نقل قول:
سلام ودرود به همه
من یه برگ تو ورد داشتم پرینت که میگیرم حاشیه پایینش نمیافته...........؟چه کار کنم..........
یه جواب لطفا
تو اندازه آ 4 هم امتحان کردم نشد .............
Printable View
نقل قول:
سلام ودرود به همه
من یه برگ تو ورد داشتم پرینت که میگیرم حاشیه پایینش نمیافته...........؟چه کار کنم..........
یه جواب لطفا
تو اندازه آ 4 هم امتحان کردم نشد .............
من در office 2010 مثلا وقتی می خواهم عبارت فارسی 2×4 رو در word تایپ کنم به صورت 24× تایپ می شود و ضربدر یا تقسیم به اول سطر می رود این مشکل به صورت پیش فرض در office 2003 وجود نداره.
حالا بفرمایید بگید کجا رو باید در option دستکاری کنم تا مشکل حل شود؟
ممنون دوست خوبم از توجهتون:نقل قول:
[HTML]http://up.--------.com/Files0/e8705c671bd546a8baf9.rar[/HTML]
:11:
نقل قول:
سلام ببخشید یک سوال
مناسبترین سایز عکس برای قراردادن در انجمن چیه؟
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
سلامنقل قول:
راستش برای نوشتن جمله های ریاضی شما دو حالت دارید
اگر زبان نوشتاری را روی فارسی تنظیم کنید (Right to left) در نتیجه از آخر به اول باید تایپ کنید مثلاً 2 ضربدر 4، ابتدا 2 را می زنید بعد ضربدر را و در آخر عدد 4
اگر اگر زبان نوشتاری را روی لاتین تنظیم کنید ( left to Right) در نتیجه از اول به آخر باید تایپ کنید یعنی ابتدا عدد 4 بعد علامت ضربدر و در نهایت عدد 2
سلام دوستانمشكل فوري.لطفا كمك كنيد
تا2روز ديگه موعد پروم هست.
مشكلم اينه كه جاي انگليسي وفارسي رو عوض ميكنه.مثلا ميخوام بنويسم:قالب سازي(Molding)
تو وورد اينجوري مينويسه:Moldingقالب سازي.من ميخوام انگليسي بياد جلوي فارسي.
ممنون:40:
سلامنقل قول:
به تب Home رفته و در گروه Paragraph ابزار Right to Left Direction را انتخاب کنید
اینجا گفتم
موفق باشیکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5608723&postcount=40
سلام دوست عزیزنقل قول:
خدمت شما . امیدوارم مفید واقع شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:)
با سلام ...
دو تا سئوال
1- در یک صفحه با دستور COUMNS تعداد 3 ردیف نوشته ایجاد کردم و با دستور LINE NUMBER به انها شماره دادم .حالا می خواهم هر سطری شماره آن از 1 شرع شود و بدنبال هم نبا شد.
2-دستور REVIEW=>COMPAIR چیست و چگونه کار می کند؟
سلام یه سوال بپرسمنقل قول:
چطور باید آدرس یک پست رو برای کسی بفرستیم که فقط اون پست نمایش داده بشه، و تایپیکش نمایش داده نشود، چطوری :11:
بالای هر پست سمت چپ یه عددی هست که باید لینک اونا بزارید .نقل قول:
موفق باشی :)
وقتی که کیبورد شما در حالت فارسیه باید در پایین و سمت چپ ورد همونجوری که از عکس معلومه باید persian نوشته شده باشدنقل قول:
اگه چیز دیگه ای به غیر از persian نوشته شده انتخابش کنید و در صفحه ای که باز میشه persian رو انتخاب کنید
نقل قول:ctrl + p >> scale >> A4[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
properties>> paper >> size >> A4[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ندونست علت از چیه؟نقل قول:
مرسی ashoor جان از راهنماییهایی که میکنی.:11:نقل قول:
من توجه کردم، درسته وقتی کیبورد رو در حالت فارسی قرار میدم، اون پایین English هست همچنان، اما وقتی روش کلیک میکنم و farsi رو انتخاب میکنم، مجدد میشه English !!
گیری کردم من.
اگر آموزش كامل و جامعي در مورد 5 تب مربوط به AutoCorrect در word را داريد ازائه كنيد.
لازم به ذكر است كه من آموزشهاي مختلفي را در اينترنت پيدا كرده ام ولي همگي ناقص بود.
دوست عزیز کیبوردتون چه جوری فارسی کردین ؟نقل قول:
اگه با روشی غیر از
Control Panel>>Clock, Language, and Region>>change display language>>change keyboards...>>installed services>>persian
کیبورد فارسی کردید با روش بالا فارسی کنید و دوباره امتحان کنید
از قسمت
start>>all programs>>microsoft office >>microsoft tools >>microsoft language
اگر زبان فارسی وجود نداره زبان فارسی رو اضافه کنید
شاید به خاطر تنظیمات auto correct باشه مثلنقل قول:
Office button>>word option>>proofing>> auto corect...>>auto format>>bold and italic with real formating
مرسی دوست خوبم.:40:نقل قول:
ویندوز من ویستا نیست، من XP2 دارم، در هر صورت بله تنظیمات زبان من درست هست، وقتی هم توی microsoft language میرم، فارسی نصب هست، اما نمیدونم چرا باید موقع تایپ در حالت انگلیسی قرار بگیره؟!
نقل قول:
ممنون درست شد دوست عزیز ........
اگر کیبورد شما به این حالت فارسی شدهنقل قول:
فارسی رو حذف کنید و مثل تصویر پایین کیبوردتون فارسی کنید
با سلام
چگونه ميشه به سلول هاي يك جدول در وورد 2007 فرمول اختصاص داد؟
منظورم اينه كه مانند اكسله بشه مثلا جمع چند سلول از يك جدول را خود برنامه حساب كنه و اعلام كنه؟
آيا اساساً ووررد 2007 چنين قابليتي داره ؟
با سلام به همه دوستان من كتابي نوشتم كه در اون هم شعر وجود دارد و شعر ها را در جدول نوشتم الان كه تمام شده متوجه شدم بعضي جاها پاورقي هايي كه در جدول هستند به صورت پشت سرهم قرار دارند و از 1 شروع شده تا تعداد پاورقي ها و در جاهايي هم درست هستند در هر صفحه از 1 شروع شده در صورتي كه تمام پاورقي ها را به اين گونه انتخاب كردم كه همه پاورقي ها را از هر صفحه از شماره يك شروع كنه و در اين سند هم هيچ گونه سكشني هم ايجاد نكردم دوستان اگه ميدونند راهنمايي كنند ممنون مي شم كه چه جوري اين را درست كنم كه پاورقي شعرها هم در هر صفحه از 1 شروع بشود
در مجله وب خوندم با OneNote 2007 میشه صفحات اینترنتی رو کامل ذخیره کرد و بعد به صورت کامل و افلان مطالعه کرد میخواستم بگم برنامه 2007 رو نصب کردم اما نتونستم صفحه اینترنتی آنلاین باز کنم که ذخیرش کنم لطفا راهنمائی بفرمایید
مرسی مرسی ashoor جان.:40:نقل قول:
درسته من به این توجهی نکرده بودم، یعنی شبیه عکس اولی که شما گذاشتید زبان من دیده میشد، 2 تا فارسی-انگلیسی با هم، در هر صورت اضافه ها رو پاک کردم و دیدم درست شد.:8:
خوشحالم کردی دوست عزیزم، واقعا سپساگذارم از توجهی که داری و وقتی که گذاشتی:11:
چطور می توانم بین دو تا خط فاصله را زیاد کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام دوستان . من توی ورد 2007 یه صفحه را به خاطر شکل بزرگی که داشت به صورت عرضی گذاشتم،تو پرینت پریویو ورد درسته ، اما تو پرینت هرکاری می کنم همون طور عادی می افته صفحه ها را هم به صورت A4 قرار دادم میشه راهنمایی کنید. ممنون
نقل قول:
با تشکر از راهنماییتان من تمام روش ها رفته ام و موقعی که به pdf تبدیل کرده ام جواب نداد چی کار کنم تا جاب بدهد
ممنون میشم زود راهنمایی کنید برای پروژه ام نیاز دارم
سلامنقل قول:
شما با چی تبدیل به pdf می کنید ؟
بهتره از برنامه ای که توی پست زیر گذاشتم استفاده کنید و با استفاده از این برنامه فایل Word را به pdf تبدیل کنید .
اینم نمونه ای که من ساختمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5566871&postcount=39
موفق باشیکد:http://311801.20upload.net/files/1389/aban2/example1.rar
با سلام
هر موقع با فونت ايران نستعليق تايپ میکنم در حالت نوشتن درمتن مشکلی ندارم ولی موقع پرینت گرفتن حروف را یا بهم میچسباند یا از هم جدا میکند . خلاصه اینکه در پرینت مشکل دارد. چکار کنم
باتشکر
نقل قول:
من با نیترو و d0pdf انجام می دهم
توانستم این کار را انجام دهم ولی در pdf بعد از یک بار دیگر اجرا نمی شود
ممنون از راهنماییتان
سلام
بچه ها یه سوال دارم :
فرض کنید 10 صفحه داریم ؛ میخوام این صفحات به این ترتیب شماره گذاری بشن که صفحات 1 و 2 شماره گذاری نشن و درواقع شماره گذاری از صفحه ی 3 و از شماره ی 1 شروع بشه ؛ به این صورت :
ص1 و ص2 که شماره نباید داشته باشن ؛
شماره ی ص3 = 1
شماره ی ص4 = 2
شماره ی ص5 = 3
.
.
.
شماره ی ص10 = 8
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر.:40:
سلام
خب من به یه مشکل عجیبی بر خوردم !!!!
این که من آفیس 2010 رو نصب کردم. بعدش سریال هم داشت دادم .داستان کرک آفیس مثکه اینطوریه اول باید سریال بدی بعد کرک نصب کنی . دیگه نوبت نصب کرک بود. این کرک ها رو اغلب هم توی نت دارن هم توی اون دی وی دی که من خریدم بود .
الان مشکل من دقیقا اینه که وقتی کرک اجرا میشه یه ارور و خطایی میاد میگه که اصلا هیچ محصولی از آفیس 2010 تو سیستم شما نصب نیست که بخواد کرک بشه !!!
شاید به این خاطر باشه که من آفیس رو توی درایو سی نصب نکردم توی درایو اچ نصب کردم. چون درایو خود ویندوز یعنی همون سی اصلا جا نداشت .
این هم ارورش :
الان به نظرتون چاره چیه ؟نشستم آفیس نصب کردم بعد میگه اصلا آفیسی نصب نیست که بخواد کرک بشه !! یه کرک از توی نت هم دان کردم اونم همین خطا رو می داد .
ویندوز من 7 هستش .
یعنی هیشکی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟نقل قول:
به صفحه 3 برویدو مسیر زیر رو دنبال کنیدنقل قول:
page layout >> page setup >>breaks >> section break >> continues
حالا در قسمت پایین صفحه 3 دو بار کلیک کنید تا قسمت header و footer فعال شود و در تب design از قسمت nagivate بر روی link to previous کلیک کنید
در همان تب design به قسمت page number بروید و format page numbers رو انتخاب کنید
از صفحه ای که باز می شود start at رو انتخاب کنید و مقدار آن رابربر 1 بگزارید
و از همان قسمت page numbers به سلیقه ی خودتان یکی از انواع شماره گزاری ها رو انتخاب کنید
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
یک فایل word دارم پر از تصویره. روش استخراج تصاویر رو فراموش کردم. روش استخراج تصاویر از یک فایل word رو میشه توضیح دهید.
با تشکر
ضمناً یه مشکل دیگه
اگه فونتی دارید که بتوان با آن حروف فونتیک (آوانگاری) رو تایپ کنیم به من هم آموزش بدهید.
خدا نگهدار شما
آقا دمت گرم عالی بود ؛نقل قول:
تو 2007 بدون هیچ مشکلی انجامش دادم ولی تو 2003 گزینه ی link to previous رو ندیدم !
کجاس ؟
در تولبار header & footerنقل قول:
شاید به اسم Same as Previous باشه
با سلام دوستم يه فايل ورد را به من داده كه red -only هستش چطور مي تونم ازاين حالت فايلم را خارج كنم يعني كاري كنم كه بتونم در روش تغيراتي را اعمال كنم
با سلام
برای پروژه پایا ن ترم یک مشکل بزرگ دارم
برای نوشکلمه (((( انواع حافظه RAM)))) کلمه فارسی فونت b nazanin است ولی کلمه خارجی فونت تا هما هست ولی یکمی بزرگتر از حروف فارسی هست چی کار کنم کل حروف های خارجی یک فونت باشد ودر یک اندازه تعد حرو زیاد هست و نمی شود یکی انجام داد آیا راه حلی هست