مرسی از جوابتوننقل قول:
آخه من الان دوتامودم دارم این برای فامیلمونه که الان adsl نداره ازش گرفتم برای خودم asus -am602.هیچی بلد نیستم فقط اینوبگیدکه چطوری میشه وایرلسارو پیداکنم؟مثلاًاگه همسایمون داشته باشه؟
Printable View
مرسی از جوابتوننقل قول:
آخه من الان دوتامودم دارم این برای فامیلمونه که الان adsl نداره ازش گرفتم برای خودم asus -am602.هیچی بلد نیستم فقط اینوبگیدکه چطوری میشه وایرلسارو پیداکنم؟مثلاًاگه همسایمون داشته باشه؟
اگه ویندوزت 7 یا ویستا است. در قسمت connections خود به خود وایرلس ها شناخته می شوند:5:نقل قول:
شما واسه پیدا کردن شبکه های وایرلس (wifi ) اطرافتون باید کارت شبکه wireless داشته باشی. مودم های ADSL وایرلس ، فقط یک شبکه وایرلس در اطراف خودشون درست میکنن و توانائی گشتن و وارد شدن به شبکه های دیگه رو ندارن. برای ورود به شبکه های وایرلس باید از یکی از راه های زیر استفاده کنید:نقل قول:
1- نصب کارت شبکه وایرلس روی هر یک از سیستم ها: ( قیمت از 45 به بالا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اکثر لپ تاپ های جدید ، کارت شبکه وایرلس دارن ، اگه نباشه واسه اونها هم میشه خرید و در محل PCMCI وارد کرد : ( قیمت از 45 به بالا)
3- نوع USB شون هم هست که گرونه : ( قیمت بالای 30 تومن - مدل های متوسط و خوب 45 به بالا)
4- خیلی از موبایل ها هم wifi دارن.
حالا اگه شما یکی از موارد بالا رو داری ، بفرما تا باهم جلو بریم.
سلام من adsl دارم ولی مودمم wireless هم داره ولی وقتی می خوام با وایرلس لپ تاپ یا موبایلوصل بشم لپ تاپ وصل میشه ولی هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی موبایل میگه no getway
علت و تنظیماتش رو لطف کنین
مودمم هم شاتل هست
سلام ،نقل قول:
1- چهار تا ولی تو یه خط . . . خودش هنره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- از کجا فهمیدید لپ تاپ وصله؟ مودم بهش IP داده؟
3- با LAN یا USB میتونید از اینترنت مودم استفاده کنید؟
4- وضعیت چراغ های مودم چیه؟ خاموش ، روشن ، چشمک زن؟
5- میشه مدل مودم و ویندوز تون رو بگید؟
1-آخه وقتی وایرلس لپتاپ رو روشن میکنم مودم رو میشناسه و مینوسه conectedنقل قول:
2-الان با کابل شبکه استفاده می کنم
3-wlan ثابته ولی بقیه موقع استفاده چشمک می زنن
4- مودمم شاتل adsl wireless 915 WM /ویندوزم 7 هست
نقل قول:
متاسفانه من همین مودمودارم
ممنون پس بااین نمیشه من یاید برم یه کارت شبکه بخرم
ولی بااینکه یه تاپیک زده بودم نفهمیدم بااین دستگاه میشه همونکاروکرد؟(اینیکه این پایینه)
ALFA Network 802.11g AWAP608H
Feature : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complies with IEEE 802.11b/g wireless standards
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Output Power 200mW adjust by 5 steps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Provides one 802.11b/g wireless Reverse SMA detachable antenna
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] High speed transfer data rate up to 54Mbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports wireless data encryption with 64/128-bit WEP, WPA (TKIP with IEEE 802.1x), WPA2 and AES functions
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports Ad Hoc mode, Infrastructure mode, AP Bridge mode, AP Bridge WDS mode and Repeater mode
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports authentication for wireless connectivity based on ESSID
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Provides MAC access control and hidden SSID function
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] WDS supported with WEP, TKIP and AES encryption
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Channel : USA 11, Europe 13, Japan 14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports DHCP server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports firmware upgrade function via Web
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Compliant with FCC Part 15.247 for US, ETS 300 328 for Europe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Flash : 2MB, SDRAM : 8MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Certifications : FCC Class B, CE Mark, VCCI Class
بازم دسستتون درد نکنه خیلی قشنگ توضیح دادین دوست دارم:27:
یعنی موقع وصل شدن لپ تاپ ، مودم واسش IP تعیین میکنه؟نقل قول:
2- هرچی Google رو شخم زدم که سایت و راهنمای مودمتون رو پیدا کنم نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- وقتی سیستم از Get way ایراد میگیره معمولا مشکل سر تنظیمات DNS هستش. شما تنظیمات توی لپ تاپ رو کاملا بذار رو اتومات تا مودم بتونه اون رو با خودش تنظیم کنه.
4- راستی شما مقادیر DNS رو به مودم دادی؟
5- شاید این کار رو کردی ولی حتما واسه تنظیم اولیه مودم و وارد کردن مقادیر ISP ، تو مودم هم همه چیز رو بذار رو اتومات و فقط User name و Pass word رو دستی بده.
6- تونستی لینک سایت Shatel (سازنده مودمت) رو واسم بفرست. بهتر میتونم راهنمائی تون کنم.
-----------------------------------------------------
چشاتون قشنگ میخونه ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما جون بخواه . . . .نقل قول:
1- مودم به این خوشگلی ، چرا میگی متاسفانه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یک کلمه جا مونده : پس بااین نمیشه من یاید برم یه کارت شبکه وایرلس بخرم
درمورد دستگاه دوم ، اون هم یک Access Point هستش که وظیفه اش ایجاد یه شبکه محلیه و با اینکه وایرلس داره نمیتونه وارد شبکه های محلی دیگه بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من از کجا بذارم رو اتومات؟نقل قول:
DNS چیه؟از کجا بدم
اینجاست که دیگه باید بریم سر راهنما و دفترچه مودمت. لااقل از روی دفترچه یا برچسب پشت مودم ، آدرس سایت و یا مدل دقیقش رو بهم بده. Manual اش رو دانلود کنم ، دقیق بهت بگم.نقل قول:
حقیقتشو بخوای دفترچه راهنما رو گم کرده ام و روی جعبه اش هم ننوشته:41:نقل قول:
روی برچسب پشت خود مودم چی؟نقل قول:
اگه نیست ، اسمش رو از روی جعبه یا خودش دقیق برام بنویس
ُSHUTTLE techنقل قول:
ADSL WIRELESS 915 WM
مرسی داداش
از دوستان کسی آدرس سایت یا راهنمای این مودم رو داره:
SHUTTLE tech
ADSL WIRELESS 915 WM
من خودم رو کشتم فقط تونستم عکسش رو پیدا کنم !
ممنون . . .
--------------------------------------
بیخیال همین جوری میریم جلو:نقل قول:
شما باید تنظیمات سیستم ها ( هم PC و هم لپ تاپ ) رو بذاری رو اتومات. من تو XP توضیح میدم و شما ببین تو ویستا همین روال ها رو باید به طریقی مشابه طی کنی.
شما باید روی آیکون های Local Area Connection و Wireless Network Connection در پنجره Network Connection راست کلیک کنی :
و از منوی کرکره ای روی( Internet Protocol (TCP/IP دوبار کلیک کنی :
و تو پنجره جدید گزینه ای شبیه Optain IP Address Automatically رو انتخاب کنی.
در اینصورت تمام تنظیمات به حالت خاکستری در میآد. یادت باشه این کار رو باید برای آیکن LAN تو PC و نیز LAN و WAN در لپ تاپ انجام بدی.
حالا واسه اتومات کردن مودم هم ، وقتی میخوای توسط صفحه 192.168.1.1 تنشیمات ISP رو وارد کنی ، بگو از Wizard یا حالت اتومات خودش استفاده کنه. من نمی دونم صفحات مودم شما چیه.
نتونسیتی عکسشو واسم بفرست ، صفحه به صفحه جلو میریم. ( حیف که نتونستم راهنمای مودمت رو پیدا کنم)
با توجه به اینکه ظاهرا از این مارکهای چینی سفارش ایرانه، بعیده بشه دفترچه شو توی سابت تولید کننده پیدا کرد. توی سایت شرکت ایرانی (هم که خودتون ازش عکس گذاشتین) دفترچه نذاشته، پس امیدی نیست.نقل قول:
ولی با فرض مشابه بودن این مدل با مدل غیر وایرلسشون، ممکنه بشه از دفترچه اون یکی استفاده کرد:
از خود شرکت گارانتیش هم یه سوالی بکنه بد نیست:کد:http://www.matcomputer.com/FilesUpload/Products/b82417265e394c59b33cd82b9929a05e.pdf
میلاد افزار تهران : 88971855 -
88942525
این دستگاهها احتمالا کپی دستگاههای d-link هستن. اگه از توی device info توی setup مودم، Board ID شو بزارین ممکنه بفهمیم کدوم مدله..
سلام دوستان،
من تازه ویندوز 7 رو نصب کردم ولی درایور مودمم رو نصب نکرد و درایور جدیدی هم پیدا نکردم !
خواستم از طریق Lan نصب کنم ولی هیچ اطلاعی از این چیزا ندارم ، چجوری باید این Ip ، DNS و ... رو وارد کنم ؟؟؟
البته رفتم از Loca Area Connecttion وIP رو اتومات گذاشتم و Dns رو هم زدم 192.168.1.1 وصل نشد !
کار دیگری هم باید بکنیم ؟
ممنون/
اگه می خوای فقط به یه کامپیوتر اینترنت بدی ، کافیه یه کانکشن از توی new connection wizard بسازی. همه اون چیزهایی را هم که دست زدی بزار روی اتوماتیک.نقل قول:
یعنی لازم نیست هیچ DNS , IP و ... وارد کنیم ؟
همه چی تو اتومات بمونه ؟
آره، خوب یه بار امتحانش کنین ببینین جواب می ده؟نقل قول:
با ویندوز قبلیت چه جوری وصل می شدی؟ کانکشن ساخته بودی یا وقتی کامپیوترو روشن می کردی خودش وصل می شد؟
مدل مودمت را هم ننوشتی..
من مودم آلفكس دارم ميخواستم بدونم اگه با كارت شبكه به مادربورد وصل كنم بهتره يا با يو اس پي؟
همونطور که میبینی دوست خوبمون (ChaoticHead) لینک راهنمای فارسی مودم شما (البته بدون وایرلس) رو فرستادن که تو تنظیمات ISP هیچ فرقی با مودم شما نداره.نقل قول:
به لینک زیر برید و از صفحه 4 تا آخر رو اجرا کنید ( قسمت "تنظیمات وب واسط کاربری" ):
---------------------------------------------کد:http://www.matcomputer.com/FilesUpload/Products/b82417265e394c59b33cd82b9929a05e.pdf
با اجازه ChaoticHead عزیز ،نقل قول:
بهزاد جان یه سوال؟ قسمتی که قرمز کردم یعنی چی؟ منظورت اینه که DNS رو برابر 192.168.1.1 گذاشتی؟!!!
در تائید صحبت های ChaoticHead ، بهترین کار اینه که شما فقط User name و Password ای که ISP بهت داده رو دستی وارد کنی و همه چیز رو بذاری رو اتومات. هم تو مودم و هم تو سیستم. در این حالت اکثر مودم ها خودشون تنظیمات رو از ISP دریافت میکنن.
-----------------------------------------------
LAN دردسر اولیه اش کمتره ، چون مثل USB نیازی به نصب درایور مودم نیست.نقل قول:
سلام
من تازه مودم tp-link model: TD-W8101G که وایرلس هستش خریدم چندتا سوال دارم:
1- من مادربردم گیگا 770 هستش آیا همه مادربردها کارت شبکه ندارن و جدا باید بخرم؟
2- نمیخوام برا وصل به سرویس دهنده پول بدم راهنمای تنظیماتش رو میخوام البته راهنمای درست کردن کانکشن رو گرفتم و حالا راهنمای نصب مودم و درایورشو کلا تنظیمات مدلم رو میخوام؟
3- حالا که این مودم رو خریدم ایا مودم خوبی هست یا متوسطه یا ضعیف؟
4- چون وایرلس داره بهتره با کارت شبکه وصل کنم یا با وایرلس به سیستم؟کدوم کیفیت و کارائی بهتری داره؟
ممنون از همه دوستان
از دوستان کسی نیست جوابم رو بده چون منتظر جواب شما هستم تا نصب کنم
1- به احتمال بسیار زیاد داره (چون مدلشو کامل ننوشتی نمی تونم مطمئن باشم). ولی راه آسونش اینه که پشت کیستو نگاه کنی، اگر پورت شبکه هست، پس کارت شبکه داره.نقل قول:
اگر می خواین ببینین کارت شبکه نصب هست یا نه، برین توی
Device Manager
2- اگه به پورت Lan مودم را وصل کنین، نصب نمی خواد. برای تنظیماتش هم یه نگاهی به این راهنما بندازین (مدلش مشابه شماست غیر از وایرلس)
www.maxnet.ir/fa/Modem_TP.pdf
کد:http://www.sabanetkia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=300159
3- مودم متوسطیه، کار خونگی را راه میندازه.
4- کیفیت و کارائی با سیم بهتره
سلام ، تو XP یک کانکشن broadband ساخته بود که همش اتومات بود !نقل قول:
ولی تو
Local Area Connection>Properties>Internet Protocal>Preferred DNS
نوشته بودم 192.168.1.1 و بخش آلترنیت هم خالی بود ، Ip هم اتومات بود !
والسلام ، ولی تو 7 وقتی همین کارها رو هم می کنم بازم وصل نمیشه !
کار دیگری هم باید بکنیم ؟
مدل مودم هم Zoltrix Z616 هست .
البته یک ایسوس هم داشتم که اون فق usb بود و درایور 7 رو هم نداره !
ممنون، آخه من تو Xp اینها رو DNS نوشته بودم ! خود من هم ننوشته بودم ، اون نصاب مودم خودش نوشته بود !:46:نقل قول:
بهترین کار اینه که شما فقط User name و Password ای که ISP بهت داده رو دستی وارد کنی و همه چیز رو بذاری رو اتومات. هم تو مودم و هم تو سیستم. در این حالت اکثر مودم ها خودشون تنظیمات رو از ISP دریافت میکنن.
فک کنم گفتین مودمتون رو عوض کردین ...نقل قول:
در اینصورت آیا آدرس مودم جدیدتون همون 192.168.1.1 هست ؟
سلام
رانژه خط من الان حدود 3 هفته طول کشیده از طریق شرکت هم که پیگیری می کنم جواب درستی نمیدن من چطوری می تونم خودم پیگیر کارم باشم چطوری میشه مطمئن شد که نامه به مخابرات رسیده ؟ آخه مخابرات مرکز ما معمولا 2-3 روزه وصل میکرد خط ما هم مشکلی نداره نه pcm نه فیبرنوری قبل این هم adsl داشتم ( دوروز قطع بود تا درخواست شرکت جدید دادم)
ممنون
باید برین مخابرات بپرسین شرکتی که ازش سرویس گرفتین ، نامه ی اشتراک شما رو فرستاده یا نهنقل قول:
اگه اونجا آشنا داشتین که چه بهتر ، نداشتین هم به ه حال از مخابرات می تونید بفهمید حداقل که فرستادن یا نه
آقایون یه سوال
من امروز یه dsl-n11 asus گرفتم هر کاری می کنم به حالت گیرنده نمی ره؟!
من می خوام آنتن های اطرافمو سرچ کنم
یعنی با این نمیشه!!!:18:
فقط میشه با این مودم برای ارسال کرد!؟
نه عزیز،متاسفانه نمی شه. حالت گیرنده نداره:13:شما باید می رفتی یه آداپتور وایرلس می خریدی نه مودم. از فروشنده هم می پرسیدی بهت می گفت که نمی شه..نقل قول:
اصلا DNS چه ربطی به اون داره؟!!:18:نقل قول:
شما مودمتو یه بار از پشت خودش Reset کن، (معمولا یه دکمه توی یه سوراخه که باید چند ثانیه نگهش داری تا دستگاهت ریست بشه، توی دفترچه اش نوشته). بعد یه کانکشن broadband از توی ویندوز بساز و user pass که شرکت بهت داده بزن توش. توی local area connection هم همه فیلدها (dns هم همینطور) را بزار روی اتوماتیک)
يعني به محض روشن كردن مودم كانكت ميشم؟نقل قول:
LAN دردسر اولیه اش کمتره ، چون مثل USB نیازی به نصب درایور مودم نیست.
نه، یعنی اولین بار که می خوای مودمو به سیستمت وصل کنی که کانکشن بسازی، ویندوز ازت درایور مودمو نمی خواد، بعلاوه از قدرت سیستم هم کمتر استفاده می کنه.نقل قول:
ربطش رو بنده هم دقیقا نمی دونم(گرچه می دونم کار dns چیه ) ، اما بنده هم دقیقا چنین تنظیمی رو اعمال میی کنم برای ارتباط دو پی سی با همدیگه و با اینترنت با استفاده از رابطهای یو لس بی و لنی که در tp-link 8811 router تعبیه شده و البته دیشب آدرس dns روی network connection area رو از 192.168.1.1 ( آدرس آی پی مودم ) تغییر دادم و دیگه نمیتونستم به اینترنت وصل شمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:منظوزتون همون 192.168.1.1 هست که توی DNS نوشتین (من فکر کردم user , pass منظورشه)؟ بستگی داره اتصالتون چه شکلی باشه، ولی اگر همه چیز اتوماتیکه و dhcp روشنه، شما نیازی به هیچ تنظیمی غیر از اتوماتیک ندارین. اگه می خواین تغییر بدین، باید آدرس dns server شرکت ISP خودتونو وارد کنین.. اگه دارین از روتر مودمتون استفاده می کنین در اونصورت ممکنه آدرس اونو بدین و کار کنه؛ ولی ما داشتیم این دوستمونو راهنمایی می کردیم که Bridge کنه.نقل قول:
با عرض ارادتنقل قول:
منظوزتون همون 192.168.1.1 هست که توی DNS نوشتین (من فکر کردم user , pass منظورشه)؟ بستگی داره اتصالتون چه شکلی باشه، ولی اگر همه چیز اتوماتیکه و dhcp روشنه، شما نیازی به هیچ تنظیمی غیر از اتوماتیک ندارین. اگه می خواین تغییر بدین، باید آدرس dns server شرکت ISP خودتونو وارد کنین.. اگه دارین از روتر مودمتون استفاده می کنین در اونصورت ممکنه آدرس اونو بدین و کار کنه؛ ولی ما داشتیم این دوستمونو راهنمایی می کردیم که Bridge کنه.
برای مثال شاتل توی دستورالعملش میگه باید DHCP رو غیر فعال کنید !
با دادن آدرس DNS شرکت ( یا آدرسهای دیگه ) در تنظیمات لن ،هم ، بله ...در واقع فکر می کنم که لن میاد یه سری به روتر میزنه و از dns server ی که در مودم ثبت شده(که چه خودکار از شرکت بگیره،چه دستی وارد کنیم) استفاده میکنه،شاید یه جورایی یه ایستگاه اضافه تر میره ! که شخص بنده چون دیدم اینطوری میتونم هر دو پی سی رو همزمان به همدیگه و اینترنت وصل کنم،ترجیح دادم از همین مدل استفاده کنم.
در ضمن از حالت بریج هم گاهی استفاده میکنم(البته وقتی فقط یکی از پی سی ها روشنه ..)-با همین مدل تنظیمات لن
از توضیحتون متشکرم.نقل قول:
من دقیقا نمی دونم ولی تا جائیکه فهمیدم وقتی dns را بهش دستی می دیم، دیگه نیازی نیست خودش dns را پیدا کنه در نتیجه یه کم سریعتر متصل می شه، یه مواقعی هم که به هر دلیل نمی تونه آدرس را خودش پیدا کنه اینجوری مشکل حل می شه. من خودم هم که از هر دو پورت usb , lan همزمان اینترنت می گیرم توی dns آدرس شرکت را دادم و احساس می کنم بهتر کار می کنه.
حالا چرا شاتل می گه dhcp را غیر فعال کنین؟ این چه ارتباطی به ISP داره؟
سلام
نظرتون راجع به مودمهای زیر چیه ؟؟؟؟
zyxel P-660RU
zyxel P-660HW
سلام من به اينترنت 128kbps وصل هستم كه نامحدوده مي خوم بپرسم كه من اگه يه فايل بزرگ مثلا 6 گيگ دانلود كنم چيزي ازم كم ميشه؟
سلام
من ویندوز عوض کردم و مودم usb وصل می شم کانکت میشم ولی در قسمت نوار پایین صفحه عکس شبکه نیست