تایید میشه ! تازه آخر ویدیو هم بود 20 دقیقه رو هی زدیم جلو ، هی زدیم جلو تا به اون 500 کیلوبایت و 30 ثانیه آخر رسیدیم . اسم آهنگ رو هم ظهر عطش بود مثل اینکه .نقل قول:
Printable View
تایید میشه ! تازه آخر ویدیو هم بود 20 دقیقه رو هی زدیم جلو ، هی زدیم جلو تا به اون 500 کیلوبایت و 30 ثانیه آخر رسیدیم . اسم آهنگ رو هم ظهر عطش بود مثل اینکه .نقل قول:
عجب داستانی شده اینم :دینقل قول:
اینم اون تیکه کامل با کیفیت خوب 7 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ختم به خیر کنید ماجرا رو :دی
ختم کلام اینه :
اصا چیز خاصی نیس ... آهنگ ظهر عطش محسن رو گوش داده و باهاش صحبت کرده گفته دمت گرم من 6 بار گوش دادم هر 6 بار نیم ساعت گریه کردم.
بعد به محسن گفته سری هم توش هست ؟ محسنم گفته آره بعد یه ماه منو بهم ریخت !
همین ... دیگه نیازی به دانلود فیلم 60 مگی یا 7 مگی نیس :31:
آخه من که دانلود نکرده بودم..از سایت chavoshi-DL گذاشتم..نقل قول:
این که اصا چیز خاصی راجع به محسن نگفته !
60 مگ دانلود کردیم کلا 500کیلوبایتش در مورد محسن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه حلاصه شده 60 مگ .....همون لینک بالایی هست که Greedy عزیز گذاشته..
من خودم فکر کردم تو 60 مگ شاید چیزهایی بیشتر در مورد چاوشی گفته شده باشه که مثل اینکه اینطور نبوده...تازه میخواستم دانلودش کنم..
سایت تخصصی موسیقی با نظارت مستقیم محسن چاوشی خواننده مطرح موسیقی پاپ ایران راه اندازی میشود.
این سایت به آدرس mchavoshimusic.net از روز جمعه، ۱۷ آذرماه شروع به کار میکند و پذیرای تمامی موسیقی دوستان در انجمنهای تخصصی مربوط به موسیقی خواهد بود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی : سعی میکنم برای شب یلدا تک آهنگی آماده کنم
پ.ن : عکس روی جلد محسن چاوشی فوتوشاپی هست که به مطبوعات هم رسوخ پیدا کرده :دی
مصاحبه جدید محسن چاوشی در آذر ماه 1391 با مجله ( زندگی مثبت )
نه خاص هستم نه سلطان
بر روی تصاویر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خبری از البوم جدید نیست ؟ تاریخ انتشارش مشخص نشد ؟ برای شب یلدا تک اهنگ داریم دیگه ؟؟؟؟؟؟
این اهنگ دلم تنهاست عجب اهنگی هستش فکر کنم نزدیک به 10 -11 بار دارم همین جور تکرارش میکنم و گوش میدم .
:n14: دم محسن چاووشی گرم :n16:
تو می دونی * تو خیلی وقته می دونی * نمی فهمی * چه بی اندازه بی رحمی :n14:
دوست مناون که فک کنم چه نیست که هست!نقل قول:
این آهنگ عالیه و بوف کور هم مثل اونه تقریبا" از گوش دادنشون هیچ کسی فک نکنم خسته شه!
البته آهنگایه دیگه و دیگه ای هم هستن که همشو نمیتونم بنویسم!:n02:
اره اهنگش فوق العاده است !!!نقل قول:
دوست من اون قسمت همون چه بی اندازه بی رحمی هستش !! خوشبختانه من اهنگ ها رو علاوه بر سیستم تو پلیرم که تفکیک خوبی داره هم گوش میدم و قشنگ میگه چه بی اندازه بی رحمی :n14::n14: بی رحم !!!!!!:n14:
«محسن چاوشی» در گفتگوی اختصاصی با سایت «موسیقی ما»:
آلبوم جدید، فقط با «بهروز صفاریان»!
موسیقی ما - بهمن بابازاده: جدیدترین آلبوم «محسن چاوشی» در آخرین مراحل تولید و اخذ مجوز قرار دارد و این خواننده این بار با تجربهای جدید قرار است وارد بازار موسیقی کشور شود. «من خود آن سیزدهام» عنوان جدیدترین آلبومی ست که این خواننده در آستانه انتشار دارد و مدت هاست که اخبار و شایعات مختلف درباره آن، در شبکههای اجتماعی و سایتهای خبری دست به دست میچرخد. برای خبردار شدن از اینکه آلبوم چاوشی در حال حاضر در کدام مرحله تولید و توزیع قرار دارد و او بعد این اثر، کارهای آلبوم بعدیاش را تا چه حدی پیش برده، دقایقی کوتاه را با او همکلام شدیم که بخشهایی از این صحبتها را میخوانید:
- طرح جلد
یکی از ماجراهای کشدار آلبوم «من خود آن سیزدهام» بحث طرح روی جلد این اثر بود که بارها انتشار آن را عقب انداخته است. برخی اختلاف نظرها بین چاوشی و تهیه کننده این آلبوم باعث شد انتشار این آلبوم همین طور عقب بیفتد ولی ظاهرا این ماجرا ختم به خیر شده و چاوشی بالاخره با یک طرح جلد خوب توانسته همه این داستانها را خاتمه ببخشد: «آلبوم به احتمال زیاد بعد از اتمام ماه صفر در بازار موسیقی منتشر خواهد شد و بالاخره طرح جلد آلبوم هم نهایی شد و اتفاقا به نتایج خوبی هم رسیدهایم. عکسهای زیادی برای این طرح جلد انداختهام و در حال کار روی جزئیات آن هستیم.»
- جزئیات بیشتر
تقریبا همه جزئیات آلبوم چاوشی در ماههای گذشته در رسانهها منتشر شده ولی او از جزئیات بیشتر اثرش گفت: «اشعار کلاسیک شعرا و مفاخر ادبیات ایران از جمله مولانا، وحشی بافقی، شهریار، خیام و باباطاهر در این آلبوم استفاده شده و داستان این انتخابها را هنوز جایی عنوان نکردهام. ماجرا از این قرار بود که قبل از اینکه پیشنهاد این اثر به من بشود یک کار در این فضاها داشتم. برخی دوستان آن را شنیدند و از آنها استقبال کردند و همین باعث شد انرژی من برای کار کردن در این فضاها بیشتر شود. هرچند آن اوایل خیلی امیدی به استقبال از طرف مخاطبان از این فضاها نداشتم ولی به مرور و بعد از پیگیری بیشتر مفهومی این قبیل آثار به این نتیجه رسیدم که قطعا مخاطب موسیقی هم میتواند با این اشعار فاخر و کلاسیک ارتباط عمیقی برقرار کند و به مرور این حسام بیشتر و بیشتر شد و حالا به اطمینان خاطر عجیب و غریبی رسیدهام. با انتشار آلبوم بهتر و بیشتر میشود، درباره این ماجرا صحبت کرد. شاید باورتان نشود ولی این روزها که در مراحل نهایی میکس آثار این آلبومام، به قدری درگیر اشعار مفاخر ادبیات ایرانام، که دیگر نمیتوانم در این برهه با آثار روز بازار ارتباط برقرار کنم. قصد بیاحترامی به کسی را ندارم و فقط حال و روز این روزهایم را گفتم. شاید بعد از انتشار این آلبوم دوباره به شرایط قبل برگشتم. امیدوارم مخاطبانام از عقب افتادن تاریخ انتشار آلبوم دلخور نشوند. قول میدهم که با دستی پر سراغشان بیایم.»
- فقط بهروز صفاریان!
چاوشی در انتهای صحبتهایش نیز درباره آلبوم بعدیاش گفت: «آلبوم «من خود آن سیزدهام» مال چند سال پیش است. من کارهای آلبوم جدیدم را شروع کردهام و حتی نصف آن را نیز به اتمام رساندهام. خبر داغی که برای مخاطبانم دارم این است که در آلبوم جدید همه فعالیتها و نظارتهای کلی بر عهده «بهروز صفاریان» است. او دو قطعه را در آلبوم تنظیم کرده و وظیفه نظارت کلی بر کلیت آلبوم را هم بر عهده دارد. من در همه این سالها وقتی در کارهایم به مشکلی بر میخوردم، فقط از بهروز صفاریان کمک میگرفتم. دوستی عمیقی بین ما بود ولی مشغلههای کاری باعث شده بود هرگز با هم همکاری نزدیکی نداشته باشیم. ولی این بار تصمیم گرفتهام که آلبوم بعدی را که تابستان سال بعد در بازار موسیقی کشور منتشر میشود، با کمک و همیاری بهروز صفاریان وارد بازار کنم. «فرشاد حسامی» هم علاوه بر تنظیم دو قطعه، میکس و مسترینگ آلبوم بعدی را هم بر عهده دارد. ولی همان طور که گفتم، کلیه موارد آلبوم در نهایت زیر نظر بهروز صفاریان است و او کلیت آلبوم را مدیریت خواهد کرد».
گفتنی ست پیگیریهای خبرنگار ما از آلبوم جدید این خواننده به اینجا ختم شد که ظاهرا برخی ترانههای این آلبوم را «روزبه بمانی» سروده است.
ترکیب محسن چاوشی و روزبه بمانی و صفاریان باید شنیدنی و جالب باشه !
مجله همشهری جوان
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همکاری بهروز صفاریان با محسن چاوشی در آلبوم جدیدش
محسن چاوشی ، در حال ساخت آلبوم جدید خود است . این اثر بعد از آلبوم من خود آن سیزدهم و در سال 92 منتشر خواهد شد .تا کنون 6 ترانه از این آلبوم را حسین صفا سروده است و محسن چاوشی ، بهروز صفاریان و فرشاد حسامی تنظیم این قطعات را بر عهده داشته اند .
محسن چاوشی و بهروز صفاریان که یکی از تنظیم کننده های خوب کشورمان است سال ها با یکدیگر روابط دوستانه دارند و این بار فرصتی دست داد تا با یکدیگر همکاری نمایند .
شایان ذکر است مدیریت و نظارت کلی این اثر را بهروز صفاریان در کنار محسن چاوشی بر عهده دارد و نوید آلبومی شنیدنی را به همه شما می دهیم .
اطلاعات تکمیلی آلبوم به مرور در اختیارتان قرار می گیرد .
کوتاه از من خود آن سیزدهم : این آثر پس از ایام محرم و صفر منتشر خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ebook.com/mchavoshifans
نمیدونم این آقای بهروز صفاریان تا الان چه آثاری ساخته و چه کاره هست و خواهد بود
امیدوارم در هر زمینه ای که به چاووشی کمک میکنه، بتونه مفید واقع بشه.
اما اگر واقعا قرار باشه توی آلبوم بعدی چاووشی از اشعار روزبه بمانی هم استفاده کنه خیلی خوشحال کنندست این خبر
چرا؟
چون الان حسین صفایی که قبلا فقط برای چاووشی شعر میگفت،
داره هم برای خودش، هم برای شهاب رمضان؛ هم برای 4تا خواننده جوون دیگه هم شعر میگه
و فکر میکنم این موضوع خواه ناخواه روی کیفیت اشعارش تاثیر منفی میذاره
اینکه چاووشی یه آلترناتیو خوب در کنار صفا داشته باشه رو خیلی میپسندم
و البته اینکه چاووشی همچنان به طور مداوم کار میکنه
و منتظز نمونده تا یه آلبوم بیاد،
بعد کار روی بعدی رو شروع کنه هم بسیار خبر خوشحال کننده ایه :n01:
واقعاً بهروز صفاریان رو نمی شناسید؟!نقل قول:
نمیدونم این آقای بهروز صفاریان تا الان چه آثاری ساخته و چه کاره هست و خواهد بود
امیدوارم در هر زمینه ای که به چاووشی کمک میکنه، بتونه مفید واقع بشه.
بهروز صفاریان با سابقه ترین و به اعتقاد اکثر کارشناسان حرفه ای ترین تنظیم کننده ی پاپ بعد از انقلابه.ایشون با هرکسی هم کار نمی کنن.اکثر بزرگان و آغازگران موسیقی پاپ بعد از انقلاب از جمله محمد اصفهانی،سعید شهروز،فریدون و حتی شادمهر عقیلی سابقه ی همکاری طولانی مدت با ایشون رو دارن
نه والا راستش نمیدونمنقل قول:
من تا همین چند وقت پیش همین روزبه بمانی رو هم نمیشناختم
کلا آدمی نبودم هیچوقت که ببینم حتی شاعر یه شعر قشنگ کیه
چه رسد به تنظیم کننده...
ولی خب تا حالا تو کارای چاووشی تنظیمهای کوشان رو خیلی دوست داشتم
و با توجه به سابقه ای که از ایشون گفتین فکر میکنم فضای کارش با فضای کارای معمول کوشان
که خیلی شلوغ هست و پر ریزه کاری (مثل حریص و "ها" و چمدون و...) فرق داشته باشه
که خب البته بد هم نیست.
چون فضای سنگین برای شعرهای عمیقی که عمده شعرهای چاووشی رو تشکیل میده ترجیح داره به شلوغی
و در ضمن من با کارای امیر جمالفرد هم اصلا حال نکردم...
واقعا غافلگیر شدم ... چاووشی و بهروز صفاریان و شعرای بمانی ؟! :n04:
نمیتونم تا تابستون سال بعد صبر کنم :n28:
تابستون بعد یه زمان و و عده الکیه که مطمئننا عملی نمیشهنقل قول:
همون بهمن و اسفند سال دیگه میاد
بیش از 400 روز از نظرسنجی بهترین آلبوم محسن چاوشی گذشت و
با توجه به اینکه مدتهاست رأیگیری تموم شده، وقت حذف نظرسنجی رسیده ...
سؤال نظرسنجی این بود که بین آلبومهای زیر از محسن چاوشی، کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟
- آلبوم متأسفم
- آلبوم یه شاخه نیلوفر
- آلبوم ژاکت
- آلبوم حریص
- آلبوم سنتوری
در نهایت با رأی 169 نفر از کاربران پیسیورلد،
آلبوم یه شاخه نیلوفر با 74 رأی
و با فاصلهی کمی از آلبوم حریص که 70 رأی آورده بود،
به عنوان برترین آلبوم محسن چاوشی (تا پیش از عرضهی آلبوم پرچم سفید) انتخاب شد.
عکسی یادگاری از شرکتکنندگان این نظرسنجی ضمیمهی پست شد.
نظرسنجی به زودی از تاپیک حذف خواهد شد تا جا برای نظرسنجیهای جدید باز بشه. :n16:
سینما پرس نوشت:
رادیو فصلی مهر، همزمان با شب ولادت امام موسی کاظم (ع) و شب یلدا با میزبانی از هنرمندانی همچون اخشابی، یگانه، چاوشی، بنیامین بهادری، جواد رضویان، مهران رجبی به کار خود پایان میدهد.
اختتامیه رادیو فصلی مهر پنجشنبه 30 آذر همزمان با ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع ) و شب یلدا از این شبکه به روی آنتن می رود.
گروه عصرگاهی رادیو مهر برنامه «یک قدم تا زمستان» را روز پنجشنبه از ساعت 16 تا 20 پخش می کند.گویندگی این برنامه را محمد سلوکی برعهده دارد.
شنوندگان رادیو مهر پنجشنبه پایان پاییز را در طولانی ترین شب سال با برنامه یلدای شنیدنی همراه خواهند شد. گروه شبانگاهی این شبکه از ساعت 20 تا نیمه شب میزبان هنرمندانی چون مجید اخشابی، محسن یگانه، محسن چاوشی، علیرضا شهاب بهرام حصیبی، بنیامین بهادری، جواد رضویان، مهران رجبی خواهد بود.
در یکی دیگر از بخش های برنامه یلدای شنیدنی، احمد دالکی پدر نجوم آماتوری ایران به بررسی علت طولانی بودن شب یلدا می پردازد . سید احمد وکیلیان به عنوان کارشناس برنامه به آداب و رسوم شهرهای مختلف ایران در شب یلدا را برای شنوندگان معرفی و بیان می کند.
در این شب بلند و طولانی دکتر طهرانبند مورخ و پژوهشگر متون تاریخی با حضور در این برنامه پیشینه تاریخی شب یلدا را بازگو خواهد کرد. حافظ خوانی یکی دیگر از آیتم های این ویژه برنامه است که با اجرای امیر نوری و رشید کاکاوند گوینده پیشکسوت رادیو پخش می شود.
همچنین همزمانی شب یلدا و ولادت امام موسی کاظم ارتباط زنده با شهر های کاظمین، مشهد وشیراز بر قرار می شود.
رادیو مهر پنجشنبه 30 آذر در دو بخش عصرگاهی ویژه برنامه شب یلدا از ساعت 16 تا 20، 20 تا نیمه شب با اجرای آرزو جعفر پور، ابوالفضل آقا خانی، حسین رفیعی، سید کمال هاشم زاده به سردبیری آرمان ستوده و تهیه کنندگی جواد فیاضی از رادیو مهر پخش می شود. رادیو مهر از اول فصل پاییز همراه با شنوندگان بوده و پس از برگزاری جشن شب یلدا و میلاد امام موسی کاظم (ع)به کار خود پایان داده و در فصلی جدید خورشید زمستانی با رادیو زمستانه طلوع میکند.
خیلی بعیده از چاووشی
یعنی اگه بیاد قشنگ یه تغییر استراتژیک توی رفتارش رو شاهد خواهیم بود
حالا مشخص نیست ارتباط به صورت تلفنیه یا حضوری ...
چون اگه حضوری باشه، با وجود اینکه برنامه رادیوئیه، اما کل برنامه های این رادیو به صورت زنده و تصویری هم از این آدرس پخش میشه :
به هر حال صوتی هم باشه باز سنت شکنیهنقل قول:
ولی چه جالب، نمیدونستم همچین کاری هم میکنن که تصویری نشون بدن
اگه محسن حضوری باشه که خیلی خوب میشه
در مورد آلبوم جدیدش هم صحبت میکنه حتما
دوستان به هر حال ما هم فایل صوتی و هم تصویری رو میخایم تا فردا دیگه :دی
تنکس پیشاپیش:n12:
دلتون خوش نکنید الکی
از این برنامه ها زیاد بودن که اعلام کردن چاوشی مهمان برنامشون هست
آقایون چی شد؟
اومد؟ چی گفت؟
من که اصلا نتونستم ببینم یا بشنوم
خبر حضور چاوشی در رادیو مهر تکذیب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز هم اعلام میکنیم : این خبر تکذیب شد و صحت ندارد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این آهنگ برا شب یلدا چی شد محسن ندادش بیرون؟
والا من تمام سایتا رو گشتم . خبری نیست فعلانقل قول:
-----------------------------------
هدیه ی کوچکی با دو مطلب اختصاصی برای منتظران 13
تراک ستمگر و قراضه چین که در آلبوم سیزده توسط کوشان حداد تنظیم شده اند مدت زمان نسبتا طولانی دارند که تنظیم بسیار گیرا و فوق العاده ای را هم دارا هستند ،فعلا اطلاعات خاصی از قطعه ی ستمگر نمیدهیم چون به واقع قطعه ی هیت و برگ برنده ی آلبوم است اما تراک قراضه چین هم که به مانند ستمگر از تلفیق هاوس الکترونیک با ساز های سنتی موسیقی ایران تنظیم شده ، فضایی جالب و نوازندگی بسیار اکتیوی را دارا می باشد! حتی به نوعی می توان آن را با تنظیم سیروان خسروی برای آهنگ خاطره های معین نیز در یک ژانر قرار داد که در این قطعه هم از 2 ساز استفاده شده! اجرای حجت اشراف زاده و محسن چاوشی در قراضه چین به نوعی خیره کننده هستند و به راستی که حجت اشراف زاده بهترین انتخاب برای اجرای 2 قسمت از این آهنگ توسط سید محمد جاسمی بود.
قطعا این 2 تراک از امید های اصلی موفقیت آلبوم در بین عموم هستند که با چندین بار گوش دادن به آن به مانند کارهای گذشته ی محسن چاوشی ارتباط خیلی بیشتری را با آن ها برقرار خواهیم کرد که این موضوع به طور عمیق تری در دیگر تراک های آلبوم هم دیده خواهد شد.
دوستان آلبومی تک آهنگی بابا محسن دیگه داره زد حال میده ها!
بابا منتظریما !
شب یلدا هم کشکی بود!:n13:
عزیز من شب یلدا کدومه ؟ کــی گفته شب یلدا قرار بود آهنگ بده ؟؟!نقل قول:
من فن پیچ فیس بوک و سایت شخصی و وبلاگ رسمی محسن چاوشی رو چک کردم همچین خبری نبوده ....
فکر کنم مطلبی که خوندی قدیمی بوده چون دقیقا سال پیش در شب یلدا آهنگ دلتنگ رو منتشر کرد..
دوستان خیلی " صبوریشون کمه " و "بیقراریشون زیاده" انگار ؛ یه خورده دندون رو جیگر بزارید خب :دی
فکر کنم یکی دو هفته دیگه آلبوم های موسیقی جدید سرو کلهشون پیدا شه و من خود آن سیزدهم چاوشی هم بیاد !
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند صفحه پیش وعده اش رو داده بودن(الیته محسن گفته بود سعی می کنم و قول قطعی نداده بود)نقل قول:
------------------------------------------------
در آستانه انتشار آلبوم من خود آن سیزدهم(برگرفته از سایت رسمی این آلبوم)
آهنگ شهریار باید یه چیز دیگه باشه!
برنامه دستان شبکه آموزش این هفته میزبان مانی رهنما بود که در جایی از این برنامه که صحبت از روند نزولی موسیقی پاپ شد عباس سجادی مجری این برنامه کنایه ی تمسخر آمیزی به محسن چاوشی و آهنگ «بگو مگو»ی او انداخت:
جالبه ، به دو جا از آهنگ هم گیر داد که یکی چرا از معشوق روی گردونده و یکی هم جایی که میگه( اره رو چو فرو کنی ، چه در کشی چه تو کنی ) . خب وقتی ما مکتب واسوخت رو میبینیم اصل بروزش رو از زمان وحشی بافقی میدونیم با شعر معروفش که با این مصرع شروع میشه :نقل قول:ما چون ز دري پاي كشيديم كشیديم // اميد ز هر كس كه بريدیم بريديم
و خود محسن هم توی خوانندگان امروزی فکر کنم اولین نفری بود که با "نفرین" توی همین سبک آهنگ خوند .این که مسخره کردن و طعنه زدن نداره !
دوم هم قبول دارم که اون شعر اره ... یه کم تنده ولی نه دیگه این قدر !!! خیلی از شعرهای آهنگای رپ بدتر از این هست که آدم تنهایی هم نمیتونه بهشون گوش بده .
نقل قول:
من به عنوان یک طرفدار محسن چاوشی اصلا از این حرف ناراحت نشدم..اصلا هم توهین آمیز یا تمسخر آمیز نبود..یک انتقاد کاملا به حق بود..
واقعا هم راست میگه ..ترانه ی بگو مگو یکی از ضعیف ترین شعر های حسین صفا و یکی از ضعیف ترین آهنگ های محسن چاوشی هست...
شعرش افتضاح ضعیف بود و عجیبه چطور محسن چاوشی حاضر شده همچین ترانه ای رو بخونه...
آهنگ نفرین و.... کجا و این کجا.