نقل قول:
آیا رو سیستمی که KIS نصب هست،
نیازی به آنتی اسپای یا فایروال جداگانه هست؟
Printable View
نقل قول:
آیا رو سیستمی که KIS نصب هست،
نیازی به آنتی اسپای یا فایروال جداگانه هست؟
Spyware Doctor يكي از بهترينها و قدرتمندترينهاست ولي ظاهرا با كاسپر سازگاري نداره.يعني اگر ابتدا اين آنتي اسپايور را نصب كرده باشيد موقع نصب نسخه 8.0.506 به پايين به شما هشدار ميده كه آنرا حذف كنيد ولي در نسخه 2010 اين مورد وجود نداره.نقل قول:
شما ميتونيد از آنتي اسپايورهاي خوب و قدرتمندي نظير Malwarebytes' Anti-Malware و نيز Super AntiSpyware استفاده كنيد.
اگر از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد به هيچ وجه فايروال ديگري در سيستم نصب نكنيد چون خود KIS داراي فايروال قدرتمندي نيز ميباشه.
با توجه به توضيحي كه براي دوستمون دادم وجود آنتي اسپايور ضروريه ولي فايروال در كنار KIS برابر است با ايجاد مشكلات حاد براي سيستم.نقل قول:
دوستان من KIS 2010 رو نصب کردم ولی وقتی اسکن میکنم ویروس یا تروجان پیدا میکنه خودش پاک میکنه
من میخوام ازم سوال کنه پاک کنم یا نه میشه؟
سلام.
چرا من در قسمت Activate commercial license با اینکه اینترنت هم قطع هست ولی نمیتوونم عدد صفر را وارد کنم؟
منم یه سوالی شبیه سوالی که gggmail پرسیده دارم. واسه من برعکس بود.یعنی من میخوام خودش پاک کنه.روش پاک کردن با نسخه های جدید چطوریه؟ مث نسخه های قدیمیش نیست چون اگه اشتباه نکنم توی نسخه قدیمی با راست کلیک و دلیت پاک می کردیم و لی با این ورژن 8 به بالا چطور تروجان ها و ویروس هایی که پیداشون میکنه رو باید پاک کرد ؟ چون بعضی هاشو فقط می خواد قرنطینه کنه و بعضی های دیگه هم پیدا میکنه ولی قرنطینه هم نمی شن!
یه سوال دیگه: یه پنجره ی آپلود دیتابیس باز میشه بعضی وقت ها یعنی چی؟
شما در قسمت Setting در بخش File Antivirus و نيز تنظيمات مربوط به Scan my computer ميتونيد تعيين كنيد كه عملكرد آنتي ويروس در مواجهه با بدافزارها به چه صورت باشه(در قسمت Action).نقل قول:
پاسخ شما در تاپيك كرك و سريال كاسپر دادم.نقل قول:
شما در قسمت Setting در بخش File Antivirus و نيز تنظيمات مربوط به Scan my computer ميتونيد تعيين كنيد كه عملكرد آنتي ويروس در مواجهه با بدافزارها به چه صورت باشه(در قسمت Action).نقل قول:
عكسي از اون پيغامي كه براي شما نمايش داده ميشه را لطفا قرار بديد.
یعنی واقعا کسی نمی دونه فرق KAV با KIS چیه ؟ :18:
شما اگر يک نگاه به صفحه اول مينداختين جواب سؤال خودتون رو پيدا ميکردين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2855643&postcount=4346
این Worm لعنتی رو چه شکلی میشه پاک کرد؟
Net-Worm.Win32.kido.ih
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی دیلت میزنم همچنان وضعیت قرمزه و وقتی روی دایره قرمز کلیک میکنم پیغامی میاد که سیستم رو ریست کن تا مشکل حل شه ولی با ریست کردن سیستم و بالا اومدن اون دوباره روز از نو روزی از نو و همچنان مشکل پا برجاست و دوباره همین روند رو باید طی کنم
راهی برای پاک کردن این ویروس وجود داره
نقل قول:
به این یه نگاه بنداز:
کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279973
من دقیقا همین مشکل رو داشتم KAV نصب کرده بودم با KIS ظاهرا مشکل برطرف شده ...نقل قول:
با سلام
من چند روز پیش ویروس اتوران گرفتم که هیچ درایوی باز نمیشد بالاخره توی همین انجمن یه برنامه ایی پیدا کردم که این ویروس رو پاک کرد حالا سوالم اینه که برنامه ایی هستش که بصورت فعال روی سیستم باشه تا از ورود این ویروس جلوگیری کنه؟یا همه برنامه ها مثل این برنامه ایی هستش که فقط موقعی که دستگاه ویروسی شد باید فعالش کرد تا شناسایی کنه؟
اگه هست ممنون میشم لینک دانلود رو بدید
ممنون
پیشنهاد من:
1- Autorun Virus Remover
USB Disk Security -2
اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
در ضمن من از Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 Final اسفاده میکنم
با تشکر
شما چه برنامه يا برنامه هاي امنيتي ديگري داريد كه همزمان و در كنار كاسپر با استارت شدن ويندوز آنها نيز لود ميشوند؟نقل قول:
قبلا از چه محصولي استفاده ميكرديد؟
قبلا از NOD استفاده ميكردم الان هم دارم ولي اونو تو سون نصب كردم و در ايكس پي هم كسپر دارم و نرمافزار امنيتي فقط كسپرسكي رو دارم
اينم بگم كه موقع هنگ كردن ويندوز task manager هم نماد بالا و ايكنهاي موجود در my computer به هم ميريزن و فونت ويندوزهم بعد از اولين هنگ كردن سيستم بعد از نصب كسپر bold شده
شما نسخه كاسپر را عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا خير.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.نقل قول:
آقا من این کاسپر اینترنت سکیوریتی و خود آنتی ویروسش رو ریختم ولی چطوری میشه آپدیت هایی رو که انجام دادیم ذخیره کرد من تاپیک آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خودندم ولی متوجه نشدم ممنون میشم یکی توضیح بده
[quote=..hamed..;4076794]اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
در ضمن من از Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 Final اسفاده میکنم
با تشکر
منم دقیقا همین مشکل این دوست عزیز رو دارم و همین ورژن رو هم نصب کردم به حد اعصاب خوردکنی سیستم کند شده و همش هنگ میکنه . ایا در تنظیمات این ورژن جایی وجود نداره که بشه کمی روانترش کرد چون من همواره دوست دارم از جدید ترین نسخه kis استفاده کنم.در ضمن من قبلا از kis8.506 ستفاده میکردم و مشکلی نبود.
سلام
من امروز کسپر 2010 را نصب کردم
می خواستم بدونم از کجا میتونم آپدیت های Kaspersky Internet Security 9.0.0.459 را دریافت کنم؟
(می خوام برم کافی نت دانلود کنم بعد برنامه رو بروزش کنم)
[quote=sharghi;4077601]نقل قول:
منم یه مدتی که این ورژن جدید رو نصب کردم اشکالات زیادی توش پیدا شده.
اصلا ویندوز پایدار نیست و عیب های عجیب و غریبی ظاهر میشه.
نقل قول:
برای ماه August
51MB
کد:http://rapidshare.com/files/262540479/Kaspersky_Updater_August_2009.zip
کد:http://www.4shared.com/file/122211070/9171db1e/Kaspersky_Updater_August_2009.html
کد:http://depositfiles.com/en/files/br3ry26t7
شما كاسپر را باز كنيد.وارد قسمت Settings شويد.روي گزينه Update :ليك كنيد.در سمت راست روي گزينه ...settings كليك كنيد و مطابق شكل زير قسمتي را كه دورش خط كشيدم را فعال كنيد و يك مسيري را در يكي از درايوهاي ويندوز براي ذخيره آپديتهاي كاسپر انتخاب كنيد و تمام پنجره هاي باز شده را Apply و Ok كنيد(براي مشاهده عكس روي آن كليك كنيد):نقل قول:
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل این دوست عزیز رو دارم و همین ورژن رو هم نصب کردم به حد اعصاب خوردکنی سیستم کند شده و همش هنگ میکنه . ایا در تنظیمات این ورژن جایی وجود نداره که بشه کمی روانترش کرد چون من همواره دوست دارم از جدید ترین نسخه kis استفاده کنم.در ضمن من قبلا از kis8.506 ستفاده میکردم و مشکلی نبود.
نسخه 2010 متاسفانه مشكلات زيادي تا اينجاي كار داشته و توصيه ميكنم در صورت امكان از همون نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.
شما از برنامه Kapersky Updater استفاده كنيد.مطابق شكل زير تمام نسخه ها را پشتيباني ميكنه:نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/KasperskyUpdater.rar
سلام دوستان
من Download Acelerator ورژن 9 رو با کرک نصب کرده بودم و داشت درست کار میکرد تا اینکه هی گیر داد گفت آپدین کن منم آپدیت کردم اما دیگه کار نکرد
اول فکر کردم برای آپدیته..پاکش کردم و دوباره همون قبلیه رو نصب کردم بازم کار نکرد تا اینکه تو یه سایتی دیدم طرف میگه به خاطر انتی ویروسه
من از کسپر 2010 دارم استفاده میکنم..به نظر شما بخاطر اینه ؟
با اینکه کسپر رو بستم بازم DAP کار نمیکنه..آیا کسپر قسمتی داره که این برنامه رو تو بلک لیست گذاشته ؟
سلام
من میخوام به کسپر بفهمونم که یک فایل رو اصلا کاری نداشته باشه ! ولی هر کاری میکنم باز هم گیر میده ! عکس زیر رو ببینید .
اگر هم میگید که من مسیر بدم، خوب این فایل رو من ممکنه هر جایی نگه دارم .
ارتباطي بين كاسپر و آپديت Download Accelerator و از كار افتادن آن وجود نداره.در غير اينصورت شما ميتونيد كاسپر را كلا Exit كنيد بعد دوباره آن برنامه را نصب و كرك كنيد ببينيد مكشل حل ميشه يا خير.شايد به علت تغييراتي باشه كه برنامه در رجيستري داده.نقل قول:
شما برنامه را در قسمت Trusted Application هم وارد كنيد و تمام پنجره هاي باز شده را Apply و OK كنيد.نقل قول:
نقل قول:
مرسی عزیزم
ار کجا بگیرم این برنامه ها رو؟
نقل قول:
تقدیم شما:
کد:http://rapidshare.com/files/267311958/USBDiskSecurity_5.1.0.15.rar.html
کد:http://rapidshare.com/files/267312494/AutorunVirusRemov2.3_Build1006.rar.html
دوستان من به یه مشکل برخوردم
نمی تونم کسپرم رو اپدیت دستی کنم
فکر کردم یه قلق خواستی داره .فایل اموزشی سایت رو دانلو کردم و لی بازم نتونستم
وقتی تمام مراحل رو میرم و روی شروع دانلود کلیک می کنم یه مقدار کسپر مکث می کنه بعد شروع میشه به 19 -20 کیلو بایت که میرسه یه دفعه قطع میشه و هیچ تغییری انجام نشده؟
چه کنم؟
شاید اشتباه من دانلود فایلهای اپدیت کسپر 7 برای کسپر 8 است
اخه توی سایت هیچ جایی برای دانلود فایلهای کسپر 8 نداره
یعنی نمیشه برای کسپر 8 رو دستی اپدیت کرد؟
من فایلهای اپدیتم رو از اینجا می گیرم
کد:http://support.kaspersky.com/kis7/update?qid=208279442
با سلام...
من تا دو هفته قبل kis 2009 رو سیستم داشتم.وبعد 2010 رو نصب کردم.از اون موقع سیستم دچار هنگ به خصوص موقع اسکن میشه.گاهی اوقات هم وقتی بازش میکنم پنجره برنامه به صورت ویندوز کلاسیک میشه.در ضمن نوار زبان روی تسکبار خود به خود چند بار از فارسی به انگلیسی وبالعکس تغییر پیدا میکنه.امروز پاک کردم دیدم سرعت اینترنت به طور محسوس زیاد شده.مشکل از کجاست؟(kis9.0.0.463en)
نقل قول:
لینکی که دوستمون تو پست بالاتر معرفی کرد استفاده کنید.
http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/KasperskyUpdater.rar
ورژنی که استفاده می کنید رو انتخاب کنید و دانلود نمائید.
بعد طبق آموزش آپدیت آفلاین کنید. (به تاریخ سیستم دقت کنید بروز باشد)
نقل قول:
انگار این ورژن مشکلاتی داره همون آخرین ورژن 2009 یعنی 8.0.0.506 نصب کنید.
نقل قول:
اين لينكي كه شما معرفي كرديد مربوط به آپديتهاي نسخه 7 بوده و طبيعتا قابل استفاده در نسخه هاي 8 و 2010 نميباشه.شما براي آپديت نسخه هاي 8 و 2010 ميتونيد از برنامه Kaspersky Updater v3.1.0.7 كه در همين تاپيك نيز معرفي شده استفاده كنيد.
كلا نسخه 2010 اين محصول تا اينجاي كار نسخه خوبي از كار درنيومده و اشكالات و باگهاي متعدد و عجيبي داشته كه بر اساس گزارشهايي كه كاربران براي آنها ميفرستند دارن روش كار ميكنند تا اشكالات آنرا برطرف كنند.اميدواريم در Buildهاي بعدي اشكالات اين نسخه جديد هم برطرف بشه.ولي توصيه اينه كه تا آن زمان از نسخه 8.0.506 كه كاملا نسخه باثباتي بوده استفاده كنيد.نقل قول:
نقل قول:
ممنونم ازتون
2 تاشو نصب کردم برنامه usbdisk وقتی کد لیسانس رو وارد میکنم قبول نمیکنه واسه همین ویروس اتورانی که توی usb هستش رو پاک نمیکنه
اون یکی برنامه هم همین مشگلو داره میگه فول ورژن رو دانلود کنید و کد لیسانسی هم وجود نداره
کمکم میکنید؟
سلام دوستان
من از kis 9 استفاده میکنم
وقتی میره برای آپدیت تقریبا سیستمم هنگ میکنه مخصوصا اگه فایرفاکس اجرا باشه
و یه نکته جالب دیگه اینه که بعضی وقت ها یه دفعه دیگه من هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم از اینترنت حتی با دانلود منیجر ولی صفحات باز میشن تا اینکه 1 بار کسپر رو Exit کردم دیدم درست شد
البته این مشکلات رو با کسپر 8 نداشتم کلا کسپر 9 یه جوری شده
به نظرم kis 2010 مشکل اساسی داره.من دوباره kis 2009 رو نصب کردم بعد یک اسکن کامل.در حالی که قبلا با 2010 اسکن کامل کرده بودم یک ویروس تو شاخه system32 ودوتا کرم تو temporary internet files پیدا شد.در حال حاضر فکر کنم 2010 اشغاله.
دوست عزيز با توجه به اينكه سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره و از طرف ديگه در انجمن معرفي نرم افزار هر دو نرم افزار فوق داراي تاپيك اختصاصي ميباشند كه نسخه هاي فول هر دو برنامه در آنها موجود ميباشد لذا خواهش ميكنم يا از طريق انجمن معرفي نرم افزار پيگير باشيد يا از طريق پيغام خصوصي.نقل قول:
كلا همانطور كه قبلا هم اشاره كردم نسخه 2010 كاسپر داراي اشكالات عديده اي ميباشه كه فعلا به دوستان عزيز توصيه ميكنم از همون نسخه 8.0.506 استفاده كنند تا نسخه كم اشكال 2010 منتشر بشه.نقل قول:
سلام دوستان
با تئجه به مشکلات زیادی که kis9 به وجود میاره که خیلی هم ازار دهنده است و بنا به توصیه استاد عزیز هامیلتون من این ورژن رو حذف کردم و از همون ورژن 8 استفاده میکنم که خیلی به شما هم پیشنهاد میکنم از خیر ورژن 9 بگذرید که به دردسراش نمیارزه حالا درست که هر ورژن جدیدتری بهتر از قبلی هست خودم هم دوست دارم همیشه از ورژن جدید هر نرمافزاری استفاده کنم اما در این مورد میبینیم که مشکلات زیادی هست. از هامیلتون عزیز درخواست میکنم اگه عیبهای ورژن 9 برطرف شد به اطلاع دوستان برسونن
تا بعد نصبش کنیم.
سلام
چرا کسپر اپدیت نسخه 8 و 9 رو تو سایت نمیزاره
ممنون