بازم ممنون...:31:نقل قول:
Printable View
بازم ممنون...:31:نقل قول:
آون آمپر نيست ولتاژ هست نشون ميده كه ولتاژ خط 12 ولت تو اين سيستم چقدره مثلا مال من 11.7 ولت هستنقل قول:
به نظر اساتید گرامی قیمت 4870و4850 تا آبان ماه چند میشه(حدودا)؟
در ضمن سری جدید x2 کی میآد؟
سلام
منxfx gt 512 8600 می خوام بخرم . (عکس یه گرگ روی بستشه)
میگن خیلی خوبه . شما چه نظری دارید؟
شما بهتره بجاي 512 كه احتمال بسيار زياد DDR2 هست 256مگ DDR3 بخري كه حدود 4/3 قويتره.نقل قول:
اگه هم بتوني حدود 130-140 هزينه كني 9600GSO قدرتش دو برابر اينه
سلام به همه
اقا من یه جایی همین جاها روش افزایش سرعت فن تو سری 4000 رادئون رو دیدم ولی الان هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم میشه کمکم کنید دیشب تو بازی گرید حرارت تا 94 هم رفت و این یکمی نگرانم کرده میخوام یکمی فن رو دستکاری سرعت کنم نظر شما چیه میکرو جان؟
برو اینجا :نقل قول:
سلام به همه
اقا من یه جایی همین جاها روش افزایش سرعت فن تو سری 4000 رادئون رو دیدم ولی الان هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم میشه کمکم کنید دیشب تو بازی گرید حرارت تا 94 هم رفت و این یکمی نگرانم کرده میخوام یکمی فن رو دستکاری سرعت کنم نظر شما چیه میکرو جان؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=243755&page=2
قوی ترین کارت گرافیکی که میشه با 140 تومن خرید چیه؟
PCI Express *16
geforce 9600gsoنقل قول:
عزیز چه مارکی؟
میخواستم بدونم میتونم بازیهای امروزی رو روان اجرا کنم؟
CPU:Pentium D 3.4 Dual Core 4M
RAM:2*GIG 677
خب پردازندت هم كه خوبهنقل قول:
رمت هم كه خوبه
بازيهاي امروزه بله روون اجرا ميكنه تو مايه هاي 140 تومن بهترين انتخاب هست. دو مدل 384 مگ و 768 مگ داره كه اختلاف قدرت چنداني با هم ندارند
برندهاي اسپاركل - پليت - اكسپرت ويژن الان هست تو بازار
اكسپرت ويژن و پليت يه مدل اوركلاك شده دارند به اسم سونيك اگه بتوني سونيك گير بياري خيلي خوبه قيمتشون هم خيلي مناسبه مثلا يك ماه پيش 384 مگش 135 بود.
9600GT هم هست كه يه ذره قويتره ولي اختلاف قيمتش با GSO بالا است و به نظر من ارزش خريد نداره اين فقط 512 مگش هست.کد:http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=150
9600gt قیمتش چقدره؟
نکته ی دیگه اینکه pci-express من x4 هستش
میخواستم بدونم میخوره یا نه
سلام. 4x?نقل قول:
مدل مادربردت چیه؟
منظور اسلاید کارت گرافیک هست که برای همه PCI - E کمترین 16x هست.احتمالا منظور شما اسلایدهای دیگه باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط adamhesaby [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9600gt قیمتش چقدره؟
نکته ی دیگه اینکه pci-express من x4 هستش
میخواستم بدونم میخوره یا نه
بله به 4X هم ميخوره ولي مقداري قدرتش ميياد پاييننقل قول:
اين تست با استفاده از ASUS EN7900GT TOP روي مادبرد 775Dual-VSTA كه اسلات گرافيكش 4X هست انجام شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادبرد شما چيه؟
4870 ، 1 گیگ با برند غیر مرجع چنده؟
پاور كلرش 388 دلاره چه فرقي ميكني قدرتش كه با 512 فرق چنداني نميكنهنقل قول:
من فقط میخوام بازیهایی که آینده میان دچار افت فریم نشه .نقل قول:
سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم و بهترین انتخاب رو انجام بدم
به راهنمایی شما احتیاج دارم
1>>>>> اول که ati یا nvidia
2>>>>> قیمت تا نهایتا200 هزار تومان
3>>>>> چه برندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4>>>>> از کدوم شرکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5>>>>> خرید برای شهرستانیا راحت باشه
6>>>>> از کجا بخرم
7>>>>> آدرس سایت یا فروشگاه
8>>>>> قیمت مناسب
با تشکر
سلام میشه آدرس نمایندگی کلاب رو بهم بدینقل قول:
البته منظورم سایتشه چون میخوام از طریق سایتش سفارش بدم
مادبرد با PCI-EXpress 2.0 بگي از ويندوز ويستا استفاده كن همين رم 512 هم زياده بقيه رم مورد نيازي بازي از رم سيستم تامين ميشهنقل قول:
يه 50-60 تومن بزار رو پولت ATI HD 4850 بخر كه آخرتت رو تضمين كنهنقل قول:
ميتوني با برند هيز از نمايندگيش سفارش بدي واست بفرسته شهرستان
مادبردت چيه؟
سلامنقل قول:
1- با این بودجه زیاد فرقی نمی کنه
2-نظر شخصی:باید یکم دیگه (10-15 تومن) بزاری رو پولت یه Geforce 9600GT یا ATI 3870بخری البته چیزای دیگه ای هم هست!:13:
GIGABYTE - ATI RADEON HD 3870 - 512MB
230هزار تومان
GIGABYTE - ATI RADEON HD 3850
210هزار تومان
XFX - GeForce 9600 GT - 512MB
225-230 هزار تومان
CLUB - ATI RADEON HD 3870 512MB
210-215 هزار تومان
PNY - NVIDIA GeForce 9600 GT - 512MB
210-215 هزار تومان
SAPPHIRE ULTIMATE HD 3850 - 512MB
200-205 هزار تومان
SAPPHIRE ULTIMATE HD 3870 - 512MB
225-230 هزار تومان
ASUS - EN9600GT - 512MB
225-230 هزار تومان
3-ببینید برندهای زیادی تو بازاره این بستگی داره شما اهل اورکلاک هستی؟و چقدر می خوای خرج کنی!Asus -Evga-Elsa-Gigabyte-Sparkle-XFX-Xpertvision-Club-Sapphire-His-PNY
4-اگه منظورت گارانتیه شرکتهایی مثل آوازنگ- فون ایران- فاره-... معتبر هستند البته زیاد فرقی نمی کنه می خوای پول گارانتی هم بدی!؟
5-اگه نمایندگی داشت اونجا که هیچی!(کجایی؟) وگرنه می تونی مستقیم یا با واسطه از تهران(پایتخت -رضا-ایران-....)تهیه کنی
6و7-اینا بر خلاف قوانینه اگه خواستی پ.خ بده
8-بستگی داره به خودت:31::27:فروشنده ها خیلی خیلی زرنگ شدن!!!:21:
پ.ن:همون طور که میکرو سیستم عزیز گفت تو این گرونی! اگه بتونی 60 تومن بزاری رو پولت 4850 بخری که عالیه!!
اصلا خريد 9600GT و 3870 با اين قيمت به صرفه نيست وقتي كه GSO رو با حدود 140 ميشه خريد كه اختلاف قدرت چنداني ندارهنقل قول:
من یه مادر بورد Asrock 775i945GZ دارمنقل قول:
سلام. 4x?
مدل مادربردت چیه؟
حالا خیلی قدرتش میاد پایین یا نه؟نقل قول:
بله به 4X هم ميخوره ولي مقداري قدرتش ميياد پايين
اين تست با استفاده از ASUS EN7900GT TOP روي مادبرد 775Dual-VSTA كه اسلات گرافيكش 4X هست انجام شده
نکته ی دیگه اینکه قیمتش چقدره
و با توجه به اینکه مادر بوردم یکم از قدرت 9600gt کم میکنه بهتر نیس یه کارت گرافیک ارزونتر بخرم که مادر بوردم بتونه از ماکسیمم قدرتش استفاده کنه (یعنی در حد 9600 gt با قدرت کم باشه)
ممنونم از جوابت
تستها رو كه ديدينقل قول:
نه خيلي نممياد پايين و تفاوت بيشتر تو رزولوشنهاي بالا كه حجم تكستچر زياد ميشه و گرافيك ميخواد از رم سيستم استفاده كنه پيش ميياد
شما ميتوني 9600gso 768M بخري حدود 150 كه چون رمش زياده ديگه خيلي كم از رم سيستم استفاده ميكنه و اختلاف قدرت ناچيز ميشه.
من كامپيوترم قديمي هست. مي خواهم آپگريدش كنم. به نظر شما كاري كه مي خواهم بكنم درسته يا نه.
مشخصات فعلي كامپيوتر من:
cpu:
intel celeron cpu
genuineintel
2.4 ghz
motherboard:
gigabyte technology
p4 titan series
FSB800 motherboard
modelname:GA-8S648FX-L
SIS 648FX + SIS 963 AGPset
socket 478
3 DDR / ATX / LAN
USB 2.0 /AC97 6-channel
ATA133
GRAPHIC:ATI RADEON 7000
RAM: 256
حالا مي خواه يك رم 1 گيگ بگيرم كه رمم بشه 1گيگ و 256 مگابايت. با يك كارت گرافيك. فعلا يك 200 تومني براي اين كار دارم. با توجه به اين كه پردازنده و مادربوردم قديمي هست به نظر شما اين كار را كنم.
چون مي خواهم اگه شد آينده كم كم پردازنده و ... را عوض كنم.
يك كارت گرافيك خوب تا 170 تومان بمن بگين. چيپست ATI ترجيحا.
در ضمن مي خواستم بدونم كارت گرافيك POINT OF VIEW چجورياست. چيپستش geforce هست.
9600GSO با قیمت 150 تومن.نقل قول:
9600gso
Ati هست يا Geforce
حافظه اش چند مگابايته
آيا به سيستم من مي خوره
سلام ممنون دوست عزیزنقل قول:
مادربردم P5LD2 DELUXE هست
فقط سی پیو 3 فول هست مشکلی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی نمایندگی هیز کجاست آدرس سایتش چیه
چجوری سفارش بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
شما حتما باید این سیستم رو بندازی دور (من که نگه داشتم واسه 4 شنبه سوری) و به فکر سیستم جدید باشی.ببین اگه الان بیای یک کارت 150 تومنی بگیری اولا به مین بردشما نمیخوره و ثانیا سی پی یو شما اصلا مناسب کارت شما نخواهد بود در نتیجه کارآیی کارت میشه یک کارت 30 تومنی.نقل قول:
من كامپيوترم قديمي هست. مي خواهم آپگريدش كنم. به نظر شما كاري كه مي خواهم بكنم درسته يا نه.
مشخصات فعلي كامپيوتر من:
cpu:
intel celeron cpu
genuineintel
2.4 ghz
motherboard:
gigabyte technology
p4 titan series
FSB800 motherboard
modelname:GA-8S648FX-L
SIS 648FX + SIS 963 AGPset
socket 478
3 DDR / ATX / LAN
USB 2.0 /AC97 6-channel
ATA133
GRAPHIC:ATI RADEON 7000
RAM: 256
حالا مي خواه يك رم 1 گيگ بگيرم كه رمم بشه 1گيگ و 256 مگابايت. با يك كارت گرافيك. فعلا يك 200 تومني براي اين كار دارم. با توجه به اين كه پردازنده و مادربوردم قديمي هست به نظر شما اين كار را كنم.
چون مي خواهم اگه شد آينده كم كم پردازنده و ... را عوض كنم.
يك كارت گرافيك خوب تا 170 تومان بمن بگين. چيپست ATI ترجيحا.
در ضمن مي خواستم بدونم كارت گرافيك POINT OF VIEW چجورياست. چيپستش geforce هست.
پس حداقل یک بودجه 500 هزار تومنی جور کن تا کل سیستم رو ارتقا بدی.
ممنوننقل قول:
این قیمت که شما دادی یه خورده گرون نیست
آخه به من 9600 GT رو 170 دادن
شما اين سيستم رو نميتوني آپگريد كني هم رم DDR از رده خارج شده و قيمت اينهائي هم كه تو بازاره خيلي بالااست گرافيك AGP به درد بخور نيست تو بازار و بدرد نخورهاش هم خيلي گرونه هم پردازنده سوكت 478 كه ديگه خدا بيامرزدش اصلا نميتوني پيدا كني تو بازارنقل قول:
جيفورس هست دو مدل داره 384 مگ و 768 مگ كه زياد هم فرقي با هم ندارند ولي به مادبرد شما نميخورهنقل قول:
دوست خوبم مشخصات سيستم دوستمون رو نگاه كن بعد پيشنهاد بدهنقل قول:
اون مادربورد بالاترين كارتي كه براش هست از برند اسپاركل 7600gs به قيمت 120 با 512 رم
يه مقدار تو بازيهائي كه به 2 هسته احتياج دارند (اغلب بازيهاي جديد) افت فرم پيدا ميكني. البته گرافيك انقدر قدرتمند هست كه به چشم نياد ولي همين گرافيك با يه پردازنده دو هسته اي بهتر عمل ميكنهنقل قول:
قیمتها برای رایان صباست تازه هم آپ دیت کرده تازه من هر کدوم رو یه 5-10 تومن پایین کشیدمنقل قول:
جدی؟با چه برندی؟؟بدو بخر تا تموم نشده!!:31:با 170 بتونی 9600GT بخری اصلا ضرر نکردی!!نه به اونکه 9600GSO رو 216 قیمت دادن!نه به این 1709600GT تومنی!!بالاخره بودجه به 260 میرسه که 4850 بگیری؟
مگه من ....... :31:دیدم نوشته بود میخواد کم کم کل سیستم رو عوض کنه اینو بهش پیشنهاد دادم.نقل قول:
با سلام
دوستان من میخوام بین 450 تا 500 هزار تومن برای خرید سیستم هزینه کنم
شخص مغازه داری این سیستم رو پیشنهاد داده
نظرتون چیه
cpu 8400 phenom / am core3
mb asus 3anh/almas
ram 2 gig ocz 800
graphic 512 gt real 8500
power 450 real /
نظرتون در مورد این قطعات چیه
من برای کارت ----- و بازی میخوام ضمن اینکه بیش از 500 هم نیمیخوام هزینه کنم
پس سی پی یو و گرافیک و مادربورد برام مهم هست
کل قطعات رو 530 قیمت داده
اگر ممکن هست قیمت همه قطعات رو بگید
کار من هم فوری هست ممنون میشک کمک کنید
ضمن اینکه گفته سی پی یو 3 هسته ای هست و مادربورد رو هم ایسوسیشنهاد داده و مدل Asus 3nah و گرافیک هم مدل 8500 geforce real و پاور هم 450 Real greenیشنهاد داده
کار من هم برای ----- و بازی هست
ضمن اینکه دوست ندارم سیستمی که گرفته میشه بعدا کم بیاره یا مدل قدیمی باشه البته بیشتر از 500 هم نشه
ضمن اینکه برای من خوب بودن قطعات خیلی مهم هست ایا قطعات و قیمت مناسب هست که چند سالی راحت باشیم
بقيه سئوالاتت رو هم تو تاپيك خودشون بپرس
اگر هم بازي واست مهمه به كمتر از 9600GSO فكر نكن از بقيه قطعات بزن رو گرافيك اضافه كن حدود 140 هست