پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پیشگام اینترنت 3G ایران
220 هزارتومن دادم برای این ...
اصفهان خراب شده
220 هزار تومان برای اینترنت رایتل :n38:نقل قول:
خوب قبلش یک تست سرعت میگرفتین
اینترنت همراه به نظرم فقط ایرانسل
همراه اول و رایتل بازی با اعصاب هست نتشون
البته باز همراه اول از رایتل بهتره چون پوشش بیشتری داره در 3g و 4g
من 3 ماه نت لازم داشتم از هر 3 اپراتور رایتل و ایرانسل و همراه اول قبلش تست گرفتم رایتل 2 مگابیت 3g شد و همراه اول 18 مگابیت 4g شد و ایرانسل 64 مگابیت 4g شد و رفتم برای انتخاب:n02:
این اتفاقا واس رایتل عادیه، منم اخرین باری که از اینترنتش استفاده کردم تو مشهد بودم که رو سیاهمون کرد وسط مکالمه تصویری اینترنتی که سریع ایرانسل انداختم مث آینه شد، دیگه بسته نگرفتم ازش با اون قیمتای نجومی و مدیران نسبتا محترمش.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
رایتل 3G
همراه اول 3G
هر دو تست در یک مکان و زمان
رایتل انتن فول
همراه اول 3 خانه پر.
چه شهری؟نقل قول:
نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
درودنقل قول:
400 هزارتومن برای یکساله بود که تخفیف 50 درصد برای اعضا بیمه تامین اجتماعی گذاشته بود
دادن با مالیات 220 تومن
از تیرماه هم تماس میگیرم میگن .. مودمت خرابه ...!!!
شکایت هم نوشتم 4 ماهه دارن پیگیری میکنن ...
جالبه که شبها سایت خود رایتلم باز نمیشه ...
حتی تقاضا دادم پولمو برگردونن قبول نکردن ...
خلاصه اوپراتوری که انحصار داشت و رقیب نداشت چندسال بهتر از این دزد دیگه نمیشه
اول خواستم چیزی نگم دیدم نمیشه.
بعد 4 ماه دوباره یه سرویس 1 هفته ای از رایتل گرفتم فقط میتونم بگم به اندازه ای این اینترنتش فاجعه بود که اصلا باورم نمیشه تو این دوره همچین اینترنتی رو
یعنی واقعا ایرانسل و همراه اول شرفت داره چه برسه به adsl و وایرلس و ....
پینگ از 200 میپرید رو 600 یا 400 صفحه وب بعد چندین ثانیه باز میشه اونم با مکافات دانلود که .....
خلاصه پیشنهاد میدم سمت رایتل نیایید فعلا من قبلا داشتم خیلی بهتر بود. کیفیتش خیلی اومده پایین اونم با اون قیمتاش
بهترین کار تحریم این جور سرویس دهنده هاست تا به خودشون بیان اینا..
مقایسه سه اپراتور در سعادت اباد تهران:
Rightel 4g server rightel:
Irancell 4g+طرفدارای دو اتیشه server Irancell
Hamrah aval H+
Sent from my iPhone using Tapatalk
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
:n40:
از دوستان کسی خبر از برنامه رایتل برای فورجی ندارد ؟
رایتل در حال سقوط به دره نابودی هستش و کلا بیخیال پوشش 4g شده!نقل قول:
سرنوشت تالیا در انتظار رایتل:n31:
رایتل فعلا" امیدش به سرمایه گذاری اپراتورهای مجازی هست چون خودش که هیچ پیشرفتی نکرد.
ولی عجیبه که شرکتی مثل شاتل رو چه حسابی با طناب رایتل داره میره تو چاه!
من که بستم تموم بشه بر میگردم ایرانسل
اپراتوری که بعد از این همه سال نتونه کامل پوشش3g رو داخل خیلی از مراکز استان ها بده 4g میخواد چه کار نابود بشه بهتره
پوشش داخلی در شهری مثل گرگان چیزی در حد صفر:n35:
نقل قول:
اصلا رایتل وضعش خیلی خرابه من یک سال میشه یه سیم کارت ازش گرفتم تو مشهد 4 تا دکل 4g داشت الانم هنوز 4 تا دکل داره!!!!
به اپراتورش میگم این 4 تا دکل نمیخواد بشه 5 تا ؟ میگه به زودی تحت پوشش کامل قرار میگیره میگم کی ؟ میگه زمانش معلوم نیست اعلام نشده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
با شكايت چيزي حل ميشه ؟
من یک سیم کارت رایتل دارم الان 1 سال هست خاموش کردم و هر 3 ماه میذارم روی گوشی و یک تماس میگیرم باهاش که سلب امتیاز نکنه رایتل! فقط همین
به هیچ دردی نمیخوره رایتل:n02:
اگر ایرانسل باشه آره مخصوصا 195 ایرانسل مثل سگ میترسه ولی رایتل اصلا و ابدانقل قول:
امروز از اهواز اومدم تهران با ماشین. تو جاده اکثر مواقع از طریق رومینگ ملی به همراه اول یا ایرانسل وصل میشد که جالبیش اینجا بود که یکی از همسفرها که همراه اول داشت یه جاهایی آنتن نداشت که من اون مواقع رو ایرانسل بودم!! و بعضی جاها هم برعکس ایرانسل آنتن نداشت و من رو همراه اول بودم و در کل کاملترین آنتن رو داشتم. از لحاظ اینترنت که همراه اول و ایرانسل E بودن و کلا تعطیل. که تو حریم شهرها رایتل وصل میشد و اینترنت 3G کار آدم رو راه مینداخت که باز در همون زمان همراه اول کماکان E بود و ایرانسل هم با اینکه 3G بود، یا اینترنت نداشت یا اینقد سرعت پایین بود تلگرامم باز نمیشد.
در آخر از قم تا تهران، یعنی در اتوبان قم تونستم (فقط با یک بار قطع و وصلی در حد چند ثانیه) شبکه سخیف من-و-تو رو با کیفیت عالی ببینم تا برسم به تهران. در کل مسیر پوشش 3G بود، ولی وقتی نیاز من یعنی لایو استریم رو جوابگو بود نیازی به اینکه حتما LTE باشه دیده نمیشد. و باز هم همسفر ایرانسلی و همراه اولی ما (همراه اولی که بیچاره نتش رو خاموش کرد چون کلا E بود) مشغول قطع و وصل کردن اپ موبایلشون یا خاموش روشن کردن نت برای رفتن روی ۳جی و lte بودن :)
ایرانسل از همه اشغالترهنقل قول:
من دو ساله تهران حتی پوشش مکالمه هم ندارم در صورتیکه تو سایت ایرانسل زده پوشش 2.3.4g به ۱۹۵ هم شکایت کردم
فقط ماهی یک دفه زنگ میزنن میگن حل شد؟ میگم نه مگه کاری کردین؟ میگه نه گفتیم شاید خودبه خود حل شده باشه [emoji38]
یکی از نیازهای مهم من از تلفن همراه یک مکالمه با ثبات، سالم و شفاف هست. همراه اول بدک نبود، بخاطر اینترنت بهتر ترابرد کردم به ایرانسل. متاسفانه نه تنها در حرکت، بلکه حتی در یک جای ثابت هم نمیتونستم مکالمه درستی داشته باشم. هم در اهواز و هم تهران به همین شکل بود. ولی خداروشکر فعلا با رایتل در این ۲شهر مشکلم کاملا حل شده و حتی یک مسیر خیلی طولانی با فیس تایم مکالمه میکنم که در زمان ایرانسل تو اون مسیر مکالمه ۵-۶ بار به کلی قطع میشد. مورد اتوبان قم که گفتم، کانال اچ دی بود و سرعت ماشین اکثرا ۱۲۰ بود و بارون هم میومد!
امروز که شکایت کردم در 195 از رایتل زنگ زدند و گفتند لوکیشنتون را بفرستید جهت بررسی برای نصب آنتن !
تا سال 1406 یعنی 10 سال دیگه اگر رایتلی باشه و برشکست نشده باشه شاید بیان دکل تو منطقه شما نصب کنن :n08:نقل قول:
#خوش خیال نباشیم.
موافقم من هم تست جاده ای در سفر و از گلستان تا مازندران و گیلان انجام دادم و همچنین استان تهران، اینترنت رایتل خوب و بسیار قابل اعتماد.نقل قول:
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
سلام سال نو مبارک
یک بسته بدرد بخور رایتل داشت 30 گیگ ماهیانه 10 هزار تومان که متاسفانه حذفش کرد !! واقعا مسخره ست !! به جای اینکه بسته های بهتری ارائه بدن حجمش رو کمتر کردن
برای من که هنوز در بسته های قابل خرید وجود داره هر چند که من هیچ نیازی به نت نصف شب ندارم [emoji6]نقل قول:
انقضا ۱۴۶۹ ؟ تا اون موقع خودم به انقضا رسیدم که [emoji1]
رایتل فکر کرده تا 1469 زنده میمونه با این وضع ؟ سالی یک دکل 4G داره تو هر شهر اضافه میکنه:n08:
نه سرعت خوب نه پوشش قوی، فقط دو دکل داره توی شهر ما
قیمتا هم نجومی
معلوم رایتل به چی دلش گرمه که داره اینجوری عمل میکنه
حداقل بیاد چند تا بسته درست بده مشترک جذب کنه
sent from Huawei mate 8
دوستان رایتل هنوز هست؟ سیم کارت میشه خرید؟ یادمه 5 سال پیش 3G بود الان کلا 4G شده یا 4/5G ؟؟؟
راستی 5 سال پیش سرعت 3G روی 128 کیلوبایت بسته بود و برای سرعت 1 مگابیت باید جواز کسب و کارت دانشجوئی ارائه میکردیم! الان برای 4G و 4/5G سند خانه خوبه؟ یا سند مغازه تجاری؟ باید انگشت نگاری هم بشیم؟ :n02:
بله رایتل همچنان هست و در بخش های کوچکی از تهران نسل چهار راه اندازی کرده، شما جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت خود رایتل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.نقل قول:
نکبت هنوز زندس[emoji1] ، فعلا فقط ۴ داره، ۴.۵ جی پیشکشنقل قول:
رایتل اپراتور خوبیه من ازش راضیم .
من تو ساری از رایتل 3G استفاده می کنم سرعت اینترنتش به 600 کیلوبایت بر ثانیه هم می رسه .
مهمترین ویژگی این اپراتور اینه که از حجم بسته ها دزدی نمی کنه .
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
موافقم، قبلا از بسته ایرانسل استفاده میکردم و مشخص بود از حجم بسته میدزده اما با رایتل حجم عادی کم میکرد. من معمولا بسته های بلند مدت میخرم و در رایتل از حجم بسته ها در زمان پایان بسته باقی میموند در حالی که ایرانسل از بسته که میدزدید هیچ،از شارژم هم کم می کرد.نقل قول:
اتفاقا من اصلا همچین موردیرو تابحال رو ایرانسل ندیدم.شاید برای بعضی کاربرا بوده!!!نقل قول:
ببینید بستگی داره چه استفاده ای کسی داشته باشه مثلا من تو تهران از رایتل 4G استفاده کردم روی خیلی از آی پی هاش پینگش معمولی بود تا اروپا بین 130 تا 150 ولی روی یک سری از آی پی هاش پینگش تا انگلیس زیر 110 بود و تا آمریکا زیر 185 که چون من به پینگ هرچه پایین تر نیاز دارم من برای اون کارم فقط از رایتل استفاده کردم و برای استفاده معمولی از ایرانسل
الانم اگر رایتل منطقه ما 4G بیاره من بسته های کم حجم ماهانه میگیرم برای پینگ پایینش تا اروپا و آمریکا (البته که دردسر داره چون باید حداقل 30 40 بار آی پی عوض کنی تا اون آی پی که میخوای رو بده) ولی من برای اون کار در ماه حجم 4 5 گیگ کافی هست و از رایتل استفاده میکنم اگر بشه
البته که همین 3G رایتل هم همش قطع و وصل میشه با سیگنال پر و بسته هاش هم گرونه و هزار تا دردسر دیگه ولی باید دید چه استفاده ای میشه برای بعضی کارها کاربرد داره
دقیقا همین کاربرد شخص مهمه، مثلا برای من و افراد مشابه هم که صرفا در دسترسی به یک اینترنت همیشگی و قابل اعتماد براشون مهمه رایتل خوبه اما خب تریجی رایتل نهایت سرعتی که بده ۴۰۰ کیلوبایت ولی برای افرادی که دانلود دارن قطعا به صرفه نیست. من تازگیا یک بسته یک ساله رایتل با حجم ۲۰ گیگ خریدم و راضی هم هستم .چون استفاده من دسترسی به اینترنته و خب تجربه استفاده من از ایرانسل میگفت این اپراتور قطعی زیاد داره در حالی که قطعی رایتل خیلی کمه و راحت میشه ازش چشم پوشی کرد.نقل قول:
من با ۳جی در شهرستان های مختلف معمولا با سرعت ۸۰۰ کیلو تا ۱ مگابایت دانلود دارم. تهران هم زیر ۵۰۰ نبوده معمولا.
من با ۳جی در شهرستان های مختلف معمولا با سرعت ۸۰۰ کیلو تا ۱ مگابایت دانلود دارم. تهران هم زیر ۵۰۰ نبوده معمولا.
ظاهرا رایتل تاریخ انقضای شارژهارو حذف کرده و دیگه بدون تاریخ انقضا شده.