جدی میگی؟:18:نقل قول:
تا حالا این همه نوسان ندیده بودم!
شما بیشتر باید تراز آخرین سال را در نظر بگیری اما باز هم هیچ تضمینی نیست
:11:
Printable View
جدی میگی؟:18:نقل قول:
تا حالا این همه نوسان ندیده بودم!
شما بیشتر باید تراز آخرین سال را در نظر بگیری اما باز هم هیچ تضمینی نیست
:11:
نقل قول:
لطف کنین جواب منو هم بدین
یه سوال داشتم. برای ثبت نام دانشگاه آزاد یه بخشی هست به اسم حوزه امتحانی. انتخاب اول من تو شهر خودم نیست، حالا من باید حوزه ی امتحانی رو تو شهر خودم انتخاب کنم یا شهری که انتخاب اولمه؟ ممنونم.
سلام
من تراز قلمچيم پايينه
حدود 5200 5300 هست
تهران جايي هست با توجه به تراز بتونم 100 درصد قبول شم؟
منظورم تهران شمال و تهران مركز و تهران جنوب و اينا هست
ممنون ميشم كمكم كنيد
دفترچه برای کنکور کاردانی فنی حرفه ای (کامپیوتر) کی میادش ؟
خواهش میکنم .نقل قول:
منظور از زیر مجموعه همون 7 مجموعه ای هست که مجموعه یک گروه ریاضی و فنی مهندسی هست .گروه دو علوم تجربی و الی اخر .
منظور این هست که اگر شما رشته ای رو انتخاب کردی در انتخاب اول تمام وقتت که جز مجموعه ی یک یعنی رشته های ریاضی و فنی مهندسی بود انتخاب اول پاره وقتت نمیتونه از زیر مجموعه ی چهار باشه .
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
نه شما میتونین هر واحد دانشگاهی که براتون مناسبه رو برای حوزه ی امتحانی انتخاب کنی و ریطی به شهر انتخاب اول نداره .نقل قول:
از مجله گاج ترازهای پاره وقت و ... رو ببین:نقل قول:
کد:http://www.rosependar.ir/nimkat/nimkat67.htm
در مورد پاره وقت بگم که میتونین هر رشته ای از مجموعه خودتونو انتخاب کنید
این محدویت فقط واسه بچه های انسانیه ، یعنی اگر ریاضی هستید از گروه ریاضی هر رشته ای میتونه بدون توجه به تمام وقت انتخاب شه. من امتحان کردم قبولم شده بودم
سلام دوست عزیز ببین معمولا باید ترازو با 2 سال قبل بسنجینقل قول:
مثلا 2 سال پیش تراز دارو 6800 بود بعد همه دیدن خوبه ترازش زدن دارو بعد سال پیش به خاطر اینکه متقاضی زیاد شد ترازش شد 7100 بعد دوباره کنکور ازاد همین امسال تابستون نه ساله دیگه ها همین امسال همه دیدن ترازش بالاست نزدن ترازش دوباره افت کرد شد 6900 بعد احتمال داره امسال دوباره نفرات بیشتری بزنن و تازش بره 7100
ببخشید اگه بد توضیح دادم برام دعا کنید 9کرم:46:
سلام
واسه انتقالی گرفتن باید یه ترم درس خوند یا میشه مرخصی گرفت؟!
سلام
ترازهای امسال رشته های دانشگاه های ازاد رو کسی نداره ؟
برو تو سایت گاج قسمت انتخاب رشته دانشگاه ازاد ولی به خاطر اینکه گرایشارو برداشتن مثلا" به جای مهندسی عمران سازه اب خاک و... نوشتن همون مهندسی عمران که به نظرم زیاد به درد نخوره تراز ولی فلم چی نرم افزار داره 3 تومنه میتونی بگیری کارنامه سالای قبل بچه هایی که توش در اومدن هست خیلی باحاله منم دارم:10:نقل قول:
دوست عزیز یه سوالنقل قول:
در مورد انتخاب اول تمام وقت و پاره وقت اگر هر دو رشته را از یک مجموعه بزنیم ولی با زیر مجموعه متفاوت اشکالی داره؟(رشته امتحانی من مجموعه 3 است)
نقل قول:
باید یک ترم بگذرونی ( یا واحد بگیری یا مرخصی ) البته اگه انتقالی بدن
اشکالی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
کدوم دانشگاه به کجا؟نقل قول:
آزاد یا سراسری؟
شرایط انتقال؟
سلام بچه ها
برای بچه های فنی
کی دفترچش میاد؟
لطفا هرکی اون برنامه قلم چی برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو داره بزاره برای دانلود؛تا استفاده کنیم؛
سلام
ثبت نام كنكور سراسري آزاد كي هست ؟
شروع شده و تا 19 اسفند ادامه داره.نقل قول:
من پارسال دفترچشو قلم چی یا گاج فکر کنم داده بهمون امسال زیاد فرقی نکرده که ؟نقل قول:
بچه ها کنکور کاردانی کی هستش؟
دفترچش کی میاد؟
محل تولد من شهر اهواز است ولی سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهیو کرج گذروندم الان هم کرج زندگی میکنم حالا میخواستم بدونم برای انتخاب رشته پاره وقت استان بومی من کدام استان محسوب میشه؟
البرز؟
تهران؟
خوزستان؟
سلامنقل قول:
البرز و خوزستان
از جفتش ميتونيد انتخاب كنيد
تهران رو نميتونيد چون البرز الان يه استان مستقل شده
با تشكر:11:
نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه ازاد رو کسی نداره؟
باسلام
دوستان من اطلاعاتم رو غلط زدم.یعنی محل تولدم رو اشتباه وارد کردم و از اون جایی که زمان ویرایش نداره کنکور آزاد،هم دوستان اینجا،هم خود سایت آزاد بهم این جواب رو دادن:
جهت اصلاح اطلاعات مذکور می توانید در زمان توزیع کارت به باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی مربوطه مراجعه نموده و اقدام به اصلاح اطلاعات خود نمایید
حالا سوال من اینه:
منظور اینه که زمان توزیع کارت ورود به جلسه بنده برم کافی نت و کارت ورودم رو با همون اطلاعات غلط چاپ بکنم و بعد برم باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی و اطلاعاتم رو درست بکنم و بازم برم کافی نت و دوباره کارتم رو چاپ کنم؟دوباره که نمیشه چاپ کرد میشه؟.البته حوزه امتحانی که الان مشخص نیست.به حتم اون موقع مشخص میشه درسته؟ یا اینکه همون اول برم رفع نقص و اطلاعاتم رو درست کنم و بعد اقدام به چاپ کردن کارت ورود به جلسم بکنم؟(کی مشخص میشه حوزه امتحانی کجاست که برم باجه رفع نقص؟قبل از زمان توزیع کارت ورود به جلسه؟)
دوستان خیلی ممنونم.خواهشا جواب سوالام رو کامل بدید تا من مجاب بشم
جیگرتونو:10::11::31::20:
سال پیش من اشتباهی زدم مسیحی. بعد با کارتم رفتم رفع نقص تصحیح کرد و یه پرینت داد که سر جلسه ببرم.البته سر جلسه لازم نشدنقل قول:
همین...شب خوش
اقا،شهریه ی نرم افزار چقده؟!
برا کاردانی میخوام!!
میانگین منظورمه!!
ببخشید من دانشگاه آزاد درس میخونم میخوام تغییر رشته بدم الان ثبت نام کردم تنها کد نظام وظیفه که به شرایطم میخورد 7 بود که انتخابش کردم.بعدش سیستم بطور خودکار سال اخذ دیپلم رو برام زد 89 ولی من 88 سال سوم رو تمام کردم.این اشتباه عواقب بدی داره یا خیلی مهم نیست؟
بین رباط کریم و قزوین کدوم بهتر هست؟(من ساکن کرج هستم)
از نظر سطح دانشگاه میدونم باراجین تو ایران یکی از بهترین هاست از نظر راحتی مسیر میگم.
سلامنقل قول:
من هم ساکن کرج هستم به عنوان یه دوست بهت میگم رباط کریم نزن قزوین خیلی بهتره به خاطر راهش بهت میگم هم از نظر دانشگاه بهتره هم از نظر راهش چه رشته ای میخوای بزنی؟(من مجموعه 3 انسانی شرکت میکنم)
توروخدا جواب بدید :41:
کنکور کاردانی سال 90 کی دفترچش میاد؟
برای فنی و حرفه ای ها
بچه ها اگه به کسی انتقالی از دانشگاهی که شهرستان قبول شده بخوان بدن به تهران اونوقت خودشون می گن کدوم دانشگاه بری یا خودمون انتخاب می کنیم؟؟
نقل قول:
دوست عزیز منظورت اینه که من برم کارتم رو با اطلاعات غلط پرینت بگیرم بعد برم رفع نقص؟بعدش اونا دوباره یه کارت با اطلاعات درست میدن؟
همزمان با توزیع کارت محل آزمون هم مشخص میشه که من بخوام برم باجه ی رفع نقص؟
باتشکر:10:
نقل قول:
کمک لطفا یکی راهنمایی کنه
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
ببخشید شاید سوالم بی ربط به تاپیک باشه ولی میخواتم بدونم در حال حاضر توی کشور کدوم رشته بازار کار بهتری داره؟یعنی استخدامی بیشتر داره؟مهندسی شیمی یا مهندسی صنایع؟
بچه ها دیپلم من ترمی واحدی (نیمسالی) است و سال اخذ آن 88 میباشد توی دفترچه دانشگاه آزاد نوشته شده این افراد مشمول قانون سوابق تحصیلی نیستند و میتوانند همانند دیپلمه های 83 و قبل از آن ثبت نام کنند یعنی اگه سوابق تحصیلیو تایید کنم نمراتم تاثیر داده میشه؟(خودم هم میخوام تاثیر داده نشه چون نمرات خوبی ندارم) هنگام ثبت نام کدام گزینه را انتخاب کنم دیپلمه سال 84 و بعد از آن یا دیپلمه سال 83 و قبل از آن؟زود جواب بدید
شما گه رفتی رفع نقص خودشون میگننقل قول:
دوستان میشه همزمان با خدمت توی دانشگاه آزاد درس خوند؟!
برادرم الان خدمته فوق دیپلم الکترونیک هست
خوده دانشگاه آزاد هم جواب نمیدهنقل قول:
کسی خبر نداره؟:41:
شما اگه بدونید پارسال کی اومده پس امسالم همون حدودا میاد.