ســلام...
بستگي داره به دليل بن شدنشون......بعضي ها كلا بن ميشن...بعضي ها چند روز....چند ماه....وو.و...نقل قول:
دوستاني كه به دلايلي اخطار مي گيرن و بن مي شن باز هم مي تونن به انجمن بيان و پست بدن؟؟؟
Printable View
ســلام...
بستگي داره به دليل بن شدنشون......بعضي ها كلا بن ميشن...بعضي ها چند روز....چند ماه....وو.و...نقل قول:
دوستاني كه به دلايلي اخطار مي گيرن و بن مي شن باز هم مي تونن به انجمن بيان و پست بدن؟؟؟
دوستان چطور میتونم تو پست وقتی مطلب زیاده بذارم تو محتوای نمایش مخفی؟
محتوای مخفی: تشکر
سلام
من تازه عضو شدم میخواستم یه مقدار اطلاعات در مورد شارژ پرینتر کنون 4010به دست بیارم در یکی از بحث هاتون دیدم ولی حالا نمی تونم پیدا کنم اگه ممکنه کمکم کنید ممنون میشم:20:
مدیران گرامی با کدوم منطقی این همه آپلود سنتر رو بلاک کردن؟؟؟؟ یعنی من بخوام یه عکسی واسه یه بدبختی آپلود کنم چرا غالبا به ------------- تبدیل میشه؟؟؟؟
نقل قول:محتوای مخفی: سلام
سلام
چطوری میتونیم کاربر فعال فلان بخش بشیم ؟
بعد چه مزایایی داره ؟ اختیاراتی هم تعلق میگیره ؟ مثل اخطار دادن ، پاک کردن پست یا ویرایش و انتقال ؟
( میدونم عناوین بهتر هم خیلی محدودن ، چه اختیاراتی ؟)
باید به اینو اون تو تاپیکهای کمک کنی تا مدیران شما رو معرفی کنن.نقل قول:
مزایاش مثل اینایی که میگی نیست ! دی. شما برو تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چکی بزن یه تاپیک زده بودن براش.
آقا یکی جواب این رو هم بده خوب...نقل قول:
نقل قول:
سلام.آقا اینجا سایت زیاد بلاک هست.خب از یه جای دیگه آپلود کنید این همه آپلود سنتر خوب که بلاک نیس..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا سوالیدم باید صفحات قبل رو بخونید.نقل قول:
منم یک دو تا آپلود سنتر معرفی کنم:
up.behtarin.com
img4up.com
من از دیروز با باز کردن سایتتون مشکل دارم باید از هر ده بار کلیک روی بخشهای مختلف سایتتون یه بار صفحه درست باز میشه!!! مشکل چیه؟ اینم تصویر صفحه ای که باز میشه:
:31:آقا چرا اسمایل های پی سی اضافه نمیشه و تغییر نمیکنه؟
الان از وقتی یادمه همین اسمایلا بودش:31:خسته شدیم از بس اسمایل تکراری گذاشتیم و واسه اسمایل رفیتم این سایت اون سایت:31:
من وقتی چیز پی ان ام بازه و داخل سایت هستم یه دفعه میبندمش اینطوری میشه دیگه هیچ رقمه وارد سایت نمیشه همین ارور رو میده!نقل قول:
اگه کانکشن دستی دارید دیسکانکت شید درست میشه اگه کانکشن تو مودم هست و اتوماتیکه یه بار ریست کنید باید درست بشه:46:
اسم فونت و اندازه فونت پیشفرض پستها چیه؟
چطور وقتی اندازه فونت رو تغییر میدم میتونم به حالت پیشفرض برگردونم؟
متن رو سلکت کنید و روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا به سایز اولیه برگردهنقل قول:
حذف شود...
دوستمون جواب دادن....
سلام دوستان...
دو تا سوال داشتم یکم خنده داره که هنوز نمیدونم فقط نخندید...!
یکی چطور spoiler (محتوای مخفی) بذارم؟!
و دیگری اینه که چطوری میخوام لینک مثلا یه اهنگ رو بذارم دیگه زیرش لینک رو پیست نکنم بجاش مثلا بنویسم download با کلیک روش به اون صفحه هدایت بشه...
میدونم خیلی خیلی زشته که تا حالا نمیدونستم ولی چاره ای نداشتم باید یاد بگیرم پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است...!
ممنون..
جند پست قبل هستنقل قول:
واسه سوال دومتون هم انجمن پی سی ورلد این امکان رو پشتیبانی نمی کنه
سَلام دوست عزیز خندیدن نداره , یکی هسـت که تا حالا تست نکرده یا تا الان بکارش نیومـده مثـل مَن .. :31:نقل قول:
برای محتوای مخفـی :
عنـوان رو سلام قـرار دادم و قسمـت 3 هر چی میخواستی بنویسی که تو محتوای مخفی قرار بگیره مینویسی یا قـرار میــدی .
_____
برای قـرار دادن عکس با لینـک :
شکلک یا عکس مورد نظر رو قـرار میدی بعد روی عکس کلیک میکنـــی .
بعد گزینه 2 رو انتخـاب میکنی و آدرس لینک رو قـرار میدی و Ok میکنــی و تمـام .
_______
تســت : ( روی شکلک زیر کلیک کنی سایت P30world باز میشــه ) ..
موفق باشید!:40:
باسلام خدمت دوستان عزیز و تمام زحمت کشان این انجمن.
میخواستم بدونم چطوری عکس هایی که میزاریم
رو ذر سایز کوچک قرار دهیم.
ممنون میشم پاسخ دهید.
باتشکر حسین.
ســـلام...
اين قابليت مختص دوستان ادمين و مديران و ناظرين هست..
نقل قول:کلا دو حالت داره گذاشتن عکس کوچک:نقل قول:
1-یا عکس Thumbnail هستش به این شکل:
2-یا به این حالت: که مربوط به کاربران فعال به بالا هستش:
3-یا این حالت: (ضمیمه کوچک که نمیدونم چرا نمیشه :blink:)
سلام خب همیشه که عکس میزارید از تیک(Retrieve remote file and reference locally) که زیر عکس هست رو بر ندارید عکستون کوچیک قرار داده میشه!نقل قول:
بعد اگه نشد بیشتر سایت های آپلود عکس یه لینک از عکس به نام پیش نمایش برای انجمن ها میدن اون لینک رو قرار بدید عکس کوچیک میاد.
مثل این.
Thumbnail چی هست دوست عزیز؟نقل قول:
کلا دو حالت داره گذاشتن عکس کوچک:
1-یا عکس Thumbnail هستش به این شکل:
همچین تیکی تا به حال من ندیدم:نقل قول:
سلام خب همیشه که عکس میزارید از تیک(Retrieve remote file and reference locally) که زیر عکس هست رو بر ندارید عکستون کوچیک قرار داده میشه!
Retrieve remote file and reference locally
میشه بگی کجاست؟
باتشکر.
Thumbnail = عکس کوچیک - بند انگشتینقل قول:
اونم فکر کنم برای کاربران فعال هست.
به به...
Smiley های جدید خیلی بامزست ، مرسی از میثم.
تایید,خوبه این:31:رو حذف نکردن!خیلی کاربردیه!نقل قول:
این اسمایل های جدید چیه مال بچه هاس. دی
یه چند تا به درخواست کاربران انتخاب میکردین از سایت pic4ever میزاشتین !
اسمایل های جدید هم جالبن ، اما من قدیمی ها رو ترجیح میدم:21:
ممنون به خاطر اسمایلی های جدید
ای کاش چندتا از اسمایلی های یاهو اضاف میکردید واقعا حرف ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی قیوم دمت خعلی گرم یه بار این سایت بهم داده بودی اما از تو بوکمارکم پاک شده بود می خواستم بهت پیام خصوصی بدم هی فراموش میکردم تا اینکه خودت دوباره گذاشتی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این اسمایل های جدید چیه مال بچه هاس. دی
یه چند تا به درخواست کاربران انتخاب میکردین از سایت pic4ever میزاشتین !
دوستان در پست بالا یه عکس ضمیمه کردم اما نمیتونم از تو پستم حذفش کنم ایا راهی وجود داره؟ همیشه با این مشکل مواجه میشم
ممنون لطف کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال دارم از مدیرهای پی سی ورد
اینکه چرا شکلک ها رو عوض کردن؟
آخه شکلک های قبلی خیلی بهتر بودن و اینایی که تازه گذاشتید بیش از حد سرد و بی روح هستن!
کسی هست یه سایت به ما معرفی کنه که بتونیم از همون شکلک های قبلی استفاده کنیم؟
حسین جان همهی شکلکهای قبلی تو قسمت More قابل استفاده هستندنقل قول:
اتفاقاً تو این سیستم جدید، شورتکات همهی شکلکها هم نوشته شده و به راحتی میتونید با نوشتن کد اون شکلک، تو پستتون ازش استفاده کنید ...
کاری که من مدتهاست واسه یه سری شکلکای معروف انجام میدم ...
مثلاً نوشتن : 31 : (البته بدون فاصلههاش) برای :دی
یا : 27 : برای :27:
و : 20 : برای :20:
Duration :9: 10
این یه اتفاق مشابهی بود که تو یه پست موسیقی برای نوشتن زمان آهنگ چند وقت پیش برام افتاد و بعد از ارسال اینجوری شده بودم :sq_6:
بعد فهمیدم بخاطر همون روشیه که کورش توضیحش رو داد :sq_25:
ممنون از میثم :sq_8:
سلام خدمت دوستان عزیز.دو تا مشکل برام بیش اومده.
یکی این که هر چقدر بست ارسال میکن شمارش نمیشن بست هام!یه دونه تو بخش شعر احساس ارسال کردم.
یه مشکل دیگه این که نمیتونم تشکر کنم از بست کسی.
:20:
سلامنقل قول:
خوش اومدی
بخش شعر و احساس چرک نویسه ، اگه پستتون تکراری نباشه یه نسخه از پستتون به قسمت اصلی منتقل میشه و شمارش میشه
مشکل بعدیتون هم بعد از مدتی فعالیت برطرف میشه فعلأ شما دوره آزمایشی هستی پستهایی که ارسال میکنی هم بعد از تأیید نمایش داده میشه :20: