امروز رفتم لنت های عقب رو تعویض کردم. لنت پارس گرفتم 20 تومن به علاوه 10 تومن اجرت تعویض.
روی کاسه چرخ سمت راست خط افتاده بود که لنت کوبه گفت خیلی مهم نیست و یه کم سمباده کشید!
لنت سمت راست تموم شده بود ولی چپی یه کم داشت!
Printable View
امروز رفتم لنت های عقب رو تعویض کردم. لنت پارس گرفتم 20 تومن به علاوه 10 تومن اجرت تعویض.
روی کاسه چرخ سمت راست خط افتاده بود که لنت کوبه گفت خیلی مهم نیست و یه کم سمباده کشید!
لنت سمت راست تموم شده بود ولی چپی یه کم داشت!
بسیار کار نیکویی کردید و خوشبختانه هزینه زیادی نداشت .لنت پارس هم نسبتا خوبه حداقل معلومه چیه و کم صدا هستولی مواظب باشید تموم نشه و از تنظیم دوره ای لنت عقب و (ترمز دستی ) غافل نشیدنقل قول:
سلام
چند روز پیش صافی بنزین 405 رو عوض کردم که خیلی کثیف بود
باهاش چند باری بیرون رفتم و عالی بود
امروز یه دفعه در میانه های راه حس کردم ماشین واسه خودش گاز میده . مثلا در حالت خلاص دور موتور روی 2 بود و ماشین گاز میداد . تو دنده هم همینطور بود و بدون اینکه من گاز بدم خودش راه میرفت
رسیدم به خونه و ماشین رو پارک کردم و گفتم بذار یه خاموش روشن بکنم شاید درست شه
وقتی ماشینو خاموش کردم تمام برقش قطع شد و دیگه روشن نمیشه . حتی ذزدگیر و چراغ ها و همه از کار افتادن
خودم تعجب کردم . به نظرتون مشکل از چیه؟ باید بگم امداد خودرو بیاد؟
دوست گرامی ابتدا بست باتری و فیوز های اصلی که در کنار باتری وجود دارند رو چک کنید ممکنه باتری شما خراب و یا بست شل و کثیف شده باشه و یا اتصالی باعث سوختن فیوز شده باشه ولی حتما زیر ماشین رو از نظر نشتی بنزین و بوی اون بررسی کنیدد که اتصالی در قسمت پمپ نباشه اما اینکه خود بخود گاز می خورده با توجه به قطعی که الان داره ابتدا اون کلید قرمز قطع کن که درون محفظه موتور هست رو هم چک کنید ممکنه پریده باشه برای ایمنینقل قول:
خواهش میکنم.:n16:نقل قول:
تنظیم دوره ای لنت عقب و ترمز دستی؟!
هر چند وقت؟ چطور؟! :n27:
ممنون
البته چند بار کامل تویح داده شدهنقل قول:
ترمز ماشین هایی که عقب کاسه ای هستند هر از چندگاهی مثلا 3ماه یکبار می بایست از درون چرخ تنظیم بشه که ابتدا مدتی میشه با تنظیم سیم ترمز دستی و پس از اون از درون چرخ این کار رو کرد
برای تست اون هم کافیه مطمئن شید که ترمز دستی با بالا امدن حد اکثر 3 تا 4 دندانه کامل عمل می کنه
این کار ترمز گیری بسیار نرم و مطمئن تری رو برای شما داره و فشار رو از روی چرخ جلو برمیداره و اگر از چرخ بخواید تنظیم شه بیشتر از 5 هزار تومان هزینه نداره (اجرت) فقط دقت شه که هردو چرخ درست تنظیم شند
سلام لنت واسه
206 sd v1
چی پیشنهاد میدید(جلو عقب)،تا حالا عوض نکردم،ماشین هم 76000تا رفته،یه مدته که احساس میکنم ترمز گیری ضعیف تری نسبت به قبل دارم
خوب خوب باشه:n02:
اخطار لنت داره 206؟
به نظرتون بعد از این همه مسافت و تعوض نکردن لنت احتمال داره دیسک صدمه دیده باشه؟
البته این تجربه رو داشتم اما یکم زیاد رفتید ولی اگه صدای نا هنجاری نمی شنوید فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
برند های مختلفی در بازار هست و الان نمی دونم واقعا کدوم بهتره فکر می کنم از 40 به بالا
بعضی مواقع هنگام ترمز کردن یه صدای تیزی میخوره به گوش که قبلا هم بوده،ولی جدیدا صداش بم تر شده،همین هم باعث شده که سریع میخوام اقدام کنمنقل قول:
دقیقا سریع اقدام کنید که خطر و هزینه دارهنقل قول:
دیدم دیسکی که کلا به یک حلقه تبدیل شد
سلام خدمت اساتید
ماشینم سمند x7 مدل 83 هستش میخوام لامپ کیلومترشو عوض کنم.خیلی کم نورو بد رنگه.از این یخیا میخوام بزنم.
پیچ بالای صفحه رو باز کردم اما دیدم صفحه از جاش درنمیاد.
میخواستم یه راهنمایی کنید چجوری صفحه کیلومترو دربیارمو چراغشو عوض کنیم
ممنون
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یک پراید 131 مدل 93 داریم که یه مشکل پیدا کرده که توضیح میدم براتون
ماشین 9 هزار تا کارکرده
و جدیدا وقتی دور موتور میاد روی 2 تا 1 از ماشین یه صدای خرخر میاد
صدای دنده مرده نیست کاملا مشخصه فرق داره
و حتی گاز هم ندی بازم صدا میاد
و به محض گرفتن کلاج یا بردن دور موتور بالاتر یا حتی پایین تر از بازه ای که صدا میده صدا قطع میشه
صدای خرخر خیلی ریز و کمی هست
ممنون اگر راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
احتمالاً سیم کیلومتر و سیمهائی که از پشت بهش وصله نمیذاره دربیاد
اول سیم کیلومتر رو جدا کنین
اگر باز درنیومد باید بقیه رو هم جدا کنید
معمولاً فشاری جا زده شده ( فیشی هست )
عکسهای مربوطه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to remove cluster speedometer cable&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
در بعضی ماشینها میشه بدون بازکردن صفحه , لامپها رو از پشت عوض کرد ) با نشستن زیر فرمان و شاید لازم بشه با موبایل ازشون عکس بگیرین تا بهتر جای لامپها رو ببینین
سلامنقل قول:
احتمالا کلاچ رگلاژ نیست و بلبرینگ کلاچ بسیار نزدیک به دیسک کلاچ هست و این صدای سایششون با هم هست
کلاچ رو طوری تنظیم کنین که یک کم پائین تر بگیره یعنی خلاصیش از بالا یک کم بیشتر بشه تا بلبرینگ از دیسک فاصله بگیره و نتیجه رو ببینین .
اگر از چیزی که گفتم باشه و به دادش نرسید بلبرینگ زود خراب میشه چون بللربنگ کلاچ طراحی نشده که همیشه بچرخه بلکه فقط موقع کلاچ گرفتن باید بچرخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا کسی نبود جوابه مارو بده؟
من شمع ماشینو عوض کردم،درست شد،یعنی ریپ زدن نداره(میل سوپاپ هم عوض شد،موتور بهتر کار میکنه یعنی خوبه الان،اما مکانیکم میگه بخوای اساسی درست بشه باید موتور بیاد پایین،راهی هست بفهمم درست میگه یا نه؟)
اما تو همین اینترنت سرچ زدم میگن احتمالا "رینگ " خراب شده که سر شمع ها روغن میزنه......
فعلا که داره خوب کار میکنه....
راه فهمیدن خراب شدن رینگ چیه؟
اقا خواهشا یکی تو انجمن جوابه ما رو بده
:n27:
دوستان یه سوال دیگه اینکه موتور ماشینم تو دور موتور 3 هزار ،یه صدایه لرزشی میده،واشر گلویی خرابه؟
تا قبل اینکه صفحه کلاچو عوض کنم میگفتم شاید واسه صفحه باشه که این صدا رو میده.....
وقتی دنده 4 هم میدم،سرعت حدود 80 که میشه،بازم صدای لرزشه میاد(یعنی هر موقعه با هر دنده ایی دور متور به حدودای 3 هزار برسه،صدا میاد)
دوستان کسی میدونه علتش چیه؟
:n27:
ممنوننقل قول:
اگه این مشکلی که میگید باشه به چه دلیل بوجود میاد ؟
و چرا فقط توی یک بازه خاص از دور موتور ؟
چون کاملا یهویی پیش اومد
و مکانیک هم بردم خیلی دقت نکرد ولی گفت شفت بلبرینگ ؟ درسته ؟
اونشه که بعدا ممکنه 200 تومن خرجش باشه
سلامنقل قول:
تعمیر اصولی بر این اساس هست که هیچ قطعه ای از روی حدس و گمان تعمیر یا تعویض نشه
تمام قطعات ماشین قابل معاینه و تست هست تا اگر لازمه تعمیر یا تعویض بشه
گاهی فقط با نگاه کردن میشه فهمید تعمیر و تعویض لازمه یا نه مثل لنت ترمز و لاستیک که با دیدنش میشه فهمید خوبه یا نه
گاهی باید اندازه گیریهائی انجام بشه مثل وایر شمع که اگر ظاهرش سالمه باید با اهم متر تست بشه تا معلوم بشه سالمه یا نه
میل سوپاپ هم اگر خط نیافتاده روش , باید با دستگاه مخصوص , تاب داشتنش چک بشه
اگر خط داره با تراشکاری درست میشه . اگر هم تاب داره باز هم با دستگاههای دقیق اندازه گیری قابل کشف و تعمیر هست .
رینگها هم همینطور
اگر تست ضریب کمپرس خوب باشه پس هم رینگها سالمه هم سرسیلندر و واشرش و هم سوپاپها
اگر یک یا چند شمع چرب میشه و موتور هم روغن سوزی داره ( دود آبی یا سفید موقع گاز آنی ) و یا روغن کم میکنه ( بدون نشتی روغن ) , پس رینگها احتمالاً مشکل داره چون ممکنه روغن از واشر سرسیلندر بره توی یک یا چند سیلندر و بسوزه یا روغن از ساقِ یک یا چند سوپاپ با مکش کشیده بشه توی سیلندر به علت خرابی بوشهای سوپاپها
دشمن رینگها , دیر روغن و فیلتر روغن عوض کردن , فیلتر روغن و روغن بنجل , رانندگی با دور موتور زیاد , فشارهای آنی به گاز ( حرکت با شتاب زیاد ) , بار و مسافر زیاد , ضعف پمپ روغن , خرابی سیستم خنک کننده و کار کردن موتور در دمای زیادتر از حد استاندارد .
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرین نفع هست
کسی که قبلاً این چیزها رو رعایت نمیکرده , هر وقت درست رفتار کنه با انجین و ماشین , باعث میشه که روند فرسوده شدن انجین و ماشین کند بشه و خیلی بیشتر عمر کنه .
شما با انجام یک تست کمپرس سیلندرها پیش یک آدم فهمیده و مجهز میتونین از سلامت رینگها مطمئن بشین .
اگر هم این تست نشون داد که یک یا چند سیلندر ضعیفه , باز هم در تعمیر عجله نکنین . با تعویض به موقع روغن و فیلتر و استفاده از روغن و فیلتر با کیفیت و خوش رفتاری با ماشین ( مهربانی با ماشین ) میتونین تا سالها از ماشین استفاده کنین بدون مشکل حاد .
اگر دوست داشتین این تاپیک رو هم تدریجاً بخونین
ممنون بابت توضیحاتت محمدجان:n16:نقل قول:
فعلا یه مسافرت پیش اومده دارم میرم،برگشتم انشا... عکس میزارم بیشتر ازت کمک میگیرم.:n11:
باسلام
پراید دوگانه سوز کارخانه 86 انژکتوری دارم
وقتي براي چند ساعت خاموش است (هم بنزین و هم CNG) تك استارت روشن نمي شود، اگه بار اول 10 ثانیه استارت بزنم نگه دارم روشن مي شود (که میگن برا استارت ضرر دارد!) يا اينكه با 15 بار استارت روشن مي شود. (باطري و شمعها و وایر تست شد بدون مشکل بودن)
ربطي به سرما ندارد چون تو تابستون هم اينجور بود!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
دوست گرامی شما یک امتحان کنید که اول 5 ثانیه سوییچ رو باز بذارید و بعد استارت بزنیدنقل قول:
حدس می زنم جدای از تنظیم می تونه مشکل تون از یکی از قطعات سوخت رسانی باشه حتی بخار گیر که باعث خالی شدن بنزین بشه البته احتمال های زیاد دیگه ای هم هست و اینکه تابستان و زمستان فرق نداره دلیل بر گرم بودن ماشین نیست مخصوصا مشکل برق رسانی
تا 5 دقیقه هم سوییچ رو باز میذارم اما فرقی نمیکند!نقل قول:
من پژو 405 دارم مدل 89 اکثرا رو گاز باهاش راه رفتم چون رو گاز موتور انگار بهتر کارمیکرد درسته شتاب با بنزین کمی بهتر بود اما صدای سوپاپ رو هیچوقت نشنیدم درگازهای یهویی .
حالا با این تفاسیر بنظرتون همش رو گاز رفتن ممکنه سرسیلند رو اسیب بزنه چون دیروز که در رادیاتو باز کردم دیدم کمی چربی قهوه ای رنگ توشه که تمیزکردم اما اب کم نکرده بود نظرتون چیه !!!
اون چربی خطر ناک نیست و ضد یخ هم چربی داره اما آب رادیاتور رو عوض کنید وبا ضد یخ مرغوب بریزیدنقل قول:
امااینکه گاز صدای سوپاپ رو (بقولی) نمی شنوید و نرم تره درسته ولی خیلی هم خوب نیست بهتره مخصوصا وقتی ماشین سرده از بنزین هم استفاده کنید ولی انچنان هم نگران نباشید فقط کمتر موقع فشار اوردن از گاز استفاده کنید
دو باک بنزین س و تر هم پشت سر هم استفاده کنید احتمال می دم درست شهاما دست به تعمیر نبرید که ممکنه بی خودی هزینه بذارهنقل قول:
سلام دوستان
امروز ماشین رو سر صبح روشن کردم ، موقع حرکت یه صدای خشی ( خش خش ، انگار چوب رو زمین بکشید ) از سمت چرخ جلو سمت شاگرد میومد
وقتی میموندم صدا قطع میشد ، حرکت میکردم صدا میفتاد
بعد حدودا 1 کیلومتر راه رفتن یه 1 دقیقه یه جا کار داشتم ، موندم بعد حرکت کردم دیگه صدا نداد ، تا الان که شب هست
حالا فردا صبحم نگاه میکنم ببینم صدا میده یا نه
به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟؟
از لحاظ ظاهری چک کردم و مشکلی توش نبوووود
ماشین هم 405
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید دخالت می کنم. ولی صفحه کیلومتر سمند اگه اشتباه نکنم و مثل 405 ها باشه 3 تا پیچ داره. یکی بالا که شما باز کردید و 2 تا پایین.
توی پژو پایین صفحه کیلومتر، بین قاب پلاستیکی فرمون (که غربیلک میره توش و دسته راهنما و برف پاک کن روش نصب میشن) و خود صفحه کیلومتر یه صفحه خوابیده که ظاهرا با داشبور یه تیکه هست ولی نیست!
باز هم می گم توی پژو 405 اون صفحه پلاستیکی مشکی رنگ به طول خود صفحه کیلومتر و عرض 1 تا 3 سانتیمتر هست که برداشته میشه (دو تا خار یا 4 تا خار داره اگه اشتباه نکنم) و دو تا پیچ زیر اون صفحه کیلومتر رو نگه داشته.
بعد از این که این پیچ ها رو باز کردید صفحه کیلومتر در میاد.
دوباره توی پژو! (این که تاکید میکنم پژو واسه اینه که شاید سمند فرق داشته باشه) وقتی کیلومتر رو در آوردید دسته سیم های متصل به صفحه کیلومتر هر کدوم فیش های متفاوتی دارن که کار نصبش رو راحت می کنه و نیازی نیست حفظ کنید کدوم رفته تو کدوم! البته محض احتیاط دقت کنید.
و نکته دیگه این که برای در آوردن صفحه کیلومتر (اگه لازم به در آوردنش شد) احتمالا مثل پژو بشه از توی غربیلک فرمون با یه کم بازی کردن درش آورد. ولی اگه نشد از توی غربیلک و یا پشتش بیاد بیرون، باید غربیلک باز بشه.
احتمالا هم برای عوض کردن لامپ ها، پشت صفحه کیلومتر چند تا پیچ هست که وقتی بازش می کنید بورد کیلومتر از این جلوش جدا میشه و شما به لامپ ها دسترسی دارید.
باز هم می گم من اصلا صفحه سمند رو باز نکردم. ممکنه متفاوت باشه.
موفق باشید
احتمالا یا چیزی به لنت بوده و یا فنرش تکان خورده بوده و یا چیزی در چرخ گیر افتاده بوده اگر باز هم اینجوری شد چند بار دنده عقب و جلو رو عوض کنید تا برطرف بشه اگه نه لنت رو هم حتما چک کنید که تموم نشده باشهنقل قول:
لنت 405 یک فنر و سنسور سیمی داره که خیلی وقت ها باز یا پاره میشه و ممکنه اون باعث صدا شده باشه
و یک نکته دیگه البته احتمالا اونایی که نور صفحه سفید شدهنقل قول:
ممکنه دیگه لامپ نباشه و ممکنه ال ای دی باشه که کار تعویض رو سخت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه مثل اینکه واشر سرسیلندم سوخته الان بهترین واشر چیه و قیمتش چنده !! میگن فرانسوی بندازم 2 سال کارمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید .
در ضمن امکان داره از جای بغیر از واشر نشتی کرده باشه تو رادیات این روغن ؟؟؟
بخاری پرلید مدل 80 گرم نمیکنه چطور میتونم سرویسش کنم لطفا راهنماییی کنید.ممنون.
سلامنقل قول:
باید بیشتر توضیح بدین تا بشه از توی نت عیب یابی کرد
ماشین ترموستات داره ؟
حرارت همیشه بین 75 تا 82 هست ؟( بسته به نوع ترموستات داره )
یا آمپر هی بالا پائین میشه موقع حرکت و ایستاده ؟
دریچه ی ورودِ هوا از بیرون کاملاً بسته هست ؟
دریچه ای که با دکمه ی قرمز آبی کار میکنه , درست عمل میکنه ؟ ( باید بشینین زیر داشبورد و با دکمه بازی کنین و ببینین سیمش که به اهرم دریچه ی هوای سرد و گرم وصله , اون رو کاملا تکون میده یا نصفه حرکت میده؟ )
سلام دوستان. پراید مدل 88 دارم. میشه با یه عکس پیچ تخلیه آب رادیاتور رو نشونم بدین. زیر رادیاتو نگا کردم ولی نتونستم پیداش کنم. میخام اینبار آبشو خودم تخلیه کنم. درضمن برای رفع جرم و رسوبات داخل رادیاتور چیزی هست؟ نحوهی استفاده شو هم بیزحمت بگین...
سلامنقل قول:
صفحه اول این تاپیک رو بخونین
اگه دوست داشتین همه مطالبش رو تدریجاً بخونین . ضرر نمکنین
دوستان نظری ندارین ؟؟؟نقل قول:
راه دیگه ای که مگر اینکه روغن نامناسب یا تعویض خیلی دیر اینا اولین راه ها هستند و بعد از اون میشه عیب هایی که موتور رو می سوزونه نه واشر سر سیلندر البته شکستگی سر سیلندر هم جزو اون هاستنقل قول:
سلام من یه پراید نیمه انژکتوری ( old siemens kia siemens ( دارم . در حالت درجا وقتی یه وسیله برقی روشن میشه دور موتور یه کم کم میشه و ماشین به لرزش میفته و لرزش فرمون واقعا زیاده تو اون حالت . قبلتر عقربه دور موتور یه کم بالا پایین میکرد یعنی دور موتور مشکلی نداره اما عقربه ی اون کلا از کار افتاده الان و دور موتور رو نشون نمیده. و گاه گداری واسه چند لحظه کار میفته و بازم از کار میوفته در حالی که ماشین روشنه و عادی کار میکنه. باتری عوض شد .. سیم کشی و اتصال منفی به کل تازه شد.. و دینام و شمع و وایر همگی در نهایت سلامت اند .. در دیاگ خطایی نشون داده نمیشه .. :(((( استپ موتور هم تمیز کردم حتی .. دیگه واقعا چیز دیگه ای به نظرم ننمیرسه
سلامنقل قول:
شمعها رو تمیز کنین ودهنه ی شمعها رو مثل هم و به اندازه لازم تنظیم کنین
مقاومت وایرشمعها و وایر دلکو ( اگه دلکو داره ) رو اندازه بگیرین . باید اونی که بلندتره اندکی بیشتر از بقیه باشه .
اگر اختلاف یک یا دو تاشون با بقیه زیاده ( بیش از 1500 اهم اختلاف ) پس نیم سوزه و باید تعویض بشه
در تاپیک صرفه جوئی که لینکش رو در یکی دو مطلب قبل گذاشته ام اطلاعات زیادی در موردش هست
آیا سر استپر به اندازه استاندارد هست ؟
در بیشتر ماشینها باید 28mm باشد .
اگه دلکو داره , سردلکو رو هم چک کنین که تمیز و سالم باشه . همچنین چکش برقش
مرسی فردا این کارهارو انجام میدم .. بله دلکو دار هم هست و سنسور دور موتور و موقعیت سیلندر اول تو همون دلکو به صورت اپتیکال کار گذاشته شده
موفق باشیدنقل قول:
يه موضوع مهم دیگه :
اگر پیچ تنظیم فنردار که روی کاربراتور هست رو بیش از حد سفت کرده باشند باعث قاطی کردنِ استپر و لرزش در دور آرام میشه
در بعضی ماشینها فنر نداره , به جاش یک مهره داره تا نذاره پیچ خودبخود باز بشه
بهتره اول کاملاً از دسته گاز فاصله بدین بهش , بعدش به اندازه ای ببندینش که فقط 3 یا 4 میلیمتر دریچه ی گاز رو تکون بده و تست کنین .