره و بیشتر توصیه شده. تفاوتشون در ظاهر مثل اینکه اینه که پارت دوم، داخل جعبش یکدونه پد اضافه هم داره.
البته مثل اینکه راهی هست برای اصلاح مخصوصاً 681EVO پارت اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دیگه hd330 هست که صداش از 668B گرم تره. ولی نمی دونم در مقایسه با 681EVO وضعیتش چطوره.
منابع:
هر چهار تا هدفون تا اونجا که من در سایتی دیدم، قیمتشون بین 100 تا 180 تومنه. انتخاب های مطمئن تر، همون hd681EVO و hd330 هستن. حالا خودتون بتونید تست کنین که بهتره.
چند تا لینک دیگه برای ارجاع:
ایران تو زمینه هدفون های ارزون بیابونه. پولدار باشی ردیفه :n09:نقل قول:
ایران هدفون خوب به نظر میان.
مشهد داغونه از نظر هدفون !نقل قول:
برو مجتمع تابان و یک فروشگاه هم توی تک هست برای هدفون
با توجه به قیمت پایینتر 681 . اختلافشون در حدی هست که دوبرابر پول بدم 668B بخرم ؟نقل قول:
همشون رو رفتم . چیزی نداشتن بجز دو فروشگاه اون هم یکی دو مدل گذاشته بودن که مد نظرم نبودنقل قول:
شما لطف کن توی پیام خصوصی بگو کدوم فروشگاه رو میگی
مهمترین چیز در خرید هدفون، سبک صداست. و بعد از اون انتخاب بهترین کیفیت در اون سبک صدای مورد نظر.نقل قول:
توی این مورد، قضیه کیفیت نیست. قضیه اختلاف سبک صداست. و سبک صدا، امری سلیقه ایی هست. اگر سبک صدای 681 به سلیقتون نزدیک تر باشه، خب اون انتخاب بهتره.
681 صدای به وضوع تیزتری نسبت به بقیشون داره. آیا این به این معناست که 681 بده؟ اصلاً.
من گفتم 681 ریسک خریدش بالاست. چون توی اکثر موارد، وقتی افراد درک دقیقی از سبک صدای مورد نظرشون ندارن، صدای گرم انتخاب مطمئن تریه. همین اول صفحه رو اگر دقت بفرمایید، من به اونیکی دوستمون اصلاً سوپرلوکس رو توصیه نکردم.
681 ریسکش از بقیه خیلی بیشتره، چون تریبل زیاده داره. از اون ور انتخاب تقریباً ایمن می تونه بین 668B و دو هدفون با صدای گرم تر از اون (صدای با تریبل کمتر) یعنی 681EVO و 330 باشه.
اگر تا حالا صدای هدفونی از محصولات فیلیپس رو شنیدید و تریبلش براتون به اندازه بوده (صداش تیز نبوده)، برید سراغ 668B
در کل، دقیق ترین راه حل برای شما، تست کردنه. اگر امکانش نیست، و تجربه ایی با هدفون خاص دیگه ایی هم ندارید، انتخاب یکی از 681EVO یا 330 مطمئن تره.
سلام بر اساتید اهل فن
من دنبال یه earphone خوب تا 350 هستم که کیفیت و شفافیت صدای عالی داشته باشه واسه موبایل و گوش کردن موزیک (تقریبا همه نوع موزیک گوش میدم) ترجیحا اگه میکروفن هم داشته باشه بهتره البته کیفیت بهتر الویته!
بین دو مدل akg-k 375 و Beyerdynamic MMX 41 IE که یه دوستی معرفی کرده کدوم مناسبتره؟ و قیمتاشون؟
اگه مدل بهتری سراغ دارین بفرمایین ممنون میشم
کسی نیست راهنمایی کنه !!! یا واقعا کسی اطلاع نداره !!! :n03:نقل قول:
یک سری به سایت ایران هدفون بزن همه چیز داره ؟نقل قول:
---------------
این هدفون سنهایزر 203 made in germany باید باشه یا چین ؟
ممنونم اون سایت رو میشناسم اما واقعا همه اجناس اش 100% اصل هست ؟ مطمئن هستید ؟نقل قول:
مثلا همین هدفون dt770 pro 80 ohm قیمت اش 250 دلار هست + مالیات و حمل و نقل میشه حدود 280
280 دلار ضرب در 3430 تومن دلار میشه 960 هزار تومن که با یک سود معقول و 20% باید قیمت این هدفون باشه 1200
اما اونجا میفروشه 680 تومن که معقول نیست
برای همین به اصل بودنش بشدت شک کردم !!
نمیدونم . خودم هم میخوام ازشون سنهایزر203 رو بگیرم .نقل قول:
متاسفانه چون گوش ما صدای هدفون اصلی رو نشنیده نمیتونه تفاوت اصل و فیک رو تشخیص بدهنقل قول:
نکته عجیب این که بعضی مدل های هدفون در اون سایت قیمت اش از قیمت دلاریش خیلی بالاتره ولی بعضی خیلی پایین تره
همین سوال رو یکی از کاربرهای سایت شون ازشون پرسیده بود که مسئول اش نتونست جواب قانع کننده ای بده برای این تفاوت قیمت ها
تماس گرفتم باهاشون و گفتم که از کجا بفهمیم که هدفون اصله با توجه به اینکه گارانتی نامداران نیست . گفت که یک هولوگرامی لیزری کنار ارم سنهایزر هست که کنده هم نمیشه و وقتی میری سایت سنهایزر و اون رو میزنی محصول رو تایید میکنه :n13:نقل قول:
البته این هدفونی که من میخوام رو نامداران وارد نمیکنه و توی سایتشون هم دیدم که جزو محصولاتشون نیست .
بازم در نظر من بحث قیمت مهمترین ملاک هست چون قیمت فروش یک هدفون نمیشه از قیمت سایت آمازون دیگه ارزون تر باشه ... تازه سود فروشنده هم حساب میشهنقل قول:
الان هدفون های فیک بسیار بسیار به مدل های اصلی نزدیک شدن حتی در صدا
مثلا الان هدفون های سنهایزر و بیتس هایی در بازار هست که اگر گوش تربیت شده و حساس به موزیک و صدا نداشته باشی شاید نتونی بفهمی که تقلبی هست
این هولوگرام هم راستش رو بخوای بنده اعتمادی بهش ندارم زیاد
کسی که هدفون رو با گرید +++ A میتونه تولید کنه هولگرام هم یک کاری میتونه بکنه
بنظر بنده نمایندگی های دبی بهترین مکان برای خرید هدفون های گرون قیمت هست
سلام دوستان
من یه هدست میخوام که شبا بی سر و صدا بتونم تلوزیون ببینم
نمیخوام بیشتر از 100 تومن هزینه کنم
هر چی ارزونتر بهتر...
پیشنهادتون چیه؟
البته اینو بگم تلوزیون جک 3.5 نمیخوره پس باید حتما usb باشه.
(یه سوال هم داشتم آیا میشه همین هدست هایی که جک 3.5 دارن رو ، جکش رو بکنیم و بجاش usb بذاریم؟ شدنیه؟
اگر بشه یه مدل هست مارشال که وایرلس هم هست خیلی هم ارزونه.)
سلام
بین mdr1 و m50 کدام برای سبک الکترونیک و پاپ بهتر عمل میکنند؟
یک آمپ هم معرفی کنید چون میخام از tv خروجی بگیرم نمیتونه درایوش کنه:n26:
از نظر بنده هر جایی m50 مطرح باشه دیگه نمیشه هدفونی رو باهاش مقایسه کرد چون واقعا حرف اول رو میزنه توی رنج قیمت خودش ( البته اگر اصل اش رو بخرید )نقل قول:
آمپ هم بستگی به هزینه تون داره ولی بنظر چیزی مثل x3 از برند fiio مناسب باشه
سلام.نقل قول:
مطمئنید به USB تلویزیون میشه هدفون وصل کرد و ازش خروجی صدا گرفت؟ تا جایی که من میدونم از پورت USB تلویزیون فقط برای پخش محتوای چندرسانه ای از روی حافظه های جانبی و آپدیت نرم افزار استفاده میشه... حتی به گیرنده های دیجیتال هم نمیشه هدفون از طریق USB وصل کرد. ضمنا" هدفون های USB با کیفیت قابل قبول قیمت بالاتری از بودجه شما دارند و برای کیفیت بالا از برند هایی مثل Logitech حتی قیمت هدفون هایی که روی سر راحت باشند از 200 هم بالاتر میره.
اما 3.5mm چند مدل از فیلیپس و سونی موجود هستن که تفاوت چندانی ندارن با هم... اما یه چیزی که مهمه اینه که خیلی ها از بلندی صدای این هدفون ها ناراضی هستن وقتی با هدفون های داخل گوشی مقایسه میکنند...
در مورد قسمت دوم سوالتون هم تبدیل هایی برای این کار وجود داره اما تو ایران ندیدم... اما اینطور نیست که بتونید مستقیم 3.5 رو بکنید USB لحیم کنید چون هدفون هایی که با USB وصل میشن بر خلاف هدفون های 3.5mm داخلشون یه چیپ صوتی دارن که مثل کارت صدا وظیفه تبدیل سیگنال صوتی دیجیتال به آنالوگ و برعکس رو به عهده داره چون از طریق USB فقط سیگنال های دیجیتال انتقال پیدا میکنند.
مدلهای سونی یا فیلیپس هم که اشاره کردم:
Sony XD150
Philips SHP1900 , SHP2000 و SHP2500
Sennheiser HD201
چند مدل از پاناسونیک
Pioneer SE-M290 و SE-M390
...
در تکمیل پاسخ دوستمون مدل X3 ورودی آنالوگ نداره بنابراین نمیشه خروجی صدای تلویزیون رو بهش وصل کرد.نقل قول:
در ایران تا جایی که من اطلاع دارم فقط Fiio موجوده...
بودجه رو مشخص کنید و بهتره بحث هم در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدین.
تشکر دوستان تفاوت m50 با m50x در چیه؟
چون M50X رو تست نکردم نمیتونم نظر بدم فقط توی رویوی cnet اشاره شده برخلاف ادعای سازنده که ذکر کرده این دو مدل هیچ تفاوتی از نظر صدا ندارند مدل M50X صدای شفاف تر و با جزئیات بیشتری دارد.نقل قول:
اما تفاوت ملموس دیگه اینه که کابل M50X قابل جداشدن و تعویضه که مزیت خوبی به حساب میاد.
m50x صدای بالانس تری داره و در m50 قبلی گاهی صدا یکم تیز میشد در بعضی موزیک ها ( مربوط به فرکانس های high یا همون harsh ) که این مورد کاملا برطرف شدهنقل قول:
نقل قول:
سلام
مرسی
والا دوست عزیز مطمئن نیستم
تلوزیونمون جک 3.5 نمیخوره بهش
پس چطور میشه از هدفون استفاده کرد؟
سامسونگ h6490 (مدل جهانیش :h6400 )
سلام دوستان
برای استفاده از PS4 کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
Sennheiser HD 429s Over Ear Headset
Razer Kraken Pro Headset
یا خود Sony Wireless Headset Gold
?
با سلام دوستان یه هدفون مناسب رای تا سقف 300 هزار تومان برای موزیک فارسی و ترکیه استفاده میکنم و میخوام از شیندن صداش لذت ببرم کارم موسیقی نیست و فقط شنونده ام بیسشم خوب باشه ممنون
خودم چند مدل رو دیدم ولی گفتم از شما بپرسم اساتید تجبره بیشهتری دارید ممنون و منتظر جوابتون هستم
بیس خوب میخوام برای سبک پاپ تا سقف 300 فول سیاز باشه بهتره
ولی لطفا صدای خوبی داشه باشه
بهترین گزینه رو لطفا بگید ممنون
یدونه از این تبدیلها بگیرنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از راهنمایی های اساتید اینجا جناب rave-87 و metalhead_forever خیلی ممنونم .
وجود شما غنیمتی برای بچه های پی سی ورلد هست با این سطح بالای اطلاعات علمی و فنی
خواهش میکنم فایل صوتی کم حجم مگابایتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید . راستش مشکل من هم این بود که نمی دونستم سبک این صدا چیه تا از اساتید مشورت بگیرم
بعد ملاحظه اون (که البته موسیقی معمولی نیست که اسم سبک روش باشه صدای طبیعت هست )
شنیدم صدای فلت و بیس اغراق نشده مناسبه این نوع یا سبک صوت است . اصلا یه کم راجب این سبک توضیح بدین ؟
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم .بفرمایید بهترین هدفون پشنهادی واسه من 681 هست یا 668B یا681EVo ?
ببخشید که سوالاتم خیلی ادامه دار و طولانی شد . :n16:
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای آیفون چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟ هدفونم hammerhead هست . با تشکر :n16:
این توضیحات مفیده . نتونستم تو ادیت به پست اضافه کنم . برای ساخت صداهای طبیعت
ایجاد اختلاف فرکانس زیر ۲۰ هرتز در بین دو گوش چپ و راست است. وقتی مثلا یک فرکانس ۲۰۰ هرتز در گوش چپ و ۲۰۸ هرتز در گوش راست پخش شود اختلاف آن ۸ هرتز خواهد بود و مغز انسان به مرور زمان مثلا در عرض ۲۰ دقیقه امواج خود را با ۸ هرتز تطبیق میدهد.
.
«ضربان دو گوش». روش کار این صداها به این صورت است که دو صدا که در بسامد نزدیک به هم هستند، یک بسامد ضربهای به اندازه تفاوت دو بسامد ایجاد میکنند. برای مثال، یک صدا با بسامد 495 هرتز که در یک گوش شما شنیده شود و یک صدا با بسامد 505 هرتز که در گوش دیگرتان شنیده شود، یک ضربهی ۱۰ هرتزی ایجاد میکنند که تقریباً در رنج امواج مغزی آلفا قرار دارد.
معم
سبک صدا با سبک موسیقی قاطی نشه. سبک صدا یعنی اینکه هدفون بیس زیادی داره، تریبلش کمه یا زیاده. سبک صدا به مجموعه این ویژگی ها اتلاق می شه. سبک موسیقی که مثلاً امبینت هست. راک هست و ...نقل قول:
سبک صدا، به سلیقه شما وابستست. کسه دیگه نمی تونه برای شما تصمیم بگیره. من دوست دارم سبک موسیقی راک رو با هدفونی گوش بدم که سبک صداش به اندازه خیلی کمی U شکل باشه. یکی دیگه دوست داره همون آهنگ رو با هدفونی گوش بده که سبک صداش کاملاً طبیعی باشه و فلت باشه. یکی دیگه سبک صدای V شکل رو می پسنده.
من توصیه نهاییم به شما 668B هست.
تا آخرین لحظاتی که وسیله ایی از اپل داشتم، از دو تا پلیر استفاده می کردم.نقل قول:
Accudio™ Pro By Golden Ears و FLAC Player By Dan Leehr L.L.C.
دوستان ممنون میشم جواب بدین:n28:نقل قول:
ببخشید میشه مختصر علتش رو بگین . راستی این دوتا فایل که گذاشتم رو دانلود و گوش کردیننقل قول:
سلام من دنبال يه هدفون مانيتورينگم بين سنهايزر 280 پرو با 380 پرو موندم كه كدوم رو بايد بگيرم . همينطور Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohmsبه نظر شما كدوم صداي شفاف ترو تفكيك شده تري داري و در كل بهتره؟ كاربردم هم واسه كيبورد هست هم اينكه تايم بالايي روي گوشم هست /
دوستان ایرفون ال جی quadbeat 2 با گوشیهای غیر ال جی هم کار میکنه من گوشیم سونی اریکسون لایو واکمن هست ولی بهش که وصل کردم اصلان صداش وحشتناک افتضاح بود صدای خواننده که اصلا نمیومد. چون به این گوشی ایرفون اپل هم نمیخورد.
سلام به همه.:n16:
من تلوزیون samsung 55f6450 دارم. دیروز یه هدفونSennheiser HD 201 Over Ear Headphones با جک 3.5 خریدم. اما الان هرچی میگردم تلوزیون جایی برای هدفون نداره. تصویر پشت تی وی رو هم می ذارم. ببینید با چی می تونم هدفونمو به تی وی میتونم وصل کنم ?????/
:n37:
مرســــــــــــــــــــــ ــــی
بايد تبديل سوني به 3.5 بگيري بعد بزني به فيش هاي audio out / هدفون رو چند گرفتين ؟نقل قول: