پدرام جان خب آدرسشو برا ما پ.خ. كن مام حالشو ببريم خب !!! :ي
پدرام جان خب آدرسشو برا ما پ.خ. كن مام حالشو ببريم خب !!! :ي
تایید میشه :5:نقل قول:
بله وقتی تماس گرفته بودم به آقای شامینقل قول:
ایشون هم همین رو گفتند و گفتند که تا فردا درست میشه!
من تصمیمم رو گرفتم و تا چند روز دیگه به حساب این آقا پول رو واریز میکنم
چیز خاصی ندارهنقل قول:
این مدل یک pack هست که زمان عرضه بازی halo 3 وارد بازار شد برای طرفداران
که رنگ بدنه اون کمی تفاوت داره
و خیلی هم محدود ساخته شده
که تک و توکی هم که باقی مونده به قیمت های خیلی بالاتر میفروشن
دیدم بحث شکل کنسوله گفتم این دو تا رو بزارم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستم بدونم همه falcon ها 3چراغه میشن یا بعضی که مشکل دارن؟
t-gat بهتره یا verbatin
تراكتور ماكروسافت :ي آقا اگه اينجوري باشه كه فالكون بهتره !!!کد:http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=5NByr51PDEo
اي كاش مثل ps3 بدون صدا بود !!!
اي بابا اينها الكي آخه صدا چه ربطي به برد داره؟؟؟؟:41:نقل قول:
صداي توليدي مربوط به درايو كنسول هست !!!
البته من همچين صدايي از كنسول نميشنوم چون 3 متري از دستگاه فاصله دارم.....
قبول هم دارم درايوش يه كمي نويز داره ولي نه تا اين حد!!!!:18:
آره بابا مشكلي نيست !!! فقط يه وقتايي صدا ميزنه بالا !!! اگه جاسپر خراب نشه ديگه اصلا صدا موتور گازي بده !!! :ينقل قول:
مقايسه جالبيه ولي !!!
بعضی هاش که مشکل براش ایجاد کنننقل قول:
verbatim هم گرونتره هم با کیفیت تر
اما t-gate بیشتر پیشنهاد میشه
میتونم دلیلتون برای اینکه t-gate پیشنهاد میشه چیه؟
من شنیدم dvd های 9 گیگ t-gate زود خراب میشند!
دلیل من رده بندی dvd خام هایی که استفاده میشهنقل قول:
اول verbatim و بعدش هم tgate و بعدش هم aone
من خودم حدودا 25 تا از بازی هام روی tgate هستن و کوچکترین مشکلی تو این چند ماه نداشتم
خیلی ها رو هم میشناسم که استفاده میکنن
اگه از dvd درست استفاده نشه حتی Verbatim هم 1 ساعته خراب میشه
خوب کاری کردی دوست عزیز مبارکت باشه انشالله صد سال واست کار کنه.نقل قول:
نقل قول:
این فیلم راسته جاسپرا صداشون بیشتره من اول فک کردم جاسپری که من گرفتم فقط این فرقو با فالکون داره ولی مثه اینکه.....
البته وقتی فاصله از دستگاه دو سه متر باشه و مشغول بازی باشی صدایی متوجه نمیشی.
مجید کارش 100 درصد اطمینانی هست و همه جوره تایید میشه.نقل قول:
بچه ها دیشب که رفتم توی ---------- یک تاپیک پیدا کردم به نام "پیش فروش مرحله دوم آرکید جاسپر " که آقایی به نام "مجید شامی" این کنسول رو میفروخت! البته مدل پرمیوم هم آورده بود و من کاملا تصمیم گرفته بود که امروز هزینه رو براش کارت به کارت کنم!
ولی الان که میرم داخل سایت ---------- انگار این تاپیک پاک شده!
و وقتی از طریق گوگل آدرسش رو پیدا کردم این ارور رو میده:
اون حذف تاپیک هم مربوط به هزینه ماهیانه ای هست که فروشنده ها باید به سایت ---------- بپردازند و اگر اکانتشون تموم بشه تاپیک به صورت اتوماتیک حذف میشه و اگر دوباره پول رو واریز کنن تاپیک بر میگرد.. تا حالا هم 100 بار این تاپیک ها به خاطر این هزینه ماهیانه حذف شدن..
نقل قول:
كاملا تاييد ميشه!!!!
طريقه صحيح فروش اينترنتي اينجوريه كه شما جنس رو انتخاب ميكنيد..مامور پست جنس رو براي شما مياره بعد پولش رو به مامور پست ميدهيد !!!
هرگز قبل از خريد پول به كسي ندهيد!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم باید از جای مطمئن خرید کنه مثلا همین مجید تا حالا فکر کنم یک 2000 نفری ازش خرید کردن..نقل قول:
اگه من باشم هرگز همچین چیزی رو از یه فروشگاه مجازی نمیخرم .
دوست عزیز حالا شما بگو معتبر ترین کسیه که تو کل دنیا داره کنسول از طریق اینترنت میفروشه
اومدیم یه موقع خدایی نکرده خدایی نکرده طرف افتاد مرد !!! شما میخوای بری پولتو از کی پس بگیری !!!!؟؟؟؟
شما قشنگ پولتو بردار برو یه جای خوب که هم ببینی چی داری میخری هم با خیال راحت باهاش بازی کنی
من خودم بعد از تحقیق های که میکنم جنسها رو از اینترنت سفارش میدم و تا حالا هیچ مشکلیم نبوده..
شما باید یک تبدیل برای صدا بگیرین.. به همراه کابلی که اون رو به اسپیکر وصل میکنید..نقل قول:
عزیز من نگفتم که میخوام با مانیتور بازی کنم باید چیکار کنم !؟ گفتم واسه داشتن صدا با شرایطی که گفتم باید چیکار کنم !!
من با کنسولم به مانیطور وصله ولی به خاطر اینکه نمیتونم با صدا بازی کنم مجبورم با یه lcd 46 اینچ بازی کنم که اصلا دلم نمیاد با همچین تلویزیونی بازی کنم.
عکس 1
عکس 2کد:http://i16.tinypic.com/4r7rej7.jpg
کد:http://www.quarkr.com/app/upload/product/20081202/image(2552).jpg
مشکلی نداره خیالت راحت..نقل قول:
سلام من پلی 3 دارم خیلی وقته که میخوام ایکس باکس بگیرم اما میترسیدم سه چراغه بشه ایا الان که این مادر بوردهای جاسپر و فالکون اومدن دیگه سه چراغه نمیشن؟
سفارشی نیست .. این ها رو خود افراد عادی با کمی هنر درست میکنند .. یکی بود که از این کارها به سر قاب کنسول در میاورد..نقل قول:
دوستان چجوري ميشه ايكس باكس رو اين شكلي كرد؟
آخه تو فاميلامون بچه زياده ميخوام يه كاري كنم هر كي ايكس باكس رو ديد وحشت كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو سایت بازی سنتر.. قسمت game xbox و بعد هم دانلود بازی های Xbox360نقل قول:
سلام دوستان چند روزيه سرعت اينترنتم به طور وحشتناكي بالا رفته !!!
يه سايت معرفي ميكنيد كه بازي xbox360 به صورت iso براي دانلود بزاره؟؟؟؟
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=2350
نقل قول:
این فیلم راسته جاسپرا صداشون بیشتره من اول فک کردم جاسپری که من گرفتم فقط این فرقو با فالکون داره ولی مثه اینکه.....
البته وقتی فاصله از دستگاه دو سه متر باشه و مشغول بازی باشی صدایی متوجه نمیشی.
این فیلمی که دیدین 100 درصد fake و تقلبی هست قبلا هم در موردش بحث شده بود (اصلا فالکون و جاسپری در کار نیست و فقط یک کنسول هست)نقل قول:
تراكتور ماكروسافت :ي آقا اگه اينجوري باشه كه فالكون بهتره !!!
اي كاش مثل ps3 بدون صدا بود !!!
اون زمان هم که این فیلم پخش شد هنوز پریمیوم جاسپر تولید نشده بود و فقط آرکد بود که این جاسپره پریمیوم هست..
نقل قول:
راستش من از fake بودنش اطلاعی ندارم ولی من این تفاوت صدا رو خودم تو دو تا x360 که داشتم دیدم پرمیوم 60 خیلی کم صدا تر از جاسپری بود که حالا دارم
شما اگه اون تاپیک را کامل میخوندی به جواب سوال میرسیدی.در ضمن اون پست منفردی هم که برای شما گذاشتم در مورد همین سوال شما بود که 2 قیش صدا را به یک فیش 3.5 میلیمتری استریو تبدیل میکنه.که بیشتر اسپیکر ها ورودی صدا 3.5 میلیمتری استریو را دارند.نقل قول:
مرسی جیگر ولی من اگه این فیشو به دستگاهم وصل کنم که دیگه نمیتونم به مانیتور وصلش کنم آخه .نقل قول:
مگر اینکه بشه hdmi رو به مانیتور وصل کرد .
میشه ؟
یه نوع دیگه هست که شما فقط یه پایه میخرید که یه سرش فیش های سفید و قرمز صدایی که از کنسول میاد بهش میخوره و سر دیگه هم فیش 3.5 میلیمتری داره که اونو به اسپیکر وصل میکنین
اینم عکسش : از نوع سیمی
که شما دو فیش سفید و قرمز رو به یه طرف بعد یه کابلی که دوسرش 3.5 میلیمتری داره رو یه طرفشو میزنی به تبدیل طرف دیگه رو میزنی به اسپیکر
این یکی از نوع پایه ایش هست: که فکر کنم سیمی بیشتر به کارت بخوره
واقعا عالی بود مرسی دوست خوبمنقل قول:
فقط نگفتی از کجا تهیه کنم ؟
از همین الکترونیکی ها معمولا دارن . یا کامپیوتر فروشی هایی که لوازم جانبی هم میفروشن از نوع پایه ایش رو من خودم قبلا داشتم
سلام
آموزش کامل ریختن این هک جدیدی روی درایو سامسونگ رو بزارید در ضمن من درایو کپی شده میخوام ارتقا بدم فقط سریع چون 360 بازه.
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو ایکس باکسم به یه مشکل برخورد کردم.
خواهشا هرکسی می تونه یه راهنمایی کنه PLEASE HELP
....
ایکس باکسمو حدود 1سالی هست گرفتم . تاحالا مشکلی نداشت.
اما حالا نمیدونم چرا خروجی تلویزیون رو یپدا نمی کنه.
منظورم اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم هیچ صفحه ای نمیاد (با اینکه بعضی اوقات صداش میاد) .این آخرها هم که بازی می اومد وستای بازی رنگ بازیها تغییر می کرد مثلا سبز آبی می شد.
حتی رفتم یه خروجی دیگه هم خریدم و امتحان کردم اما بازم کار نکرد .
هیچکدام از علائم بروز خطا (چراغ قرمز) هم تاحالا نداده.
حالا دوستان عزیز لطفا راهنماییم کنید . باتشکر
HELP ME ...!
کمک کنسولم بازه آموزش آپدیت درایو سامسونگ رو بزاریدنقل قول:
سلام دوست عزیز:46:نه با برد جاسپر مشکلی پیدا نمیکنی .........نقل قول:
سلام Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box چطوری 2 نفره میشه؟OFFLINE
قیمت T-GAT چنده؟
یعنی هر مادر بوردی که بش فشار بیاد سه چراغه میشه؟
اگه هاردش به جای چسبیده باشه مشکلی نداره؟(بقیش ازاده)
جاااااااااااااااااااااااا نننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟ ؟:18::18::18:نقل قول:
شما اگه از تبدیل 2 فیش به تک فیش استریو استفاده کنید دیگه نمیشه به مانیتور وصل کرد؟؟؟!!!!
آخه صدا چه ربطی به تصویر داره.
اصلا پست من را خوندی؟؟(_به لینک هایی که دادم سر زدی؟؟)
پست زیر:
نکنه با پست زیر اشتباه گرفتی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3675784&postcount=5463
تبدیلی که من همان اول به شما معرفی کردم تبدیل زیر هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3677606&postcount=5495
پست منفرد زیر:
که دقیقا همین تبدیل دومی هست که starpars عزیز معرفی کرد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2726304&postcount=61
پست ها را یکم با دقت تر بخونی زودتر به جواب میرسی.:46:
موفق باشی.
حتی صاحاب مایکروسافت هم نمی تونه با این قاطعیت صحبت کنه ... !نقل قول:
هنوز جاسپر انتحان خودش را پس نداده !
اگه با كنسول كشتي نگيري ...خراب نميشه !!!نقل قول:
مخصوصا برد جاسپر (حدود 7 ماه هست كه عرضه شده هنوز حتي 1 مورد خرابي گزارش نشده )
عزیز دلم به من این نکات را یاد آور نشو ... من جزء اولین نفراتی بودم که سیستم لایو رفتم و هنوز هم جزء فعال ترین ها هم هستم ... من تا حالا 3 تا کنسول داشتم که تقریبا نزدیک 1 سال هر کدومشون عمر کرده ولی خیلی وقتا به خاطر سنگین بودن شبکه لایو 3 چراغ شده و...نقل قول:
هر لحظه احتمال 3 چراغ شدن وجود دارد ... در ضمن شما مطمئنی تا حالا جاسپر خرابی نداده؟:13:
نقل قول:
بله تا حالا که دقیقا 8 ماه از عرضه جاسپر میگذره 3چراغه شدن به خاطر معایب سابق دیگه درش دیده نشده
یه سوال تخصصی :
میشه از روی DvD های بازی یکی دیگه خودم رایت کنم ؟؟؟
اگه میشه DvD چند گیگ بگیرم؟
سلام
ببخشید که سوال من خیلی تکراریه.
این مدل Elite نسبت به بقیه مدل ها بهتره؟احتمال سه چراغ شدندش چقدره؟
برای طرز قرار دادن افقی بهتره یا عمودی؟
البته بازم ببخشید که اینقدر سوالای تکراری پرسیدم.
ربطي به مدلش نداره اصولا بيشتر مربوط به بردش ميشه !!!نقل قول:
كه الان همه جا فالكون هستش و به تازگي جاسپر هم وارد بازار شده كه بهتر از فالكون هستش !!!
احتمال 3چراغ شدن فالكون خيلي خيلي كمه مگر اينكه خيلي بد شانس باشي يا درست استفاده نكني ازش !!!
جاسپر هم كه فعلا به 0 رسيده احتمال 3 چراغ شدنش !!!
افقي بهتره !!!
dvd9نقل قول:
دیسک به دیسک نمیشه..نقل قول:
یه سوال تخصصی :
میشه از روی DvD های بازی یکی دیگه خودم رایت کنم ؟؟؟
اگه میشه DvD چند گیگ بگیرم؟
شما باید از بازیتون یک ایمیج بر رویه هارد بگیرید بعد به شما یک ایمیج اصلی به همراه یک فایلی چند کیلو بایتی با فرمت dvd. میده که شما باید این دو فایل رو داخل یک پوشه قرار بدین و فایل چند کیلو بایتی .dvd رو رایت کنید..
سرعت هم باید 2 انتخاب کنید..
سلام Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box چطوری 2 نفره میشه؟OFFLINE
قیمت T-GAT چنده؟
یعنی هر مادر بوردی که بش فشار بیاد سه چراغه میشه؟
اگه هاردش به جای چسبیده باشه مشکلی نداره؟(بقیش ازاده)
بازم سلام
نحوه شارژ باتری دسته چه جوریه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سوال اول رو بهتر بود توی تاپیک خود بازی می پرسیدین بهتر به جواب می رسین.ولی من خودم اونجا این سوالو پرسیدم قبلا و جواب گرفتم.وقتی وارد بازی می شید 3 گزینه می بینید و ارد گزینه ی دوم می شید.اون وقته که شما وارد burnout party شدین و می تونید بازی رو 2-8 نفره بکنید.چند نفره شدن توی این بازی اصلا چنگی به دل نمی زنه
قیمت دیسک های t-gate فکر کنم از 2500 تا 4-5 هزار تومنم باشه
بستگی داره شما چه چند ساعت بازی بگی فشار!اگه شما با فالکون تا 8 ساعت هم پی در پی بازی کنی مشکلی نیست.اما خوب این طور که گفته می شه جاسپر از این لحاظ بهتره.ولی شما با فالکون هم مشکلی نخواهید داشت.
منظورتون رو از این سوال آخری دقیق نفهمیدم.اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بدید
نقل قول:
[php]
ولی خیلی وقتا به خاطر سنگین بودن شبکه لایو 3 چراغ شده و...
[/php]
اين جمله يعني چي؟؟؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟ شبكه لايو چه ربطي به 3 چراغ شدن داره؟؟
بچه ها من هم به جمع xbox دار ها پیوستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!