سلام امیر خان:40:نقل قول:
کاشکی با یه بار دو بار درست میشد.
نقل قول:
Printable View
سلام امیر خان:40:نقل قول:
کاشکی با یه بار دو بار درست میشد.
نقل قول:
سلام یه مشکل دیگه :
بعضی وقتها برای من پیغام Simcard Error میاد و آنتن گوشی میپره و اگه خاموش روشنش کنم دیگه گوشی بالا نمیاد و پیغام Insetr Simcard میده.مثل اینکه اصلا سیم کارت توش نباشه.اعصابم داغون میشه تا درست شه.هر از چند گاهی اینطوری میشه.ممنون میشم این یکی رو هم کمک کنید.
موفق باشید.
اگه سیمکارتت قدیمی باشه ( البته ربط به ولتاژ نداره ) ممکنه ای سی روی سیم کارتت نیم سوز باشه . اگه باشه باید ببینی از پشت سیم مثل حالت برآمدگی شده یا نه .
اگه باشه باید سیم رو عوض کنی . فکر کنم یه 8000 تومن اب میخوره
مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه. گاهی با خاموش و روشن درست میشه و گاهی نه !نقل قول:
دستکاریش نکن!
7000 تومن !نقل قول:
مال من اولا اينجوري ميشد ولي بعد از آپديت ديگه نديدم پيش بياد اين مشكل. فكر نكمنم ربطي به آي سي روي سيم كارت باشه !!!
البته حرف بزرگان كاملا درست ولي من اين مشكل رو قبل از آپديت گوشيم داشتم كه اون موقع با 1 يا 2 بار رستارت درست ميشد
سیم کارتم ایرانسله... ( نخند بابا مگه چیه؟:31:)نقل قول:
برآمده نشده ولی رنگ طلاییش بعضی جاها رفته و سیاه شده.
برا ایرانسل فکر کنم 3900 هزینه داشته باشه.
ممنون.:11:
من چطوری میتونم گوشیمو فلش کنم ؟
این گوشی ها رو نمیشه مثل نوکیا فرمت کرد ؟
بايد بسته بازگشت بگيري كه 7000 تومان قيمتشه . 3900 كجا بود ؟نقل قول:
خير . نوكيا كه خيلي راحته 3 تا كليد ميگيري فلش ميشهنقل قول:
خودم زنگ زدم به 130 از یارو پرسیدمنقل قول:
گفتم اگه سیمکارتو بسوزونیم بخوایم یکی دیگه بگیریم چقدر هزینه داره گفت 3900
به جان خودم راست میگم.
مطمئني ؟ بابا من 4 روز پيش رفتم نمايندگي ايرانسل براي دوستم گرفتم ...نقل قول:
حالا شايد تو اين چند روز ارزون شده باشه :46:
سلام
اینا چیه؟
چرا کار نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
سلام، چرا وقتی می خوام بلوتوث بفرسم پس کد می خواد؟
بعد از زذن پس کد Send field می ده. پس کد به دو طرق 1 می دم.
این مشکل رو با همه گوشی ها داری یا فقط با یه گوشی؟؟؟
میشه گفت تقریبا با یه گوشی دارم...:13:نقل قول:
اگه با یه گوشی این مشکلو داری پس مشکل از شما نیست.
گوشی طرف از این چینی هاست؟ چون منم بعضی وقتها با این جور گوشی ها به مشکل بر میخورم.
موفق باشی.
سلام دوستان
اگه م يشه اين چند تا سوالو جواب بدين
1- قيمت قلم p990 چنده
2-آيا نرم افزاري هست كهبتونيم با اون اس ام اس هاي فارسي رو در گوشي p990 به درستي دريافت و ارسال كنيم
3-براي حذف رمزي كه بر روي گوشي گذاشتيم و رمزو فراموش كرديم بايد چكار كنيم
توو این سایت یه منشی واسه سری P گذاشته !!!!!!!
یعنی میشه !کد:http://-------------.com/2008/03/_p_5.php#more
البته اين مال سري p هاي قديميه ، مثل p910نقل قول:
اگه بتونن براي uiq3 اينا رو پورت كنن خوب ميشه
سلامنقل قول:
1- حدود 260 هزار تومن.البته ديگه سخت بشه دست اول پيدا كرد.
2- بله شما با ريختن فونت ميتونيد اين كار رو بكنين.براي اطلاعات بيشتر به اين تاپيك مراجعه كنين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- نميدونم.از نيما خان (الدامبلدور) بپرس شايد بدونه چون اونم همين مشكلو داشت:31:
موفق باشي.
قلم 260 هزارتومن!!!!!:27::27:نقل قول:
سلام دوستان
بعد از مدتها دوري از نت دوباره برگشتم، هک جديد افزايش صداي اسپيکر گوشي رو ديدم، با کلي ذوقو شوق اجراش کردم ولي وقتي گوشي رو ريستارت کردم، مياد به لوگوي سوني اريکسون ميرسه ريستارت ميشه، و اينقدر تکرار ميشه تا مجبور شم باتري رو در بيارم، اين اولين باري بوده که با هک مشکلي داشتم، معلوم نيست چه سوتي اي دادم که اين بلا سر گوشي اومده!
چيکار ميتونم بکنم!؟ کمکم کنيد!
تو اين حالت ميشه گوشي رو آپديت کرد؟
لطفاً راهنماييم کنيد! فوري! ممنون ميشم...
سلام
منم دو بار به خاطر این هک همین بلا سرم اومد.
چارش آپدیته عزیز.....
آره برای آپدیت باید گوشی خاموش باشه.
موفق باشی.
آخ آخ ببخشید من حواسم نبود.روزه بهم فشار آورده:31:نقل قول:
قلم دو نوعه:
فابریک: قسمت هاش که از هم جدا میشن با قلاویز و حدیده به هم متصل میشن.یعنی تو هم پیچیده میشن مثل پیچ و قیمتش هم 7 هزار تومنه
چینی: با چسب به هم چسبوندن و اگه مثل من چسبش باز بشه باید کل قاب رو باز کنین تا تیکه ته قلم رو بتونین در بیارین.قیمتش هم 2 هزار تومن.
موفق باشید.
چجوری میشه گوشی رو هک کرد؟چه مزایایی داره؟
جواب اين سوالاتت و بقيه سوالات در مورد هك در تاپيك زير موجود است .نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
من امروز رفتم کافي نت برا آپديت گوشيم (p990i)
پي سي سوييت و برنامه آپديت سرويس رو نصب کردم!
يه مشکلي که هست اينه که وقتي گوشيو روشن ميکنم يا با کابل به کامپيوتر وصل ميکنم يا به شارژر وصل ميکنم روشن ميشه و آهنگه روشن شدنو ميزنه لوگوي سوني اريکسونم مياد بعد ريستارت ميشه، اينقدر تکرار ميشه تا باتري رو از گوشي در بيارم، يني خاموش نميشه!
تو مراحله نصب گفته شده باتري بايد فول شارژ باشه! سوال من اينه که وقتي اين حالت پيش مياد اصن گوشي شارژ ميشه!؟
داشتم ميگفتم! برنامه خودشو آپديت کردو مراحل کارم شروع شدو رسيد به جايي که فايلا از اينترنت تو گوشي ريخته ميشد يني مرحله آخر، تا 85 اينا پر شده بود که يهو نميدونم چي شد قطع شد همه چي! دوباره صفحه استارت آپديت سرويس اومد! بعد که گوشيو جدا کردم ديدم همون آشو همون کاسس! هيچ فرقي با قبل نکرده!
تروخدا راهنماييم کنيد! من بدونه گوشيم طاقت نميارم...
دوباره از اول براي آپديت وصل كن ، اين دفعه كمتر طول ميكشه .
اگه اين بار هم اينجوري شد مجبوري فلش كني گوشيتو
من گوشیم رو چند هفته پیش آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم فورمتش کنم میخواستم ببینم این ورژن همون ورژن آپدیت شدست یا نه چون نه به کیبورد فارسی نه به برنامه فلش پلاگین ونه به تغییر آیکون جواب نمیده:41:
سلام
مشکلات من با بلوتوث
گوشیم p990i و آپدیت نشده
من با دریافت بلوتوث از بعضی گوشیا مثلا k810 و s500 و k750 شدیدا مشکل دارم .
براحتی برای همه ی گوشیا بلوتوث مبفرستما ولی وقتی مثلا این دو تا گوشی میخوان بهم بلوتوث بفرستن نمیشه.یعنی چیزی از من نمیپرسه و توو گوشی طرف هم failed میزنه . باید 20-30 بار تلاش کنه تا یه فایل بفرسته ولی با گوشیای نوکیا یا بعضی از سونی اریکسونا اصلا مشکل ندارم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن چرا انقدر طول میکشه تا بلوتوثی که رسیده رو save کنه توو sms ها . واسه شما هم همینطوره ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گزینه power saving چی هست و کارش چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟
مرسی از حالا
شما از منو اصلی مشخصات Cda گوشیت رو بنویس ببینم آخرین ورژن هست یا نه؟نقل قول:
موفق باشی
بابا اینهمه به دیگران توصیه میکنی آپدیت کنن خودت هنوز آپدیت نکردی؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
چجوری گوشیتو تحمل میکنی؟ بابا برو آپدیت کن کاری نداره که... همه مشکلاتت هم رفع میشه.
مشکل طول کشیدن سیو کردن هم حل میشه.
power saving هم اگه آف باشه به شما اجازه میده همزمان با چند تا دستگاه متصل باشین.
موفق باشی
16200712 R6023نقل قول:
16200B177R1A01
به جز هک صدا و هک ساین به هیچ کدوم از هکها جواب نمیده مخصوصا تغییر آیکنها که به خاطرش مجبور میشم گوشیم رو فرمت کنم:13:
cda گوشيت كه درسته ، ولي ممكنه از آپديت باشه . اگه دسترسي داري دوباره بذار آپديت بشه گوشيت ، چرا آيكن ها رو جواب نميده ؟ وقتي يه پك آيكن ميريزي ارور ميده ؟
نه عزیز اصلا بالا نمیاد که بخواد ارور بده:13:و توی همون بخش انیمیشن اریکسون میمونه و من هم مجبور میشم فرمت کنم.نقل قول:
اول ببين اگه ميشه يه فرمت اينترنال بكن ، اگه نشد هيچ راهي جز آپديت ( يا فلش ) ندارينقل قول:
منظورم از فرمت همون فرمت اینترنال هستش دیگه.
یه سوال داشتم عزیز منظورت از cda گوشیت که درسته اینه که ورژن آپدیت شدست یا نه؟بعدش هم من گوشیم رو قبل اینکه آپدیت بکنم هک آیکون رو رو انجام داده بودم و کار میکرد.
سلام
من یک نرافزار برای record مکالمات می خوام.thanks:11:
سلام
یه مشکل عجیب. وقتی برام اس ام اس میاد اگه توش از این شکلکای متحرک استفاده شده باشه، شکلکارو نشون نمیده. ولی خودم که اس ام اس می نویسم می تونم از اونا استفاده کنم یعنی نشونشون میده.
مشکل & راه حل چیه؟
دوستان سلام
درمورد Cda یه سوال داشتم Cda گوشیم هست Cda162007/1 R6e28
که قبلا آپدیت کردم می خواستم ببینم جدیدتر اومده؟ بهتره آپدیت دوباره بکنم؟ :41:
ممنونم