من تا حالا هیچ کدوم از بازی های سری هیلو رو بازی نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوریاست؟
ما ارزه؟
گرافیک؟
گیم پلی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من تا حالا هیچ کدوم از بازی های سری هیلو رو بازی نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوریاست؟
ما ارزه؟
گرافیک؟
گیم پلی؟
سلام
بچه ها اینجا میشه درخواست داد برای بازیه قدیمی؟
من دو تا بازی میخوام از اون دوران کودکی
یکی رزیدنت اویل 2 و اون یکی هم بازی جام جهانی 1998 محصول EA
اگر کسی داره اینار و بزاره خاطرات کودکی منو برام زنده میکنه
با تشکر
call of duty world at war یا همون call of duty 5نقل قول:
اینجا دوست عزیز میتونی درخواست بدی تا دوستان لینک دانلود بدن:نقل قول:
یه بازی میخوام در سبک و اندازه های بتلفید 2 به غیر از کال اف دیوتی
میتونی medal of honer رو تست کنی سبکش خیلی نزدیک هم هست:46:نقل قول:
دوستان یه چند تا بازی همانند بازی igi رو به من معرفی کنید . تو مناطق مختلف باشه
سبک : مخفی کاری - اول شخص - شوتر
این چجور بازی هستش؟
سبکش؟
کلا چجوریه؟
Syndicate
این عنوان که با اسم رمز Project Redlime شناخته می شد،چیزی نیست جز ریبوتِ Syndicate،عنوان کلاسیک EA.این عنوان بر خلاف عنوان اصلی که در سبک Real-Time Strategy و در سال 1993 ساخته شده بود،در سبک FPS خواهد بود.نقل قول:
این ریبوت توسط استودیوی خلاق سوئدی Starbreeze ساخته می شود که در کارنامه ی آن ها دو عنوان موفق The Chronicles of Riddick و The Darkness دیده می شود.سازنده از این ریبوت به عنوان یک FPS داستان محور و خاطره انگیز یاد کرده است.اتفاقات بازی در سال 2069 به وقوع می پیوندد و همانند عنوان اصلی،می توان الهامات بسیاری که از بزرگان ژانر Sci-Fi در عرصه ی پرده ی نقره ای گرفته شده است مشاهده کرد که از این میان می توان به Blade Runner و Terminator و همچنین در میان عناوین جدید تر به The Matrix و Inception اشاره کرد.
بازیکنان در نقش Miles Kilo یک مامور اتحادیه ی Eurocorp خواهند بود.از مایلز به عنوان یک فرد عملگرا و خشن یاد شده.همچنین گفته شده یک چیپ نظامی از مدل Dart 6 در پشت سرش جاسازی شده است که به او قابلیت های خاصی می دهد.در پیش نمایش ذکر شده است که Syndicate به خاطر وجود دشمنانی با هوش و انعطاف پذیری بالا،یک تجربه ی چالش برانگیز خواهد بود.
همچنین قابلیتی جدید به نام "Dark Vision" معرفی شد که شبیه قابلیت Bullet Time در سری بازی های مکس پین عمل می کند و با بدست آوردن IPA Point می توانید آن را ارتقا دهید.
اینم چند تا اسکرین شات
ممنون ازین که نگفتی سبکش چیه؟:31:نقل قول:
ممنون ازین که گفتی اول شخصه ولی مثلا چه جوریه؟
دشمنات آدم اند؟ یا هیولا یی چیز؟
بازی واقعیه یا تخیلیه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
خسته نباشید ... دوستان، بهترین بازی هواپیما جنگی که می تونم روی کامپیوتر بازی کنم اسمش چیه؟
لینکی تو سایت ازش هست؟
خیلی دنبال یه بازی خوب هواپیما جنگی هستم!
بنده HAWX 2 رو پیشنهاد میکنم:46:نقل قول:
ولی اگه کنسول داشتی Ace Combat Assualt Horizen عالیه:46:
گفتم که سبکش fps هستنقل قول:
اول شخص شوتر
بازی تخیلی و دشمنات همشون هیولا هستند :19:
سری بازیهای call of duty مخصوصا modern warfare 1&2&3نقل قول:
همچنین بازیهای battlefield
وmedal of honer
:8:
سلام
یه بازی سرکاری خیلی توب که باحالیش مثل plant vs Zombie یا farm frenzy کسی سراغ داره ؟ بدجور نیازمنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم منظورت از سرکاری چیه؟:41:نقل قول:
ولی بازی کم حجم و زیبا و باحال angry bird میتونه کمکت کنه:46:
angry bird هم خوب سرکاریه ولی این تکراری شده چیز دیگه ای سراغ دارید؟
اگه منظورت بازیهای کم حجم بهت این بازی ها رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
Hector Badge Of Carnage Episode 1&2
LIMBO
machinarium
The Tiny Bang Story
Chicken Invaders 1& 2& 3& 4
همشونم جالبن هم تو اینترنت بگردی با لینک مستقیم میتونی دان کنی !!!:8:
ولی اگه منظورت بازیهای شبیع بازی farm frenzy هست اینارو پیشنهاد میکنم :
Youda Farmer 1&2
Green Valley
Piggly Christmas Edition
Fitness Frenzy
Farm Frenzy: Gone Fishing
ولی به نظر من بالا ییها بهترن :10:
نقل قول:منم به شما machinariumنقل قول:
رو پیشنهاد میکنم مخصوصا معماهاش خیلی جذابه
یه سری معما داره
بعد از دو ساعت فکر کردن آخرش میفهمی چقدر راحت بوده:31:
لیمبو هم قشنگه:46:
من خودمو گذاشته بودم جای شخصیت بازی خیلی فاز میداد:40:
کسی نیست درباره ی بازی به این باحالی نظر بده؟!نقل قول:
به نظر من اگه واقعا می خواین بهترین سری شوتر تاریخ رو قشنگ برید و از داستان بازی سر دربیارید حداقلش اینه که این 4 نسخه اونو برید:نقل قول:
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2 : Episode Two
همه اینا توی زمان خودشون بهترین گرافیک رو داشتن ولی مثلا شماره اون برای 13 سال پیشه و مشخصه الان بخوایم اونو بازی کنیم از این بخش نباید توقعی داشته باشیم.... گرافیک اون مهم نیست. مهم گیم پلی فوق العاده اونه که حتی شماره اول اون بعد از 13 سال هم تکراری نمیشه و تا آخر گیمر رو مجذوب خودش می کنه. همین طور داستان اونم کم نظیره و کلا Half-Life همیشه از نظر گیم پلی و داستان فوق العاده معروف بوده...
به هر حال اگه نظر منو می خواید به ترتیب باید وقت بذارید اینایی که گفتم رو برید و داستانشون هم دقیقا ادامه هم دیگن
بچه ها بازی زیر رو کی بازی کرده
قشنگه میارزه بازیش کرد؟
من قبلا که کنسول نداشتم خیلی دنبالش بودم الان میخوام ببینم چجوریه؟:13:
Army Of Two 40 days
Half-life واسه pc نیس نه؟نقل قول:
اتفاقا از همون شماره اول انحصاری پی سی بودش که در سال 1998 منتشر شد و سه سال بعد برای PS2 هم اومدنقل قول:
شماره دوم هم سال 2004 اول برای پی سی اومد و سال بعدش برای Xbox
لامصب مخمو زدی که 1 رو هم بازی کنم:31:نقل قول:
میدونستم باحاله و فقط میخواستم یکی بگه باید همه رو بازی کنی.:27:. رفتم برا دانلود.
دمِ شما گرم......
کی بهتر از شما:21:نقل قول:
اگه نظر منو می خواید
دوستان گل سلام
مخلص همتون ( من نیستما :31: )
دوستان چند تا بازی می خواستم معرفی کنین ( البته با هزار خواهش و تمنا و ... ) که شرایط گرافیکی و منظره هاش و اینا شبیه به بازی Farm Tribe باشه
فقط محیط گرافیکی و سرسبز بودن و ایناش برام مهمه ( نه داستان ( البته داستانش تو همین مایه ها باشه ، یه بار قبلاً همین سوالو کرده بودم یکی بهم گفت کرایسیس ، گفتم فکر کنم اینو دوستام می گفتن اکشن و بکش بکشه که ، بعد یارو گفت آره اما کناره اونجاهایی که آدم می کشی گل و درخت و اینا هست ( الان می خوام این سمایل یاهو رو بذارم اما فکر نکنم باشه :| ) :دی ) و نه چیزای دیگه )
اگه فهمیدین چی گفتم برین تست هوش هیون رو بدین حتماً بالای 58 می شین :دی
با تشکر
زیاد نفهمیدم چی نوشتی ولی فک کنم تو اون تست هوشی که گفتی 50 بشم :18:نقل قول:
بعدشم این بازی شاید بدردت بخوره :
farm frenzy
که چندتا نسخه داره
ولی خودم این بازی رو بهت پیشنهاد میکنم البته ادونچر نیست ولی خیلی حال میده :8:
harvest moon
که اینم چند نسخه داره که بهترینش harvest moon back to nature ولی مال ps1 که میتونی با مبدل بازیهای ps1 بازی کنی :10:
دوست خوبم ، ممنونم از کمکنقل قول:
اون اولی رو پیشنهاد کرده بودن ، منم بازی کردم اما متأسفانه ... :41:
شما که تو این حرفه هستین همین که کمکم کردین خیلی ممنونم اما ازتون درخواست دارم این تاپیک رو ببینید :
اگر وقت دارین ریویو منو هم بخونید تا دقیقاً منظور منو متوجه بشید ( شاید اصلاً فارم ترایب رو بازی کرده باشین ، کلاً دارم می گم )
اونا رو هم که معرفی کردید حتماً گیرشون می آرم ، اما گرافیک فارم ترایبه که واسم مهمه
با تشکر فراوان
ویرایش 1 : من که جسارت نکردم راجع به اون تست هوشی :31: اما اگه می فهمیدید 60 می شدید :31:
سلام.
یه بازی بیلیارد گرافیکی توپ میخوام.
چی دارید؟؟؟:11:
در ضمن offline باشه. :11:
آقا شما دیوانه اید...........:18:نقل قول:
.
.
.
.
.
..
...
البته دیوانه این بازی :31:
دارم میدانلودم ببینم چیه شاید هلپیدم بهت :8:
ویرایش 1 : اگه بفهمم چی میخوای به خودم از 60 به بالا میدم:31:
بعدشم شما این بازی harvest moon :back to nature رو با مبدل رو پی سی بازی کن مطمئنم ضرر نمیکنی....!!!
اینم شاهد:
خيلي خنديدم :31:
زياد به فيخبوك مي رينااا :31:
برادي بعدش نياي نزني ما رو هااا ، شايد خوشت نياد ، اما كسايي كه بازي زياد انجام دادند طرفدار چنين بازي هايي هستند چون سبك خوبي داره
از قديم گفتن بعد از كال آف ديوتي ميني گيم مي چسبه :31:
خدايي اينقد تو آرامشم تأثير داشته و نتونستم مثلشو پيدا كنم دارم تيم جمع مي كنم با خرج خيلي زياد تا شايد تونستيم يه چيز خوب ساختيم شايد برامون درآمد زايي هم كرد
ممنون كه به فكر ماييد
با تشكر
اين harvest moon براي نينتندوش هم نيس ؟ فكر كنم قديما بازي كردم و جز يكي از بهترينامه
ممنون
بچه ها اگه اينو كمكم كنيد براتون ٦٠٠ ٧٠٠ تا تشكر مي گيرم :31:
يه بازي بود حدود ١٠ ١٢ سال پيش ، يه گربه ه بود كه اول تو زندان بود ، فرار مي كنه و مراحل رو مي سازه
بازي اول شخص همون گربه ه بود ، يه لباس شبيه لباس هاي ناپلئوني تنش بود به رنگ آبي ، خيلي تو خاطرمه اين بازيه ( حتي يادمه تو تنظيمات كليدي ديفالتش F ضربه ب قدرتيشو مي زد )
يه بازيه ديگه هم كه دنبالشم اينجوري بود كه يه نقاش يه كاميك بوك ( نقاشي ) مي كشه و يك شخصيت هم مي كشه ، ما اون شخصيت هستيم و بين موضوعات كاميك ( نقاشي ) حركت مي كنيم و مي جنگيم
اين دو تا بازي كودكي منو ساختن :41:
با تشكر :20:
الان باید برم خانومم میخواد منو بخوره:18:
گذاشتم رو دانلود بعد بهت خبر میدم:8:
فعلا !!!!!
سلام کسی مافیا 2 بازی کرده؟؟ توی پی سی؟ ارزش داره بازی کنم یا نه؟ قشنگ هست؟؟
سبك بازي سليقه اي ه اما چون شما با اين جمله به ما فهمونديد كه بازي نكردينش و سبكشو نمي دونيد بايد بگم به احتمال خيلي زياد خيلي خيلي ازش لذت مي بريدنقل قول:
راجع به ارزش داشتن بايد بگم كه هر بازي رو تا دو مرحلشو بريد بعداً خودتون ارزش بذاريد
منم مافيا رو بازي كردم اما زيادخوشم نمياد چون ديگه از اينجور سبكا خسته شدم ( گادفادر ١ اولين بازي من تو اين سبك بود كه اندازه ي فيلمش باهاس خاطره دارد )
اما در كل جواب كوتاه : بله ( لي لي لي لي لي :31: )
دوستان دستم به دامنتون :41:نقل قول:
( دامن داريد ؟ :31: )
دانلودش کردم چیز جالبی بود :20:نقل قول:
گذاشتم رو دانلود بعد بهت خبر میدم:8:
فعلا !!!!!
من از این سری بازیها این چند موردو بازی کردم :
Youda Farmer 1&2
Green Valley
Piggly Christmas Edition
Fitness Frenzy
Farm Frenzy: Gone Fishing
فک کنم باشه ولی شما با مبدل رو پی سی بازی کن پشیمون نمیشی اینم فرومش :نقل قول:
اين harvest moon براي نينتندوش هم نيس ؟ فكر كنم قديما بازي كردم و جز يكي از بهترينامه
ممنون
این دو تارو اگه گیر آوردی به منم خبر بده شاید پونصد شونصد تا تشکر برات گیر آوردم:27:نقل قول:
بچه ها اگه اينو كمكم كنيد براتون ٦٠٠ ٧٠٠ تا تشكر مي گيرم
يه بازي بود حدود ١٠ ١٢ سال پيش ، يه گربه ه بود كه اول تو زندان بود ، فرار مي كنه و مراحل رو مي سازه
بازي اول شخص همون گربه ه بود ، يه لباس شبيه لباس هاي ناپلئوني تنش بود به رنگ آبي ، خيلي تو خاطرمه اين بازيه ( حتي يادمه تو تنظيمات كليدي ديفالتش F ضربه ب قدرتيشو مي زد )
يه بازيه ديگه هم كه دنبالشم اينجوري بود كه يه نقاش يه كاميك بوك ( نقاشي ) مي كشه و يك شخصيت هم مي كشه ، ما اون شخصيت هستيم و بين موضوعات كاميك ( نقاشي ) حركت مي كنيم و مي جنگيم
اين دو تا بازي كودكي منو ساختن
با تشكر
ویرایش 1 : اگه من گیر آوردم که کرتیم :31:
راستی منم عاشق رئال مادریدم به اندازه ای که شبا باهاش میخوابم :18:
ویرایش 2 :
البته کسی نفهمه !!!:31:نقل قول:
الان باید برم خانومم میخواد منو بخوره
اولی رو که بازیی به نظرم نمی رسه و یکمی عجیبه :دینقل قول:
اما در مورد دومی به احتمال زیاد منظور شما بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که یکی از بهترین بازی های سگا بودش
بلههههه ، همينهههنقل قول:
بچگيام :41: خيلي باش حال مي كردم ، دوست عزيز لطفاً شما كه وارد به كار هستين اون بازي اوليه رو هم يه جوري برام پيدا كنيد :41:
اون بازيه رو ما رو كامپيوتر انجام مي داديم
آقا ، شرمنده به خدا ، چون اين بازي خيلي برام مهمه ، اولين بازي هستش كه من تو كامپيوتر انجام دادم ( البته دومي :31: ) ، خواهشاً اگه پيدا نكردينش از دوستان حرفه ايتون هم جويا بشينش ، واقعاً از شما ممنونم
با تشكر فراوان از شما
اول زندگي اين حرفا رو نزن :31: اختلاف مي افته ها :31:نقل قول:
سلام به همه.
لطفا بازی هایی رو به بازی FlatOut شبیه اند معرفی کنید.
ممنون.