اره درسته این ولی چیزی که هست ساعات رایگان که شروع میشه میاد روی 2گیگ.......من 1مگ نداشتم ولی 512 که داشتم روزا تا 250دانلود داشت ساعات رایگان که میشد میومد روی 120.نقل قول:
مخابرات سرعت شب و روز یکیه یا اونم کنم میکنه شبا سرعتو؟؟؟؟
Printable View
اره درسته این ولی چیزی که هست ساعات رایگان که شروع میشه میاد روی 2گیگ.......من 1مگ نداشتم ولی 512 که داشتم روزا تا 250دانلود داشت ساعات رایگان که میشد میومد روی 120.نقل قول:
مخابرات سرعت شب و روز یکیه یا اونم کنم میکنه شبا سرعتو؟؟؟؟
:n14:
:n27:
:n25:
????????????????نقل قول:
منظورت را نمیدونم ولی اینم تستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khaleam pars online va az doshanbe ta hala netesu shadid daqune! dar hadi ke site google be mani vaqee kalame se char daqiqe tol mikeshe bala biad
سرعت همه درست شده؟
اگه برا این آی پی همیشه اینطور بمونه نمی تونم بیام آسیا تک(سرویست آسیا تک بود دیگه؟)نقل قول:
اگه امکانش هست یه ping 4.2.2.4 -t برا ما با 512 نامحدود مخابرات یبگیرین ممنون.حسابگر خیلی خوب بود ولی از تابستون کلا رید.
درست شد نت؟ یه دقیقه با 60 کیلو دانلود کردم
نه ... خراب شده دوباره....نقل قول:
دارم مطمئن میشم درست شدنی در کار نیست دیگه ... همین جمله معروف "همینی که هست " شامل سرویسای مخابرات خواهد بود!
دوستای عزیزم
نظرتون چیه یکم از حقمون و پولی که دادیم دغاع کنیم ؟؟؟
تا کی ترتیب مارو بدن و مام آخ نگیم
من از فردا هر ۲ ساعت یه بار زنگ میزنم ۲۰۲۰ از خواهر و مادرشون شروع میکنم تا آخرشون میشمرم
اگه از این سرعت فیلم بگیریم تو اینترنت پخش کنیم به خاطر ابروشونم که شده یه غلطی میکنن !!!
2020 یه اپراتور مگه بیشتر اونجا هست جواب بده؟؟؟؟ اینا از فهش خوششون هم میاد چی فکر کردی.نقل قول:
توی این سامانه شکایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تا حاالا شکایت کرده کسی؟؟؟کد شکایت و از این مزخرفات میده و مثل اینکه باید حتما حداقلش جواب بدن.......تا حالا کسی شکایت کرده اونجا؟؟؟
من امروز شکایت نوشتم اونجا حالا نمیدونم اصلا چه جوابی بدن ............ حداقل برین اونجا به شکایت بزنین.
مثلا دو مگ داریم
شعور هم چیز خوبیه بخدانقل قول:
همینه که وضعمون اینه
اون اپراتور که تلفن جواب میده به کجا دسترسی داره؟
مشکل از شرکت زیرساخته پیگیری این مشکل توی اون شرکت هم راه داره!
منم قبول دارم اینو توی این مملکت فقط اونا که زیر دستن همیشه باید لگد بخورن اونا که گند میزنن راحت اون بالاها خوش میگذرونن.نقل قول:
پشتیبان محترم من یه سوال دارم............... شرکتها میتونن وسط قرارادی که با مشتری دارن یهو بیان بدون اطلاع مشتزی سرویس و تغییر بدن؟؟؟مثلا من سرویس حجمی خریدم ولی حالا سرویس من که نامحدود خریدم اومدن محدودیت حجم گذاشتن روی سرویس.
حالا من شکایت هم کردم از طیق سازمان رادیویی ولی واقعا رسیدگی میشه؟؟؟؟خب اگه رسیدگی نشه به نظرت بجز فهش دادن چیکار میشه کرد؟
حتی این صفحه هم باز نمیشه که حداقل یه دل سیر فحش بدیم به این حروم خورهای مخابراتی! :n24:
والا ما شرکت 256 حسابگر داریم تازه 1به 10 سرعتش هیچ مشکلی نداره
آسیا تک هم تست کردم اونم ردیف بود
فقط این مخابرات خه رگ وه سه ر اینطوریه
128 پارس هم انتخاب خوبیه واسه اونایی که دانلود زیاد دارن... سرعت دانلودت تا 20 گیگ رو یک مگه بعدشم باز نامحدودی اما با سرعت 128
شکایت به سازمان تو امضام ( اسم دراز و بی کاربرد) ایده خوبیه... شاید کاری کنن!دیشبم تو اخبار گفتش که حق افزایش قیمت ندارن اما به همین خیال باشیم که مخابرات دوباره ارزون کنه!!!!!!!تا اونجا که من میدونم همه شرکت ها نامحدود 1ب10 هشون با سرعت اسمیه اما کرمانشاه برعکسه
دلیلشو نمیدونی؟!؟! چون داره اینترنت خیرات میکنه! تعرفه ارزون!!!!دندون اسب پیشکش رو که نمیشمارن!!!!!!!!نقل قول:
سرعت من مشکلی نداره !!؟!!
1 مگ محدود مخابرات
اینم یه تست دیگه
دوستان پارس آنلاین 128 نا محدود چطوریاس؟ از نظر قیمت
خیرات نمیکنن چون پهنای باندشون رو از جایی دیگه میگیرن که سراسری هست و کیفیت خوب معمولا مشکل نداره.......مثلا حسابگر پهنای باندش از یه شرکته که ای پی من میزنه فرهنگ ازما که از تهرانه.نقل قول:
ولی این مخابرات یه سری ادم بیسواد هیچی نفهم که با سهمیه استخدام شدن اونجان که نمیتونن یه مشکل معمولیم رفع کنن.
ماهی27 تومنه 128 پارس انلاینالبته معمولیش ماهی 11 تومنه
تعرفه جدید 31 تومانه ...نقل قول:
مگه قرار نشد گرون نکنن؟ مگه بخشنامه افزایش قیمت رو لغو نکردن برای شرکتا ؟!نقل قول:
پ ن :
پارس انلاین کار قشنگی که کرده اینه تکلیف کاربراش رو با این "سیاست استفاده عادلانه" مشخص کرده... یعنی معلوم کرده ماهی چند گیگ دانلود کنی سرعت محدود میشه
الان برای 128 تا ترافیک 20 گیگ سرعت رو 1 مگه بعد اون میشه 128 معمولی...
ولی به نظر کمی زیاده 31 تومن برای 20 گیگ !
والا خبر ندارم اما هفته پیش پرسیدم قیمتا اینقدر بود و افزایش پیدا کرده بود.نقل قول:
عجیبه که هنوز تو قیمتای داخل سایتشون تغییری ندادن!نقل قول:
مثلاً یه شرکت سراسری هستند باید رو سایتشون بیشتر از این حرفا کار کنن!
قیمتش همون 27 تومنه 31 نیست! شایعه بی اساسه!!! حتما اون نمایندگی که رفتی پول زور میخواسته
منظور من از خیرات کردن به کشور عراق نبود!به مردم بود! هرچند اگه به قسمت دومش توجه میکردی ( دندون اسب پیشکش رو نمیشمارن) باید متوجه منظورم میشدی :-sنقل قول:
شما در حال مشاهده نسخه اولیه هستید زیرا ما فکر میکنیم سرعت اینترنت شما پایین است - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21:
دوست عزیز این مساله بخاطر ایرانو کرمانشاه بودن نیست بخاطر اینه که این خراب شده همه چیز انحصاریه و ملت بدبخت گیر افتادن توی انحصارطلبها مثل قضیه ماشین میمونه بنده قشر متوسط یا باید از سایپا ماشین بگیرم یا ایرانخودرو چون این دوتا مثل زالو بازار دستشونه دیگه کس دیگه ای نیست رقابت وجود داشته باشه اینترنت هم در انحصار 4 تا شرکت عمده هستش که همشون دستشون تو یه کاسس و مطمئن باشین همشون زالو هستن این قیمتها با این کیفیت آشغال رو افغانستان هم نداره !!! خوب دارن سوء استفاده میکنن من نوعی بدبخت هم یه هفته تحریم کنم دوهفته بالاخره مجبورم از یکی ازینا سرویس بگیرم مخابرات نه حسابگر چه فرقی میکنه شما قیمتای همشونو بسنجی سرو ته یه کرباسن همش بدلیل انحصاره و بسنقل قول:
بخشنامه کیلو چند؟!؟ این سرویس تو مهر 25 تومن بود که دارن کم کم بهش اضافه میکنن!!!!کاش مردم اونقدری اتحاد داشتن این خورده افزایش هارو برخورد کنن ( رویایی بیش نیست) یک ماه ازشون نخری خودشون تعرفه هارو درست میکننواقعا تعرفه های پارس مفت گرونه:|نقل قول:
منم تست میکنم همینجوریه سرعتم بالای 1 مگ نشون میده ولی وقتی دانلود میکنم به زور به 60 کیلوبایت میرسه در بهترین حالت:n21:نقل قول:
نقل قول:
کاربرای جدیدتر که تازه میپرن وسط بحث با رویکرد و نوع فکر کاربرای قدیمی تر در اون بحث اشنایی ندارن بنابراین دچار سوءتفاهم میشن از متلکها و شوخی های رد و بدل شده بین قدیمی ترها
شما ناراحت نکن خودتو ...
خوب اگه بخشنامه های مقررات رادیویی کشکه پس چطور به شکایت در مقررات رادیویی دلخوش کردید!نقل قول:
در مورد اینترنت باید گفت که اگه خوب بود از بین 180 کشور،161 نمیشدیم!! موندم اونایی که بعد ما بودن کیان:-D
واققققققععععععاااااااا؟!؟ 60؟!؟!؟؟؟!؟!؟! ما که به زور به 5 میرسه!!!!نقل قول:
الان تست کردم 30 کیلوبایت بودنقل قول:
5 صبح تست کردم 80 بود
کشور دوست و برادر کره شمالی، کشور دزدان دریایی سومالی، کشور مرکز ترور سودان و اتیوپی، کشور فاشیسم بلاروس، کشور هم خون سوریه، کشورهای ناکجا آباد چاد و ...نقل قول: