بچه ها کسی تو PSN بازی میکنه ؟ من MW2 بازم کسی بود بگه با هم بازی کنیم
Printable View
بچه ها کسی تو PSN بازی میکنه ؟ من MW2 بازم کسی بود بگه با هم بازی کنیم
mw2 من فردا میرسه خبرت میکنم واسه آنلاین!نقل قول:
میگم اگه کامل ه*ک بشه دیگه بازی ارجینال گیر نمیاد؟!
دوستان تبریک می گم کنسول محبوب PS3 از طرف IGN بهترین کنسول سال شناخته شده .
و همچنین LBP 2 منتشر شد و نمراتش اکثرا 10 - 9 هستش .
مشت محکمی بود بر دهان ایادی ایکس باکس!!!:31:
امتحانا نميزارن بازي كنم ، از دنيا هم بي خبر شدم ، LBP 2 اومد و من نميدونسم :41:نقل قول:
ايشالا از 2 بهمن اول GT 5 رو تا Level 40 ميرسونم ، بعد Overall My Player تو NBA 2k10 رو به 99 ميرسونم :5:
نقل قول:
بابا دیگه فن بازی هم حدی داره................:18:خبرشو دو روزم نمیشه گذاشتم تو فروم xbox360 به عنوان بهترین کنسول از نگاه IGN شناخته شده اینم خبری که گذاشتم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5746450&postcount=441
ایشون یه چیزی می پرونه همه هم تکبیر کنان ......یکی خودش نمیره IGN ببینه حقیقت چیi یا لااقل نمیاد قسمت اخبار همین فروم ببینه چه خبره........
.
.
چشم دیدنشو ندارن ، خبر فیک میدن ... تازه حال هم میکنن !:27:
چیزی که خیلی خیلی کمک کرد 360 بهترین کنسول شه مس افکته2 بودو بس
که اونم 2011 رو ps3 میاد اونم با موتوره گرافیکیه مس افکته3
نقل قول::31::31:نقل قول:
همه هم تکبیر کنان ......
گفتم كه امتحان داشتم ، وقت نبوده كه برم ببينم ، البته من خاستم خبرشو ببينم ، نوشتم IGN.com كه قيلتر بود ديگه دنبالشو نگرفتم ( از شانس من تنها لينك IGN كه قيلتره همينه )نقل قول:
یکی خودش نمیره IGN ببینه حقیقت چی
ممنون از خبرت عزيز :46: :11:
من اشتباه كردم ، ببخشيد:10: ( چشم ديدنشو دارم :20: )نقل قول:
بچه ها KZ 3 كي مياد ؟ ( منبع هم ذكر بشه :31: )
شما تقصیری ندارید دوست من وقتی قسمت کنسول این انجمن فقط یه همکار داشته باشه و اونم نزدیک دو سه ماه باشه که اینجا سر نزده احتمال ارسال هر اسپمی بالاس.......... .نقل قول:
+
kz3 در حدود 3 اسفند میاد...........یه تریلر خفنم تازگی ازش اومده
نقل قول:
این طوری نیس اگه مقایسه بازیهای انحصاری امسال xbox رو با ps3 تو ign ببینید متوجه برتری محسوس xbox می شید....... .
halo reach-limbo-masss effect2-alnwke درمقابل gt5-god of war3-heavy rain........(اگه مس افکت رو هم حذف کنی باز برتری لیست با مایکرو هستش)
علاوه بر اون فروش 8 میلیون واحد kinect هم چیزی کمتر از معجزه نیس......... .(اخبارشو تو بخش اخبار گذاشتم)
سال 2011 سال ps3 هست چون اکثر بازیهای انحصاریشو رو خواهد کرد..........البته اگه بتونه جلوی موج کینکت وایسه....(که فک کنم وایسه)
.
.
با شما نبودم عزیز ... خودش میدونه کیه !نقل قول:
من اشتباه كردم ، ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چشم ديدنشو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
داداشه من اگه مس افکت2 رو حذف کنی AW و halo ازgow3 و GT5 برتره؟حداقل سلیقه ی من اینطوری نیست بقیرو نمیدونمنقل قول:
limbo بازیه خیلی قشنگی بود ولی HR هم چیزی از اون کم نداشت
ببخشید این سوال رو توی دو جا دارم میپرسم:11:
الان قیمت بازی های ps3 چیز شده 4 تومن هستش؟؟
بازی های جدید رو هم ساپورت میکنه این چیزه؟؟؟؟(همون رو میگم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من یه دونه slim رو چند ماه پیش بهم کادو داده بودن ولی فروختمش:13::31:
الان تقریبا پشیمون شدم:41:
ولی اشکالی نداره یکی از دوستانم نمیدونم راست و دروغش پا خودش ولی گفت اینگاری که میخوان لینوکس و تمامی چیز هایی رو که قبلا روش بود ولی ازش برداشتن رو دوبراه روش بندازن این مطلب درسته یا نه؟؟
الان میصرفه که برم یکی بخرم یا وایسم برای کنسول های نسل بعدی و فعلا با pc گیم بزنم؟؟
قیمت های مدل های مختلفش چنده؟؟؟
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
پیشاپیش ممنون از توضیحات با ارزش شما دوستان:11::11::11::11:
بازی هاش بسته به اینکه رو چه مدیایی بگیری و از کجا فرق می کنه... ولی همین حدودهنقل قول:
بازی هایی که با FW 3.41 اجرا می شن رو میتونید بازی کنید قدیمی هستند. بعضی بازی ها مثل NFS:Hot Pursuit ظاهراً پچ شده تا اجرا بشه ( نه کامل )
خیلی متن جالبی بود ! یه بازی ایکس باکس لایو رو دارید با بازی هوری رین مقایسه می کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!نقل قول:
limbo بازیه خیلی قشنگی بود ولی HR هم چیزی از اون کم نداشت
یا شما بازی limbo رو ندیدی یا هوی رین رو ! یا یکی شو با یه چیز دیگه قاطی کردی !
یه عکس بازی Limbo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس از بازی هوی رین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این که این دو بازی هر دو قشنگن هیچ شکی نیست ! ولی انصافا اصلا با هم قابل مقایسن که می گین هوی رین از اون هیچی کم نداشت !!! نمی دونم شاید از نظر زیبایی منظورتونه ولی بازم من هر چی فکر می کنم اینا بهم هیچ ربطی ندارن !
نقل قول:نقل قول:
ببینید جناب shinnig و javid............... .
اولا در مورد limbo تا حالا هیچ سایتی که بهترین ها رو انتخاب کرده نگفته چون این بازی یه بازی لایو هست پس در نتیجه مقابل بازیهای دیگه مهم نیس...........قرار نیس چون رو دیسک عرضه نمیشه پس بازی ضعیفیه......... .
در تمام انتخابای سایتها این بازی به عنوان یه بازی مستقل بوده و مستقل امتیاز گرفته.....لطفا قبل از بحث با من برین یه سر به چند تا سایت بازی بزنین من بیخودی یه حرفی رو نمیزنم(من حرف بی مدرک نمیزنم)............. .
دوما آقای shining اگه بازی mass effect2 رو از انحصاریهای ایکس باکس کسسر کنی میمونه limbo -reach-aw و برای p3 هم بازیهای god of war3-heavy rain-gt5 ..........
امتیاز میانگین این سه بازی برای دنیا ملاکه نه نظرات من و شما اگه امتیازات رو ملاک قرار بدین خودتون به نتیجه میرسید که چه کسی در وضعیت برتره.......... .
علاوه بر اون بازی مثه halo reach از اکثر سایتا بهترین شوتر انتخاب شد و از بعضی سایتا هم بهترین بازی سال ولی این gt5 حتی نتونست بهترین بازی ریسینگ بشه چه برسه به بهترین سال.......... .hr هم که هیچی و god of war بهترین گرافیک شد فقط...........ولی aw بهترین بازی سال در چند مورد شد و همچنین limbo که ت چند رشته جایزه گرفت.......... .
یه کم عاقلانه برخورد کنید با قضیه............(دنیا رو امتیاز می چرخه نه اینکه این مال لایو پس شوت......من از این خوشم نمیاد پس شوته)
.
.
ببخشید این سوال رو توی دو جا دارم میپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان قیمت بازی های ps3 چیز شده 4 تومن هستش؟؟
بازی های جدید رو هم ساپورت میکنه این چیزه؟؟؟؟(همون رو میگم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............................
ببخشید این تیکه رو هم بهش اضافه کردم ممنون میشم جوابم رو به همین سرعت بدین :11:
من یه دونه slim رو چند ماه پیش بهم کادو داده بودن ولی فروختمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تقریبا پشیمون شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اشکالی نداره
یکی از دوستانم نمیدونم راست و دروغش پا خودش ولی گفت اینگاری که میخوان لینوکس و تمامی چیز هایی رو که قبلا روش بود ولی ازش برداشتن رو دوبراه روش بندازن این مطلب درسته یا نه؟؟
الان میصرفه که برم یکی بخرم یا وایسم برای کنسول های نسل بعدی و فعلا با pc گیم بزنم؟؟
قیمت های مدل های مختلفش چنده؟؟؟
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
پیشاپیش ممنون از توضیحات با ارزش شما دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجیح می دم بحث نکنم ولی از اونجایی که جواب شما بوی توهین می داد فقط بگم که ، من نگفتم چون بازی مال لایوه بدرد نمی خوره کجا گفتم شما هی رو این مانور دادید ! می گم این دو بازی حتی از نظر سبکم به هم هیچ ربطی ندارن که شما بخواید مقایسه کنید .... شما دارید یه بازی کاملا دو بعدی رو با یه بازی سه بعدی مقایسه می کنید ، جدا از این موضوع سبک این دو بازی هم با هم فرق می کنه مثلا اگه اون بازی هواپیمای آتاری رو می اومدید با ایس کمبت مقایسه می کردید حداقل می گفتیم سبک جفتشون هواپیمایی ! این از بیخ و بن از نظر من اشکال داره ...
من هیچ دید فن بویانه نداشتم و ندارم ، همه کنسول ها عنوان خاص و زیبایی برای خودشون دارن ، همه کنسول ها هم دارم و ازشون لذت می برم سایت های گیم هم دنبال می کنم ولی هیچ وقتم به امتیاز بازی ها توجه نمی کنم و هیچ وقتم به کسی بازی پیشنهاد نمی دم ، چون بازی از نظر من سلیقه ایه و هر کی بنا به نظر خودش برسی می کنه و اون امتیاز ها هم مطمئن باشید سلیقه فرد بازی کننده درش خیلی دخیله ، به عنوان مثال من حالم از سری بازی جی تی ای بهم می خوره ولی این بازی طرفدارای خاص خودش رو داره و امتیازشم بالا ولی من دوستش ندارم چون به سلیقه من نمی خوره ... من صرفا گفتم این دو بازی اصلا نباید با هم مقایسه بشن چون از هیچ نظری به هم شباهت ندارن ... من کی گفتم چون لایوه پس شوت ، گفتم لایوه چون عموما بازی های لایو ساده هستن ولی اکثرا ایده های جالب و خلاقانه ای دارن ... من ادامه نمی دم چون فقط شما ظاهرا بلدید برید سایت های گیم و امتیاز ببنید و دیگه به هیچ چیزی توجه ندارید !!!!!!! نظر منو شما هم با هم فرق می کنه پس بحث بی فایدس ...
بازی های پلی سه رو بستگی به حجم بازی توپخونه بین پنج تا ده هزار تومن می ریزن رو هارد بگردید کمترم پیدا می شه . کنسول هم کاملا -- شده و احتمال اینکه لینوکس اینا رو برگردونن روش هست ، ولی انصافا پلی سه کپی شده مشکل زیاد داره ، من توصیه نمی کنم بخرید دیروز داشتم تکن رو کنسول کپی خورم بازی می کردم دو بار وسط بازی کرش کرد و یه بارم رو لودینگش موند !!!!!نقل قول:
کجای پست من توهین داشت؟؟؟؟خوهشا انگ نچسبونین به من........من توهینی به کسی نکردم...... .نقل قول:
شما متوجه علت مقایسه این دو بازی نشدید......یکی از دوستان گفتن علت برتری ایکس باکس در سالی که گذشت مس افکت بود من هم بازیهای انحصای هر دو رو لیست کردم نوشتم....... همونطور که این دوستمون گاد او وار رو با هیلو مقایسه می کنن..... .
امتیازها برای این لیست شده که بفهمیم چرا در این سال ایکس باکس از نظر ign بهترین کنسول شد......... .
و اینم بگم که بله من به امتیازا و نظرات کارشناسا اهمیت میدم..........اشکالی هست در این؟؟؟؟
.
.
javid خان من در مورده قشنگیه بازی limbo گفتم چیزی از HR کم نداشت نه گرافیکو......... من limbo رو خونه یکی از بچه ها دیدم خودم بازی نکردم بازیه قشنگی بود من قشنگیشو گفتم
این دوستمون halflife نظرش اینه limbo از HR بهترو سرتره که این نظرش براش محترمه ولی HR یه تحول بود....
ولی ادم نباید خودشو با امتیازا گول بزنه جنابه halflife
اینیکه شما میگی اینه:::AW از gow3 بهتره halo از GT5 و limboاز HR
گرچه اینا اصلا تو سبکه هم نیستن و نباید باهم مقایسه بشن ولی خودتون قضاوت کنین کدوم از این بازیا شاختره
...........
...........
بالاخره فایل اصلی جیلبریک PS3 توسط جورج هاتز منتشر شد
آخه من کی همچین حرفی زدم که limbo بهتر از hr هستش؟؟؟؟؟چرا حرف تو دهن من میذاری؟؟؟؟نقل قول:
من گفتم معیار انتخاب ign امتیاز هست و امتیاز بازیهای انحصاری ایکس باکس امسال بالاتر از سونی بود...........اینو که نمیشه انکار کرد........میشه؟؟؟؟؟
تازه به نظر شخصی من heavy rain تحول نبود...........این نظر شخصیه منه(حالا نمیگم تهوع گرفتم یا آشغال بود ) ولی به نظر شخصی من بازی قبلی دیوید کیج بهتر بود.......... .
در کل از اینکه من خبر اشتباه اون دوستمون رو تصحیح کردم و لیست انحصاریها رو با امتیاز و دلیل گذاشتم معذرت میخوام....غلط کردم
خوش باشید با این بازیهای تحولتون........... .(نه امتیاز قبول دارین ...نه مقایسه فروش .فقط همین جور عشقی قبول دارین)
.
.
اینم امتیازنقل قول:
X360
Mass Effect 2 95.66
Halo: Reach 91.76
LIMBO 90.48
Alan Wake 83.56
===
PS3
God of War III 92.07
Heavy Rain 89.30
Gran Turismo 5 84.69
اینا امتیازاتیه که ign باهاش بهترینه سالو انتخاب کرده اگه با امتیاز جلو بریم limbo از HR و AW و GT5 بهتره
حالا بدونه مس افکت میانگین بگیر
نقل قول:
بله اگه مس افکت رو حذف کنیم ps3 بهتره....... .
خوب آفرین..حالا شد بحث منطقی...............شاید اصلا من با هیچکدوم از بازهای این لیست که شما گذاشتی(چه ps3 و چه xbox) حال نکنم ولی دو پارامتر امتیاز و فروش بازیها به نفع ایکس باکس هستش و این شده عامل برتری....... .
مثه اینکه شایدشما یه فیلم رو بپسندی که اصلا تو لیست کاندیداهای اسکار هم بناشه چه برسه به جایزه گرفتن.......... .
بالاخره امتیاز هم جایگاه خودشو داره..................... .نمیشه که به همه چی گفت بیخودیه.......پس چرا وقتی انچارتد 2 شد 96 هیچکس نگفت امتیازا بیهوده و چرته؟؟؟؟
مقایسه از امتیازا هم دلیل بر این نیس که مثلا limbo از heavyrain بهتره.خیر.ولی دلیلی بر انتخاب بهترین کنسول سال بود.همین......... .
همین دیگه حرف خاصی نیس......... .
نسل بعد يه كم طول ميكشه ، الان اول 2011 تا نسل بعد بياد حد اقل 2 سال طول ميكشهنقل قول:
اگه واقعا قصد بازي كردن دارين به نظر من بگيريد و سعي كنيد تو كار ارجينال باشيد ، بي دردسر ، راحت ، ارجينال خرج الكي نيس فقط ، فايده خيلي داره ، همينكه اعصابت راحته ، آنلاين رو داري ، و اينكه ، هر چند كه تعداد بازي هات كم ميشه ولي يه سري بازي كه واقعا دوس داري رو ميگيري و خيلي روش تمركز ميكني و حرفه اي ميشي . در ضمن بازي هاي خيلي بزرگ هم ميانگين بگيري سالي 10-12 تا بيشتر نمياد ماهي يه بازي ميشه گرفت ( راستي كسي كه PS3 هديه ميده ، حالا 2 و 3 بازي نميشه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جسارت نشه ) )
PS3 هم فت ديگه نايابه ( نو ) اسليم هم 120 مناسبه قيمتشم فيكس شده رو 380 ( بعضي ، بعضي ، بعضي ... وقتا هم تا 350 پايين مياد ) اسليم 250 هم 425-435 اينا ، اسليم 160 هم حدود 410 اينا
خواهش ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این jailbreak میشه بازی از رو H.D.D اجرا کرد ؟ یا BD کپی اجرا کرد؟
تو PSN مشکلی پیش نمیاد؟
توصیه نمی کنم کسی ، کنسول فت بخره ، تو بازار همشون از دم استوکن ، یعنی نوش وجود نداره ، اسلیم 120 هم سری آخره تموم شه دیگه نیست ...
بله می شه از رو هارد اجرا کرد ولی تا جایی که می دونم هنوز نمی شه مستقیم از روی بلو ری بازی رو اجرا کرد ... البته با توجه به پیدا شدن کی پلی سه احتمالا خیلی زود از رو بلو ری هم بشه بازی رو مستقیم اجرا کرد ... یوزرتون هم داغ دل منو تازه کرد گوشیم w810 نازنینم امروز پوکید ! بعد از چندین سال خدمات صادقانه !نقل قول:
من یه بار زدم چرا دو تا شد !!!!! من موندم واقعا چرا ادمین ها این ، چیزه رو نصب نمی کنن رو وی بی که پست های پشت سر هم رو یکی می کنه !
باز ما چندروزي نبوديم شلوغ بازي دراوردين :31::27:
دوستان اصل بازي كردن پس بازي كنيد حالشو ببريد:10:
---------------
اين فرمور 4 كي مياد بابا تو كف مونديم:19:
--------------
راستي به يه بوستر براي Black Ops نيازمنديم هركي پا بود
بدهPM
اتفاقا دو تا بازی هم باش بود یکی فکر کنم یه بازی شمشیری بود و یکی دیگه اکشن بود البته من همین جور اکبند دادمش رفت:41:.... البته بیشتر از سر لجبازی با ددی بود:31:(میگفت چرا هی دنبال دخترای مردمی.... این بنده خداها رو رو چیکار کردی که همچین چیزایی برات میخرن البته بقیه چیییزاش رو رد نکردم :46:)نقل قول:
( راستي كسي كه PS3 هديه ميده ، حالا 2 و 3 بازي نميشه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جسارت نشه ) )
اره منم این گوشی رو قبلاً داشتم.فعلاً HD2 دارم ( هیولا )نقل قول:
خوب من با فایل PS3UPDAT.PUP جدید که geohot داده jailbreak کزدم.pkg installer هم اضافه شده. چجوری بازی از رو H.D.D اجرا کنم؟
شما فعلا نمیتونی اجرا کنی!خود geohot گفته فعلا نمیشه!نقل قول:
This does not enable piracy or backups
کد:http://psgroove.com/content.php?630-Geohot-Releases-3.55-Jailbreak-Custom-Firmware-for-PS3
ps3 وضعیتش بهتره!:21:نقل قول:
امتیاز میانگین این سه بازی برای دنیا ملاکه نه نظرات من و شما اگه امتیازات رو ملاک قرار بدین خودتون به نتیجه میرسید که چه کسی در وضعیت برتره..........
دیگه یه تیمه ایرانیم برایه دسته هایه ps3 برنامه ساخته
برنامه PowerTest: SixaSix
بالاخره این eye pet move edition رو اجرا کردم !اجرا می شد قبلانم ولی رو منو اولش می هنگید ! در ضمن دوستان حواستون باشه این برنامه مولتی من وقتی می زنید رو حالت پچ شده بازی اجرا کنه بازی رو به کل پاک می کنه !!!!!! نمی دونم چرا وقاعا همچین حرکتی می زنه !!!
جیلبریک کنسول Playstation 3 توسط هکر معروف و کم سن و سال آیفون یعنی شخص جورج هاتز(معروف به GeoHot) عرضه شد.
تصویر جیلبریک PS3
کنسول PS3 از زمان عرضه در سال 2007 تا حدود 3 سال مقاومت خوبی از خود در برابر هکرها نشان داد.پس از اقدامات اولیه که جورج هاتز برای -- کردن کنسول PS3 انجام داد،شرکت سونی با ارائه آپدیت های جدید سیستم عامل کنسول خود سعی کرد جلوی -- شدن آن را بگیرد.در همین راستا قابلیت نصب Ubuntu بر روی این کنسول حذف شد.اما تلاش های جورج هاتز باعث شد که گروهی از هکرها با ارائه دانگل هایی به بازار،بتوانند روشی را ارائه کنند که بازی های PS3 از روی هارد درایوهای خارجی(External) اجرا شود.
عمل جیلبریک کنسول PS3 با یک فایل 68 کیلوبایتی انجام خواهد شد و همچنین یک فایل pkg. نیز برای اطمینان شما از جیلبریک شدن دستگاهتون به صورت تست توسط این هکر ارائه شده.این جیلبریک فقط برای Firmware نسخه 3.55 می باشد.
- در ابتدای کار به سایت جورج هاتز مراجعه کنید.- بر روی کلمه jailbreak کلیک کنید تا فایل مورد نظر که یکی فایل zip. هست،دانلود بشه.کد:http://www.geohot.com/
- پس اون فایل تست رو هم که در ادامه نوشته ها قرار داده شده دانلود کنید.
- فایل جیلبریک دانلود شده رو Unzip کنید و در پوشه زیر در USB Flash Memory خودتون کپی کنید :
/PS3/UPDATE
- بعد از انجام این کار،USB Flash Memory رو به کنسول PS3 بزنید و از طریق مسیر زیر عمل جیلریک رو رسما شروع کنید :
Settings -> System Update
کنسول شما به همین راحتی جیلبریک شد.
نکته 1 : به دلیل این که خود جورج هاتز در سایتش گفته هرجایی که می خواید اطلاع رسانی کنید،آدرس وبسایت خودم رو بذارید،ما هم مثل بقیه همین کار رو کردیم.به همین دلیل به سایت ایشون مراجعه کنید و فایل ها رو دانلود کنید.
نکته 2 : فعلا روشی برای اجرای بازی ها روی این جیلبریک ارائه نشده،همچنین Homebrew های قبلی هم روی این جیلبریک کار نخواهند کرد و گفته شده Homebrew های جدید خواهند آمد.
منبع :کد:http://console.ir/%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-jailbreak-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-ps3-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%AC%D9%88%D8%B1%D8%AC-%D9%87%D8%A7%D8%AA%D8%B2-%D9%87%DA%A9%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-iphon/
سلام به همهٔ دوستان
من یه سری از بازیم اجرا نمیشه حالا یا هنگ میکنه یا صفحه سیاه میده خوب بازیا رو هر ۲ جور تست کردم هم روی هارد داخلی هم خارجی با blue ray اورجینال هم تست کردم حالا بگذریم
میخواستم ببینم این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دوستان معرفی کردن من با نصب فایلهای آپدیتش مشکلم حل میشه؟ راستی ۲ جور فایل توش گزاشته
Debug
Production
منظور از هر کدوم چیه و من کدوم هارو باید بریزم واسه اجرا بازی ها؟
ممنون
_______
آقايون من Theme ميخام واسه PS3 ، چيكار بايد كنم ؟؟ از كجا گير بيارم . مرسي
نقل قول:یه سرچ کنی میلیونها سایت این theme ها رو دارند.کد:www.google.com
وقتی theme ها رو با پسوند p3t دانلود کردی یه مسیر به ادرس PS3/Theme تو usb درست کن و تم هارو بریز توش و تو قسمت theme setting نصبش کن
دوستان این لیست بازی های انحصاری PS3 در 2011 هستش . نگاه بندازید حتماکد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=2686
من تا الان هيچ كدوم از نسخه هاي گاداوار بازي نكرده بودم---بالاخره ديشب نسخه 3 رو گرفتم---همونطور كه قبلا هم فكرشو ميكردم خوشم نيومد!!!(با روحيم سازگار نيست) اما جلوه هاي ويژه عالي داره---قبلا ميخواستم نظرمو در مورد بهترين بازي ps3 بگم اما چون گاداوارو نديده بودم صبر كردم---حالا به نظر من بهترينه كنسول heavy rain هستش!!!!!!