نقل قول:
گرفت یا می گیرد؟؟؟ :n13:
من که تا این لحظه بهره ای نبردم !!!!!!
Printable View
نقل قول:
گرفت یا می گیرد؟؟؟ :n13:
من که تا این لحظه بهره ای نبردم !!!!!!
آقا کسی تست کرد ببینه این یه هفته رایگان درسته یا نه؟
حجم کم میکنه؟
فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/ ADSL جدید واگذار نمیشود
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات به دلیل بدهی، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه میشود، گفت: شرکت زیرساخت فروش و ارائه خدمات جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده؛ اما فروش خدمات سابق به مخابرات و همراه اول ادامه دارد.
معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: به این ترتیب در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما با قطع فروش اینترنت به مخابرات، این شرکت نمیتواند پورت ADSL (اینترنت پرسرعت) جدید واگذار کند.
وی یادآور شد: البته بدهی که شرکت زیرساخت از آن یاد میکند، در حالی است که شرکت زیرساخت و مخابرات در بحث پرداختها اختلاف اساسی ندارند؛ بلکه در بخشی از حسابها اختلاف نظر وجود دارد.
فیسبوک الان بدون فیلتر باز میشه !! ...
فکر می کنم فیلترینگش رو هم برداشتن :))
از من هنوز که هنوز داره قطع و وصل میشه دقیقا هر سه دقیقه قطع یک دقیقه وصل.خدا ازشون نگذره
دوست عزیز شما فک کنم داری اشتباه میکنی.همین طرح بعثتی ک شما میگی الان واسه یک گیگابایت ماهیانه باید 12000 تومن پول بدی .بنظرت این قیمت خوبیه؟نقل قول:
عزیز من بلاخره باید مخابرات از یه جایی بدهیاشو پرداخت که یا نه؟نقل قول:
نمی دونم چرا هروقت اینجا پست میزارم فرداش ( حداکثر ) یه چند ساعتی ( تقریبا 3 ساعت ) اینترنت ما می پکه:n13:
ولی با این خبر جدیده کلی حال کردم:n08:
بدبختا کلی مودم و اینا آماده کرده بودن ( ولی برای گرفتن مودم باید قرار داد یک ساله بست )
:n26:
اینترنت من دیگه به سلامتی از دیشب دیگه قطع نشده تا حالا
قبلش 5 دقیقه وصل بود 5 ساعت قطع
یکی می تونه بگه قضیه این یک هفته رایگان چیه؟
یعنی یک جور نامحدود ؟
می گم این طرح کمپین رو برداشتن ؟
چون دیگه وقتی زنگ می زنی 2020 اون اول جرفی ازاین طرح نمی زنه
اقا من رفتم ته و تو خبر رو درآوردم این لاشیا فقط می خوان به خاطره این 4 روزی که قطع بود 150 مگابایت بدند:n03:
اینم متن خبرش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مال من الاه 3 یا 4 روز هست که دقیق از بین 8 یا 8:20 قطع میشه و تا 9:50 دقیقه هستش بعد زنگ میزنی 2020 پشتیبانی بعد از 15 ربع الافی پشت خط هیچکی نیست جواب بده مال شماهام این طوریه:n21:
اره والله من نمی دونم برچه اساسی می گن ارزونهنقل قول:
چرا ارزون بود زمانی که هرگیگ رو می داد 3000 تومان نه الان که شده 4500 برای هرماه هم باید 10تومان شارژماهیانه بدی گرونترازشرکتا درنیاد ارزون ترنمی شه
پارس انلاین دو گیگ هدیه عید داده اینا 150مگ برای 5روزقطعی تقریبا کامل
دو مگش هم ارزونتر ازدو مگ مخابراته شبا نه اش هم بهتره واقعا ادم باید فقط مجبورباشه ازاین مخابرات بگیره واگرنه دوزار نمیی ارزه
دوستان الان دیگه کامل مشکل مخابرات درست شد؟ سرعت خوبه؟ قطع میشه هنوز یا نه؟ یک سوال فنی دیگه، کسی میدونی توی ایران به جز مخابران کدوم شرکت دیگه پهنای باند 1 stm رو کامل ارائه میده؟
1- ولله به ما گه همین 150 مگ رو هم ندادن بعدشم بخوره تو سرشون خجالت نمیکش یه هفته قطعی داشتن تازه عید قربان هم هست، نه وجدان دارن، نه آبرو و...
2- کی گفته حالا مخابرات ارزون یا به صرفه است؟!!!!! هر گیگ 4500 تومن و هر ماه 13000 تومن ارزونه؟!
سلام
2030 امروز حجم کم نمیکنه .زمان قطع و وصل رو هم نمیزنه واسه شما چی؟
اره !نقل قول:
... دانلود بنماییم ؟ امکان کم شدن نداره ؟
دوستان vpi و vci مخابرات مشهد چنده؟ 0 و 35، یا 0 و 33؟؟؟؟
اونی که این چند سال داریم استفاده می کنیم : 0 / 35 هست
سلام.برا منم همینجوری بود. من اولش فکر کردم به خاطر این چند روز قطعی امروز رو دانلود رایگان ذاشتن :n02:ولی زنگ که زدم گفتن اصلال چنین چیزی نیست:n03: و امکان داره دوبرابر کم بشه یهو :n04:...نقل قول:
دانلود کنین که رایگان هست مال من رو توی دانلود رایگان میزنه.نقل قول:
رفقای مشهدی، کسی میدونه قضیه این شرکت چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HDSL دیگه چیه؟!! :n29:
قیمتها تقریبا نجومی، سری H ,F ,U و .... داره
کسی اطلاعی داره؟؟
سلام من یه سوال داشتم، الان مخابرات دانلود رایگان داره یا برداشته کلا؟!
ازش بوی کلاه برداری بلند میشه نمیشه بش اطمینان پیدا کرد! آخه فقط مخابرات به فیبرا سرویس میده بعد این چجوری میاد میگه که ما به فیبر ها هم سرویس میدیم؟
مال من اینترنت وصل میشه ولی هر سایتی رو که میخای باز کنی خودکار میره سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتبارمو همین هفته پیش تمدید کردم مشکل چیه؟
دهن این مخابرات سرویس دیروز و امروز هی قطع میشد صفر میشد بعد از 3 دقیقه میرفت رو 100 تا شل کن سفت کن در اورده بودن
تصویر اولی سرعت 2 شب پیشم بود (((بر پدر مادرشان لعنت))) تصویر دومی سرعت امروزمه
من که ازصبح یک ریزدرحال دانلودم تا الان فکرکنم بیشتزاز دو گیگ شده حجمم بیشتزازیک گیگ نبود باید تموم می شد تا الان یک کیلوبایتم کم نمی کنه قسمت ریزکارکرد هم اصلا کلا خالیه
خلاصه دانلود کنید که مدیون مخابراتین اگه این کارو نکنید:n01:
جالبیش اینه سرعتش خوبه و داره با حداکثر سرعت میگیره:n10:نقل قول:
سلام
اینترنت مخابرات از روز سه شنبه صبح رایگان شده بود.آخ آخ چرا من دیر فهمیدم.ای خدا
استان شما سرعت چقدر پایینه،شمال چالوسنقل قول:
دوستان این رایگان مخابرات که الان کنتور نمیندازه واقعا همون قضیه هفته رایگانه یا مشکل سایتشونه؟ کسی دقیق میدونه؟ یه دفه به فنا نره حجممون :دی
والا من یکی که میترسم دانلود کنم!نقل قول:
یهو می بینی کارمندا از خواب بیدار شدن حجممون کم شد!!!
اول گفته بودن یه هفته کلا رایگان ولی بعد گفتن یه هفته هر روز 150 مگش رایگانه . کلا قضیه بو داره یکم!
خب من الان دویست مگ میگیرم ببینم اگه کم کرد بهتون خبر میدم :دی
چون الان ساعات روزانه رو نمیزنه فقط دانلودای شبانه رو میاره. اخرین محاسبه ای که تو ساعات معمولی برای دانلودم شده مال 22 ام بوده . یعنی پریروز.
منم برای همین پرسیدم! کلاه برداری که فکر نمیکنم چون نماینده رسمی چند شرکت دیگه هم هست!نقل قول:
اما مشکوک میزنه!
میگه هم روی فیبر نوری هم روی pcm سرویس میدیم! هیچ جای دیگه هم ندیدم HDSL !!! به جای ADSL بدن :n29:
آقا برای من که نه روزانه کنتور میندازه نه شبانه! همه رو صفر زده:n04: حالا شانس فلان ما هر وقت این مخابرات و گلدنت قاط میزنن منم شارژم زیاده میترسم دانلود کنم بعدا همش بپره! الان هستن کساییکه 1 گیگ داشتن از دیرزو تا حالا 10 گیگ گرفتن.
بابا اگه میخواین تایم رایگان بزنین و به مناسبت گندکاری اخیرتون و اعیاد به ملت حال بدین خوب قشنگ اعلام کنید مردم تکلیفشون رو بدونن، میترسین هجوم بیارن سیستمتون به فنا بره؟! خوب اینم تقصیر خودتونه اینقدر مردم رو محدود کردید که حالا همش نگران این هستید که اگه یه کم شل بگیرین آیا چی بشه! (مثل سایر موارد)
دقیقا منم همین مشکلو دارم!!! با کلی صرفه جویی حجم ذخیره کردم میترسم به فنا بره . راست و حسینی بیاین بگین دانلود کنیم یا نه بالاخرهنقل قول:
اقا داره حساب می شه دانلود نکنید که حجمتون به فنا می ره
من 1300مگ داشتم گذاشتم دانلود حدود دو گیگ فکرکردم ازحجمم بیشترشده دانلودم برای همین دیگه خیالم راحت که حساب نمی کنه
الان امدم پای سیستم دیدم ای دل غافل هرادرس می زنم می ره تو صفحه گلدنت حجمم همون 1300می زنه چاره ایی نداشتم یک گیگ شارژکردم دیدم درست شد معلومه پس داره حسابمی کنه
الانم حجمم با همون 1300شده 2300ولی فکرکنم اون 1.3 کلا برباد رفته است
لعنت به این مخابرات لعنت
پس معلوم شد باز گلدنت گند زده. خدایا........نقل قول:
برای من که هنوز کم نمیکنه!!
اما دانلود هم نمیکنم!
نشون که نمی ده داره کم می کنه منم همین جوری بود حجمم ثابت بود ولی دیتا قطع شده بود یک گیگ که شارژکردم درست شدنقل قول: