جون من راست ميگي ؟؟؟ پس بدبختيم كه !!!:41:نقل قول:
Printable View
جون من راست ميگي ؟؟؟ پس بدبختيم كه !!!:41:نقل قول:
خیلی هم ناراحت نباشید. نباشند باید جاش درس تخصصی بگیرید که پاس کردن اون همه درس تخصصی کار سختیه. درس متون اسلامی (که آموزش زبان عربیه) رو فقط زود بگیرید که تا عربی یادتون نرفته تمومش کنید و گر نه خیلی سخت میشه.نقل قول:
مگه اینا برای رشته مهندسی اجباریه ؟ من شنیده بودم اونایی که معدلشون پایینه اگه دوست داشتن میتونن دروس عمومی وردارن که معدلشون بره بالانقل قول:
حالا کاشکی تو دبیرستان فقط بود ..تو دانشگاه هم هست مثلا مهندس کامپیوتر باید ادبیات بخونه اندیشه اسلامی..و هزار چیز مزخرفه دیگه..
درسته ؟
به قول یکی از بچه ها : شما به اختیار خودت مجبوری دروس اختیاری ورداری:31:نقل قول:
همچین قانونی رو من نشنیدم ولی میدونم که توی دانشگاه آزاد اگه توی کنکور یه درسی رو از میانگین پایینتر بزنی مجبورت میکنن (به اختیار خودت!) پیش نیاز اون درس رو جزو واحدات ورداری.
همین چند وقت پیش توی مجلس یه طرحی بررسی شد (و البته آخرش معلوم نشد به کجا کشید) که با حذف دروس عمومی و بی ربط هر رشته کارشناسی به 3سال و دکترای حرفه ای به 5 سال کاهش پیدا میکرد . حالا حساب کنین چقدر درس عمومی و چرت و پرت توی دانشگاه ارائه میشه که دکترای حرفه ای 7ساله میشه 5سال:13:
از بچه های پشت کنکوری فقط تو رو میشناختم واسه همین پرسیدم:Dنقل قول:
میخواستم خودمو با بقیه بسنجم!
گزینه ی خوبی رو واسه سنجش انتخاب نکردی دو نقطه دی!!!!نقل قول:
از بچه های پشت کنکوری فقط تو رو میشناختم واسه همین پرسیدم:D
میخواستم خودمو با بقیه بسنجم!
چرا حالا؟مگه چشه؟:d
باید خودتو با یکی میسنجیدی که لااقل درسخون باشه: بهمن!نقل قول:
چرا حالا؟مگه چشه؟:d
بچه های پشت کنکوریه درس خون هستن..مثل آرش..سعید...رویا..
اخه چون خودمم زیاد درس نمیخونم:Dنقل قول:
سلام
دیروز بیکار بودم داشتم دفتر برنامه ریزی علوی پارسالم رو نگاه میکردم ( چون پارسال علوی بودم ) چشمم به بودجه بندی سوالای کنکور افتاد کلی انگیزه گرفتم ( خودمم نمیدونم چرا ) حالا گفتم برای شما هم بزارم شاید انگیزه گرفتین ، بهر حال امیدوارم مفید باشه، در ضمن اینا مال رشته ریاضیه
ادبیات عمومیمعنا و مفهوم : 6 تست
--------------------------------------------------
تناسب معنایی : 5 تست
آرایه ها : ( 3 تست)
1 - پ
2 - حس آمیزی و تناقض
3 - تشبیه - جناس تام
تاریخ ادبیات : نام نویسندگان : 3 تست
دستور زبان : 6 تست
1 - تعداد تک واژه ها
2 - کلمه دخیل
3 - هسته گروه
4 - انواع جمله
5 - مشتق - مرکب - مشتق مرکب
6 - فشار آوایی ویا تکیه
-------------------------------------------------
املا : 2 تست
-------------------------------------------------
دین و زندگیسال دوم : 7
سال سوم : 7
پیش دانشگاهی : 7
آیات و مفاهیم : 4
زبان انگلیسیگرامر : 5
لغت و معنی : 10
تکمیل متن : 5
درک مطلب : 5
عربیاز عربی به فارسی : 5
معنا و مفهوم : 1
از فارسی به عربی : 2
با توجه به متن به سوالات زیر پاسخ دهید : 4
اعراب و تحلیل صرفی : 3
اعراب فرعی و محلی : 2
اعلال : 1
آئین نگارش : 1
نواسخ : 1
حرکت گذاری : 2
منادا : 1
استثنا : 1
انواع مفاعیل : 1
دیفرانسیلتابع : 3-4
دنباله و سری : 2
حد و پیوستگی : 3-4
مشتق و کاربرد مشتق : 6-8
انتگرال : 2-3
مثلثات : 2
لگاریم : 1
بخشپذیری و معادله درجه 2 : 1
آمار : 1
گسستهگراف : 1
نظریه اعداد : 4
آنالیز ترکیبی و ترکیبات : 4
احتمال : 1
احتمال شرطی : 1
تابع احتمال : 1
اختصاصی جبر و احتمال : 2
هندسهبردار - خط و صفحه : 2
مقاطع مخروطی : 3
جبر ماتریسی - دترمینان - دستگاه معادلات : 4
هندسه پایه : 7
شیمیسال دوم :
فصل 1 : 3
ف 2 : 2
ف 3: 1
ف 4 :2
ف 5 : 2
آزمایشگاه : احتمالا 1
--------------------------------------
سال سوم :
ف 1 : 4
ف 2 : 3
ف 3 : 4
-------------------------------------
پیش دانشگاهی :
ف 1 : 3
ف 2 : 3
ف 3 : 5
ف 4 : 3
فیزیکبردار : 1
حرکت : 4
دینامیک : 3
کار و انرژی : 1
حرکت دایره ای : 1
حرکت نوسانی : 3
موج مکانیکی 1 : 2
موج مکانیکی 2 : 3
الکترومغناطیس : 2
اتمی : 2
حالت جامل وساختار هسته : 2-3
الکتریسیته ساکن : 1
الکتریسیته جاری : 4
خازن : 2
مغناطیس : 2
القای مغناطیسی : 2
انرژی گرمایی : 3
چگالی و فشار : 2
ترمودینامیک : 2
نور هندسی : 4
البته اینم بگم که اینا همش حدودیه
نقل قول:
همه ي اين حرفا تاييد ميشه ! مثلا ًمن به فيزيك علاقه دارم اما مسلماً بايد رياضيات و كاربرد هاي اونم بلد باشم ! اما اينكه يه دانش آموز رياضي بياد عربي و ادبيات و ديني و هزار كوفت و مرض ديگه رو به زور حفظ كنه يا ... خيلي مزخرفه ! واقعاً متاسفم !!! ديگه حالم از كنكور بهم ميخوره ! سعي كنين از همون درسي كه بهش علاقه دارين لذت ببرين (شيمي - رياضي يا فيزيك ) ! لعنت به نظام آموزشي ايران !!!!
راستي حالم از كلمه هايي مثل " جمع بندي " ، "دوران طلايي" ، "آزمون آزمايشي" ،"تراز" ، "كانون" ، "رتبه" و همچنين از عدد و ارقامي كه نسبت ميدن بهم ميخوره ! شايد مثل من خيلياي ديگه باشن اما به زور دارن تحمل ميكنن!
گوش کن ببین چی میگم :
من خودم تقریبا 2 ماه و نیم پیش بود که رفتم گاج سفید عربی رو گرفتم من کسی بودم که عربی رو به زور 10 درصد میزدم اونم فقط از ترجمه های دو سه سوال اولش بود ولی ولی ولی فقط با خوندنش و با توجه به این نکته که این زبون مزخرف عین چی توی رتبه تاثیر داره شروع کردمش تا جایی که الان دیگه عربی من بعد این بازه زمانی رسید به حدود 55-60 درصد که واقعا برای من که عربی سوال اعراب گذاریش تاس مینداختم ( چرت ترین سوالی که عربی داره همین شکل هست ) الان راحت میزنمش فقط هم به خاطر این بود که دنبال حاشیه ای که داره ( این زبون فلانه خود عربا هم انگلیسی صحبت میکنن . . . نرفتم ) یکی هم ادبیات تا جایی که ادبیات 25 - 30 درصدی من رسید به 75 درصد ( البته به ادبیات علاقه دارم از نظر من همه چیز ادبیاته حتی این دنیای مجازی هم ادبیاته چه میدونم هر چیزی بتونی بهش فکر بکنی ادبیاته ) فقط رمزش پیوسته بودن و چسبیدن سفت و سخت بهشه
حالا دروسی مثه فیزیک ( عشق من ) یا گسسته دیف هندسه ها بماند اونا که اصلا آدم تستشو میزنه لذت میبره ازشون میدونی چیه کلا باید با درس حال کنی بخونیش یعنی مثلا الان بیرونی با دوستات هستی داری حال میکنی یه لحظه به خودت اومدی یاد درس افتادی ضد حال نباشه برات دپرس نشی ازش ، اون موقع که یادش افتادی بیشتر حال کنی باهش و بیشتر لذت ببری
با این روحیه موفقیتتان تضمینیه. فقط اگر سال آخر هستید به جای تفریح تستهای ساده را در زمان خستگی بزنید. صرف حدود 18 ساعت در ماههای آخر را فراموش نکنیدنقل قول:
قبولی خوبی را برایتان آزرو می کنم.
سلام
دوستان کسی جلد 1 خوشخوان دیفرانسیل رو داره؟
اگه آره می تونه قسمتی ازش رو که به آموزش دیفرانسیل این آزمون قلم چی مربوط میشه رو بذاره؟
اگرچه سخته ولی اگه لطف کنید بی نهایت ممنون می شم.
بفرمایید :نقل قول:
فایل ها به ترتیب صفحه استکد:http://rapidshare.com/files/347746667/Dif.rar.html
فرمت RAR و حجم فایل 1.2 MB
دوستان گل.من میخوام کنکور آزاد که چند روز دیگه دفترچش میاد شرکت کنم.رشته انسانی.
حالا سوال من اینه که:اگه بخوام تو این بازار مکاره کنکور موسسه ای رو برای مشاوره و خوندن کتابهاش انتخاب کنم،شما بین قلم چی و گاج کدومو پیشنهاد میکنید.دوستانی که تجربشو دارند میشه کمکم کنن ،قبل از اینکه کلاه سرم بگذارند.من خودم بیشتر مد نظرم گاج هست:5:
اگه هدفت آزاد قبول شدنه ، من يه توصيه برات دارم :نقل قول:
پولت رو خرج آزمون و تست و . . . نكن . درس هاي خودت رو تو مدرسه كامل بخوني كافيه تاآزاد قبول بشي .
تشکر میکنم ازت دوست عزیز من.والا داستان من چیزه دیگست.من 25 سالمه و فوق دیپلم صنایع چوب و کاغذدارم.در کنکور کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم ولی کلاسها به حد نصاب نرسیده و تشکیل نمیشه.نقل قول:
الان با توجه به این موضوع و هزینه های بالای تحصیلی و آینده نامعلوم رشته خودم،میخوام دوباره کنکور بدم و از نو تو یک رشته آینده دار تر ادامه تحصیل بدم.بنابر این قبول شدن تو این کنکور،برای من مهمه.رو همین حساب مجبورم که با برنامه پیش برم.حالا اگه بخوام بین قلم چی و گاج انتخاب کنم،کدوم بهترن.من والا اون موقعی که کنکور میدادم این قلم چی خیلی جالب نبود.نه آزمون هاش و نه کتاب هاش.کتابهاش خیلی سخت بو د و الکی پیچیده بود.
الان من شنیدم موسسه گاج رو دست قلم چی بلند شده و هم آزمون هاش و هم کتابهاش منطقی تره.حالا سوال من از شما که دانش آموزید و میتونید معلم ها رو ببینید و ازشون مشورت بگیرید،کدومو پیشنهاد میکنن.من هدفم انسانی و رشته حسابداری و مدیریت ها ست.
تشکر ویژه:11:
سلام دوستای گل کنکوری 89...من خیلی وقته اینجا نیومدم..سرم خیلی شلوغ بود این ترم..نقل قول:
من کنکوری پارسالم...شاید بعضی ها بشناسن...
راستش من برنامه همه رو امسال دیدم...بازم منطقی تر از همشون کانونه و برنامش خیلی قشنگه...ولی یه مشکلی هست اینه که اگه بخوای الان شروع کنی بهتره خودتو از ترم دوم تو برنامه کانون بندازی(یعنی دقیقا همین الان...) و ترم اول رو خودت بخونی..ولی اگه بخوای با برنامش پیش نری نتیجه نمیگیری....
من الان امیرکبیر میخونم..از هر کس که میپرسم تقریبا 80 درصدشون قلمچی شرکت میکردن و این نشون میده نتجه کار کانونو...(همشون هم با برنامه کانون پیش میرفتن...)
موفق باشین..:11:
بی نهایت سپاسگزار. ولی وقتی دانلود میشه حجمش 32 کیلوبایته و باز نمیشه و ارور میده.نقل قول:
1. از rapidbaz.com استفاده کنید.نقل قول:
2. در سرویس دیگری آپلود کرم:
کد:http://uploaded.to/file/0j2q1c
:31:نقل قول:
بی خیال رفیق!
18 ساعت!
كوروش!!؟؟؟:18:نقل قول:
18 ساعت؟:19:
پس من كه برنامه ام اينه كه تازه ماهاي اخر دو رقمي كنم ساعت مطالعه رو برم ... ديگه؟:31:
من ماه اخر بتونم 12 ساعت بخونم كلامو ميندازم هوا!!:27:
ببین رفیق ! از لحاظ رتبه بندی و سختی آزمون ها مرآت و انرژی اتمی بلاتر از همه اند . بعد سنجشه گاج سومه و قلم چی چهارم ... اما از نظر فصل بندی و برنامه گاج از همه سرتره ...نقل قول:
مشاورای کانون برای آزاد خیلی ترسو انتخاب رشته میکنند .
عزیزم
بسته به رتبه ای که می خواهی بگیری داره.
12 ساعت مفید خوندن عالیه ولی نه برای زیر 100
البته اگر توانایی بالایی داری به 18 ساعت باز هم نیازی نداری
ولی یه توصیه دوستانه چه 5 ساعت چه 18 ساعت بخواهی بخونی باید با برنامه باشه یعنی مثلا 10 ساعت دوره و تستهای بخش انتگرال لازم داره و ... حالا با روزی 7 ساعت تا تاریخ 31 خرداد (مثلا) دوره کامل تموم میشه.
آرزوی موفقیت برایتان دارم
دوست عزیز توی روزای معمولی که تعطیل هستید باید حداقل 12 -10 ساعت بخونید حالا بعد از عید که جداس قضیش یعنی مثلا همین جمعه باید روی 10 -11 بچرخه ساعت مطالعتون
18 ساعت؟!!!
غیر منطقیه
محاله 18 ساعت آدم بشینه پای درس
6 ساعتم بخوابه حتما ...
همینجوری یه عددی میگین ....
بچه ها با رتبه 3 رقمي هم ميشه رفت دندانپزشكي دانشگاه هاي تهران ؟
براي پزشكي منطقه 2 چه رتبه اي ميخواد ؟
18 درسته منطقی نیستش ولی 12 13 کاملا منطقی هست که دو تا تایم 5 6 ساعته میشه با 1 ساعت استراحت بینشون
دیگه این رو هم که به هر 50 دقیقه درس خوندن و 10 دقیقه استراحت میگن یک ساعت درس خوندن رو هم همه مطلع هستن دیگه به امید خدا :) : )))))ش
این ساعات مطالعه که دوستان عرض کردن بستگی به خود ادمم داره !!!
یکی با 9 ساعت ترازش میشه 7000 یکی دیگه با همین ساعت مطالعه ترازش 6000 میشه منظورم اینکه به توانایی خود ادم بستگی داره به هر حال سرعت گیرایی افراد باهم فرق می کنه !!
همینه که میگن خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید:mellow:
بعد کنکور ارشد هم خیلی سخت تره !! درسا سنگین تره نباید این دوتا رو با هم مقایسه کرد
منم 16 ساعتو دیدم...بابای خودم چندین سال پیش واسه برد تخصص میخوند:19:
بستگی به آدمش داره...یکی مثل من 6 ساعتم نمیتونه..یکی دیگه 16 ساعتم میتونه...
نقل قول:
اگر رتبه 2 رقمی می خواهید یا باید در طول 4 سال کار کنید یا آخرش شدید کار کنید.
این روش من بود هم در کنکور لیسانس هم در کنکور فوق و هم در آزمون دکترا.
کنکور با بالاتر از 1000000 نفر روبرو هستید.
حالا یکی از 100 نفر شدن کار ساده ای نیست. البته اگر شما همچین چیزی را بخواهید.
ضمن تایید صحبت شما و تشکر از صحبتتاننقل قول:
گرفتن رتبه بالا در ارشد مثل کنکور لیسانس هست (حداقل برای من) چون دانشجویان در رتبه های بالا در بین رشته ها پخش شده اند ولی دانشجویانی که مثلا شیمی را پایین زدند و در نفرات جلوی شما نبودند در ارشد درسهای رشته محبوب خودشان را امتحان می دهند بنابراین با افراد جدیدی روبرو هستید. پس دوباره به همان میزان مطالعه نیاز دارید.
حرف شما درست !!
مگه من بر خلاف این گفتم ؟!
صحبت من اینه نمیشه یه عدد ثابت برای درس خوندن داشت
مثلا شما گفتی 18 ... یکی گفت 15...
در ضمن کنکور ارشد یا تخصص و مقاطع بالاتر مسلما قابل قیاس با کنکور ما نیست ....
نمیگم کنکور ما هیچی نیس یا ...
ولی میخوام بگم حتی اگه روزی 10 یا ... ساعت با برنامه درست هم جلو بری میتونی یه نتیجه ی عالی بگیری
اونم خوندن درسای 3 سال دبیرستان ....
من دیگه ادامه نمیدم بحثو ... چون قبلا هم بحث داشتیم
ولی این چیزا کاملا به آدم بستگی داره ... حالا از هر لحاظی که فکرشو کنی
موفق باشین
Marichka همان Dianella است :31:نقل قول:
من با تمام پستایkourosh 2 موافقم
دستت درد نکنه برای راهنمایی
کسی که قلمچی رو انخاب میکنه فقط باید به خاطر برنامش باشه...وگرنه نباید با دید مشاوره ای به کانون رفت..چجون مثلا پشتیبان خود من داشت دامپزشکی!!!! میخوند و واسه من که رشته ریاضی بودم پشتیبان بود..من از اون بهتر بلد بدم مشاوره بدم...نقل قول:
فک میکنی ملاک سختی آزمون فاکتور مهمیه؟؟به نظر من اینطور نیست...باید ببینی از آزمون چقدر مطلب یاد میگیری یا چقدر از مطلبی که خوندی تو ذهنت تثبیت میشه...ملاکیه که خیلی راحت تشخیص داده نمیشه...نقل قول:
ز لحاظ رتبه بندی و سختی آزمون ها مرآت و انرژی اتمی بلاتر از همه اند . بعد سنجشه گاج سومه و قلم چی چهارم
البته این نظر من بودا....:10:
درسته....نقل قول:
واسه یه روز و دو روز میشه..ولی نمیشه باهش برنامه ریخت..یعنی نمیشه با پایه 18 ساعت یا میانگین 18 ساعت در روز رفت جلو...ولی برای یکی دو روز خود من یه بار دو شب مونده به امتحان 17 ساعت خوندم تا برسم به برنامه...قبلش کم کاری کرده بودم...ولی دیگه تکرار نشد...بازده اون هم بیشتر از همون 14-13 ساعت به نظرم نیومد...
اوووه اوه چه بحث ساعت مطالعه بالا گرفته .
من که فکر نمیکنم بشه بیشتر از 13 یا 14ساعت در روز خوند دلیلشم اینه که نشستن زیاد عصب سیاتیک رو تحت فشار میزاره بعدش باید خر بیاری و باقالی بار کنی:31:
حالا از بحث ساعت بگذریم . بچه ها 2تا سوال دارم: اول اینکه توی سایت کانون آزمون آنلاین گذاشته (ظاهرا کارنامه ی مفصلیم میده) شمارنده میخواد من خواستم وارد شم توی سایت نوشت روز 30 بهمن ساعت 9 آنلاین شو! حالا سوالم اینه که این اولین آزمونشه؟ اگه کسی شرکت کرده یه توضیح بده ببینم ارزش داره وقت بذاریم یا نه؟
سوالم دومم اینه که الان من روزی میانگین 7ساعت میخونم ولی راضی نیستم از کارم. میانگین ترازم هم 6500 هست. بنظرتون تو فرصت باقی مونده میتونم رتبمو به زیر 500 برسونم؟(اگه راه حلی دارین بگین چکار کنم)
توی 3 تا پست قبل خودم توضیح دادم که باید خوندن بر مبنای برنامه باشه یعنی برای دوره در تجربه های قبل برای مثلا انتگرال 10 ساعت لازمه و ...نقل قول:
حالا بر مبنای حداکثر 10 ساعت در روز برنامه می ریزید (نه 18 ساعت که اگر نشد برنامه بمونه) که در تاریخ مثلا 30 خرداد تموم کنید. از 10 ساعت هر روز که بیشتر خوندید برای آن مطلب روز مفیدتره ...
یکی از دبیرهام به من و دو تا از دوستام که رتبه های 1 تا 3 (مدرسه) بودیم این رو گفت که باید بعد از اسفند این کار رو انجام دهید. ما هم ( هم من و هم 2 تا از دوستام) این کار رو کردیم تا 15 روز به امتحانهای نهایی و 30 و چند روز آخر. (شدنی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
من هم نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو که این بحث رو ادامه بدم.
میخوای 4 ساعت بخونی یا 20 ساعت ان شاا... موفق باشید
ولی به تمام دوستای خوبم که برای امتحان کنکور می خونند میگم همونطور که تو پستهای قبلی هم گفتم چه 5 ساعت چه 18 ساعت باید خوندن بر مبنای برنامه باشه که مثلا n ساعت نیازه و با خوندن مثلا 10 ساعت در روز میشه تا تاریخ ... یکبار دوره رو تموم کرد. خووندن بیشتر در هر روز از آن ساعت باعث ایجاد اعتماد به نفس و کاهش اضطراب در کنکور میشه.
اما کاملا به خودتون بستگی داره که چقدر مطالعه کنید ممکن زیاد مطالعه کردن برای رتبه بالا گرفتن باعث بشه که خسته شوید و روزهای بعد از امتحانهای نهایی را نتونید بخونید (ممکنه اصلا نیاز نداشته باشید) ولی اگر میتونید و رتبه زیر 100 میخواهید هر چه بیشتر برای کنکور تلاش کنید موفقیت بیشتری در انتظارتان است.
یه توضیح که یادم رفت بگم از 10 ساعت به بعد استراحت در هر 1 ساعت باید بیشتر از 10 دقیقه باشه حداقل 15 دقیقه.
بالاتر از 14 ساعت حداقل به 20 دقیقه استراحت نیاز داره.
بعد از عید. حداقل در بعد از امتحان نهایی اگر از توانایی تان راضی نیستید
تا 10 ساعت مطالعه دوره و تست لازمه
بعد از 10 ساعت تا 14 ساعت (اگر خواستید) فقط دوره مطالبی که خواندید نه مبحث جدید (بین 15 تا 20 دقیقه در هر ساعت هم استراحت نیاز دارید)
بعد از 14 ساعت تا حداکثر 18 ساعت (اگر خواستید) فقط تستهای ساده (در هر ساعت بین 35 تا 40 دقیقه بیشتر کار نکنید)
مزیت تست زدن ساده
1- تمرین دقت در تست زدن
2- اعتماد به نفس رو بالا میبره
3- فرمولها رو یادآوری می کنه
4- مدیریت زمان را تمرین می کنید در کنکور با سئوالاتی روبرو هستید که ساده هستند و باید سریع از آنها رد شوید با این کار تمرین خوبی برای آن خواهد بود.
5- ...
امیدوارم موفق باشید
چه گیری به ساعت مطالعه دادین :دی
هر مقداری که میخونین سعی کنین توی عید و ایام تعطیل خیلی بیشترش کنین