1.کسی فن آوا استفاده می کنه سرویس هاش چه جوریه به نسبت قیمتش مناسبه یا نه؟
2. این سرویسه جدید پارس آنلاین که محدودیت حجمی 3gb دارد کافی است یا خیلی کم است؟
Printable View
1.کسی فن آوا استفاده می کنه سرویس هاش چه جوریه به نسبت قیمتش مناسبه یا نه؟
2. این سرویسه جدید پارس آنلاین که محدودیت حجمی 3gb دارد کافی است یا خیلی کم است؟
سلام.
دوستان من میخوام adsl داتک بگیرم.در حال حاضر هم از صبانت سرویس میگیرم.
سوالم اینه که داتک adsl خوبه؟
من ارزون ترینش رو میخوام یعنی 64 برجی چند در میاد؟
محدودیت حجمی داره یا نداره؟
سرعت دانلود 64 داتک چقدره؟
و سوال آخر این که هزینه ی اولیش چند در میاد؟
ممنون.
ميشه صبانت (256) رو با شاتل (eco با سرعت 128) مقايسه كنيد؟
كدوم بهترند؟
نقل قول:
256 صبانت در اصل سرعت 384 که سرعت دانلود شما بین 40 تا 50 بستگی به مرکز مخابرات داره
128 شاتل فکرکنم طرفای 16 باشه
پس صد درصد صبانت بهتره
سلام من 128داتک دارم در مرکز توحید اما پکت لاست زیادی دارم و نوسان زیاد در سرعت اینترنت پینگم جالب نیست میخوام سرویسمو عوض کنم برم یک شرکت دیگه اینجا کیا تو توحید هستن و با چه شرکتی برای من پینگ خیلی مهم هست بازی میکنم و وب کم کار میکنم و ویس چت میکنم مهم هست کیفیت اینها برام کسی از پارس سرویس داره این محدودیت 8 گیگ چیه قیمت هر گیگ اضافه رو چطوری حساب میکنن شاتل هم میگن بد نیست کیفیت برام در موارد بالا خیلی مهم هست من همیشه کامپیوترم روشن هست گاهی دانلود میکنم بشتر موارد بالا هست ایا 8 گیگ برای من کم هست یا زیاده بازی زیاد میکنم اما برای پارس چند روزه وصل میکنن با 128 پارس چند کیلو میشه دانلود کرد تورنت و رپید روش باز هستش کمک لطفا کنید
تمام سرویسهای صبا up128 و down512 هست ، یعنی از نظر سرعت تفاوتی بین 64 ، 128 ، 256 و 512 صبا نیست ، تنها تفاوت بین ترافیک حجمی است .نقل قول:
البته پیشنهاد خرید از صبا نت رو نمی کنم .
یک نفر نیست مارو کمک کنه
آسیاتک تمام سرویس های به اشتراک گزاری را مسدود کرده است.(از جمله تورنت ) از ما گفتن بود. حالا هرکی می خواهد برود از آنها بخرد.
آقاي mumiyaiii! چرا توصيه نميكني؟
نقل قول:خواهشها دقت کنید دوبار پست نشودنقل قول:
سلام. بالاخره به لحظه موعود دارم نزدیک میشم. آسیا تک تو سایتش زده شما در مرحله انتظار تماس هستید که از 0 تا 2 روز طول میکشه.
من به دلیل تنبلی نرفتم کارت شبکه بگیرم. ولی سفارش دادم 1 تیر به دستم میرسه.
میخواستم بپرسم میتونم فعلا با usb وصل بشم بعدا یعنی چند روز بعد با lan ؟
مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر از همه دوستان
پکن لاست نشانه اختلال تو خط است و اگر عوض کنی همچنان ممکن است تو سرویس بعدی هم باشد.نقل قول:
ببین خظ جایی پوسیده نشده ببین نزدیم سیم برق نباشه .چک نزدیک مودم وسیله های اختلالی مثل موبایل و غیره قرار نگرفته باشه.
اگر همچنان تصمیم به تعویض داری حواست باشه که کیفیت سرویس های هر شرکت در هر مرکز مخابراتی فرق می کنه و همه جا یکسان نیست.
تو پست های قبلی نگاه کن ببین با کیا هم مرکز مخابراتی هستی همچنین از دوستات که از ان مرکز سرویس گرفتن بپرس کیفیتش چطور است.
در مورد حجمی باید یک بار محاسیه کنی تا خودت بفهمی
تو پارس انلاین پورت خبر ندارم چون بعضی ها گفتن بسته است بعضی ها گفتن باز است
بله میتونی متصل بشی. فرقی نمیکنهنقل قول:
سلام بهزاد اگه اشتباه نکنم نه قبلا مرکز ما خوب بود این قدر پکت لاست نداشتم فکر نمیکنم برای خط باشه اما هر چی می گردم کسیو پیدا نمیکنم توی توحید پارس داشته باشه
اگه میشه باز هم منو راهنمای کنید
من هنوز شرمندت هستم دوست دارم سیترت بشم اما دانشگاه امان نمیده
اینجا کیا تو مرکز توحیداز پارس انلاین هستن کمک کنید لطفا
سلام
آقا من زنگ زدم واسه adsl سرعت 64 آسیاتک گفتن دیگه 64 نمیدیم :19:
میشه یه adsl ارزون بدون مالیات و آبونمان مثله آسیاتک معرفی کنید
ممنون:11:
با دروود
دوستان،قیمت ماهی 19 تومن،برای ای دی اس ال 64 با 1.5 گیگ دانلود،چطور است؟
و یک سوال دیگه،آیا سرویس ای دی اس ال،که شیر(share) نباشد هم هست؟
اگه تو تهراني فوق العاده گرونهنقل قول:
با دروود
دوستان،قیمت ماهی 19 تومن،برای ای دی اس ال 64 با 1.5 گیگ دانلود،چطور است؟
و یک سوال دیگه،آیا سرویس ای دی اس ال،که شیر(share) نباشد هم هست؟
در مورد سوال دومت هم فكر نكنم همچين سرويسي باشه مگه اين كه سرعت بالا درخواست كني
--------------------------------------------------------------------
بچه ها وضع آسياتك الان چطوره؟؟
تورنتو بسته؟؟
پارس آنلاين با همه نكات منفي اي كه داره ولي پورتهاي تورنت و ديگر سرويسهاي به اشتراك گذاري فايل را باز گذاشته.
اگر پیش شمارتو بگی احتمالا بقیه بهتر می تونن راهنمایی کنند ولیست شرکت های پشتیبانی کننده را میدن و بهتر می تونی تصمیم بگیری .نقل قول:
ولی در مورد پکت لاست چون می گی جدیدا است :
اول قبلا خط را مخابرات تقییر نداده(یا دستکاری)؟
یه چک کن ببین نزدیک سیم مودم سیم برق نباشه چون روش خیلی پارازیت می اندازه و سرعت را بشدت کاهش میده (همچنین از مودم به کامپیوتر گرچه سیم های انها بهتر عایق شدن)
حواست باشه نزدیک مودم گوشی یا وسایلی که نویز می اندازند نزاری که کلی کاهش سرعت میاره
حواست باشه مودم هم خیلی داغ نشده باشه چون ان هم باعث کاهش سرعت میشه.(مخصوصا الان که تابستونه)
راستی من دادم دست یکی از بچه های ترایب کنترل کنه ای کاش می تونستم در ان ضمینه هم کمک کنم .
پوزش:11:
پیش شمارهنقل قول:
به انها می گن اختصاصی که کل هزینه پهنای باند را میدی .بری سایت های اصلی قیمت هارو می تونی ببینینقل قول:
من در تهران نیستم،به صرفه 64 چنده؟باچقد دانلود؟
نقل قول:ببین توی تهران شاتل که همه میگن گرونه سرویس 64 نامحدود رو ماهی 18 تومن میده.نقل قول:
این سرویس 64 سرعتش هم از 64 بیشتره و بالاتر از 105 هستش.
حالا خودت حساب کن دیگه.
1.5 گیگ خیلی کمه.
اوووووووووووووووه!!!!!عجب ،دوست گرامی،حد اکثر سرعت دانلودی که اکانت 64 می دهد چنده؟
تازه این شرکت میگه که هر گیگ دانلود اظافه،5000 ازتون می گیرم!
قاعدتا باید حدود 7-8 باشه.نقل قول:
ولی این 64 که من دارم روی 13 دانلود میکنم.
(این ماه 11 گیگ ترافیک داشتم.)
سلام به همگی...
من بعضی از صفحه ها رو خوندم.بحث ها بسیار جالب بود...هر کس از یک شرکت تعریف میکرد و فرد دیگری از در مخالفت در میومد...و شاید هم دلایل مخالفت درست بودند اما هر چه بود نشان میداد Adsl در ایران در شرایط خوبی بسر نمیبره و دلیل فروش Adsl شاید سرعت بسیار پایین و هزینه آور اینترنت دایل آپ باشد
حقیقتا من میخواهم Adsl بخرم اما با این تفاسیر موندم از چه شرکتی استفاده کنم...من در شهر قم هستم.
بین صبا نت و داتک و پارسی نت موندم...البته هنوز نمیدونم داتک قم رو پشتیبانی میکند یا خیر
قیمت داتک با توجه به نا محدود بودنش فوق العاده است اما با تفاسیری که بعضی ها میگن گویا قطعی زیاد داره
از دوستان عزیزی که میتوانند منو راهنمایی کنند کمک میخواهم...مرسی
سلام همشهري :31:
براي قم اين سه شركت فعلا هستن : صبا نت ، فن آوا ، پارس آن لاين
صبا داراي كيفيت و سرعت بهتر و بعد پارس ان لاين و بعد فن آوا .
البته فعلا فكر كنم بايد بري توي رزروي ها . چون صبا دي اس لن هاش هنوز توي گمرك گيره و پورت خالي براي رانژه نداره . مگر بعضي مراكر . البته پارس و فن اوا خالي هستن اما پارس ان لاين فقط مشتركين تهران رضايت دارن . قم خوب كار نكردن . فن اوا هم كه مرخصه .موفق باشي .
به به Super Moderator پیشکسوت عزیز:40:نقل قول:
این نظر شما رو تایید می کنم و قبلا هم اتفاقا همین رو گفته بودم.پارس آنلاین پدر من رو در آورد و فقط نامحدود بودن ترافیک ماهیانش نکته ی مثبتش بود.اما صبا برای من خیلی بهتر کار کرده
یکی جواب ما را بده:19:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما...من سرویس خوب و با کیفیت و بدون محدودیت میخوام که گویا داتک همچین ADSL داره !!!
پارس آنلاین برای 128 چه قیمتی را تعبیه کرده اند ؟ و با محدودیت دانلود چقدر ؟
صبا نت که گویا خیلی خوب هم داره کار میکنه آیا همچنان 3 تا 7 صبح رایگان است ؟
فن آوا سرعتش بد است یا چیز دیگری ؟
بعد آیا صبا نت برای هر گیگ اضافه مبلغی را دریافت میکند یا خیر ؟
سوال آخرم اینست که :
آسیا تک در حال حاضر همچنان در قم فعالیت میکند یا نه ؟
مرسی
:41: متاسفم ولی هیچ شرکتی مانند آسیا تک سرویس 64 رشونو به این قیمت نمیدن.......مابقی شرکت ها از 13 T به بالا قیمت ها شروع میشه.....نقل قول:
سلام
یه شرکتی معرفی کنید سرعت 64 نامحدود بدون مالیات و آبونمان
ممنون:11:
در مورد بدون مالیات و ابونمان همه شرکت ها دارن.نقل قول:
نامحدود ها هم تو مرکز مخابراتی شما(پیش شمارهتان 6621 بود فکر کنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک
سپنتا
شاتل(سرویس ART Home )
دوستان یه سوال
آیا تمام مراکز مخابراتی کرج تحت پوشش هستن یا خیر؟؟؟
تو مترو تبلیغات دنیانت (یا همون گیتی نت) پخش میشد که ادعا کرده بود تمام مراکز مخابراتی کرج تحت پوشش هستن.....(آیا واقعیت داره یا خالی بسته؟؟)نقل قول:
نقل قول:
گیتی نت نماینده شرکت صبانت
نقل قول:
من به راحتی از تورنت دانلود میکنم و مشکلی ندارم.
نقل قول:
کاش شما پیش شمارتون اعلام میکردید تا بهتر به شما کمک کنیم
از داتک یا صبانت استفاده کننقل قول:
آقايون كسي ميدونه چه چيزي بايد تو اين نامه اي كه بايد برا 256 از دانشگاه گرفت ذكر بشه ؟
بايد حتما نام شركت و درخواست سرويس adsl 256 ذكر بشه يا اينكه نامه اشتغال به تحصيل بدون ذكر چيزي كافيه؟
ممنون
همه مالیات میگیرند. از آسیاتک ارزونتر گیر نمیاری بقیه با کمی تفاضل بهت سرویس میدهندنقل قول:
قبلا حتما باید مینوشت که پروژه داری و نیاز به سرعت بالا ولی الان (شرکت آسیاتک)فقط یک گواهی تحصیلی میخواد و بسنقل قول:
صبانت و شاتل(سرویس eco) از این دنگ و فنگها نداره