په راهنمایی خوبی ! خسته نباشینقل قول:
Printable View
په راهنمایی خوبی ! خسته نباشینقل قول:
سلام !
من دیروز یه 5742 ایسر خریدم Core i3 گرافیک intel HD
الان موقع نصب ویندوز 7 میاد یه جا که نوشته select the driver to be installed.
بعد یه قسمت داره Browse
که من دی وی دی درایور هاشو میزارم داخلش درایوراشو انتخاب میکنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم از این مرحله رد شم باید چیکار کنم !
این مرحله رو رد کردم ! close کردم دوباره install رو زدم حل شد !
یه مشکل جدید : بعد از این که x86 رو انتخاب مکینم تا میاد نصب کنه مرحله اول EROR میده
windows Cannot install Required files . make sure all files required for installation are avalible and restart the installation
ممنون میشم کمک کنید ! مرسی
دوستان من خیلی سعی کردم و ور رفتم ! ولی نشد که نشد ! حلا امیدم به شماست
ویندوز من چند روز پیش خودش رو به سرویس پک 2 ویستا اپدیت کرد...حالا میخوام بدونم میشه دوباره همین سرویس پک رو re -install کرد ؟؟
اگه میشه چطوری؟
اینجا کلا تعطیله.فروم ازین مسخره تر نمیشه
می خوای چی بگم؟بگم نگه دار وایسا معجزه بشه؟؟؟!!!!:31:نقل قول:
من در مورد لچ تاپم سوال کردم اگه جوابی نداشتی باید ضدحال می زدی؟ من بودم اصلا حرف نمی زدم.نقل قول:
دوستان این فروم جای حرف زدن الکی و دعوا یا تمسخر نیست خوب کسی در مورد چیزی که نمیدونه لطف کنه سکوت بکنه فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
سلام !نقل قول:
چرا هیج کی جواب منو نمیده !
سلامنقل قول:
اگر شما در حال نصب ویندوز بودین این جمله select the driver to be installed در واقع از شما میپرسه که در کدام پارتیشن ویندوز رو نصب کنه و شما میبایستی درایو C رو برای نصب ویندوز انتخاب کنین و نباید DVD نصب ویندوز رو از دیویدی رایتر بیرون بیارین.
البته اگر درست متوجه شده باشم
چون سر بچه ها اومده و نگه داشتن و نمیدونم خبر داری که گارانتی دنباله یه سوتی هست تا درست نکنه پس بهتره زودتر ببری:41:در ضمن من تو نیستم :31:در ضمن من قصد ضد حال زدن نداشتم اگه اینجوری بر داشت کردی پذیرای عذر خواهی من باشنقل قول:
با سلام
كمك فوري نياز دارم
چهار شنبه هفته پيش لبتاپ ايسوس مدلk42jpخريدم ويندوز سونسرويس پك يك روش نصب كردم بعد دريورهاش نصب كردم بعد يك ويروس كش نود 32 اسمارت نصب كردم اخرين ابديت نود راهم از اينترنت گرفتم اما بعد از ان سيستم هنگ كرد بطوري كه مجبور شدم با نگه داشتن دكمه پاور خاموشش كنم (موس كار ميكرد ومانند اجرا كردن برنام بود) دوباره راه اندازي كردم اما به محض اينكه مي خواستم مثلا ماي كامپيوتر را بازكنم زمان زيادي مي برد و بعد از ان دوباره همان اتفاق مي افتاد .
مجبور شدم دوبار ويندوز را فرمت كنم و از اول نصب كنم تا اينبار اول نود را نصب كردم مشكلي نداشت اما به محض نصب شدن
درايورها باز همان مشكل را پيدا كردم ممنون مي شوم اگر سريعتر كمكم كنيد اخه مي خواهم بروم مسافرت
باید خدمت شما عرض کنم که مشکلم حل شد. با کسی مشورت کردم و نکته ی خوبی رو اشاره کرد. اصولا ویندوز 7 32 بیت ، 3.5 گیگ از 4 گیگ رم رو استفاده می کنه. و وقتی 1 گیگ از رمم هم برای کارت گرافیک می ره میشه 1و نیم گیگ رفته! یعنی 2 و نیم گیگ بدون حساب مموری shared شد برای کارت گرافیک ، رم دارمنقل قول:
با نصب ویندوز 7 ، 64bit تنها اون 500 مگابایت برمیگرده و مقدار رم usable رو می نویسه 2,89 یا یه همچین چیزی چون هنور 1 گیگ برای کارت گرافیک می ره
حالا اینکه از قید یه سری برنامه ها بگذرم و به اون 500 مگابایت رم غیرقابل استفاده فکر کتم با نه یکم سخته.و کلی برنامه دارم که گیر آوردن نسخه 64 بیتش مشکل یا حتی غیرممکنه.مثل guitar pro 6 !
و البته چیزی که در اینترنت خوندم اون 1 گیگ برای کارت گرافیک فقط جهت اطمینانه و ویندوز اگر بهش نیاز نداشته باشه ازش استفاده نمی کنه در اصل نقش hardwar acceleration رو داره .اسما برای کارت گرافیکه اما فکر کنم رسما برای همین ویندوزه.
تووي Device Manager سه تا از برنامه ها نصب نشدن.اسم همشون هم Base system device هستش.يكي ديگه هم داره كه نصب نشده نوشته network contorollerچطور بايد بفهمم اينا مربوط به چي هستن كه با درايور مربوطشون نصبش كنم؟
سلام دوست عزیز base system dcvice مربوط به نصب نبودن درایور مموری کارت ریدره
سلام دوستان
من یک لب تاب idm دارم(قدیمیه)
جدیدن وقتی ویندوز روش میریزم وقتی ریستارت میکنم ویندورم پریده و مجبور میشم دوباره نصب کنم
شما میدونید مشکل از چیه؟
دوستان من لپتاپم hp 2170 هستش . مدتیه که گاهی اوقات یهو لپتاپ قفل میکنه و هیچ دکمه ای دیگه فعال نسیت . تنها راهم اینه که با دکمه خاموشش کنی دوباره روشنش کنی . دلیلش چیه که اینجوری میشه ؟ ویندوزم عوض کردم فایده نداشته .
سلام من سونی سری f دارم تازه یه هفته است که خریدم
امروز روشنش کردم پیغام oprating system not found داد دو بار هم ریکاوریش کردم یک ساعت خوب بود تا اینکه دوباره روشنش کردم باز هم این پیغام وداد لطفا کمکم کنید تا بتونم درستش کنم
با سلام كسي نيست يكم راهنمايي كنهنقل قول:
سلام. راستش دقیقا نمی دونم چه اتفاقی افتاده ولی هر چی هست مشخصه که از درایورهاته. نمی گم می دونم اما دوباره چک کن ببین درایورهاتو درست نصب می کنی یا نه.مخصوصا درایورهای چیپست.نقل قول:
اگر نه مشکل از ویندوزه احتمالا.می دونی ویندوزهای ایران خیلی اوریجیناله!
سلامنقل قول:
اگه یه ویندوز غیر از ویندوز ریکاوری خود سیستم نصب کردی و باز هم اینجوری شد از نرم افزارهای تعمیر هارد مثل HDD Regenator و ... استفاده کن و هارد رو تعمیر کن . اگه باز هم مشکل داشت تعویض هارد.
اینکه میگم یه ویندوز غیر اورجینال نصب کن دلیلش اینه که توی لپ تاپ های سونی پیش اومده که سیستم عامل مادر مشکل داشته . شاید توی بقیه مدل ها هم این باشه ولی من توی سونی بیشتر دیدم.
موفق باشید.
سلام . من يه لپ تاپ مدل vaio دارم كه توش ويندوز ويستا ريختم . حالا روش يه رمز گزاشتم اما وقتي خواستم دوباره وارد ويندوز بشم اخطار ميده كه پسورد اشتباهه .از اينم كه پسورد رو چي دادم مطمئنم اما نمي دونم چرا بازنميكنه . اگه ميتونيد يه لطفي كنيد بگيد بايد چي كار كنم !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
سلام . من يه لپ تاپ مدل vaio دارم كه توش ويندوز ويستا ريختم . حالا روش يه رمز گزاشتم اما وقتي خواستم دوباره وارد ويندوز بشم اخطار ميده كه پسورد اشتباهه .از اينم كه پسورد رو چي دادم مطمئنم اما نمي دونم چرا بازنميكنه . اگه ميتونيد يه لطفي كنيد بگيد بايد چي كار كنم !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز بزرگ و یا کوچک بودن حروف رو مطمئن بشید . یعنی یه بار با Caps Lock روشن و یه با با خاموش همون رمزی که دادین رو بزنید.
در مرحله دوم فارسی و انگلیسی رو مطمئن بشید. یعنی یه بار با زبان فارسی و یه بار با انگلیسی دقیقا همون دکمه هاییکه رمز شما رو تشکیل میدن وارد کنید.
مرحله سوم متاسفانه تعویض ویندوز.
موفق باشید.
ممنون درست شد
استفاده از نرم افزار Windows Password Remover
ویندوز های تحت پوشش :کد:http://473099.20upload.net/files/1389/bahman/Windows-Password-Remover-v7-0.rar
Windows 7
Windows Vista
Windows Vista (64 bit)
Windows XP,
Windows XP Professional x64 Edition
Windows Server 2008
2003
2000
NT and Windows Server 2003 x64 Edition-64 bit
روش استفاده:
در ابتدا فایل ایمیج (WPR_v7.0.iso) موجود را با استفاده از نرم افزار های معروفی همچون Nero بر روی سی دی رایت کنید. حال برای استفاده از نرم افزار، سیستم را ریست کنید و همانند مواقعی که قصد نصب ویندوز را دارید، با استفاده از این سی دی بوت شوید. کمی منتظر بمانید، صفحه آبی رنگی برای شناسایی قطعات سخت افزاری، (شبیه نصب کننده ویندوز اکس پی) نمایان می گردد و بعد از اتمام کار به صورت خودکار به محیطی شبیه داس، هدایت می شوید. در این محیط لیست ویندوزهای نصب شده بر روی سیستم را مشاهده می کنید. این لیست با اعداد 1و 2 و 3 و... مشخص شده و هر ویندوز به تفکیک معرفی شده است. مثلا ویندوز در درایو C نصب شده، و با عدد 1 نشان داده شده است. حال عدد 1 را تایپ می کنید، به مرحله بعد هدایت می شوید. در این مرحله، کاربران ویندوز قابل مشاهده اند که مجددا با اعداد 1 و 2 و3 و... مشخص شده اند. مجددا کاربری را که قصد حذف پسورد آن را دارید، با استفاده از اعداد به نرم افزار معرفی می کنید. در این مرحله سوالی مبنی بر اطمینان از حذف پسورد این کاربر پرسیده می شود که با زدن حرف y به اتمام می رسد. در مرحله بعد از شما سوال می کند که آیا کاربری دیگر را هم قصد دارید؟ و در صورت جواب منفی، از حرف N استفاده کنید، نهایتا نرم افزار سیستم را ریست می کند و به همین راحتی پسورد و محدودیت های ویندوز حذف می شود.
موفق باشید
سلام
لینک فی هست. از اطلاعاتتون ممنون. هرچند اکثر مواقع این نرم افزارها جواب نمی دن ولی به امتانش میارزه . چون خیلی کمتر از نصب ویندوز زمان میبره.
موفق باشید.
دوستان پسر عمه من روی لپ تاپش (HP) ویندوز اورجینال هست, Backup گرفتیم خواستم بدونم منم میتونم از این ویندوز استفاده کنم ؟
لپ تاپ منم dell هست
این سوال رو شما در یک جا دیگه هم مطرح کردید
نه نمی تونید
سلام
گرافیک لپ تاب( ASUS (ATI 5145وقتی که به پریز برق وصل نیست تو بازیها تیک داره،وقتی که به پریز برق وصله تیک بازیها از بین میره.راهنمایی بفرمایید
دوتا گرافیک داره ؟
ویندوزتون چی هست ؟
سلامنقل قول:
یه دونه گرافیک داره،ویندوز 7
کاملا طبیعیه . ..نقل قول:
گرافیک لپ تاب( ASUS (ATI 5145وقتی که به پریز برق وصل نیست تو بازیها تیک داره،وقتی که به پریز برق وصله تیک بازیها از بین میره.راهنمایی بفرمایید
کارت گرافیک به صورتی که برای مصرف بهینه باتری باشه میره ( Maximize Battry life.. ) .
میتونید در این قسمت تغییر بدید ک این کار باعث میشه باتری حدود 40 دقیق بیشتر دووم نیاره ..
سلام دوستان من یه لپ تاپ ACER 5741g دارم که چند روزه باتریش تا 90% شارژ میشه!!! حالا باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
دوستان من ميخوام لپ تاپ
F13EFX vaio بخرم.اما گرافيكش 512 ولي UpTo 1970 MB ميخوام بدونم اگه ارتقاش بدم به 1970 چقدر خرج داره؟اصلا اصولا كار درستيه يا نه؟
برداشت کارت گرافیک از حافظه رم اصلی اصلا دست شما نیست و بطور پیش فرض تو تنظیمات اعمال شده . به معنی آپگرید هم نیست ، در کل حافظه Share شده چندان مهم نیست و مهم حافظه اصلی خود کارت گرافیک هست .نقل قول:
F13EFX vaio بخرم.اما گرافيكش 512 ولي UpTo 1970 MB ميخوام بدونم اگه ارتقاش بدم به 1970 چقدر خرج داره؟اصلا اصولا كار درستيه يا نه؟
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
بعد از مدتی به مرور زمان عمر باتری کاهش پیدا میکنه و برای همه باتری ها اتفاق میفته .نقل قول:
سلام دوستان من یه لپ تاپ ACER 5741g دارم که چند روزه باتریش تا 90% شارژ میشه!!! حالا باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
5741 من هم شده 95% .
دوست گلم الان گرافيك اين لپ تاپ Nvidia GeForce GT 310M .اين لپ تاپ با كانفيگ i7 به نظرم گرافيك پاييني داره(512)!نقل قول:
البته اينم بگم من اهل بازي نيستم ولي با نرم افزارهاي گرافيكي كار ميكنم.
نظر شما در مورد كارت گرافيكش چيه؟
سلام به همگی
دوستان من یه HP dv4 دارم که یه زور روش Xp نصب کردم.واسه همین تو وین Xp تنظیمات نور صفجه نداره.وقتی تو شارژ نیست نور صفجه اوتوماتیک نصف میشه.باید چیکار کنم که نور صفحه رو زیاد کنم؟(روی کیبورد همه دکمه ها رو امتحان کردم نشده)
سوال من خیلی سادس خدایینقل قول:
دوستان من خیلی وقت منتظرم.کسی هست یه نر افزار به من لینک بده به غیر از acronis
دوست عزیز بارها و بارها گفتیم معیار سنجش قدرت یک کارت گرافیک مقدار حافظه اون نیست ! متاسفانه باب شده که هرچی رم کارت گرافیک بالاتر باشه قدرتش بیشتره در حالی که کاملا اشتباه هست .نقل قول:
دوست گلم الان گرافيك اين لپ تاپ Nvidia GeForce GT 310M .اين لپ تاپ با كانفيگ i7 به نظرم گرافيك پاييني داره(512)!
البته اينم بگم من اهل بازي نيستم ولي با نرم افزارهاي گرافيكي كار ميكنم.
نظر شما در مورد كارت گرافيكش چيه؟
نوع رم و پهنای باند و ... بیشتر از ظرفیت اهمیت دارن .
G310M هم یک کارت رده میانی و ارزون قیمت حساب میشه .
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
از Norton Ghost برای تهیه ریکاوری استفاده کنید .نقل قول:
سلام
من یه چندین بار می خواستم با برنامه ی خود لپ تاپ که برای ریختن ریکاوری روی dvd هست .
این کار و انجام بدم اما حالا دیگه اجازه نمیده اینکارو بکنم.
نرم افزاری هست به من معرفی کنید که بشه باهاش اینکارو کرد؟
امکانات خیلی خوبی هم ارائه میکنه
حالا می خوای 64 بریزی؟من خودم به خاطر همین برنامه ها مثل iranbourseonline و adobe cs5 که کرکش تو محیط 64 کار نمیکنه و narsis نسخه 4 و .... دارم ویندوزم رو به 32 تغییر میدم.الان نمی فهمی اما چند تا برنامه که شروع کردن به کار نکردن اونموقع به خودت لعنت می فرستی که 64 و رم اضافه بخوره تو سر فلانی و به همین نتیجه من میرسی(که تا وقتی کلیه برنامه ها و بازار واسه 64 امادگی ندارن 64 نریزی)بازم خود دانی:10:منظورم از بازار محیط ایرانه.اکثر کرک ها تو 64 کار نمیکنن.فقط اون برنامه های کرک جدید کار میکنه حتی اگه برنامه مخصوص 64 باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
توی این لینک چندین نرم افزار واسه دانلود در مورد ریکاوری و پشتیبان گیری وجود داره. تقریبا تمام نرم افزارهای پارتیشن بندی ریکاوری هم میگیرند.
لینک دانلود از سافت گذر:
[PHP]http://u2s.ir/Teknosys[/PHP]
اگه اکانت VIP خواست بخر ضرر نمی کنی.
موفق باشین.