حق دارید خب....رو حرف درست نمیشه چیزی گفت.نقل قول:
کرک جداگانه فعلا انتشار پیدا نکرده...ورژن های استیم هم همیشه همین طور هستن .یعنی بازی کامل میدن بیرون نه فقط آپدیت هاشونو ..ولی برای 1.7.1 اگه تنها کرک میخواین باید صبر کرد.
Printable View
حق دارید خب....رو حرف درست نمیشه چیزی گفت.نقل قول:
کرک جداگانه فعلا انتشار پیدا نکرده...ورژن های استیم هم همیشه همین طور هستن .یعنی بازی کامل میدن بیرون نه فقط آپدیت هاشونو ..ولی برای 1.7.1 اگه تنها کرک میخواین باید صبر کرد.
داداش اون magnet link هست و باید از نرم افزار U torrent واسه دانلودش استفاده کنید....یه نرم افزاریه که 1 مگ حجمشه...تو گوگل جستجو کنید پیدا میشه.نقل قول:
تورنت سرعتش خیلی کمه واسه من ( زیر 8 ). دو هفته طول میکشه تموم بشه!:n21:نقل قول:
لینک مستقیم ندارین!؟
دوستان کسی میدونه چرا وقتی مود نقشه به بازی اضافه میکنیم هنگام لود کردن از بازی خارج میشه ؟
دوست عزیز سرعت تورنت میتونه خیلی پایین یا خیلی بالا باشه، من خودم با اینترنت 128 گاهی بعضی تورنت هام سرعت دانلودشون به 260 هم میرسه، بعضی وقتام به زور 10 کیلوبایت میشه!نقل قول:
حالا دلیلش چیه؟ ببینید یه تورنت وقتی سرعتش خیلی خوب خواهد بود که:
1- سیدرهای اون خیلی زیاد باشن
2- لیچرهای اون خیلی کم باشن
حالا موقع جستجو سعی کنید که طبق این دو تا مورد بهترین تورنت رو انتخاب کنید.
به عنوان مثال تورنتی که 700 تا سیدر داره و 20 تا لیچر سرعتش خیلی بالا میشه، یا مثلا تورنتی که 500 تا سیدر داره و 2000 تا لیچر سرعتش خیلی پایین خواهد بود!
تورنتایی هم که سیدر ندارن رو نمی تونید دانلود کنید!
موفق باشید!
سلام کسی می دونه که چرا در بازی یکبار گرافیک من توپ شی ر می کنه و بعضی وقتا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amd 6550d: 512 انبرد
ram:4GBدر ضمن گرافیک تا 2 شیی ر می کنه!!!!!!!!!!:n30::n28::n30:
همخوانی ندارند اضافه نکن.نقل قول:
سلام به همه
دوستان کرک جداگانه واسه 1.7.1 نیومده؟؟
سلام
بچه ها ببخشید در اوج جهل سوال میکنم:n03:
ورژن بازیم 1.5 باید باشه
این ورژن 1.7 که اومده چه تغییراتی داره؟ ارزش دان داره؟
سیو که مشکلی پیدا نمیکنه؟ یه 5 ماه میشه بازی نکردم
ببخشید 500 و خورده ای صفحه سخته خوندنش
مرسی
از 1.5 به 1.6نقل قول:
1.6.1
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] site launched
- Photo Studio - includes Photo-mode and Screenshot Manager allowing upload of your best screenshots to World of Trucks
- Online profiles - ability to connect your profile to your World of Trucks account
- New Iveco Stralis Hi-Way sounds recorded from actual truck
- Individual air-horn sounds
- Realistic fuel consumption option ------------ این بد نیست
- Adaptive automatic transmission option ------------ این هم دنده real auto داره که بد نیست
- Shorter jobs generation probability increased
- License plate changes fixed
- (1.6.1) Fixed crash when a truck uses addons from removed mods
- (1.6.1) Increased length of input in UI related to World of Trucks accounts
از 1.6 به 1.7
1.7.0
- All new Volvo FH and FH16 truck model - یه کامپون اضافه شده بود تو ولوو
از 1.7 به 1.7.1
1.7.1
- Fixed crash on freight market when too many jobs were generated (mods only)
- Fixed rare crash that sometimes happened with air horn usage
- Fixed incorrect trailer placement when automatic parking was used in Trameri Warszaw
- Fixed engine displacement volumes for Volvo and Iveco
برا من که مهم نبودند (البته من خیلی خیلی کم بازی می کنم)
سیو ها مشکل دار نمیشه فقط اگه دارین باری رو می رسونیین و نزدیک مقصد هستین، اول برسونینش بعد آپدیت رو اعمال کنید چون اون بارتون کنسل میشه
سلام دوستان ببخشید اگه سوالمو تو جاش مطرح نمیکنم . میتونیین برام یه فرمونی رو معرفی کنیین که هم ارزون باشه و هم خوب تا حد ممکن ممنون:n16:
دوستان عزیز کسی هست که به 1.7.0 آپ کرده باشه و مشکل کامیون صورتی نداشته باشه ( کرک سالم وجود داره ؟ ) آخه این چه رنگیه کاش یک رنگ دیگه بود قابل تحمل میشد :n28:
نه منم یه مدتی خوب بود دوباره صورتی شد، واسه من که فرقی نمیکنه چون دوربین از داخله یادم میره صورتیه وقتی میرم تو گاراژ ماشین همکارامو میبینم یادم میوفته، بابا راننده باید بار ببره بیاره رنگ ماشین که مهم نیس:n02: بهرحال اگه کسی راه حلی پیدا کرد بگهنقل قول:
کسی نیست راهنماییم کنهنقل قول:
سوالتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کننقل قول:
آقا روم سیاهنقل قول:
ورژن بازیم 1.3
آپدیت لازمه؟
چه مد هایی خوبه بریزم؟
بیشتر واقعی بودن برام مهمه. مثلا رینگ اسپرت و این چیزا به کارم نمیاد
راستی اینو میشه آنلاین بازی کرد؟
چرا من وقتی نقشه TSM-Map_4.1.2 رو تو مد هاش فعال میکنم دیگه بازی بالا نمیاد منظورم اینه تو Load آخری که بعدش بازی میاد هستش دوباره بر می گرده به قسمت load . تو قسمت سمت راست هم میگه که این Save با این مد شاید همخونی نداشته باشن البته من تو ورژن 1.5 این نقشه هم این مشکلو دارم قبلا این ورژن 1.5 درست کار می کرد الان دیگه نه؟
ETS2 ورژن 1.4.1 استفاده میکنم ویندوزمم 8 هستش:n13:
در آخرین آپدیت + پچی که باهاش اومده، نقشه شرق اروپا بازه که مپ خیلی بزرگ شدهنقل قول:
آقا روم سیاه
ورژن بازیم 1.3
آپدیت لازمه؟
چه مد هایی خوبه بریزم؟
بیشتر واقعی بودن برام مهمه. مثلا رینگ اسپرت و این چیزا به کارم نمیاد
چندتا گزینه توی آپشن ها هم اضافه شده مثل غیر فعال کردن محدودیت سرعت
من هیچ مدی نمی ریختم جز مد انجین 1500... چون ماشینا خودشون راه نمی رفتن!!! اینجوری یه 181 تایی پر می کنم
نمیشود آنلاین بازی کرد.نقل قول:
آقا پچ جدید نصب کردمنقل قول:
کرک میخواد؟
چیزه خاصی لازم نداره؟
سلام
بچه دنبال مد فلاپ کنار برای شاسی 6*4 میگردم
برای ولوو
کرک داره و چند صفحه قبل یه دوستی گذاشته بودن اما مشکلی که داشت این بود که کامیون صورتی میشه!!نقل قول:
دیگه مشکلی نداره
پچ انجین 1500 اسب بخار رو پیدا کنید بریزید. مثل need for speed میشه بازی :n08:
به نظر میاد سازنده بازی داره شبیه ساز اتوبوس رانی هم آماده میکنه.
تو پچ جدید تو هر شهر یه ترمینال اتوبوس هم اضافه شده.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا اینم موتور اگه می تونی تا 200 کیلومتر در ساعت سرعت برو!!!!!!!!!:n19::n10::n08:نقل قول:
اقا سلام اینجا کسی راهی برای حل مشکل کرک های در و پیت 1.7.0 نکرده؟؟؟؟که ثانیه به ثانیه ماشین رو صورتی می کنه؟؟؟؟؟؟؟
اگه انگلیشت خوبه برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به داد ما هم برس!!!!!!!!!!!!
یکی نوشته به خاطر اصلی نبودن بازیه، اما اونی که سوال کرده گفته همه مدهارو پاک کردم و مشکل حل شدنقل قول:
نقل قول:
اقا ممنونم ولی حالا یعنی چی مگه می شه بدون مد هم بازی کرد؟؟؟:n13:
اقا یکی دیگه بیاد به داد ما برسه!!!!!!!!!
دوست من از اسکین استفاده کن ، البته از اسکین هایی که رنگشون ثابته و تغییر نمیکنه فعلا تنها راه همینه چون کرک ها همه مشکل دارن .نقل قول:
منظورم از این اسکین هاست :
درسته ولی فکر نمی کنم بخواد دو تا بازی رو با هم ادغام کنه ! اون بازی یک بازی مستقل و جدا هست ، شاید از همین نقشه با کمی تغییر میخواد استفاده کنه .نقل قول:
ورژن بازیت چرا اینقدر پایینه ؟ دو تا دلیل میتونه داشته باشه ؛ یا به ورژن بازیت نمیخوره یا یه مد نقشه ی دیگه داری که با اون تداخل پیدا میکنه . در ضمن تو ورژن های قبل برای اینکه نقشه درست کار کنه باید new game میرفتیم الان نمی دونم همونطوریه یا نه ! یه نیو گیم هم بزن ببین بازم به مشکل میخوری .نقل قول:
اقا سلام ((هل من مبارز؟)):n25::n25:
بیا عکسو نگاه کن و با هر مدی تونستی بالا تر برو!!!!:n19::n25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19::n19::n19:
نقل قول:
بازم ای وَل به خودم عکسو نگاه کن !!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19::n04::n10::n19:
من همون اوایل که بازی اومد نسخه اورجینالش رو خریدم خیالم راحته هیچ اروری نمیده و خیلی راحت آپدیت میشه
به همه دوستان توصیه میکنم نسخه اورجینال بگیرن مخصوصا الان که افت قیمت داشته و برای کریسمس هم تخفیف زیادی میخوره
امروز یک اپدیت اومد که الان ورژن بازی من 1.8.2.3 شده
در این ورژن ، کشنده های اسکانیا تغییر کردن
این هم یک عکس از کشنده اسکانیا البته من خودم تا حالا اسکانیا نخریدم و قبلا ظاهر و مشخصاتشو ندیده بودم و الان نمیدونم چه قدر تغییر کرده
سلامنقل قول:
اقا شما چه طوری ورژن بازی 1.8.2.3 داری از کجا گرفتی و کرکش کجا است که من بگیرم و استفاده کنیم
با تشکر
از کدام سایت خریدی اگه میشه بگو من هم بخرمنقل قول:
نقل قول:
اقا شما چه طوری ورژن بازی 1.8.2.3 داری از کجا گرفتی و کرکش کجا است که من بگیرم و استفاده کنیم
همین امروز عصر اپدیت براش اومده هکرها فکر نکنم اینقدر سرعت عملشون بالا باشه بتونن به این سرعت براش کرک درست کنن
نقل قول:
از کدام سایت خریدی اگه میشه بگو من هم بخرم
من خودم حساب پی پال دارم
من پارسال با قیمت 40000 تومن خریدم توی تخفیفهای پائیزه استیم قیمتش شده بود 9500
الان قیمتش حدود 35000 تومن هست
فعلا برای خرید عجله نکن دست نگه دار تا کریسمس
یوزر نیم من در استیم اد کن davidkami
[QUOTE=davidkami;8015249]همین امروز عصر اپدیت براش اومده هکرها فکر نکنم اینقدر سرعت عملشون بالا باشه بتونن به این سرعت براش کرک درست کننمیشه خودت ادرس دانلود 1.8.2.3 بزاری که بقیه استفاده کن
با تشکر
من بازیم از طریق استیم اجرا میشه و خود نرم افزار استیم فایلهای اپدیت رو جایگزین میکنه ، توی سایت اصلی بازی اپدیت رو برای دانلود گذاشتن حالا نمیدونم اگر دانلود کنید نصب میشه و مشکلی باهاش نداشته باشیدنقل قول:
میشه خودت ادرس دانلود 1.8.2.3 بزاری که بقیه استفاده کن
با تشکر
من امروز یه کرکی واسه 1.8.2.3 گیرم اومد گزاشتمش تو سایت .. برین ببینید
اگه کرک های جدید هم بیاد من میزارمشون اون جا