اون چراغ که فرمودید همان طور که اشاره کردید مربوط به تعویض دنده میباشد و زمانی که دور موتور به اندازه کافی بالا رفت و نیاز به دنده سبکتر بود روشن میشه البته این دور موتور رو میتونین خودتون تنظیم کنین.
Printable View
اون چراغ که فرمودید همان طور که اشاره کردید مربوط به تعویض دنده میباشد و زمانی که دور موتور به اندازه کافی بالا رفت و نیاز به دنده سبکتر بود روشن میشه البته این دور موتور رو میتونین خودتون تنظیم کنین.
میشه وقتی نصب کردی یه تو ضیحات دیگه در مورد نصب بدید ببینم راحت نصب میشه وکار کردش چه طوره؟و رو چه ماشینی میخوای نصب بکنی؟
حتما .فعلا درگیر کارای بدنه هستم ولی در اولین فرصت حتما دوستان رو در جریان قرار میدم.
سلام دوستان عزیز
مک1 زرد تست کردم.فقط نمی دونم عکسارو چطوری بذارم.insert hmage می زنم ولی نمیدونم بدش چه کنم
برادرم یه سایت آپلود عکس انتخاب کن، عکس رو اونجا آپ کن و لینکش رو تو همون پنجره ایی که بعد از زدن اینزرت ایمیج باز میشه کپی کن
دوستان من کاربراتور نوا رو چند وقت پیش عوض کردم ولی از مدلی استفاده کردم که سلونویید نداشت و ساساتش هم (وکیومش رو تکه ی بالای کاربراتور قرار داشت)هم فرق داشت و اون تک فیش برق رو دیگه نمیشه بهش وصل کرد(یعنی اصلا جایی براش نداشت)وقتی هم اون فیش ازاد شد دیگه چراق روغن اصلا از کار افتاد .البته فشنگی روغنش نو بود و 2 فیش بود.حالا اگه بخوام دوباره چراغش رو فعال کنم باید چکار کنم؟البته اون تک سیم رو که تعقیب کردم میرفت پشت سوکت فشنگی روغن و وقتی ماشین روشن میشه برق میاد سر اون سیم .فشنگی روغن هم چک کردم و سالم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس خودشه ولی از ای بی گرفتم و نوشته بود مربوط به سال 1970 هست.
من با نمونه اي كه گفتيد سرو كار نداشتم.احتمالا مال مدلهاي ساده تر نوا بوده كه كولر ندارن. مثل C1 ،
اما اگر با نبود اون فيش ساسات برقي( كه براي زياد كردن گاز موتور موقع روشن كردن كولر كار ميكنه) چراغ روغن روشن نميشه، بايد اول ببينيد چه برقي براي اون ساسات مياد كه بر اساس اون متوجه بشيم چه كاري بايد انجام داد؟
معمولا برق مثبت براي اون ساسات يا اصطلاحا چوك برقي مياد و بر اين اساس شايد از همان سيم دوباره مسير برگشتي داشته باشه كه به فشنگي روغن ميرسه. متاسفانه تا از نزديك چك نشه معلوم نيست.
دو تا فيش سر فشنگي روغن برق يكسان وصل ميشه. اول با تست لامپ ببينين برق براش مياد؟ معمولا برق مثبت هست و اينجوري متوجه ميشيد و بعد ببينيد چرا برق براش نميرسه؟ مثلا فيوز سوخته باشه يا قطعي سيم.اون فيش آزاد مانده چوك كربراتور را هم با تست لاپ چك كنيد تا برق مثبت و يا منفي داشتنش رو متوجه بشيد. اگر برق منفي داشت، به بدنه وصل كنين و ببينين در كار كرد چراغ روغن تغييري پيدا ميشه؟
ماشین من هم یکبا ر چراغ روغنشاتصالی داشت یا خموش بو یا روشنالبته وقتی وقتی فیش کاربراتور را جا میزدم دائم روشن میماند باتری ساز گفت فشنگی روغن را عوض کن وقتی عوض کردم خوب شد. راستی کاربراتور را چند گرفتی ؟نو خریدی؟
البته به کارب نوا به طور فابریک 2 تا سوکت میخوره یکی همان طور که فرمودید به گاز برقی که برای بالا بردن دور موتور در حالت کولر روشنه و یکی برای سلونویید .مشکل چراق روغن از همون سلونوییده که این کاربراتور نداره و من فکر کردم شاید راهی باشه تا بدون سلونویید هم چراغ روغن راه بیوفته البته اگه راهم نیوفته امپر جدیدی که خریدم اون کار رو میکنه ولی اگه فابریکش هم راه بیوفته میشه به کمک یه تقسیم که تو جعبه ی امپر جدید بود اون رو هم وصل کرد.در واقع این کاربراتور نه سلونویید داره و نه گاز برقی.این رو به قیمت 33000 تومان خریدم ولی سوزن ژیگلور فابریک روش بود و خیلی تمیز و در حد نو بود.
سلام دوستان کسی میدونه چه طور میشه یه تایمر واسه برف پاکن نوا نصب کنم چیزی هست که بشه نصب کرد مثل پراید وپژو که تنظیم میکنی هر چند ثانیه یه بار برف پاکن بزنه ممنون میشم اطلاعات بدید
سالها پيش من و يكي از دوستان اين كار رو كرديم. البته من براي كامارو تايمر ايراني گذاشتم( كه اصلا خوب نبود و مرتب قاطي ميكرد و ناچارا برداشتم) ولي دوستم يه دونه ژاپني خيلي خوب پيدا كرد و سوارش كرد و عالي هم كار ميداد.
محل نصب اونهم درست بغل فرمان، روي داشبرد يه سوراخ كرد و ولوم رگلاژ تايمر رو اونجا قرار داد و اونقدر كار تميز بود كه اگر كسي نميدونست، خيال ميكرد فابريك خود نوا بوده.
بايد توي بازار بگرديد و ببينين چه نوع تايمري ميتونين پيدا كنين ؟
يه مقداري مشكله پيدا كردنش چون ماهم خيلي گشتيم تا گيرآمد.و البته توصيه ميكنم ايراني نخريد چون من تجربه خوبي با مدلهاي ايراني نداشتم.
به فروشندگان لوازم برقي خودرو، لوكس فروشيها و شايد هم فروشندگان كيتهاي الكترونيكي سر بزنين حتما چيزي پيدا ميشه.
شايد هم فروشنده اون كيت دور موتور و فشار و حرارت روغن و آب و..از اين تايمرها هم داشته باشه.
قابل توجه تمام آمریکایی بازای عزیز دل
چند روزیه دنبال تزیینات نوا هستم (البته فابریک و استوک)ولی امان از دست قیمتهای فضایی:
از نظر من اگر قراره چنين قيمتهايي رو براي خريد چندتا وسيله تزئيناتي معمولي پرداخت كنين، بهترين كار اينه كه يه نوا اوراقي كانادايي پيدا كنين و با قيمتي حدود يك ميليون تا 1.5 بخريد و كلي وسائل سالم از روش باز كنين و مابقي رو هم بفروشيد.
البته بايد بگرديد تا پيدا بشه كه مثلا مال كسي باشه كه بخواد رد كنه و دنبال فروش آنچناني هم نباشه( مثل مال خودم كه خريدم) يا اينكه به مراكز اوراقي خودرو سر بزنين و اونجا همچين قطعاتي رو با قيمتهاي كمتري بخريد.
بايد بگرديد و سريع اينجوري هزينه نكنين.
براي سپر هم همينجور. شايد اوراقيها نمونه سالم رو داشته باشن و مال خود شما رو با قيمتي كمتر بردارن.
به هر حال چون قطعات كم شده حتي نمونه هاي نسبتا سالم يا خراب كه قابل تعمير و بازسازي هم باشه خريدار خاص خودش رو داره..
بازم به معرفت و كيفيت اين ماشينهاي آمريكايي كه با اين وضع تحريمها و نبود قطعات مردانه روشن ميشن و راه ميرن و اينهمه ادا و اطوار مثل ماشينهاي جديد پلاستيكي ندارن..
( ميل پلوس207 اتوماتيك صفر كيلومتر كامل موقع دور زدن با چرخش از جا درآمد، اونهم بعد از 6 ماه رانندگي!! الانهم افتاده گوشه نمايندگي چون قطعه اون وجود نداره!! اينهم سرنوشت خودرويي كه با قيمت بيش از 40 و چند ميليون تومان به فروش رفته و مثلا جزو اتومبيلهاي روز دنيا و ايران به حساب مياد!!)
البته این فکر خوبیه ولی خب پیدا کردن موردی که تزییناتش سالم باشه خیلی سخته و موردی مثل ماشین شما خیلی سخت بشه پیدا کرد.
البته تزیینات تایوانی هم پیدا میشه مثل پنجره که کیفیتش خیلی بهتر از ایرانیه ولی مدل پایینه و قیمتش 75000 تومانه و 2 تا چراغم میخواد میشه 11000 تومان.
ولی نمیدونم بشه رو 65 سوار کرد یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان طور که میدانید مدل 58 همون اخریه
سلام
من جلوپنجره مدل پایینی تایوانی رو دیدم جنسش حرف نداره 75 هم خوب بهتون گفته منتها ماشین شما مدل بالاست ولی میشه نصب کرد.
بالاخره تزیینات خریداری شد البته اون پنجره تایوانی تو بازار کم شده بود و به همین دلیل حدود 100 تومان در میومد و راهنماهاش هم که باید میگرفتم و تازه باز باید خورونده میشد.پس ایرانی خریدم 60 تومان که کیفیتش نسبتا خوبه و زه کاپوت هم 25 تومان و ابروییها هم 30 تومان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بعد از نصب روی ماشین هم عکس بذارید
کیفیتش که بنظر خوب میاد
گفتم 75 خوب داره میده میدونستم بالای 100 در میاد.
همین ها که خریدید تا نو هست خوبه مثلآ یکی دو سال دیگه که آبکاریش از بین رفته دوباره نوش رو بخرید.
دوستان این لینک بالا رو ببینید. اگه سرکاری نباشه پول بزاریم دونگی برداریم...
سلام
سرکاریه.
به این میگن یه ماشین با اصالت!
سلام
سرکاریه.
به این میگن یه ماشین با اصالت!
سلام محمد جان به نظر خودمم هم سرکاری اومد طرف موبایلش هم خاموشه...نقل قول:
راستی لینک شما رو هم دیدم قطعا که خیلی اصیله اما خودم امریکایی های دهه 70 تا 90 رو ترجیح میدم...(سلیقه)
دوستان این رو هم زیارت کنید:
دوستان ماشین من نواست وقتی با سرعت ۳۵ تا۴۰ باسر گاز میرم یه کم که گاز را شل میکنم که سرعتم بیشتر نشه زود دنده۳ میده مثل دنده مرده میشه به نظر شما این موردی نداره یا عیب محسوب میشه میشه کاریش کرد که دیر تر دنده بده؟
کنترل تعویض دنده ها به بالا و پایین در گیربکس 350 با 3 قطعه انجام میشه یکیش ساعت گیربکس هست که سوپاپ کنترل فشار روغن خط اصلی روی ان قرار داره که با عقب و جلو رفتنش دنده ها جابه جا میشه و از یک طرف به قطعه ی دوم وصل میشه که وکیوم هوای گیربگس هست(که با یه شلنگ فلزی به مکش موتور وصله) و از طرف دیگر به مسیر روغنی که از قطعه ی سوم میاد یعنی گاورنر وصله و در واقع گاورنر چون به شافت خروجی گیربکس وصله هرچه سرعت بالاتر بره باله هاش بازتر میشه و اجازه ی عبور فشار روغن بیشتری رو از سمت اویل پمپ گیربکس میده و این فشار روغن به سوپاپ تعویض دنده اعمال میشه و در مورد ماشین شما اگه مثلا ماشین تو سرپایینی که دور موتور پایینه و سرعت راحت بالا میره دنده سبک میده که مشکلی نداره ولی اگه تو سربالایی دنده سبک رو زود میده و (دنده مرده میده)این اشکال هستش چون فشار زیادی به موتور میاد .البته توضیحات بالا یه حالت کلی رو بیان میکنه و قضیه پیچیده تره . ماشین شما تو کدوم حالت دنده رو سبک میکنه؟
سلام. من تو خیابون بودم شلنگ فشار هیدرولیک ام از جای پرس کنده شد! باز کردم دوباره دادم پرس! نصب کردم و روغن ریختم . اما حالا وقتی که فرمون تا ته میره اون صدای زوزه خفیف ( فابریکه! ماله فشار شکنه ) خیلی کم شده! امکانش هست که فشارشکن خراب شده باشه و به این خاطر شلنگ رو کنده بود؟؟؟
ماشین ام بیوکه. اورینگ داخل هیدرولیک رو عوض کرده بودم ( موقع جمع کردن موتور ) هم یکی بزرگه دور. هم جای سوپاپ و اتصال لوله ها!!! تا قبل از کنده شدن شلنگ اون زوزه صدای نرمال داشت! ولی الان خیلی کم شده!!! میترسم که فشار رو کم نکنه و دوباره پرس رو بکنه!!!
ممنوم از شم دوست من با اطلاعاتی که شمادر مورد گریبکس دادید متوجه شدم از این لحاظ مشکلی نداره چوت تو سر بالایی هرچه بیشتر تخته گاز میرم دیرتر دنده میده حتی با۲ تا۹۰تاهم رفتم بعد ۳داد.راستی یه سوال دیگه از یه نفر شنیدم که گفت گریبکس نوا یه چیزی تو مایه ها پیچ ریگلاژداره که تو سرعت ماشین وشتابش تاثیر داره چنین چیزی هست؟راستی ماشین من وقتی میزنم دنده عقب با یه مکث دو سه ثانیه ای راه میافته جریان چیه؟
تغییر صدای پمپ هیدرولیک فکر کنم به خاطر تغییر در سفتی یا شلی تسمه باشه و بعید میدونم دلیل دیگه ای داشته باشه.
اون پیچ داخل وکیوم گیربکس قرار داره و با یه پیچگوشتی دوسوی ریز میشه سفت یا شلش کرد و هرچی بسته تر باشه دنده ها رو بیشتر پر میکنه ولی تاثیری تو شتاب اولیه نداره اگه ماشینتون دنده مرده نمیده اصلا بهش دست نزنید.در مورد دنده عقب من همه ی صفحات گیربکسم رو نو بستم و فیلتر و 2 تا صافی داخل رو هم نو کردم و دیگه اینچنین مشکلی ندارم و به طور کلی تاخیر در راه افتادن میتونه از فرسودگی صفحات باشه و یا از گرفتگی فیلترها که فشار روغن رو کم میکنه.البته اگه روغن گیربکس هم کم باشه این اتفاق میوفته .حتما روغن رو فول کنید ماشین روشن باشه روی سطح صاف و دنده رو روی D قرار بدید بعد روغن رو فول کنید.
فرمایشهای شما درسته فقط روغن گیربکس موقع چک کردن باید دنده در حالت p باشه.نقل قول:
ماشین من که تازه اتوماتش کرده بودم و هنوز هیچ روغنی داخل گیربکس و توربین نبود حدود 9 لیتر روغن گرفت در حالت p و من از هر کس پرسیدم میگفت حدود 10 لیتر یا بیشتر روغن باید بخوره که این یکی دو لیتر رو وقتی ریختم که ماشین رو دنده و در حالت d بود. البته اگه روغن کمی اضافه تر باشه بهتر از کم بودنشه و البته این جور نیست که مثلا هرچی بیشتر خواستیم روغن بریزیم بشه چون فورا از یه سوراخ بالا گیربکس سرریز میشه. راستی شما برای گیربکستون چقدر روغن خریدید (البته بعد از تعمیر) ؟اگر ممکنه شما هم خواستید گیربکس رو روغن بریزین یه بار تست کنید که چقدر میگیره و اعلام بفرمایید .
توي دستگاههايي كه با روغن هيدروليك كار ميكنن، معمولا اولين موردي كه براي آزمايش اندازه گيري سطح روغن بايد رعايت بشه در زمان گرم بودن اون سيستم است.
براي گيربكسهاي اتوماتيك هم اول بايد مقداري گرم باشه ( در جا كار كرده باشه و بهتر اينكه حركت كرده باشه) و بعد از اينكه در حالت R چند متري به عقب رفتيم( چون در دنده عقب بيشترين مقدار مكش روغن در مدارهاي گيربكس انجام ميشه) اون رو در حالت P قرار داده و اندازه رو غن رو از روي گيج متوجه بشيم.
البته اگر كسي باشه كه كمك كنه و لازم نباشه كه مدام در حالت P بگذاريم و پياده بشيم، در حالت R يا D هم ميشه سطح روغن رو اندازه گرفت و تقريبا نزديك به همون چيزيه كه در حالت P وجود داره.
براي فرمان هيدروليك هم همينطوريه، كمي گرم بشه، فرمان رو تماما به سمت چپ و راست بچرخاينم و بعد اندازه و سطح روغن رو از روي گيج متوجه بشيم.
در مورد تعميرات توربين، من هيچوقت نديدم كه اين تعميرات توي ايران درست و اساسي انجام شده باشه و هميشه بازم دوباره مشكل پيدا ميكردن و ناچار به تعويض بودن. بخصوص تراز و بالانس كردن كه خيلي حساس و سخت بود.
يه زماني توربين نو( در واقع تعميري كه از امارات و كويت ميآوردن) حدود 50 تا 60 تومان بود و خيلي هم خوب و عالي جواب ميداد....
الان ديگه سالهاست از اون زمانه خوش دور شديم!!
..............................
امروز يه خوش شانسي داشتم!
يك استارت دست دوم خريدم، به قيمت 45 تومان.
آزمايش اوليه كه انجام دادم ، ديدم استارت تقريبا خوب ميچرخه البته كمي صدا داره. اتوماتيك هم خوب كار ميكنه.
من براي سري اون كه اگر پيدا و نو باشه، بايد حدود 50 تومان ميدادم، اتومات خالي درجه يك هم تقريبا همين قيمت، اما اينو با اين قيمت گير آوردم خيلي عاليه.
چند وقت ديگه كه فرصت كردم سرويسش ميكنم و براي زاپاس ميگذارم صندوق عقب.
از اين مدل پونتياك سالها قبل دوبار توي تهران ديدم. مشكي بود.اين يكي قرمز.
مدل 1987 يعني دقيقا 25 سال قبل. فكرش رو بكنين كه اين الان از نظر دولت فرسوده به حساب مياد و بايد اوراق بشه و بجاش يه پرايد يا سمند و 206 بياد توي خيابان...
با توجه به قيمتهاي مسخره اي كه روي ماشينهاي وطني و بدون كيفيت گذاشته شده ( مثل 206 تيپ معمولي 31 ميليون و يا 207 بالاي 40 ميليون،) قيمت 55 توماني اين اصلا گران نيست..
واقعا اگر امكانش بود حتما ميخريدمش..
من 12 لیتر روغن خریدم حالا باید ببینم مکانیک چند لیترش رو استفاده میکنه.
ممنونم ازشما دوست عزیز.راستی این پیچ که گفتی کجای گریبکس قرار داره چه جوری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟این وکیوم کجاهست؟
وکیوم روی خود گیربکس نصبه اگه از سمت شاگرد برید زیر ماشین (البته بدون چاله سخته)میبینیدش و همون شلنگ مکش هوای موتور بهش وصله اول باید شلنگ رو جدا کنید و بعد با یه پیچگوشتی دوسوی ریز (از فازمتر کوچکتر) پیچ داخل وکیوم رو تغییر بدید و همون جایی که شلنگ وارد میشه داخلش یه پیچ برنجی هست و هرچه در جحت ساعتگرد پیچیده بشه فاصله دنده ها بیشتر میشه و دنده ها رو بیشتر پر میکنه البته پیشنهاد میکنم اگه مشکلی ندارید بهش دست نزنید چون تنظیم مجددش سخته و کسانی که گیربکس رو با کیت کامل تعمیر میکنن این وکیوم هم داخل کیتشون هست و تنظیم هم هست و اون هم عوض میکنن.
سلام به همه دوستان
چند وقتی پی گیر مک وان بودم ولی متاسفانه بیشترشون داغون شدن.تا اینکه امروز یه شورولت امپالا 1964 دیدم تو یه کارگاه که به بهترین صورت نگهداری شده بود.دود از سرم بلند شد .به هر صورتی بود قولنامه کردم.قرار شد کارهای بیمه رو انجام بده فردا ماشین بیارم.ماشین 5ساله بیمه نشده.فردا عکس میگیرم تا دوستان نظر بدن و راهنمایی کنن
مبارک باشه منتظر عکس ها و مشخصات این جواهر هستیم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان عزیز سلام
اینم از امپالا 64 رنگ فابریک(به غیر از درب جلو سمت شاگرد) موتور وگیربکس تعویض 8سیلندر 350[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شیشه جلو خیلی خط و خش داره.شب رانندگی باهاش سخته.چون فابریکه دلم نمیاد عوضش کنم.دوستان چه پیشنهادی میکنین؟؟
موتور کیت تک تسمه داره و فن برقی بنز 230 نصب شده صداش خیلی زیاده انگار هواکش صنعتی روشن می شه البته منبع اگزوزهای ماشین هم منبع بنز 230 .صداش اصلا شبیه امریکایی نیست.به غیر از صدای فن ماشین کاملا silent هست
خودروي زيباييه
براي خراشهاي شيشه جلو، يك روشي قديمي هست كه البته خيلي زمان ميبره و بايد با صبر و حوصله انجام بديد.البته توصيه ميكنم اول روي يه شيشه مستعمل مال يك ماشين ديگه آزمايش بكنين و وقتي از نتيجه راضي بوديد روي ايمپالا انجام بديد.
قديمها براي جلا دادن شيشه ساعتهاي مچي، از پوليش بسيار نرم استفاده ميكردند و با مالش پوليش روي سطح شيشه ساعت ( بوسيله دست يا چرخ دوار ابردار) لايه نازكي از سطح شيشه برداشته شده و شيشه جلا و درخشش اول خودش رو پيدا ميكنه.
سالها قبل براي شيشه يه ماشين اين كار رو انجام داديم اما خيلي خيلي زمان برد و انرژي زيادي هم صرف شد تا فقط يه قسمت اون رو درست كنيم. البته ميتونين از دستگاههاي پليش كه رنگ آميزيهاي خودرو استفاده ميكنن هم استفاده كنين. فكر كنم قيمت اون حدود 40 يا 50 تومان باشه( اگر گرونتر نشده باشه!)
براي پليش مورد استفاده هم از چند ساعت ساز بپرسيد شايد بدونن دقيقا چي بايد استفاده كرد؟
ما از پليش نرم استفاده كرديم.
باز هم توصيه ميكنم حتما قبلش روي يه شيشه ديگه آزمايش كنين و اگر از نتيجه راضي بوديد اين كار رو انجام بديد.
توي آگهي ها هم گاهي تبليغ رفع خراش و ترك شيشه رو ميبينم. از اونها هم سوال كنين بد نيست اما براي هر كاري قبلش خوب تحقيق كنين چون شيشه اين نمونه فكر نكنم به راحتي پيدا بشه و اگر آسيب ببينه واقعا دردسر سازه.
براي اگزوز هم به اگزوز فروشيها مراجعه كنين تا از نمونه هاي مورد استفاده در كاپريس و بيوك براش نصب كنه. اينجوري صداي موتور و البته توان اون هم بهتر ميشه.
در مورد فن برقي هم كه اگر ميخواهيد بمونه كه هيچ، اگر نه همون سيستم پروانه استاندارد خودش از نظر من بهتره.