از چه طریق تمدید کنم؟نقل قول:
Printable View
از چه طریق تمدید کنم؟نقل قول:
سلام
برای محاسبه میزان ترافیک مصرف شده دقت کدوم برنامه از همه بیشتره؟
آخه از ساعت 10 تا 12 چهارشنبه میزان دانلودم را تو برنامه networx حدود 550 مگ زده ولی تو پلوتون 860 مگ زده؟!!!
تو پنل تو قسمت تمدید اعتبار و بعد تمدید تعرفه جاری اوجا هم میتونی ترافیک بخری و هم میتونی سرویست رو تمدید کنی. تو قسمت تمدید تعرفه جدید هم میتونی سرویست رو ارتقا بدی مثلآ اگه سرویس یه ماهه داری میتونی 3 ماهه برداری. البته اینا باسه من که طرح برنا دارم اینجوری بود نمیدونم شاید باسه شما فرق داشته باشه.نقل قول:
مخابرات میدزده:n21::n21::n21:نقل قول:
مسئولان مخابرات اصفهان بسیار حرفه ای هستند، همینطور که طرح 50درصد و 80درصد تخفیف راه اندازی کردن، راحت میتونن کاری کنن که ترافیک روزها غیرواقعی حساب بشه، مطمین باشید هیچ برنامه ای دقیقتر از networx وجود نداره، هرچی نشون بده درسته، وقتی قیمت ترافیک رو 1/5 برابر کردن باز هم راضی نشدن و تصمیم به دزدی ترافیک از کاربرای خودشون گرفتن
نفری 300مگ دزدی اما از هزاران کاربر بیچاره ببینید چه عدد نجومی میشه و درنهایت چه پولهایی که به جیب عده ای افراد سودجو که از پایه های فساد نظام جاری در کشور میباشد میرود، شرم بر توی دزد
طرف صحبتم افراد درجه بالای مخابرات هست وگرنه افراد وظیفه شناس و خوب هم تا حالا باشون برخورد داشتم
دیگه پیازداغشو سوزوندی!! بخوای دانلود کنی و کسی نفهمه کافیه یه وی فی چن بخری و با اون دانلوداتو انجام بدی. هیچ کسی هم نمیفهمه چه کردی .نقل قول:
کلی هم سرویس وی فی چن معروف هست که اصلا لیست سایت هایی که کاربر ازشون استفاده میکنه نگه نمیدارند که اگه پلیس بهشون گفت لیست فلان آی پی رو بدید چیزی برای ارائه موجود نباشه .
چرا پنل مخابرات واسه من فعال نیست؟ یه هفته شده؟ آدرسش چیه؟
اره همینه. من هم همینجا میرم اما فقط این تصویر میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آدرسها رو امتحان کن، ببین باز میشه؟
اگه نشد،با یه مرورگر دیگه هم امتحان کن
این گوگل کروم تا یه سایت خراب رو باز کنیم اونو ذخیره میکنه و دفه بعد حتی اگه سایته درست هم شده باشه بازم خراب نشونش میده. باید حافظه ی مرورگرت رو پاک کنینقل قول:
تا وقتی که برای خودت دانلود کنی و قصد فروش یا انتقال به کسی رو نداشته باشی کاریت ندارن.نقل قول:
الان اکثر بازیها رو میتونی رایگان دانلود کنی از سایت های خود سازننده. اما برای اجرا باید سریال رو بخری. دانلود بازی یا فیلم به خودی خود جرم نیست. فقط حق فروش یا تکثیرشو نداری.
با دانلود کننده کاری ندارن فقط با سایت های اینچنینی برخورد میکنن.
سریال ها هم که از tv ضبط میشه. یا اینکه از آیتیونز اپل یا جاهای دیگه به صورت قانونی با هزینه ناچیز هر اپیزود فول اچ دی 1 دلار دانلود کنی. تازه اگه یک فصل کامل بخوای هزینه کلش کمتر از 5 -6 دلار میشه.
دردسرش خیلی کمتره و اینطوری میشه روی دیوایس های مختلف داشته باشیم. یعنی اگه من روی آیفونم سریال یا فیلمی بخرم، میتونم روی دستگاه های دیگه هم داشته باشم.
نه با فایر فاکس هم همینه. با تبلت چک کردم باز هم همینه.نقل قول:
دوستان من الان ترافیک بخرم اگه چیزی بمونه سر ماه میسوزه یا ماه بعد هم واسم میمونه؟
شاید همه ی اینا موقعی که پنل خراب بوده رفتی و سیو شده. الان یکی از مرورگرا رو بردار حافظشو پاک کن ببین درست میشه یا نه. الان همه دارن از همون ادرس استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
میگن که طرح زرین نمیسوزه. هر چند من خودم ندارم که امتحان کنم ولی فکر کنم هیچ کدوم از طرح های مخابرات نسوزونه من طرح خودمو چند روز دیگه که خواستم تمدید کنم معلوم میشهنقل قول:
حالا که دارم فکر میکنم داره یادم میاد که اونموقعی که میخاستم طرح مهارت و برنا رو بردارم نوشته بود از انجایی که سرویس های فوق به صورت حجمی میباشد امکان انتقال ترافیک ان به دور بعد و جود ندارد ولی جلو طرح زرین همچین چیزی ننوشته
تو طرح کمپین انگار اینطور نیست.نقل قول:
نه عزیز میگم که نیست که بخوان دانلود کنننقل قول:
لعنت به این مخابرات با اینترنت کوفتیش
تهران
اصفهان
فامیل از تهران واسم اومده بود، به اینترنت وصل شد، گفت چقدر سرعت کمه، داری استفاده میکنی؟ گفتم نه، گفت چرا از جای دیگه اشتراک نمیگیری گفتم خط لعنتیم dlc هست مخابرات یه کاری کرده از هیچ جا دیگه نشه اشتراک گرفت، تبلیغ شاتل رو درو دیوار اصفهان همه جا زده حتی پارس توی شاهین شهر ونجف آباد سرویس میده اما اینجا نمیشه گرفت
شاتل که اصلا بدرد نمیخوره.نگیری بهتره.
ولی پارس رو نمیدونم
یعین خاک تو سر این مخابرات شبا از ساعت 12 به بعد پنلش زورکی کار میده خیلی وقتا هم که اصلآ کار نمیده. یعنی اگه شبا شارژ تموم کردید باید وایسید تا صبح شه. من که میگم اینم نقششونه تا بتونن بیشتر ترافیک بدزدن. چون اکثر کاربرا که شبانه رایگان یا نیم بها یا .. دارن عادت دارن قبل اینکه بزارن شبا دانلود شه ترافیک خودشونو نگاه کنن خوب مخابرات با این کارش داره عملآ مانع از این کارمون میشه و هدفشم اینه که صبح که پامیشیم و ترافیک رو میبینیم نفهمیم که زیادی ازش کم شده :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
پنل واسه من از دیشب تا حالا باز نشده واسه همه اینطوره یا از من اینطوره با ff و ie هم امتحان کردم
خرابی پنل در شب ها طبیعی شده و کار خود مخابراته ولی روزا موشکل نداره. من همین ظهر رفتم سرویسم رو تو پنل تمدید کردم. حافظه ی مرورگرت رو پاک کن احتمالآ درست میشهنقل قول:
با کروم تازه دان شده هم امتحان کردم فرقی نکرد باز نمیشه
اقا پنل بعد از ظهر تا حالا خرابه بیخود بهش ور نرو که نمیشه
هر وقتم دیدی نمیشه یه تست با همین اکسپلوره بزن اگه قرار باشه که کار کنه که میشه اگرم نه که تلاش بیخود نکن;)
Sent from my HTC One X
بچه ها من نگاه کردم دیدم مخابرات هر گیگ رو زده 3500 ؟؟ از کی گرون شده ؟؟ سرعت رفته بالا اینا ترافیک رو گرون کردند ؟؟
از اول اردیبهشت رفته بالا با همون سرعت و همون کیفیتنقل قول:
Sent from my HTC One X
سلام
دوستان عزیز من بلاخره بعد مدتها موفق شدم روی خط DLC مون ADSL درخواست بدم
ظاهرا برای موردم وایرلس 10 تومن هزینه نصب میگیرن!
مگه فرقش با مودم معمولی چیه به جز یه تنظیم وایرلس؟
میشه خودم مودم را تنظیم کنم و فقط یوزر و پسوردم را بگیرم که 10 تومن الکی ندیم؟
خیلی مضخرفه این مخابرات اصلا gmail باز نمیشه و هیچ سایت خارجی دیگه بعد پینگ هم که از سرور خارج :@
لگی داره که تو عمرم همچین لگی ندیده بودم اعصاب ادمو ذره ذره داغون میکنه
سرعتتون چجوریه من پکیدم سرعت خوبه ولی لگش زیاد شده پدرم دراومد یه خبر آنلاین زوری باز میکنه. گوگل رو هم که نابود باز میکنه
انگار طرح کمپین اینطور نیست.لطف میکنید ببینید؟نقل قول:
من تا حالا طرح کمپین نداشتم ولی خوب در کل همشون مثل همن فوقش یه ذره تو بعضی چیزا با هم فرق دارننقل قول:
سلام
برا کسی توی این چند روز Downstream و Upstream نسبت به قبل تغییر کرده؟
توی این چند روز من نتم از همه لحاظ افت کرد مخصوصآ پینگ که واقعآ تحملش سخته باسه مننقل قول:
مخابرات شبانه رایگان نداره؟!
کدوم سرویس دهنده adsl در اصفهان شبانه رایگان داره؟ میشه معرفی کنید؟
مثلا من 1 مگ را 43هزار تومن گرفتم اما روی قبض 1ماهه اومده 79هزار تومن به نظرتون علتش چیه
مگه شما کاشان نیستید؟نقل قول:
noنقل قول:
من تو خود اصفهانم