نقل قول:
پخش سونی برای سیستم زیاد جالب نیست.
سونی فقط امپ های خوبی داره
نقل قول:
پخش سونی برای سیستم زیاد جالب نیست.
سونی فقط امپ های خوبی داره
از کجا میشه یاد گرفت که چی کار باید کرد ؟؟نقل قول:
اگه ساختی یه تاپیک آموزش با عکسشم بزار حتما:40:
Kenwood KAC-5203 + mtx693+ pioneer 5150 ????
صدای mtx چجوریه از لحاظ کیفیت بیس وتفکیک در حد نرمال هست که دنبال اضافه کردن ساب نباشم ؟
کسی تا حالا صدای این مدل باند شنیده؟
نشد nfinity Kappa 693.9 i چجوریه?چقد سرتره ارزس این اختلاف قیمت با mtx داره از کسایی که صدای این دو مدل کواک شنیدن ممنون میشم راهنمایی کنید؟
در ضمن آمپلی بالا بهت جواب میده یا Pioneer GM-3400T با سیستم بالا ؟
در کل بین سیستم بالا و pioneer 5150 + infinity 693 + amp pineer 3400 کدوم ترجیح میدید؟
کیفیت + یه کم بیس که آدم فقدان ساب احساس نکنه + بلندی صدا ؟
باز هم ممنون از دوستای گلم تو پی سی :11:
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟
سلام به همه دوستان.
به توصیه یکی از دوستان مشکلمو اینجا مطرح میکنم,انشاالله که دوستان کمکم کنن.
داستان اینه که بلندگو JBL T595 یا همون لیمیتد رو واقعآ به مشکل خوردم باهاش.
بعد از کمی تحقیق فهمیدم کراس اور بلندگوها از نوع Active هستِِ , در جایی که من ندونسته از کراس اور اینفینیتی کاپا که از نوع Passive حساب میشه استفاده کردم.حالا هم مدار سلف این کراس اور ها ذوب شده! (دلیلشم نمیدم!) و هم صدا به طور کامل خراب شده و دایم قطع و وصل میشه.
کسی میتونه بهم کمک کنه که کراس اور اصلی خود این بلندگو رو پیدا کنم؟
یا حداقل نقشه مدارشو داشته باشه که بتونم از طریق اون کراس اورشو دست ساز درست کنم؟
یه جورایی مثل طراحی باکسه با این تفاوت که معمولا پارامترهای باندا مثل ساب موجود نیستنقل قول:
با همون نرم افزار win isd هم میشه طراحی کرد ولی به نظرم طراحیش از طراحی باکس سخت تره (البته منظورم کیک پنل پورتده و سیلدم بنا به تجربه یه حجمی برای اسپیکر در نظر میگرن)
طراحیشو وحید دیکسل تو ساندی شاپ انجام داده برام فقط مونده ساخت که معلوم نیست کی وقت کنم
7016 از پخشی که انتخاب کردین مناسب ترهنقل قول:
باند ام تی ایکس برا شما مناسبتره و برای امپم خیلی این امپا تفاوتی ندارن فقط امپ پایونیر کمتر داغ میکنه
ولی پیشنهاد میدم 4 کاناله بگیرین که اگه خواستین برای استیج جلو باند تهیه کنید بعدا راحت بتونید این کارو انجام بدین
سلام اساتید
خسته نباشید
من 2 تا ساب pioneer 306 DVC دارم که رو طاقچه هستن
هر دو ساب 4 کاناله هستن
میخواستم با کیفیت ترین و بهترین bass رو ازشون بگیرم و در عوض آمپ هم فشار بهش نیاد
چطوری به اصطلاح پلشون رو به هم وصل کنم ؟؟ الان به این صورت وصله که + به + و - به - وصله !!!
من شنیدم باید + به - و اون یکی + و - به آمپ وصل شه !!
راهنمایی کنید
ممنون
بابا تورو خدا جواب سوال منو بده.از بچه هایی که میتونن راهنمایی کنن یکی محبت کنه یه راه جلو پام بذاره.:41:
دوستان عزیز! با توجه به نظرات کاربران, تصمیم گرفتم که کنوود 8016 بگیرم (فقط امیدوارم پشیمون نشم. چون قبلا 6050 داشتم و ازش راضی بودم و تا حالا کنوود رو امتحان نکردم). فقط 3 تا سئوال داشتم:
1- آیا 8016 با کنترل فرمون SD 206 کار میکنه؟
2- آیا اطلاعات رو روی LCD B نشون میده؟
3- روی ماشین یه پخش موج نیکانه با پورت USB که حدود 8 ماه کارکرده فقط با فلش دیسک. به نظر شما قیمت منصفانه فروشش چنده؟ (البته نمیدونم این سئوال جاش اینجا هست یا نه؟
اگه از همون کراس کاپا راضی بود بگرد همونو بخر اخه فرکانس کات اف هر کراسی فرق میکنه (مثلا کرای اور کاپا برای تیوتر و ووفر خودش طراحی شده )حالا اگه شما از صداش با لیمیتید راضی هستی همونو بخر البته گیر اوردنشم سختهنقل قول:
اکثر دوستانی که این پخشو داشتن راضی بودن کیفیت صداش مطمئنا از 6050 بالاتره, اطلاعاتم نشون میده روی ال سی دینقل قول:
نمیدونم با کنترل فرمون کار بکنه یا نه
کراس اور کاپا بد نیست ولی صدای میانی به بالا رو خوب پخش میکنه.راه دیگه ای نیست به غیر از این کراس کاپا؟نقل قول:
شما اونجا کسی رو ندیدین مشابه اینکارو بکنه؟
دوستان عزیز! من 8016 و 7016 رو از نمایندگی ستارخان قیمت گرفتم به ترتیب 250 و 205. به نظرم بالا میگفت. کسی از دوستان جایی سراغ داره قیمت پائینتر ( با گارانتی). خیلی ممنون میشم.
من دیروز همون نمایندگی ستارخان بودم تا 7016 رو رو ماشینم نصب کنهنقل قول:
بهم 200 داد ( بهش بگو 5 شنبه دوستم که 206 سفید داشت ازت 200 گرفته مومن:19:)
من کنترل فرمونش رو فعال کردم و 25 تومان هزینه ی اون شد (از خودش بخر و بده خودش نصب کنه)
پول نصبم 10 گفت:18:من 5 دادم بهش ! آدم بندازیه یه خورده !
7016 گرون شده داداش گناهی نداره طرف
البته همه چی گرون شده :31:
ولی برای نصب یه پخش بیشتر از 3 تومن نمیگیرن
سلامنقل قول:
منظورتون از 4 كاناله احتمالا 4 اهميه،درسته؟:46:
سابهاي پايونير خصوصا سري F اون داراي باس خشك هست.من توصيه ميكنم هر دو تا ساب رو تو يه باكس دوبل سيلد 80 ليتري خالص قرار بده.كوئلهاي شما 4 اهمي هستند بايد به صورت موازي با هم بسته بشن يعني همون كه ابتدا گفتيد"+ به + و - به - " پس درست بسته شدن.
تو تاپيكي كه زده ايد پاسخ دادم خدممتوننقل قول:
100%.نقل قول:
ميتوني از MDF براي بدنه اصلي و فيبر يا همون تخته سه لائي براي كف و سقف:31: استفاده كنيد.اگر هزينش براتون مهم نيست بهتره از فايبر استفاده كنيد
سلام دوستان.
من میخوام 1 جفت باند کواکسیال بخرم. چند مدل مدنظرم هست.
به نظره شما کدوم مدل بهتره؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
JBL T595
JBL P963
JBL P953
Pioneer 6902
Infinity Kappa 693.7
Kicker KS6930
MTX 6903
MTX Thunder8000
سلام حمید جاننقل قول:
من واسه تاقچه 206 میخوام . واسه دراش نمیخوام(چون فعلا قصد خرید استیج جلو ندارم(ایشالاها در آینده)
یه آموزشی چیزی هست من بتونم یاد بگیرم؟؟
سیلد خوبه براش یا پورتد؟؟؟(1730 کنوود)
یه تصویری ازش میشه بزاذی تا با شکلش هم اخت بگیریم و بفهمم چه شکلیه؟؟
:40:
سلامنقل قول:
عكسهاي زير مربوط به ساختن كيك پنل 3.5 ليتري پورتد براي كامپوننت اينفينيتي پرفكت روي تاقچه عقب گل هستش. يادش بخير:20:
قسمت پشت كيك پنل قبل از نصب صفحه زير(كف كيك پنل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي تاقچه و محلهاي سوراخ شده جهت متصل شدن كيك پنل به تاقچه
كيك پنل نهائي
براي راحتي كار من توصيه ميكنم سيلد 2-2.5 ليتري براش بسازي.
سلام مجدد
عكسهائي كه ملاحظه ميفرمائيد رو از آرشيوم گشتم براتون پيدا كردم.
اين عكسها مربوط به مراحل ساخت كيك پنل براي كامپوننت اينفينيتي Kappa استاد و دوست بسيار عزيزم نيما كه روي درهاي جلو 405شون نصب نمودند.طراحي و ساخت اين كيك پنل بسيار دقيق و اصولي ساخته شده بود و صداي بسيار بسيار با كيفيت و پر قدرتي داشت.
1-[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://ir.webuda.com...6c6390.jpg</a>[/img]
2-
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://ir.webuda.com...ceb610.jpg</a>[/img]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
و فينال
اين هم يكي ديگه براي 206.همون كامپوننت و همون كيك پنلنقل قول:
ديگه فكر كنم كامل توجيه شده باشي،درسته؟
موفق باشي
ممنونم از همه ی دوستایی که با این عکسا خیلی کمک کردین
1-اما یه سوالی که هست اینه که چه ابعادی براش بسازم بهتره ؟؟ چون من لیتر رو نمیدونم چطوری محاسبه کنم!
2-توش خالی باشه ؟؟؟یعنی پشم شیشه یا یه چیزی شبیه خود موکت ساب نمیخواد که توش رو پر کنم؟
3-این پیچا لزومی داره باشه ؟ پیچایی که دورتا دوره تخته پشت 206 وصل شده رو منظورمه ! آخه چسب چوب خودش محکمه ! نمیدونم لزومیه یا نه!
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه از بانه ضبط بگیرم بنجل منجل در نمیاد یعنی اگه بخرم 2 روز بعد نمیسوزه ؟
هم مرز کرمانشاه هم مرز کردستان جنساش هم اصلیه هم بدلنقل قول:
ولی از همون جعبشون معلومه که بدل هستن باید بلد باشی
مدل های بدل همگی از نظر ظاهری مشخصانقل قول:
مخصوصا پخش ها که ظاهری کاملا متفاوت دارن
باید دقت کنی
و قبل از اینکه بخوای بخری با مدل های اصلی از نظر ظهاری تطبیق بدی :)
نقل قول:مرسی از شما ، راستش من یه سیستم میخوام که dvd و flash بخوره و کیفیتش برام مهمه اما اصلا اهل صدای بلند نیستم و ته تهش ولومو بیارم رو 17-18 ، قیمتش هم نهایتا 110 - 120 باشه تو بانه یا کرمانشاه ، اگه میشه راهنمایی کنید ، راستی شما اونجا آشنا ماشنا نداری؟نقل قول:
حمید جان عالی بودنقل قول:
فقط اگه حجم و تیونه هر کدومو بگی ممنون میشم:11:
سلام دوستان اگه میشه یه ضبط خوب تا 200 نومن به من پیشنهاد کنید میخوام بخرم
درضمن من یه ساب یه امپیلی یه جفت باند دارم فقط ضبط ندارم ممنون
دوستان من خودم یه مدل پیدا کردم
بنظرتون چطوره
سلامنقل قول:
خواهش ميكنيم:31::46:
1-براي بدست اوردن حجم داخلي باكس:طول*عرض*ارتفاع/1000 حجم خالص به ليتر بست مياد.اگر ميخواهي سيلد بسازي 2-2.5 ليتر كافيه و اگر پورتد ميخواهي 3.5-4 ليتر.البته ساختن كيك پنل پورتد براي كامپوننت خصوصا قسمت پورت اون خيلي دقيق در نمياد مگر اينكه T/S Parameters رو داشته باشد.
2-خير داخلش نيازي به چيزي نيست.
3-حتما بايد باشه :18:وگرنه با يه تكون مي افته كف صندوق:41:.چسب چوب فقط حكم آببندي روداره تا حوا از درزها بيرون نره.البته چسب اواريوم هم بايد استفاده بشه.
مخلصم امير خان:40:نقل قول:
اين فكر كنم 3.5 ليتر و فركانس تيون 90 بود
با سلام به دوستان
میخاستم یه ضبط تا 300 بهم معرفی کنید که dvd و usb و بلوتوث ( خیلی مهم نیست ) داشته باشه
البته یه مانیتور جدا هم میخام بگیرم که کلا تا 500 تومن مشکلی ندارم
با تشکر از دوستان
دوست عزیز! پخش بدی نیست ولی اطلاعاتش نشون میده که فقط سه تا اکولایزر توی تنظمیات داره که برای تنظیم صدا یه مقدار کمه. در کل به نظر نمیرسه برای تنظیم حرفه ای صدا گزینه مناسبی باشه.قیمتش هم توی سایت پایونیر زده 240000 تومان.نقل قول:
ممنون پس اگه میشه یه ضبط خوب به من پیشنهاد کنید:31:نقل قول:
دوست عزیز! توی این رنج قیمت شما چند تا گزینه خوب بیشتر نداری:نقل قول:
1- کنوود 7016 با قیمت حدود 200 و 8016 (مثل 7016 ولی با بلوتوث) با قیمت حدود 245
2- پایونیر 9350 با قیمت حدود 220 و پایونیر 7150 با قیمت حدود 255
در مورد تفاوتشون هم باید گفت که کلا پایونیر به خاظر فروش بیشترش تو بازار, اصطلاحا صدای عامه پسندتری داره. یعنی گوشای ما به نوع صدای اون بیشتر عادت داره ضمن اینکه از بازار فروش دست دوم خوبی برخورداره.
ولی کنوود به گفته سایر دوستانی که امتحانش کردن صدای متفاوتی داره و تنظیمات بیشتر. یعنی شما به نسبت پولی که میدی امکانات بیشتری رو داری. من خودم پایونیر 6050 داشتم ولی الان میخوام یکی از این دو مدل کنوود رو امتحان کنم ببینم چه جوریه. چون واقعیتش از صدای پایونیر خسته شدم. ضمن اینکه ماشینم 206 صندوقداره و تو کنوود میتونم با تغییر رنگ کلیدها و زمینه, رنگ اونو با نورپردازی داخل ماشین ست کنم.
سلام
دوستان الان چند وقتی هست که 718 Ex دارم ولی دیگه ازش خسته شدم هر طور باهاش ور میرم بازم اون صدایی که میخوام رو نمیده واسه همین میخوام برم سراغ یه کواکسال کیفیتی تر و نظر خودم رو این باند اینفنیتی Infinity Kappa 693.9I هست , نظر دوستان چیه؟ از نظر قدرت صدا و بیس+کیفیت صدا +تیوتر و ... به نسبت 718 Ex در چه وضعیتی هست؟حجم صداش چه طوره ؟ مثلا اگه یه ساب 3012 بزارم حجم صداش تو بیس 3012 گم نمیشه ؟ ماشینم تندر 90 هست. ارزش داره 718 رو بندازم دور اینو ببندم , راستی قیمتی که گیر آوردم هم 145 تومن هست , بگیرم به نظرتون؟
البته داشتن اکولایزر بیشتر نشنه برتر بودن نیست چون معمولا نمیشه از اکولایزر صدای دلخواه گرفت و اکثر پخشاهی پدر مادر دار هم توی حالت فلت بهترین صدا رو دارننقل قول:
من الان 7016 دارم و ازش راضی هستم
صدای 9350 رو هم شنیدم(همون ظاهر 7250 رو داره با این تفاوت که یخی رنگه مثل 7150) به نظرم صدای کنوود باز تره و من بیشتر صداشو میپسندم
سلام داش خلیل گلنقل قول:
خلیل جان من صدای این باند اینفینیتی رو توی ال شنیدم با پخش 7150 و البته نمیدونم امپ داشت یا نه
من صداشو دوست نداشتم من میگم اول صداشو گوش کن بعد بگیرش
برادر تو که قرار بود ار15 یا تی 5 بگیری چی شد الان میگی 3012 !!!؟
موفق باشی:10:
به به داداش امیر گل بابا کجایین دیگه رفتین با تایپ آر 15 صفا میکنین :8: , راستش امیر جان خرید t5-15 دیگه کاملا قطعی شده بود ولی بعد که نشتم با خودم فکر کردم دیدم برای راه ندازی کامل این ساب و همینطور همه سابهای قوی تر باید یه برق خوب داشته باشم و همینطور یه آمپ خوب مثل PCX 1500 و بیگ 3 و خازن و باکس بزرگ که 70% فضای صندوق رو بگیره و ......... که دیگه با خودم گفتم منی که تا حالا تجربه ساب نداشتم واسه شروع به نظرم از یه ساب ضغیفتری مثل 3012 شروع کنم واسم جذاب تر و جالب تر باشه و همینطور واسه راه اندازی این 3012 هم دیگه مشکلی ندارم و ..... , دیگه این شد که رسیدیم به 3012 :20:.نقل قول:
آقا در مورد این کواکسیال اینفینتی یعنی صداش خوب نیست ؟ آخه همه تعریفش رو میکنن و میگن کیفیت صداش خیلی خوبه و تیوتر های نرمی داره ولی در عوض میگن قدرت بیسش تعریفی نیست که این مورد با اضافه شدن ساب کاملا حل میشه , فقط نمیدونم حجم صدای این باند چه طوره به نسبت یه کامپوننت مثل کنوود 1730 ؟؟
نه بابا فعلا درگیر باکسم و کیک پنل هنوز وقت نکردم بسازم انشاالله ساختم عکس میزارمنقل قول:
اینم حرفیه...:5:
خلیل جون سلیقه ایه دیگه بعدشم من نمیدونم امپ داشت یا نه ولی بازم میگم اول گوش کن بعد بخر
قطعا صداش بیشتره
فکر کنم حجم صداش دوبرابر بود:31:
راستش اول میخواستم بت بگم که به جای کوکسیال برا عقب یه جفت کامپ دیگه بخر ولی پشیمون شدم من میگم عقب کواک باشه بهتره چون همیشه نمیشه باکسو تو صندق گذاشت و کامپوننت بدون ساب صداش جالب نیست و من دوست ندارم ,حداقل اونجوری نیاز بشه باکسو برداری کمتر با کمبود بیس روبرو هستی
ولی بازم اگه 2 دست کامپوننت با یه ساب باشه فکر کنم صدا یه دست تر بشه حالا بازم فکراتو بکن