خوشحالم که مشکلت تا حدودی حل شد دوست من :)
ببینید هر نیازی باید یک جور مرتفع بشه. شما وقتی نیاز به کامپیوتر داری خب کامپیوتر میخری. حالا این کامپیوتر سیستم عامل میخواد و انتخابهات رو بررسی میکنی. هر سیستم عاملی یک سری ویژگی خوب و بد داره. این ویژگی ها رو با نیازهای خودت میسنجی و بعد تصمیم میگیری. مجانی بودن گنو/لینوکس بزرگترین ویژگیش نیست اما از لحاظ اخلاقی ویژگی بسیار بزرگیه. نمیخوایم شعار بدیم اما من خودم شخصا با وضعیت فعلی کپی رایت و ... راحت ترم که از لینوکس استفاده کنم. کسی منو برای استفاده از ویندوز در ایران دستگیر نمیکنه ولی خودم پیش خودم راحت ترم که نرم افزاری رو استفاده کنم که یه جورایی به من و همه کاربرای کامپیوتر پیشکش شده. اصلا منکر ویژگی های منحصر به فرد و عالی ویندوز نمیشم. من عاشق ویندوزم. ولی الان دو تا مشکل دارم : یکی هزینهء خرید نسخهء اصلی و دیگری اینکه سیستم قدرتمندی برای استفاده از نسخه های جدید ویندوز ندارم. روی لب تاپم ویندوز سون ارژینال نصب بود و دارم ازش استفاده میکنم و کیف میکنم ولی روی پی سی از لینوکس استفاده میکنم. چون حتی جدیدترین نسخهء توزیع های لینوکس رو هم میشه روی سیستم های قدیمی نصب کرد و هزینه ای هم نداره. نکته دیگه برای شخص من قضیه آنتی ویروس هستش که شدیدا ازش متنفرم ولی در ویندوز ناگزیرم ازش استفاده کنم و این ازارم میده. نکتهء بعدی ثبات و پایداری لینوکسه که نه از روی کتاب بلکه به تجربه بهم ثابت شده که سیستم عاملهای لینوکسی خیلی سفت و محکمن :) قابلیت شخصی سازی و کلا انعطاف پذیری لینوکس و اینکه در این سیستم عامل ها خیلی عطش یادگیری و پیشرفت بهتون دست میده و ... همه و همه بخشی از ویژگی هایی بود که منو به سمت این سیستم عاملها کشوند. شما هم باید ببینی الان با ویندوز راحتی؟ مشکلی نداری؟ چیزی آزارت نمیده؟ نیاز خاصی نداری که ویندوز از پسش برنیاد؟ و ... تا اصلا ببینی میخوای محیط کاریتو عوض کنی یا نه....
برای یادگیری لینوکس هم به اندازه موهای سر انسان در اینترنت و مخصوصا در همین فرومهای دوستانه مطلب برای یادگیری هست. بازم یادآوری میکنم تاپیک شروع کار با لینوکس رو فراموش نکن. به خود من خیلی کمک کن.