نقل قول:
برو توی این صفحه جزوه را دانلود کن به طور کامل توضیح داده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209922
Printable View
نقل قول:
برو توی این صفحه جزوه را دانلود کن به طور کامل توضیح داده
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209922
سلام دوستان اگه میشه بگین چطور هواپیما رو روی باند فرود دقیق میزون کنم؟
دوستای گل اگه لطف کنید و کرک iFly 737 رو بدین ممنون میشم من یکی از تورنت دانلود کردم 670 مگ بود اما کرک نداشت
کرک آن حدود 300 مگ است تورنتی که 990 مگ است را پیدا کن
سلام دوستان بلاخره این PMDG 737 NGX هم اومد من عکساشو دیدم واقعا محشره ولی تورنتشم که بخوای دانلود کنی پول میخواد :19:
صبر کن بالاخره کرک میشه رایگان
فعلان با 737 ifly سرگرم باش
از دوستان اگه کسی link ifly 737 با کرک را داره لطف کنه اینجا بذاره تا ما هم دانلودش کنیم
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
توی سایت آیوائو چند تا فایل برای دانلود گذاشتن که یکیش فایل سکتور برای فرودگاه های داخلی مختلف هست کسی میدونه اونا رو باید کجای پوشه بازی کپی کنیم
دوستان یه سورپرایز دیدم دلم نیومد اینجا نزارمش :31:
.
.
.
.
.
بویینگ 737 ساخت شرکت PMDG برای FSX !!!!!!!!! که بی صبرانه منتظرش بودیم ... بالاخره روی شبکه تورنت هم اومد!!! :10:
من خودم هنوز دانلود نکردم....از دوستان هرکس نصب کرد نتیجه رو اعلام کنه....
در ضمن این رو هم تست کنین که با 747 خود PMDG سازگاری داره و میشه هر دو رو نصب داشت یا نه؟؟
دانلود تورنت :
دانلود کرک :کد:http://thepiratebay.org/torrent/6587204/PMDG_737_NGX_800_900_COMPLETE_COMPLETO
کد:http://www.sosimuladores.com.br/2011/08/fsxpmdg-737-ngxexclusivo.html
من این بازی رو داشتم حالا جاش رو گم کردم کسی کد روی جلد برای فعلسازی دارد؟:2:
تو صفحه ی اول کرکش رو دانلود کن
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
من خیلی وفته نیومدم اینجا
و مثل اینکه خیلی هواپیما گذاشتین
میخواستم بدونم اینارو هم گذاشتین یا نه
Fokker 100
Boeing 757
Boeing 767
Airbus A300-A310-A340-A380
کلا هواپیما های جدید و خوبی که گفتن رو بدید
ممنون
سلام
من یه کلیپ دیدم خیلی جالب بود.:31:
خلبانه رو هوا بالش کنده شد ولی فرود آورد هواپیما رو!:18:
شمام ببینین.
ولی عجب خلبانی بود.
کد:http://www.3jokes.com/video/pilot.htm
نقل قول:
من دانلود کردم هواپیماش عالیه با جزئیات عالی
کرکش هم کامل کار میکنه منتها فایل زیپ شده کرک پرورد میخواد که به زحمت تونستم انو هم گیر بیارم
پسورد فایل زیپ شده کرک by6800ultra
منم تو یه برنامه دیدم یه 767 که سوختش تموم شده بود رو خلبانش از 8500 Feet تونست فرود بیاره
ولی وقتی به باند رسید فهمید که زیادی ارتفا داره واگر با همین Decent Rate پایین بیاد توی خاکی فرود میاد و اگر bank angle رو زیاد تر کنه سرعت میگیره و ای کافی برای وایسادن نداره و بازم میره رو خاکی
برای همین Rudder رو داد به سمت راست و شهپر های هوات پیما رو طرف مخالف چرخوند و هوا پیما بدون افزایش سرعت حسابی اومد پایین البته نشون میداد که قشنگ تا 60 درجه چرخونده
منم تو سیمولاتور تمرین کردم شدنی بود و اصلا سرعتم زیاد نشد
الته باید تو ارتفا پایین(زیر 2000 پا)انجام بدین تا زیاد نپیچه
من که خیلی حال کردم
یادم رفت بگم اگه رم کامپیوترتون از 4 گیگ کمتره به فکر نصب هواپیما نباشین چون از بازی خارج میشین و سیستم پیغام میده رم کم آورده
سلام آقا من دانلود میکنم یه فایل setup میاد accep میزنم یه کادری میاد 100% پر میکنه دیگه بعدش چیزی نمیاد یا فایل خرابه یا من اشتباه میکنم لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
سلام دوستان
بلاخره همین حالا اولین گواهینامم رو گرفتم.
راستی گاهی هنگاه پرواز بازی برای چتد لحظه آهسته می شه و اعصاب منو خورو می کنه را ه حلی نداره؟
سیستمم:
ram:2gig
vga:1gig
cpu:2.4ghz
دوستان یک اموزش توپ برای بویینگ 737 ساخت شرکت PMDG بزارید
بچه ها
یواش یواش وارد شبکه IVAO بشوید
خیلی با حال است
بچه های خونگرمی هم دارد
دوستان این PMDG 737 NXG را تا تعداد سیدرهاش زیاد است بگیرید من گرفتم به نظر میآید که کرکش سالم باشد
ولی عجب چیزی ساختند واقعا ارزش کار کردن دارد
3500 صفحه هم آموزش دارد
من که میگم عضو بشن و آموزشها رو اینجا بذارن ولی گوش نمیدن....:41::41:نقل قول:
از دوستانی که با ivao کار کردند میخواستم بدونم اصطلاح confirm information که بعدش alpha یا bravo یا charly و کلماتی از این نظیر بکار میره برای چی هست...؟؟
تا اینجاش که درسته - بعدش باید کرک را از حالت زیپ دربیاری با اون رمزی که گذاشتم یک فایل توشه اونو باید به اونجایی که توی فایل راهنما کنار خودش گفته کپی کنی - دیگه کار تمومهنقل قول:
بازی را اجرا کن توی لیست هواپیما ها سه تا 737 میاد و میتونی اونا رو انتخاب کنی مانند سایر هواپیماها
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزیز - چند روزی نبودی دلمون گرفت
منم عضو شدم اما هنوز چندتا چیزشو یاد نگرفتم یکیش همین callsign هستش که توی فرم کانت باید وارد کنی با کال ساین الکی واد میشم اونجا توی شبکه پیغام نوشتاری میدن که جناب تابان لطفا کال ساینتو تغییر بده اما هیچکدوم نمیگن به چی تغییر بدم
نقل قول:
سلام - نوع کارت گرافیکت را مشخص نکردی اما برای ویندوز سون 2 گیگ رم خیلی کمه یعنی 2 گیگ رم برای حداقل اجرای خود سون نیاز هست میتونی بری توی قسمت تنظیمات بازی و ترافیک را کم کنی اینجوری بدون بریده بریده فرود میایی
ATIS : Automatic Terminal Information Serviceنقل قول:
به ATIS در مکالمات رادیویی میگن Informatin
خوب حالا این چی هست ؟ به طور ساده میگم ----> برای هر فرودگاهی فرکانس خاصی داره که هر نیم ساعت به نیم ساعت اطلاعات آب و هوا و باندهای فعال در اون زمان و ... توسط انسان ولی بصورت ضبط شده Broadcast میشه.
مثلا شما اگه توو مهراباد فرکانس ATIS رو ببندین یه همچین چیزی رو میشنوین :
Mehrabad International Airport Information Delta , 0900Z , Wind 230 10 Kts ,Visibility 1800m , Temp 15 Dew Point 6 , Rwy In Use 29L , و اگه پدیده جوی هم باشه حتما میگه
به این درد میخوره که کنترلر مجبور نیست این همه اطلاعات رو به شما بده.
حالا وقتی میگه Confirm Info. B یعنی آخرین اطلاعات Bravo هست و شما تایید کن که اطلاعات Bravo رو گوش دادی. حالا اگه نیم ساعت یا یه ساعت بعد اطلاعات عوض شد روو اون فرکانس ATIS نام آخرین اطلاعات دوباره با یه حرف دیگه ذکر میشه.
من انشالله تا یه هفته 10 روز دیگه آموزشی سربازیم تموم میشه. در اولین فرصت طریقه ی مکالمات رادیویی رو توو یه مثال مثلا پرواز تهران-مشهد مینویسم.
نقل قول:
انشا ا.. زودتر سربازیت تموم بشه من خیلی وقته منتظر همچین آموزشی بودم در ضمن توی آیوائو در حین پرواز با چه فرکانسی و چه جوری با برج در ارتباط باشیم - فرکانسهای فرودگاه های مختلف را از کجا بیاریم و توی وسط بازی چه جوری اونها را عوض کنیم
آقا شبیه ساز من چرا خراب شده؟
از وقتی هواپیما های جدید به غیر از اینایی که اینجاست ریختم Gaguge بیشتر هواپیما ها از بین رفته و بیشتر هواپیما حتی اونایی که از قبل لودن دیگه درجه ندارن
چرا این طوری شده؟
سلام به همه عزیزان چه خبر من خیلی وقته نبودم !!!!!
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بچه ها پیشنهاد من اینه که یک روم در facebook بزنیم مایلید؟ یا داریم؟:18:
فرکانس ها رو باید توو قسمت COM1 خودت وارد کنی و راه دیگه این هست که توو پنجره Ivap فرکانس رو وارد کنی. البته در ایوائو معمولا کنترلرها زیاد نیستن. مثلا میبینی فقط کنترلر Mehrabad Tower هستش.وقتی در محدوده ی اون هستی فرکانس رو میبندی و وقتی خارج شدی فرکانس Unicom رو میبندی که 122.80 هست و در این حالت مکالمه رادیویی نداری.نقل قول:
فرکانس ها رو میتونی از روو چارتهای پروازی پیدا کنی.
حالا بعدا انشالله کامل توضیح میدم.
سلام
من آموزش صفحه اول رو خوندم.
ولی نمی دونم vor رو روشند درجه تنظیم کنم.
لطفا توضیح بدین.
ممنون.
جناب m.s.f
اگر اشتباه نکنم شما آموزش خلبانی دیده اید چند تا سوال داشتم که به صورت پیام برایتان فرستادم ممنون میشوم جواب بدهید
بچه ها کسی با x plane 9 پرواز کرده خیلی خیلی باحاله هم گرافیکش هم صداش محشره
من بازیشو دارم اما کرکش را نتونستم گیر بیارم اگه کسی داره لطف کنه که ما هم استفاده کنیم
:5:
سلام بچه ها کسی موافقه قرار پرواز گروهی را بذاریم با gamespy
I love this aircraft
کد:http://www.justflight.com/product.asp?pid=139#
4 تا پست دادم کسی جواب نداده
این رو بدم شاید جواب بدن!:
محصولات سایت Flightshop قابل اطمینان هست؟
من میخوام چند تا هواپیما و tools بخرم
بگیرم یا دانلود کنم؟
من Microsoft Flight Simulator نصب کردم ویندوزم هم windows 7 64 bite ازم cd key می خواد کرکی هم که روی سی دی هست ماله windows Xp هستش من چیکار می تونم بکنم؟
باید از صفحه ی اول کرک مخصوص خودشو دانلود کنین
آره عزیز بخر محصولاتش عالیه من که خودم دارم استفاده میکنم حرف نداره ، موفق باشینقل قول:
سلام
من تازگی دیدم که یک برنامه برای همین برنامه اومده به نامه microsoft flight simulator space shutleکسی این برنامه رو داره؟
چیکار می شه توش کرد؟
ممنون
من 747 ,737 PMDG رو دانلود کردم ولی بلد نیستم اصلا استارت بزنم
میشه آموزش روشن کردن موتور های اینارو بگین؟
عزیز این روشن کردن 747 رو من کاملا بلدم 737 رو هم بگی نگی بلدم ولی اینجوری که نمیشه گفت : بقول معروف این قصه سر دراز دارد :31: اگر چیز شکن داری برو طوی یوتوب ویدئوش رو پیدا کن و یاد بگیر اگر هم نه که هر جوری که بخوای من در خدمت هستم :46:نقل قول: