نه آقا امید ، خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست ... فقط بازی با دسته ی ایکس باکس رو آخرین تنظیمات هیچ گیری نداره ولی با موس و کیبرد گیر می کنه ! هرچند که هیچی مثل دسته ی 360 نمیشه ولی چرا با کیبرد اینجوری میشه ؟نقل قول:
Printable View
نه آقا امید ، خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست ... فقط بازی با دسته ی ایکس باکس رو آخرین تنظیمات هیچ گیری نداره ولی با موس و کیبرد گیر می کنه ! هرچند که هیچی مثل دسته ی 360 نمیشه ولی چرا با کیبرد اینجوری میشه ؟نقل قول:
منم همچین مشکلی داشتم هیشکی جواب نداد. خودم گشتم و جواب پیدا کردم!!نقل قول:
شما کلید ویندوز رو با R فشار بده، Run باز میشه. بعد توش تایپ کن Msconfig.
ok کن. از اون بالا برو تو تب Services. تیک Windows Event Log رو بردار ok رو بزن ، سیستم رو ری استارت کن.
خوش باشی.
آقا من جواب مشکلی که داری رو دادم امیدوارم پست شده باشه!!
نقل قول:
والا نمی دونم اولین باره این موضوع رو میشنوم که با دسته بازی خوب اجرا میشه ولی با موس و کیبورد گیر داره:31:خیلی جالبه:27:
نه توی این بازی من تا الان توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم که اینجوری بشه:31:
شاید برای کرک باشه ابن لینک برای دانلود کرک برای ورژن های مختلف بازی هست
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
شما برو آخرین پچ بازی رو هم نصب کن که هم افت فریم رو بهتر کنه هم اینکه شاید مشکلت حل بشه
لینک پچ 1.0.7.0
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html
موفق باشید:11:
چی بگم آقا امید ! این GTA IV من از اون عجایب 60 گانه ی جدیده دیگه :31:
بابت لینک ها هم ممنون ... شما خیلی لطف دارید .
آره این دو نسخه از gta واقعا پر از مشکل و باگ های مختلف بوده و هست هنوز باورت میشه کسایی هستند که نتونستند بازی رو بعد از این همه مدت که از اومدن این بازی می گذره اجرا کنند :13:نقل قول:
ولی این مشکل تو واقعا برای من جالب بود چون اصلا موس و کیبورد هیچ ربطی به بازی و گرافیک ندارند که بخوان روی بازی تاثیر بذارند ولی برای تو اینجوری شده rockstar با ارائه این دو نسخه از gta واقعا از چشم گیمر ها افتاد
از بس توی این دو نسخه باگ وجود داره:13:
برای لینک ها هم وظیفه بود کاری نکردم ایشالا که این مشکلت هم برطرف بشه:46:
سلام
واسه اين پچ 1.0.7 كدوم كرك كار ميكنه؟ و اينكه تمام پچ ها از اول تا حالا بايد براي ورژن 1.0.0 نصب بشه يا همين كفايت ميكنه؟
من چند وقت يه بار يه گير يك ثانيه اي تو بازي دارم. اين از پچ هست يا نه؟
سلام خسته نباشيد بچه ها
راستش من دو تا مشكل دارم يكي اين كه اين بازي كمي كنده و
دومي اين كه در يكي از مرا حل نمي دونم بايد چيكار كنم-برام اين را زير نويس ميكنه
follow bernie as he iogs,but keep your distance. اميد دارم كه يكي بدونه.
تشكر
:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من از شما یه سوال دارم شما با این کار میتونید به اینترنت وصل بشید؟
چون من و چند تا از دوستان توی همین تاپیک با انجام این کار نتونستیم به اینترنت وصل بشیم حالا میخواستم ببینم برای شما هم اینجوریه؟:46:
سلام.
راهي نداره وقتي سوار ماشين هستيم با حركت موس دوربين جابجا نشه؟ مثل بازي هاي ديگه دوربين ثابت پشت ماشين بمونه
اينجوري خيلي اعصاب خورد كن و سخته وقتي سرعت ماشين زياد ميشه
سلامنقل قول:
چرا فکر میکنم یه پچ باشه میگردم اگه پیدا کردم همینجا برات میذارم
البته شاید هم نباشه ولی اگه پیدا کنم حتما برات میذارم:46:
دوست عزیز شما این کار رو بکن ببین خوب میشه
invert یا invert camera بود فکر کنم روی on بزارین خیلی بهتر میشه:46:
دوست عزیز، باید بگم که من بعد از انجام این کار هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت ندارم. مشکل شما دقیقاً چیه؟ مطمئنین که فقط windows event log رو Disable کردین؟نقل قول:
راستش من این مشکل کیبورد رو داشتم اما انگار کسانی که بازی رو تو ویندوز 7 اجرا میکنن هیچوقت به این مشکل دقت نکردن. منم تو چند تا فروم خارجی گشتم و جوابش رو پیدا کردم. اینجوری هم که شما خودتون فهمیدین مشکل مربوط به گرافیک نیست.
من در حال حاضر فقط 2 تا مشکل با بازی دارم. یکی اینکه حتماً باید به اینترنت وصل باشم تا بازی اجرا شه. یکی هم اینکه بعضی وقتا وسط بازی ارور میده... اینا هم از اول بودن.
اين كار فقط حركت بالا پايين موس رو معكوس ميكنه. بهتر كه نشد هيچ ، بدترش كرد! :13:نقل قول:
ظاهرا بايد با اين حالت كنار اومد. بقيه دوستان كه اينو دارن بازي ميكنن چيكار كردن؟ بهش عادت كردين؟
فکر کنم شما San Andreas بازی نکردی چون اون هم اینجوری بود. اولش سخته بعدش عادت میکنی میبینی چقدر هم به درد بخوره این حالت.:20:نقل قول:
اره. من قبل اين vice city رو بازي كرده بودم. :31:نقل قول:
ممنون از جواب دوستان
من وقتی میخوام بازی رو بکــــنم این خطا رو میده ! روی ویندوز ایکس پی من بازی رو بدون هیچ مشکلی تموم کردم روی این ویندوز خطا میده
عکس رو ببینید
کد:http://www.bia2moveis.ir/up/uploads/1387969256.png
سلام خسته نباشيد بچه ها
راستش من دو تا مشكل دارم يكي اين كه اين بازي كمي كنده و
دومي اين كه در يكي از مرا حل نمي دونم بايد چيكار كنم-برام اين را زير نويس ميكنه
follow bernie as he iogs,but keep your distance. اميد دارم كه يكي بدونه.
تشكر
اين هم عكس مرحله اي كه گير كردم
احتمالا با نصب پچ بهتر اجرا ميشه بازي ولي صددرصد نيست. چند صفحه ي اخر اين تاپيك رو اگه بخوني توضيح داده شده.نقل قول:
در مورد اون مرحله هم اونطوري كه گفته شما بايد تعقيبش كني ولي فاصله خودتو بايد حفظ كني. ظاهرا شما خيلي نزديكش ميشي
نقل قول:
DD3D30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید :46:
نقل قول:
والا نمیدونم قضیه چی بود که اینجوری می شد ولی توی همین تاپیک چند وقت پیش همین بحث و راه حل پیشنهاد و انجام شد ولی نتیجه این شد که مشکل لگ توی بازی حل شد ولی به اینترنت دیگه نمیشد کانکت بشیم
ولی حالا من دوباره باید به امتحان بکنم ببینم قضیه چی هست:46:
دست همه دوستانی که زحمت میکشن درد نکنه.مخصوصا دوست عزیزمون iCe m@n که خیلی کمک کردن.:11:
من هم چند ماه پیش بعد از این که سیستم جدیدم رو سوار کردم IV رو نصب کردم وبا همین مشکل log برخورد کردم:41:خیلی رو اعصابه...این قدر شدید شده بود که اصلا بازی رو پاک کردم
وقتی راه حلش رو اینجا دیدم سریع رفتم سراغش و نصبش کردم و بازی بدون هیچ مشکلی کار میکرد.اما همون مشکلی که برای دوستان پیش اومده اتفاق افتاد.دیگه به اینترنت وصل نمیشه!پچ 7 رو نصب کردم مشکلی نبود،اما احتمال میدم به مرور زمان بازی کند شه!چون دفعه قبل هم که نصب کردم اول روون بود،بعدش کم کم کند شد.امیدوارم یه راهی واسه این لگ پیدا بشه.:20:
نقل قول:
برای کمک که من کاری نمیکنم وظیفه هست:11:
ولی برای این موضع اینترنت که قطع میشه من الان بازی رو نصب میکنم و دوباره امتحان میکنم که ببینم قضیه چیه چون دفعه پیش که این مورد رو انجام دادم دیگه نمی شد کانکت بشم ولی با حرف ابن دوستمون که گفت من مشکلی ندارم برام سوال شد که چرا برای من اینجوری شده که تا امشب تست میکنم و بعد نتیجه رو میگم:46:
برای افت فریم هم دوست عزیز بیشتر دوستان یا میتونم بگم 90% کسانی که GTA رو بازی کردند مشکل افت فریم رو داشتند و هنوز هم دارند به خاط همین هم هست که تا الان برای این نسخه 7 تا پچ ارائه شده من تا الان برای هیچ بازی برای رفع مشکلات بازی ندیدم که بیشتر از 3 تا پچ نهایتا بدن بیرون ولی این بازی تا الان 7 تا پچ براش ارائه شده که هنوز هم نتونسته افت فریم بعضی از سیستم ها رو به طور کامل رفع کنه :13:
ولی یک چیز دیگه هم هست اونم اینه که اگه شما سیستمت واقعا قوی باشه نه توی ویندوز 7 نه توی XP مشکل افت فریم رو نداری من خودم تست کردم با این سیستم
CPU: AMD 640 3.00 GHz
VGA:3gig
ram:6gig ddr3
POWER:585
روی این سیستم بدون نصب هیچ پچی بدون افت فریم و هیچ لگی من تونستم بازی کنم به مدت 5 ساعت و توی این مدت حتی یک لگ یا یک ثانیه هم افت فریم نداشتم وباری رو مثل آب خوردن اجرا میکرد
بعضی ازدوستان هم سیستم متوسطی دارند و چون بعضی از بازی ها رو با این سیستم تونستند روی high بازی کنند توقع دارند همه بازی ها رو بتونند روی high و با تمام جزئیات بازی کنند که متاسفانه نمی شه
ببخشید زیاد حرف زدم :31:
دوست عزیز شما خودت بهتر از همه فهمیدی این مشکل تو ویندوز 7 از گرافیک نیست، بلکه از همون Event log هستش. من نمیدونم چرا شما نمیتونین به اینترنت وصل شین.نقل قول:
تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که من از اینترنت وایرلس استفاده میکنم. شاید این دلیلش باشه.
دوست عزیز شما برای اینکه بخوای ببینی این مشکل حل شده بدون نصب بازی هم میتونین این کارو بکنین. بالاتر تو جواب اون یکی دوستمون هم گفتم، شاید دلیل اینکه مشکل ندارم اینترنت وایرلس باشه.نقل قول:
تنها مشکلاتی که هست اینه که حتماً باید Social club لاگین کنم و اینکه اررور RESC10 میده بازی. جدیداً بیشتر هم شده این ارور.
نقل قول:
بله این امکان هست که شاید چون اینترنت شما وایرلس هست این مشکل رو ندارید ولی من و چند تا از دوستان با انجام این کار دیگه نمیتونسیتم به اینترنت وصل بشیم
شابد شما اولین بار که خواستید وارد بشید به صورت آنلاین وراد شده با اکانت رو به صورت انلاین ساختید که الان مبگه حتما باید انلاین باشید چون اصولا باید یه اکانت افلاین ایجاد بشه که این مورد ها پیش نیاد دیگه
ممنون به خاطر جواب.نقل قول:
من میخواستم آفلاین وارد بازی شم. اما Social club قبول نمیکرد میگفت باید حتماً آنلاین باشی. واقعاً نمیدونم چی کارش باید بکنم. خیلی راه ها رو هم امتحان کردم درست نشد.
بچه ها بازی توی سون 64 بیت مشکل داره؟برای من اجرا نمیشه
نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره من خودم توی 7 64bit بازی میکنم مشکل شما چی هست؟
نمیدونم فلا پچ 1.0.7.0 رو با کرکش ریختم نمیدونم چرا با Rockstar Games Social Club اجرا نمیشه
فعلا نخواستم دوباره نصب کنم چون از رجیستری براش فایلشو export کردم تا در صورت عوض کردن ویندوز دوباره نصب نکنم.
اما نمیدونم چرا توی 64 بیت ران نمیشه
نقل قول:
خب به صورت آفلاین اجرا کن بازی رو
سلام من هم با ویندوز 7 64 بیت همین مشکل رو داشتم
ولی با GTA.IV.107-RZ1911 تونستم بازی رو اجرا کنم
البته نباید ایکن socialclub رو بزنی به جاش باید ایکن اصلی بازی رو بزنید
سلام.آقا این پچ دو روز بازی رو درست اجرا میکرد،ولی حالا افت فریم پیدا کرده.تنظیمات گرافیکی بازی هم هیچ تاثیری نداره.تازه تنظیمات صدا به هم ریخته بود و حالا هم وقتی قبل از شروع مرحله دارن باهم حرف میزنن(که حالت فیلم داره)صدای شیخصیت ها نمیاد!:18:
اولش که این بازی منتشر شد خیلی صدا کرد وحالا هم داره بدجوری صدا میکنه!!!:13:
راستی یه سوال این افت فریم هم مربوط به log ویندوز هست یا اصلا کاریش نمیشه کرد و باید بازم منتظر پچ باشیم؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز این افت فریم روی همه سیستم ها هست و با وجود 7 تا پچ هم برای بازی نتونستند که افت فریم رو به طور کامل حل کنند کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه سیستم شما وری قوی باشه که افت فریم رو احساس نکنید
منم دقیقاً یه همچین مشکلاتی با Social club دارم و حل هم نمیشه
نقل قول:
چه مشکلی دارید با Social club ؟
آفلاین نمیشه بازی کرد. بعدش ارور داد که برنامه باید آپدیت باشه. آپدیت کردم حالا میگه باید Games for windows live رو آپدیت کنی. بعد هنوز هم میزنه باید آنلاین باشینقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خب شما بازی رو به طور کامل پاک کن و دوباره نصب کن و این دفعه موقع ورود به بازی به اینترنت وصل نباش و یه اکانت به صورت افلاین بساز و برو توی بازی ببین مشکل حل میشه:46:
سلام
من پچ 1.07 رو نصب کردم اما کد می خواد
لطفا راهنمایی کنید..........مر30.......................... ............کد:http://dc182.4shared.com/img/WnKG_zXx/s3/0.3062233964766835/gta1.jpg
نقل قول:
دوست عزیز شما بازی رو کامل نصب کن و پچ رو بریز روش کرک هم بریز
کرک رو هم از اینجا دانلود کنید
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
بعد هم به صورت آفلاین بازی رو انجام بدید و به اکانت آفلاین برای خودتون ایجاد کنید
شما صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کنی هم چیز رو توضیح داده راجع به نصب
بازی من با ویندوز 7 مشکل داره توی بازی بد تیک میزنه.توی xp راحت اجرا میشه
مشکل فریم نیست بازی استپ میشه دوباره اجرا میشه pach 1.7 رو هم دانلود کردم دیگه بازیم بالا نمیاد:19: