چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونینقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند پس همونطور که اونجا نوشته شده اگه حجمش زودتر تموم نشه میره واسه قرارداد رزرو که بوقتش اتوماتیک فعال میشه و احتیاجی به پشتیبانی نداره.
Printable View
چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونینقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند پس همونطور که اونجا نوشته شده اگه حجمش زودتر تموم نشه میره واسه قرارداد رزرو که بوقتش اتوماتیک فعال میشه و احتیاجی به پشتیبانی نداره.
باز دم شماها گرم !!
شمااگه تا الن هر کدومتون یکی چند گیگ گرفتین !! من که اصلا برای دانلود نمیتونم برم
!!
اینقدر سرعت پایینه نمیتونه کانکت بشه به سرور IDM !!
speedtest هم که اصلا باز نمیکنه !!!
منم سرعتم بد بود.2-3 روز روی 10-20 بود.نقل قول:
یه زنگ زدم پشتیبانی ! :31: خالی بستم آقا سایت باز نمیشه آقا سرعت 2-3 :31:
گفت کدوم مرکزید میریم چک میکنیم:31: گفت فرداش درست میشه:31:
ظهرش یه نیم ساعت قطع شد بعد اومد روی 200:31:
بازی Cyrsis هم دانلود کردم:31:(البته 20--300 مگ از بازی مونده)
فردا هم Assasin خوشحالیم:31:
ساعت 1 میام میگم سرعت تغییر کرد یا نه:31:
طلب دارن؟!!! قراردادشون 3 ماهه بوده و الان به پایان رسیده ولی حجمشون 1 گیگ باقی مونده . الان 30 روز اصافه کرده که تا 1 گیگ رو به پایان برسونه . در قرار داد بعدی همون مقدار 1.09 گیگ از حجم قرارداد جدید کم خواهد شد و زمان هم بمدت 30 روز کم یعنی دو ماه خواهد شد.نقل قول:
ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند
عزیز دل برادر شما که میدونی بیشتر بدبختش میکنی. اگه شارژ نمیکرد و میذاشت اکانت غیرفعال بشه تا 15 روز فرصت داشت که اکانت رو دوباره شارژ کنه و حجم 1.09 گیگ هم به دوره جدید اضاف میشد که الان اونم پرید!!:31:نقل قول:
چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونی
شما یعنی میگی پارس آنلاین آقایی کرده و یه ماه رایگان هدیه داده؟!! همینکه همون 1 گیگ تموم بشه هم حجم و هم زمان مازاد بر 90 روز از شارژ جدید کم خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی اون 44 دقیقه یه 10 دقیقه دانلود نداشتم:31:
این مال یکی 2 ساعت اخیره:31:
دوست عزیز. اگه دوستان به سوالات جواب نمیدن. به خاطر اینکه به جواب مطمئن نیستن. مثلا شما 2 تا مودم نام بردی. گفتی کدوم رو بگیرم. الان من میام میگم مثلا x رو بگیر . بعد فردا خودت میری تحقیق میکنی یا یکی دیگه میگه نه اون بهتر بود و این داغونه. بعد شما خودت میای میگی اقا تو من رو بدبخت کردی.نقل قول:
نمونش هم همین الان تو تاپیک هست.
در مورد سرعت 512 و 256 هم بازم خودتون باید ببینید کدوم بهتره. به هر حال سرعت 512 از 256 بیشتره و بستگی به میزان هزینه ای که شما میخواین برای adsl کنین داره.
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.نقل قول:
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
فکر نکنم افراد زیادی چند گیگ گرفته باشن. خود من که تو دیروز و پریروز 300 مگ دانلود کرده بودم. یعنی قسمت 8 سریال اکسترا. سرعت بیشتر از 10 نمیشد یا به زور میشد.نقل قول:
سایت هم که به زور باز میکرد.
حقو که فکر کنم داشته باشن.البته خیلی زیاد گرفتن.شما همینجا سوال میپرسیدی بچه ها کمک میکردننقل قول:
سرعت دانلود عالی زیر 230 نمیاد:31:نمیدونستم صبح ها هم حا*ل میده:31:تازه روی 250 هم میره :31:پارس این 2-3 روز قاطی کرده سرعت همه رو داده به من.تا به حالت افتضاح برنگشته دانلود کنیم:31:
فیلم جدید Full HD 1080 کسی نداره .لینک بدین لطفا" دوستان فیلمه زیر 5 گیگ نباشه ترجیحا" پارت های 1 گیگ:20:
خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
دوست عزیر من میگم سرعتم واقعا" نابود بود یه تماس گرفتم با پشتیبانی.بعد طرف گفت مشکل از سمت خودمونه.بعد فرداش یه نیم ساعت نت قطع شد.اما بعدش سرعت عجیب زیاد شد.
آپ استریم و دان استریم هم تغییز نکرده همون 2048 و 512 هستش.
اما جالبیش اینه سرعت دانلودم حتی ساعت 1 شب هم کم نشده توی این 2-3 روزه و روی همون 200 ثابت مونده:31:
به نظرم یه زنگ به نمایندگی بزنین بگین سرعت 2-3 کیلوبایته بگین این در حد سرعت درخواستی خودمون هم نیست.این کاری هستش که من کردم و نتیجه داد فعلا":27:
دوست عزیز من مودمم تی پی لینک هستشومطمئن باش برای سرعت ایران هیچ فرقی نداره چی بگیری اینو بهت قول میدم مودم های جدید از مارک های معروف همه خوب جواب بدن.اما زاکسل گزینه ی خوبیه که یه مقدار ار گرونترهنقل قول:
از لحاظ سرعت هم بهت میگم اگه پولش واست فرق نداره یا از دوستان هم محلی بپرس فرقشون رو یا اینکه بدون سوال 512 بگیری.
256 شبانه ماکزیمم 2 گیگ میگیره اما 512 بیشتر از 2 گیگ راحت میگیره
دانلود رایگان هم واسه همه 1-6 .اما طبق جریاناتی که هست 6-7 هم اکثرا" رایگان هستش
میانگین سرعت من در 9 ساعت گذشته 90 بوده و به نظر من طی این 8 روزی که گذشت بهترین روزی بوده
سلام
صبح ها واقعا سرعت عالیه!:31:
امروز 7:30 پاشدم گذاشتم برای دانلود سرعت بین 250 تا 300 متغیر بود!
تازه بعضی وقتا تا 350 هم میرفت!
بقیه ساعات روز بین 180 تا 200!
(256 تهران)
خدارو شکر مثل اینکه تلافی اون یک هفته اول رو تو این 2 روز در اوردم...:27:
توی این 2 روز حدودا 20 گیگ گرفتم...
assassin و crysis رو گرفتم میخواستم homefront رو هم بگیرم که پشیمون شدم...
برو بچ کسی چیزی, پیشنهادی واسه دانلود نداره؟ غیر از سریال یا فیلم هر چیزی...
میخوام یه مک دانلود کنم و بعد dc کنم حال بدم به بقیه...:10::5:
به خلاف بعضی ها...:13:
دوستان من پینگم رو 2000 هست . کسی راه کاری براش نداره ؟؟؟
آقا این پارس آنلاین رو میشه اینترنتی سفارش داد؟پرداخت آنلاین و...؟
من اصفهانم
ثبت نام کردم تو سایت ولی بعدش زد باهاتون تماس میگیرم و هیچ کسی تماس نگرفته چند روزه....
البته صفحه ای هم برای واریز پول به صورت اینترنتی نیومد
سایتش رو میدید
سلام...
من دو ماه 230 - 250 تا سرعت دانلود داشتم... ولی از زمانی که تهران شلوغ پلوغ شد سرعتم حدودای 50 - 70 ئه... عید هم که دیگه نگو ، سرعتم از 7 بالاتر نمی ره...
می گم به کاربرای معمولی مث من هم 256 یا 512 می دن؟؟؟
مر30 ;)
اینجا سرعت اومده پایین الان در حدوده 35 40 هست ....
نقل قول:
اوایل عید اعصابت حسابی خورد بود یادته :31:
الان تو این دو روز احساس میکنم حسابی از پارس آنلاین خوشت اومده :31::31::31:
عجب یارانه ای دریافت شد
می شه یه پینگ ترکیده بهم بدین ؟؟؟ :دی
می خوام زنگ بزنم پارس یه پینگ داغون بندازم جلوشون شاید فرجی شد :دی
خوش به حال شما مال من که 2 روزه وصل شده(خطم512هست)بالاترین سرعتی که دیدم 75 بوده تازه بیشتر از 90درصد روز سرهت بین 25 تا 45 متغییره!!!واقعا که
البته من 7فت فروردین اشتراک قبلی من باید تمام میشد و نمیدونم اون سی روز از کجا اومد.نقل قول:
مثل این که چاره ای جز شکیبای نداریم.:41:
اون زمان با اين سايت اشنا نشده بودم البته بهشون پول ندادم و سر.ويسم رو به خاطر همين قطع كردم كلا براي بهم خوردن تنظيمات مودم بايد پول بگيرين در صورتي كه سرويس از خودشون گرفتيم از اول؟نقل قول:
حقو که فکر کنم داشته باشن.البته خیلی زیاد گرفتن.شما همینجا سوال میپرسیدی بچه ها کمک میکردن
بابا این چه وضعشه خخخخخخخخخخخخخ
5 روز اول 80 گیگ گرفتم :31: از 5ام تا امروز 9ام ، 5 گیگ گرفتم ، ثبات رو حال میکنید؟ بابا من کلی دیگه لینک دانلودم مونده
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
هر پینگی معیار محسوب نمیشهنقل قول:
پینگ معیار و اصلی 4.2.2.4 هست که مربوط به سرور سان میشه
اون 30 رو بخاطر این بود شما در 7 اسفند ماه اشتراک گرفتید و پارس آنلاین به کسانی که در اسفند اشتراک خودشون رو تمدید کردن به عنوان هدیه :27:1 ماه اشتراک رایگان دادندنقل قول:
سلام خدمت دوستان
سرویس 1 مگ دارم
الان 3 روزه که سرعت دانلودم بین 3 تا 9 کیلو بایته میگید چیکار کنم صبر کنم بعد از 13 درست میشه یا زنگ بزنم پشتیبانی تهران و مشکلمو بگم (چه ساعتهایی هستن)
بعد اگر بخوام ببینم Down و Upstream چنده دقیقا چیکار باید بکنم.
من نمیدونم چرا واسه بعضیا سرعت دانلود اینقدر بالاست و واسه بعضیا اکثرا پایینه؟
سرویسها هم که اکثرا یا 256 هست یا 128
اینم دانلود آخر البته اگه میبینید توی بعضی دقاقیق کم میگیره واسه اینه که دانلود رو قطع میکنم سایت گردی میکنم یا V***P***N رو وصل میکنم:31:
منظورو بد رسوندم... یه Reply Time افتضاح می خوام :دینقل قول:
نقل قول:
ایول بابا من که از اول عید تا الان 40 گیگ بیشتر نتونستم بگیرم
همیشه هم سیستم روشن بوده و خاموشی در کار نبوده
فايده نداره زنگ بزني پشتيباني. من ايميل دادم ديروز امروز 2 بار تماس گرفته تا با هام صحبت كنه فقط معذرت خواهي كرد گفت دانلود رفته بالا سرعتمون كم شده. من گفتم كي بشه اين 13 روز تموم بشه.نقل قول:
192.168.1.1 رو بزن دان و آپ رو ببين.
كاربر معمولي و غير معمولي براشون فرق نداره پولش رو بده بهت 2 مگ ميده هيچ مدركي هم نمي خواد.نقل قول:
اینارو میزنم منتها چیزی در مورد دان و اپ ننوشته!!!!نقل قول:
مودمم Zyxel
شما ها مطمئنید پارس آنلاینی هستید؟ من که 256 دارم سرعت دانلودم شدیدا افتضاح شده 20-25
پینگم همیشه روی 2000 هست
هر 10-12 دقیقه یه باری دی سی میشم به مدت 2-3 دقیقه
شما ها همتون حتما قرار داد 2 مگابیت بستید دیگه ؟ آره؟؟؟ ماهی چند پول میدید؟
من از اول اشتراکم تاحالا بالاترین سرعتی که دیدم 210 کیلوبایت بر ثانیه بوده اونوقت الان که همه ی جماعت ریختن به نت و دانلود میکنن سرعتشون تا 7 برابر بیشتر از سرعت واقعی شده از اینطرف هم ما هم پولمون رفت به هیچ (سرعت معمولی مون از این بیشتر بود)
من با این سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/result/1225859964.png
چطوری این 18 گیگ رو تو 10 روز تموم کنم؟
همه ی سرعت هارو گرفتن دادن به شما!:18::2:
میبینم که پارس آنلاین سرعتش اومده زیر دایال آپ :31:
اینم تست سرعت من
البته سرعت دانلودم قبلنا بیشتر بود .
البته کانکشنم وایرلسه
کسی یه Reply Time مزخرف نداره به ما بده؟؟؟
دوستان کسی راه بلده که بشه فقط به یک IP خاص کانکت شد؟
منظورم اینه که بشه IP که با اون به سرورهای -ISP- پارس آنلاین وصل میشم یک IP باشه که خودم مشخص بکنم...:46:
خدا کل شرکتشون منفجر بشه!!!!!!!!!!!!1:19:1:19:1:19:1:19:1:19:1:19:1: 19:1:19:1:19:
کل دیروزو قطع بود
امروزم سرعت رو 20!!!!!!!!!!!!!
ناسلامتی 512 دارم
نمی دونم ما خوزستانی های بدبخت چه گناهی کردیم؟؟؟؟؟؟؟:2::2:
من با 128 توی این روزا اکثرا با سرعت 40-80 دانلود میکردم الان 2-3 ساعتی هس که سرعت اومده 20
:13: