من که امروز تمدید کردم.تا طرح زمستونه نیومده!
Printable View
من که امروز تمدید کردم.تا طرح زمستونه نیومده!
ﺍﯾﻦ ﻗﯿﻤﺘﻬﺎ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﺒﯿﻦ ﻧﺖ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ.ﯾﮑﯽ ﯾﻪ ﻟﯿﻨﮏ ﻏﯿﺮ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﻣﯽﺩﻩ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﻭ ﻧﺴﻨﺠﯿﺪﻩ ﻫﻤﻮﻧﻮ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺭﺳﻤﺎ ﻗﯿﻤﺘﻬﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺟﺪﻝ ﺭﺍﻩ ﺑﻨﺪﺍﺯﯾﺪ
ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺶ ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﺮﺥ ﺟﺎﺭﯼ ﺳﺮﻭﯾﺴﻢ ﺭﻭ ﺗﻤﺪﯾﺪ کردم
نقل قول:
الان که سرعتتون خوبه
ولی برا طرح زمستونه قاعدتا باید سرعتتون تقریبا 2 برابر شه ولی ....
چه ربطی داره که سرعت بیشتر شه؟:31:نقل قول:
شیرینگ 1 به 8 بود قبلا الان شده 1 به 4 یعنی چی ؟
یعنی یه سرویس 512 کیلوبیت رو قبلا به 8 نفر شیر میکردند الان به 4 نفر ، قاعدتا باید نوسان کمتر شه :10:
منظورم از گیرنده اینه که اینترنتو به صورت WIFI از مودم خودم بگیرما!مثه همون کارت شبکه میگن،نمیدونمنقل قول:
اصلا بزا منظورمو اینطوری برسونم
اگه یه PC بلوتوث نداشته باشه،میشه یه USB بلوتوث کوچیک پشتش زدو فایلارو به هر دستگاهی بلوتوث کرد
حالا PC اگه مثه نوت بوکا WIFI نداشته باشه هم میشه بایه وسیله حالا مثل همون USB اینترنتو گرفت؟
نمیدونم منظورمو رسوندم؟
منم سایتشو چک کردمنقل قول:
هنو طرح پاییزو زده بودم و خبری از طرح زمستونشون نبود:41:
بلاخره اگه ضریب اشتراک 1 به 4 بشه سرعت بهبود پیدا میکنه یا نه؟
اصلا اصل این خبر از کجا اومده؟
wimaxnews.orgنقل قول:
تاپیک مدیریت کل وبسایت .
من که اصلا دلیل این همه شاکی رو نمیفهمم.. دمه مبین گرم با این سرویس دهیش.. البته زیاد نیست اما توی وضع نت الآنه کشور این عالیه... صبح و شب هم نداره.. همیشه همینه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سرعت دانلود بهتر بشه خوبه ولی اگه نه بیخیال کاش یکی از وضعیت وایمکس ایرانسل میگفت؟!!!:10:
الان سرعتو تست كردم اينه:
ديروز سرعت دانلودم رو زده بود 37 وقتي دانلود ميكردم سرعتم 60 - 70 بود
الانم همينه:18:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
به فاصله 5 دقيقه شد اين :
جناب من اینکارو نکردم، نمیخوام جوابی بدم که سردرگم بشین یا اشتباه بشهنقل قول:
اما فکر میکنم با روتر میشه اینکارو کرد یا اکسس پوینت
----
آره میشه وسیلش هست
فکر کنم منظور شما همون کارت شبکه بدون سیم هستش. که قابلیت WIFI (مثل لپتاپ) رو به سیستم های خانگی اضافه می کنه.نقل قول:
در واقع شما یه کارت شبکه بی سیم دارید که می تونید ازش استفاده بکنید.
--------
دوستان کسی از شما تازه طرحی رو خرید کرده؟
من الان می خواستم یه B33 بگیرم (مثل همیشه) گفتش اگه بخواهید تمدید کنید همون 36400 (با مالیات). اگر هم می خواستید که یک جدید بگیرید قیمت ها تغییر کرده و گفت شده 40 یا 50 تومن تازه با ترافیک 8 گیگ؟؟؟؟!!!!!:18:
والا تو سایت که هیچ تغییری نکرده قیمت ها!!!!!!!:18::18::18::18:
این سایت مبین نت هم اصلا بدرد نمی خوره. کلا عقبه از همه جا!!!!:31::31:
اصل خبر از اینجا اومده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت که خیلی بهبود پیدا نمیکنه . فقط نوسان کمتر میشه .
مثلا ضریب 1 به 8 سرعت 512 که باید 64 بده نوسانش در 1 به 8 میتونه تا 8 هم برسه ولی در 1 به 4 از 16 پایینتر نمیتونه بیاد !
نقل قول:درستهنقل قول:
حق با شماست اما هنو به صورت رسمی اعلام نکردن که!یعنی سایت خودشم از خبرای منتصب به خودش عقبه؟!:18:
فقط باید امیدوار بود اینجوری نشه
البته اون ضریب اشتراک کم بشه که خیلی خوبه:31:
بله دقیقانقل قول:
منتها usb شو میخوام،کارتو باید داخل کیس زد(درسته دیگه نه؟)
همچین وسیله ای هس؟
اگه هس کدوم مارکش خوبه؟
اصلا نوع مارکش از این نظر که با مودم هماهنگی داشته باشه مهمه؟
آقا مبین نت شبانه رایگان داره ؟ ببخشید اگه سوالم تکراری بود دیگه 500 صفحه تاپیک رو نخوندم :31:
بعد اگر داره سرعتش چطوره ؟
اگه درست فهمیده باشم، شما یه چیزی مثل مودم usb ایرانسل میخواهی.نقل قول:
بله، مبین هم داره، ولی وقتی من میخواستم اشتراک مبین بگیرم، خودشون گفتند این مودمها زیاد خوب نیست و من کتابی گرفتم.
تازگی هم که مودم همراه را با طرحهای جدیدش میده. عکسش را که دیدم، شبیه هارد اکسترناله، ولی نمیدونم وایرلس هست یا نه.
---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
بــــــــــله، 2 تا 8 صبح؛ و جمعه ها تا 2 بعدازظهر رسماً مجانیه، ولی من امتحان کردم تا 8شب رایگان بود.نقل قول:
چرا کم میشه به 1/4 هم کم میشه مثلا اگر با سرویس 128 کیلو« بیت» 16 کیلو« بایت» در IDM دانلود میکردی بعد از اشتراک 1 به 4 تنها با سرعت 4 کیلو بایت دانلود میکنی. اکثرا فکر میکنن این خطهای که دارن 1 به 8 شیر هست میان 128 رو تقسیم بر 8 میکنن و میگن میشه 16 پس خط ما 1 به 8 شیر خیر. این روش برای تبدیل بیت به بایت بکار میره. هر هشت بیت یک بایت. سرعت خطوط اینترنتی را با بیت اندازه میگیرن در صورتی که اکثرا دانلود منیجرها سرعت رو با بایت اندازه میگیرن.نقل قول:
والا من این سایت wimaxnews.org رو دنبال میکنمنقل قول:
هر فصل زودتر از خود سایت مبین اعلام میکنه و تا الان همه خبرهاش درست بوده متاسفانه .
من کارتی شو فقط دیدم. ولی احتمال داره که USB هم داشته باشه. فقط باید بپرسید از بازار.نقل قول:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
من فکر کنم که دیگه جمعه ها تا 2 بعدازظهر نباشه.:41: فقط برای کسانی که طرح های قدیمی داشتن تا 2 بعداز ظهر هستش.:19:نقل قول:
بــــــــــله، 2 تا 8 صبح؛ و جمعه ها تا 2 بعدازظهر رسماً مجانیه، ولی من امتحان کردم تا 8شب رایگان بود.
تو سایت که دیگه در مورد جمعه ها نزده.:13:
یه بار هم من گذاشته بودم ازم کم کرد و تمام ترافیکم رو تموم کرده بود.:18:
زنگ هم زدم گفتن که دیگه جمعه ها نیستش.:18:
ضمن احترام به نظر این دوست عزیز باید بگم که کاملن اشتباه فکر میکنند. طبق استاندار موجود کلن خطوط اینترنت پر سرعت به دو صورت : 1. اختصاصی و 2. اشتراکی عرضه می شوند. همون طور که از اسم اختصاصی پیداست پهنای باند یک خط فقط به یک مشتری اختصاص داده میشه و قیمت نسبتن بالایی هم داره (برای خط 128 : 173600 تومان) میباشد. اما برای مصارف خانگی و اداری معمولی این خطوط بین چند کاربر به اشتراک گذاشته میشن تا هزینه کاهش پیدا کنه. طبق استاندارد مخابرات این نسبت 1 به 10 هستش ( و 128 کیلوبتی مخابراتی به قیمت 9920 تومان عرضه میشود). اما با توجه به پایین بودن سرعت در این نسبت اشتراک گذاری، شرکتها نسبت 1 به 8، یا 5 و یا مثل سرویسهای جدید مبین نت که قراره عرضه بشه 1 به 4 به اشتراک گذاشته میشه . به همین خاطر در زمان پیک ترافیک سرعت خطوط از سرعت اسمی کمتره (و بالعکس زمانی که خط خلوت باشه در برخی از اپراتورها بالاتر از سرعت اسمی هم میشه). بنابراین همون طور که دوستان فرمودن احتمالن در سرویس های جدید نوسان نسبت به گذشته کمتر میشه و کیفیت بالاتر میره.نقل قول:
لینک منبع قیمت های ذکر شده:
نه داداشنقل قول:
من مودم کتابی دارم،میخوام یه usb بگیرم که به صورت wifi اینترنتو از مودمم بگیرم،مثل نوت بوک که به صورت wifi میتونه با مودم ارتباط برقرار کنه،حالا منم میخوام pc اینطوری باشه
درسته،اون مودم usb ها بدرد لپ تاپ و ... میخوره،ضمنا باید تو یه جای باز تر ازش استفاده کرد،چون نمیتونه با موانع زیاد سینگنال بگیرهنقل قول:
درسته،اونم هم وایرلس داره که میتونه بین 5 نفر شیر کنه و هم میشه با کابل usb به کامپیوتر وصل کرد اما اونم مثل مودم usb ها قدرت گیرندگی مودم رو میزی رو ندارن(البته تو جای بسته ای مثل محل کار یا منزل یا ..)نقل قول:
تازه این مودم رومیزی جدیدا که یکم پهنتر هس نویز گیرم داره،من که بغل اسپیکرم کذاشتمش هیچ نویزی نمیندازه:18:
جمعه ها تا 2 بعد از ظهرو برداشتن تا اونجایی که من اطلاع دارمنقل قول:
فقط 2 تا 8 هر 7 روز هفته
پس اگه اینجوریه واقعا شرکت تعطیلیهنقل قول:
وقتی یه سایت دیگه خبراتو زودتر از سایت خودت بزنه دیگه باید ...:41:
دوست عزیز قضیه اینترنت اختصاصی و اشتراکی بحثش جداست. منظور مخابران از اشتراک یک به چند این مصوبه است.نقل قول:
همانطور که در جدول پایین صفحه خبرگزاری مهر میبینید حداکثر سرعت دانلود برای سرویس 128 با نرخ اشتراک یک به ده 1.6 کیلو بایت هست و برای یک به یک 16 کیلوبایت یعنی همین سرویسی که معمولا داریم استفاده میکنیم. یعنی 128 رو بر 10 تقسیم کردند. فکر کردید چرا 9 تومان میده؟ حداکثر حجم مصرفی هم 4 گیگ در ماه! حالا وقتی میگن نرخ اشتراک 1 به 4 یعنی خط بین چهار نفر تقسیم میشه و شمایی که تا کنون داشتی با سرئیس 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت دانلود میکردی از این پس 16 تقسیم بر 4 کن که میشه 4 کیلو بایت سرعت دانلودت هست.
نکته ای رو که فراموش کردم این بود که پیش از این شرکتها هم خطوط رو شیر میکردند ولی معمولا شما همیشه از حداکثر پهنای باند استفاده میکردی گاهی حتی بیشتر از ظرفیت اسمی خط. مخابرات با این قانون داره میگه حداکثر سرعت دقت کنید که حداکثر سرعت رو اعلام کرده نه حداقل. باید در سرویس 128 کیلو بیت با نرخ اشترام یک به ده 1.6 باشه و کاربر این نرخ اشتراک هم بیشتر از 4 گیگ دانلود نکنه. حالا چرا؟ چون پیش از این شرکتها این قانون رو رعایت نمیکردند و به یک کاربر 128 سرعت بسیار بالایی رو میدادند. این کار تجزیه و تحلیل داده ها رو برای سخت افزارهای فعلی فیلترینگ سخت میکنه و طبیعتا شما با هیتلرشکن و چیز پی ان هم نمیتونی با نرخ اشتراک یک به 10 به جایی وصل بشی. این کار از نظر بنده اقداماتی در راستای همان طرح اینترانت ملی است. سعی دارند کاری کنند که هزینه اینترنت رو از اینی که هست گرانتر کنند و سرویس رو هم بدتر.
نقل قول:
من هم با نظر شما موافقم چون یکی از دوستان که قبلا زنگ زده بود
شرکت تقریبا همینو گفته بود:20:
لزومی به بحث در این مورد نیست. چون تعاریف سرویس های shared و dedicated مشخصه. همچنان معتقدم که شما دچار یه سوء تفاهم در این مورد شدید و انشالله با بهبود کیفیت سرویس های جدید متوجه این موضوع خواهید شد.نقل قول:
از مشخص بودن که مشخص. انشالله که گربه است!نقل قول:
گوگل برای من فقط با فیلتر شکن بالا میاد کس دیگه ای این مشکل داره؟
اگه صفحه اصلیشو میگی نه،فیلتر نیسنقل قول:
سلام دوستان ... اکانت من تمام شده .. میخوام شارژ کنم .. باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
شما اول می تونی پول واریز کنید بعد زنگ بزنید یا برعکسشنقل قول:
وقتی زنگ می زنید برید به قسمت پشتیبانی و به اونها بگید که چه طرحی رو می خواهید بعد اونا براتون میزنن و به حالت Pending تو اشتراکتون ثبت می شه. وقتی پول برسه به مبین نت خودش به صورت خودکار فعال میشه.
ولی اگر اینترنتی پول واریز کنید حداقل 8 تا 12 ساعت طول میکشه که پول برسه ( برای من که اینطوریه)
اگر از بانک پول واریز کنید حداقل 1:30 دقیقه طول میکشه که برسه.
البته در نظر بگیرید که زمان هایی که دادم تقریبی بود و امکن داره که متغییر باشه.
من همیشه اینطوری تمدید می کنم.
بچه ها من یک مودم وایمکس دارم و مدتها مشتری مبین نت بود اما برای یکی دو ماه می خوام برگردم رو مبین نت. مودم ای دی اس ال هم دارم که وای فای نداره. آیا میشه از مودم وایمکس به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد؟ اگر اره کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
این مبین نت جمعه ها که تا 2 ظهر بود را هم برداشته یه وقت استفاده نکنید حجمتون بره
نقل قول:
واسه من خیلی وقته اینطوریه سایت های https به غیر از بانک های ایران به زور باز میشن.جالبیش اینجاست که روزها سرعتش بیشتره! شبها افتضاح میشه. دیشب که سرچ گوگل هرچه قدر صبر میکردی کامل لود نمیشد!:19:
جاهای دیگه اینطور نیست این مبین نت هم شده کاسه داغ تر از آش!:2:
من از https پلوکشی استفاده میکنم.
از کی؟ من جمعه پیش تا 8 شب استفاده کردم، حساب نشد.نقل قول:
خبر تازه داری؟
اگه سایت مبین نت برید قیمت ها را که بالا بردند و جمعه ها را از روی سایتشون برداشتن
بله، دیدم. ولی قبلاً هم که نوشته بود تا 2 بعدازظهر، تا 8 شب حساب نمیشد.
این را برای مشترکین تازه نوشته. البته اینجور که بوش میاد میخواد گرونترش کنه و ساعات مجانی را هم کمتر.
داداش کلا که سرعت اینترنت سراسری یه چن روزه اومده پایین،دوباره لنگر گیر کرده به خطوطمون و پاره کردتش:2:نقل قول:
دیشبم که پنچشتبه شب بود و ترافیک خیلی بالا،منم دیشب تو دانلود مشکل داشتم و با idm بزور سرعتم به 30-40 میرسید
تازگیا بعد اینکه جمعه از اینترنت استفاده کردین،حسابتونو چک کردین؟نقل قول:
اینا لطف اضافی نمیکننا:41:
از کجا بوش میاد؟نقل قول:
اگه منبع موسقی دارین،بدین ماهم ببینیم
قیمتهای وایمکس نیوز رفت روی خود سایت مبین نت :( گندشون بزنن با این قیمتهاشون
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
آره میشه ولی اگر هر 2 شون dhcp شون فعاله اکسس پوینت رو dhcp رو خاموش کننقل قول: