نقل قول:
سلام
مگه نباید پیش نیاز ها رعایت بشه . خب وقتی پیش نیاز پاس نشه چه جوری اون یکی پاس میشه ؟
اگه اینجوری باشه که عالیه :31:
Printable View
نقل قول:
سلام
مگه نباید پیش نیاز ها رعایت بشه . خب وقتی پیش نیاز پاس نشه چه جوری اون یکی پاس میشه ؟
اگه اینجوری باشه که عالیه :31:
طبق قوانین پیام نور اگه یه درسی رو بردارید و نتونید پاسش کنید اجازه دارید ترم بعد درسی که پیش نیازش رو افتادید رو هم بردارید.مثلاً همین پاسکال و گسسته.حالا اگه درس گسسته پاس شد ولی پاسکال رو افتادید گسسته رو براتون قبولی میزنن به شرطی که ترم بعد هم پاسکال رو برداید.نقل قول:
سلام
اگه اینجوری باشه که عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قانون قطعیه و اجرا میشه.
پیام نور مشروطی فک نکنم داشته باشه
فقط باید خودت تلاش کنی یاد بگیری
یعنی اگه کسی ترم اول پاسکال رو افتاده و ترم دوم هم پاسکال رو برداشت ( با برنامه سازی پیشرفته و گسسته ) و از دوباره افتاد ، ترم 3 میتونه برداره ؟ یعنی اگه سی پلاس پلاس و گسسته رو قبول شد ولی مبانی رو افتاد دیگه لازم نیست اون 2 تا رو از دوباره برداره ؟نقل قول:
مطمئنی شما ؟ آخه یکی میگفت نمیشه .
یک سوال . ترم تابستان درسهای پایه مثل ریاضی 2 ارئه میشه ؟ . یا درسهای اصلی چی ؟
دوستان برای ریاضی 1 بهتره کدوم قسمتها رو زیاد بخونم
مثلا انتگرال معین مهمه....میتونم روش های انتگرال گیری رو بخونم و پاس کنم
مثل اینکه این ترم میخوان رکورد بزنن :27: هنوز که هنوزه سوالات مبانی 20 خرداد رو برا دانلود قرار ندادن ! ترم قبل وضعشون خیلی بهتر بود اون طوری شد ایشاالله این ترم هم تایید نمرات به آخرای تابستون میرسه :42: بعدش هم تو انتخاب واحد ترم تابستون به مشکل میخوریم :13: معلوم نیست کدوم آقا زاده رو کردن مسئول آزمون :2:
اول از همه اعداد مختلط + دستگاه مختصات قطبی رو بخون که همیشه ازش سوال اومده . نمره بیارن این دو فصل و سادهنقل قول:
مباحث انتگرال ها رو چه معین و چه نامعین همه رو بخون که بیشتر سوال ها رو به خودشون اختصاص میدن
مشتق و کاربرد مشتق که از پیش مونده تو ذهن . یه نگاهی هم به اونا بنداز
موفق باشی
بستگي به برنامه دانشگاهتون داره...ممكنه براتون ارائه بشه.نقل قول:
یک سوال . ترم تابستان درسهای پایه مثل ریاضی 2 ارئه میشه ؟ . یا درسهای اصلی چی ؟
اینم برای این که خیالتون کاملاً راحت بشه! :نقل قول:
یعنی اگه کسی ترم اول پاسکال رو افتاده و ترم دوم هم پاسکال رو برداشت ( با برنامه سازی پیشرفته و گسسته ) و از دوباره افتاد ، ترم 3 میتونه برداره ؟ یعنی اگه سی پلاس پلاس و گسسته رو قبول شد ولی مبانی رو افتاد دیگه لازم نیست اون 2 تا رو از دوباره برداره ؟
مطمئنی شما ؟ آخه یکی میگفت نمیشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخت .... ولی مشخص نکرده که تکلیف اون پس نیاز چی میشه ؟ این مهمه . شما از دوستانتون ، کسی به چنین مشکلاتی برخورده ؟ پس نیاز رو چیکار کرده ؟
اینو بگید که دیگه مطمئن شم :11:
آقا یه سوال فوق تخصصی ::
اگر مثلا ترم 3 را مشروط بشی و ترم 4 هیچ کدوم از واحدها رو پاس نکنی ( یا حذف کنی یا توی جلسه امتحان حاضر نشی )
این قانون محدودیت 12 واحد توی ترم 5 اعمال میشه یا نه ؟؟؟
بر طبق آخرین معدل ترمی عمل میشه ترم تابستان هم تاثیری ندارهنقل قول:
سلام دوستان من تا حالا دوتا امتحان دادم ولی کارت ورود به جلسه م نیومده چیکار کنم؟
پس چطور دوتا امتحان دادین؟!!نقل قول:
کارتتون اگه بدهکار باشین نمیاد ، در غیر اینصورت باید قابل دریافت باشه...
درود.
دوستان میخواستم راجع به فراگیر پیام نور یه اطلاعاتی بدین:
مدرکش فرق میکنه با زمانی که بصورت عادی وارد دانشگاه بشم؟
شهریه دوره ی فراگیر چقدر از عادی گرونتره؟
بعد متوسط شهریه واسه مثلا رشته ای مثله نرم افزار چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نقل قول:
این دوتا امتحان رو هم کارت ورود رو نگاه نکردن
فردا هم امتحان دارم در منو دانشجو اصلا گذینه ای وجود نداره
از کجا میتونم بفهمم بدهکارم؟
همین الان شهریه رو چک کردم صفر هست یعنی بدهکار نیستم
دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟
بخش تشریحی ریاضی عمومی 1 بیشتر کدوم فصل ها سوال طرح میشه ؟
:11:
سلام دوستان کسی برنامه سازي رايانه ( C برنامه سازي پيشرفته ) رو گذرونده ؟ کسی اگه در طول ترم هیچی نخونده باشه باید چه بخش هایی بخونه ؟ اصلا کدوم بخش هاش مهمتره و سوال بیشتر میاد؟
من فردا امتحان دارمنقل قول:
فصل های 1 تا 7 رو خوب بخون . تستی ها نصفشون از اینجا میاد ولی تشریحی ها از این فصل ها بیشتر هست . یک سوال تشریحی به احتمال زیاد به کلاس ها اختصاص داره که فصل های آخر هست
موفق باشی
نقل قول:
ممنون از جوابت ولی اگه میشه دقیقتر بگی چه فصل هایی واسه تشریحی میاد ؟
گفتم . تشریحی ها بیشتر از 1 تا 7 میاد ( فصل های 1 و 2 که مقدمات هستند ) مثل تعریف یک آرایه و مرتب سازی آن بصورت نزولی یا صعودی یا نوشتن یک تابع و ... از این تیریپ سوال ها .نقل قول:
فصل های 5 و 6 و 7 خیلی خیلی مهم اند و حتما تشریحی دارند
یکی از از تشریحی ها هم به احتمال زیاد ( یا حتما ) از مبحث کلاس ها داده میشه که فصل های 9 - 10 هستند .
تستی ها به نسبت تقسیم میشه .
دیگه واضح گفتم . البته استادمون گفت و نمونه سوالات هم اینطور نشون داده .
انشاءاله که موفق باشید همگی
سلام nits عزیز دستت درد نکنه واقعا راهمنایی کامل بود:11:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز.
بچه ها امتحان امروز (برنامه سازی پیشرفته) چطور بود؟ بنظر من که سخت بود شاید هم من خوب نخونده بودم...........! به هر حال دعا کنید قبول بشم.:42:
بنظر من که اسون بود فقط قسمت کلاس سخت بود البته استاد توضیح نداد هیچی عالیمون نشد با اینکه خوندیدم .نصف تستیاش از نمونه سوالای خود کتاب بود .اولین سوالشم که به ادم خیلی روحیه داد با اسون بودنش:31:نقل قول:
تشریحی هاشم که همش از کتاب بود جز اخری یا که من ندیدم.کسی کتاب خونده بود متنونست 12 روشاخشه:46:
سلام
من هم تشریحی ها 3 تا نوشتم . ولی سومی رو نصفه و نیمه . واسه ما 4 فصل آخر رو اصلا استاد درس نداد . یعنی نرسید . حالا با اینکه خودش از یک جلسه در هفته تغییر داده بود به 2 جلسه در هفته
تستی ها آسون بودن ولی باز هم 4 فصل آخر رو من نخونده بودم خوب . این ارجاع ها رو قاتی کردم سر جلسه ولی درست زدم بالاخره .
میان ترم 6 داده بهم . حالا باید منتظر بمونیم که ببینیم چیکار کردیم .
انگار قرار نیست بعده یه هفته نتایج امتحان مبانی کامپیوتر رو وارد سایت گلستان کنن خدا به دادمون برسه :41:
مسخره شو در آوردن 8 روز گذشته دریغ از 1 نمره.
مثل اينكه دوباره داره قضيه ترم پيش تكرار ميشه!!
اولين امتحانم 20 م بود ولي هنوز نمره رو نزدن:44:
سلام.
یه آماری از امتحان ریاضی عمومی 1 رشته های مهندسی در آوردم حتما نیگاه کنید.
دو تا سوال از انتگرال هست.
یک سوال از فصل 9 هست.
یک سوال به احتمال خیلی زیاد از قضیه ی رول و مقدار میانگین میاد.
این ریاضی داغونم کرده ، سرم میره توی جزوه خوابم میگیره :41:
با آرزوی بهترینها..
کسی نیست جواب منو بدونه؟!؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام.
خب منم اون زمان که میخواستم فراگیر برم مث تو بودم هیچی نمیدونستم.
ببین فراگیر فقط نحوه ی ورود شما به دانشگاست که فرق میکنه.
شما یک رشته رو انتخاب میکنید و میرین درسهایی رو میخونین ( خودخوان )
و میاین امتحان میدین مث کنکور، خوبی که این فراگیر داره اینه که کنکورش نمره ی
منفی نداره و فقط مثبت ها حساب میشه، پس درصد قبولی شما بالاهست،
فقط کافیه کمی مطالعه کنی، من خودم توی کنکورش نفر اول شدم ( شاهکار کردم:دی )
از لحاظ مدرک نه هیچ تفاوتی نداره ، بزار اینطوری بگم راحت شی:
شما از طریقه ی کنکور فراگیر اومدی ، بقیه از طریق کنکور سراسری.
وقتی همه وارد دانشگاه شدن دیگه فرقی بین شما با دیگری نیست.
تنها فرقی که من دقت کردم این بود که شهریه ی ثابت ما 10000 تومن بیشتر هست
یکی دیگه هم اینکه درسهایی که میخوای امتحان بدی واسه کنکورش وقتی قبول میشی،
با درسهای ترم یک شما که ور میداری شهریه اش حساب میشه، پس وقتی که انشالله قبول شدی
و ترم یک رفتی واحد برداشتی و خواستی شهریه بریزی ، تعجب نکنی که چرا اینقدر گرون شده :دی
چون در واقع درسهای کنکورت هم جز واحد برات حساب کردن و شهریه اش رو ب حسابت منظور کردن.
معمولا برای یکی مث شما که میخواد بره نرم افزار به طور متوسط چیزی حدود 250 الی 300 شهریه متغیر هست ،
البته اگه فرض کنیم هر ترم 18 واحد حدودا برداری..اگه تو کار 12 واحد باشی که میشه تقریبا 220000 تومن اینا.
بستگی به درسی داره ک برمیداری مثلا درسهای آزمایشگاه و کارگاه و اینا گرون تر هستند.
موفق باشی.
نقل قول:
فکر کنم بعد از همه امتحانات میزنننقل قول:
مسخره شو در آوردن 8 روز گذشته دریغ از 1 نمره.
4 تا تست تصحیح کردن این همه وقت داره ؟ تشریحی ها که خالیه :31:
سلامنقل قول:
سلام.
یه آماری از امتحان ریاضی عمومی 1 رشته های مهندسی در آوردم حتما نیگاه کنید.
دو تا سوال از انتگرال هست.
یک سوال از فصل 9 هست.
یک سوال به احتمال خیلی زیاد از قضیه ی رول و مقدار میانگین میاد.
این ریاضی داغونم کرده ، سرم میره توی جزوه خوابم میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی بهترینها..
سوال های تشریحی ؟
آره . کاربرد انتگرال های معین و مختصات قطبی و اعداد مختلط و محاسبه انتگرال ثابت اند و همیشه سوال اومده . من چند سری رو نگاه کردم و سبکشون هم یکی هست سوال ها
این ترم هیچی حذف نیست . فصل های 1 و 2 هم میاد . از حد فکر کنم محاسبه با استفاده از تعریف میاد توی تشریحی ها
حداقل چند تای قبلی رو بدن ببینیم چه غلطی کردیم :دی بخصوص برنامه سازی رو :دینقل قول:
والا.
مزخرف ترین درسی که هیچوقت دوسش نداشتم و نخواهم داشت همینه :دی خدایی اش کاربردش چیه :دی البته ریاضی تقصیری نداره مشکل از نظامه (آموزشی) :دینقل قول:
من که همینا رو میخوام بخونم نمیرسم همه 12 تا رو بزنم زمین :دی
درو برش نرین از من میپرسین.!!!
کی حل تمرینای فیزیک 1 و داره ؟ :42:
نگو تو رو خدا . ریاضیات همه چیزه . این همه تکنولوژی جدید تو کامپیوتر به خاطر همین ریاضیه . هر چیز جدیدی که داره میاد به خاطر پیشرفت و چیزهای جدید تو ریاضیهنقل قول:
تو برنامه نویسی میخواهید قوی بشید ( حالا همچین نظر میدم انگار خودم یه پا برنامه نویس حرفه ای ام :31: . هنوز درست و حسابی پاس نکردم :31:) فقط ریاضی . حالا اینکه با این کدهای زبانهای برنامه نویسی چه جوری ارتباط منطقی برقرار کنیم اینش مهمه که تمرین خیلی زیاد میخواد :9:
حل تمرینات فیزیک 1 هیچ جانیست به جز یک جا که اونم دنگ و فنگ دارهنقل قول:
کی حل تمرینای فیزیک 1 و داره ؟
سرچ کن : کتابخانه دیجیتال پیام نور . همون نتایج اولیه ی سرچ میاد سایتش.
الکی توش با یه مشخصاتی ثبت نام کن بعد یه برنامه مزخرف و یه فرمت مزخرف تر واسه فایلهاشون تعریف کردن که فقط با اون برنامه باز میشه کتابها که اون رو باید دانلود کنی .
میتونی از اونجا دانلود کنی هر چی خواستی . خود کتاب ، راهنما ، نمونه سوالات ، خلاصه دروس
راستی بچه ها نمونه سوالات زیادی هم اونجا هست واسه چندین دوره . حداقل 10 - 15 دوره هست واسه هر درس
موفق باشید
درسته جای خوبیه اونجا ولی نامردا همچین حق کپی رایت رو اعمال کردن اونجا :|نقل قول:
کتاب میگیری باید آنلاین ثبتش کنی :| اومدم از برنامه ی Pnuviewer وقتی باز بود عکس بگیرم
دیدم نشد ، بعد فهمیدم کلید Print screen وقتی که برنامه ی PnuViewer باز باشه از کار میفته : ((
ولی انصافا عجب منبعیه !! اونارو بخونی میشه امتحان رو درسته قورت داد :دی
فیزیک 1 درس خیلی شیرینیه من عاشق فیزیکم. ریاضی هم اگه با حوصله بخونی بهت لذت میده.
اگر بخوای شب امتحان هول باشی و بخونی مسلما باعث تنفر میشه ، توی همین برنامه نویسی به قول شما
خیلی جای زیادی داره، اگه یک چیزی رو اول ریاضیش رو درک نکنی مسلما برنامه هم نمیتونی براش بسازی،
مثال میزنم همین برنامه ی ساده ی محاسبه ی ک م م و ب م م برای سه عدد ، اگه توی ریاضی خوب درکش نکرده باشی
برنامه اش کاملا غیر بهینه نوشته میشه ، تایم Calculation برنامه بیشتر میشه و از استاندارد خودش به دور میشه ( چرت و پرت میگمها :دی )
بگذریم : دی ولی از هیچ درسی بیشتر از درسهای علوم انسانی و زیست و تجربی اینا بیشتر بدم نمیاد :||||
با آرزوی بهترینها..
دمت گرم ، الان میرم سراغش :27:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
آخه یکی بهم گفت که شهریه ی فراگیر 35درصد گرونتره از عادیه؟!:19:
بعد شما گفتین 220000 تومن شهریه ی متغیره پس خود شهریه ی ثابت چنده؟