به masoudboy: حذف محدوديت زماني تاليا
دوست عزيز،
طبق آخرين خبري كه من دارم، تاليا محدوديت زماني كارتهاي خودش رو به صورت موقت لغو كرده. تاليا حدود دو ماه قبل هم اين كار رو كرد، ولي با مخالفت شركت مخابرات كه كارفرماي تالياست، مجبور شد كه اين محدوديت زماني رو دوباره برگردونه.
ظاهراً يك هفته قبل از عيد با توافقي كه ميون مسوولين تاليا و مخابرات بهوجود اومده، بهشون اجازه دادن (طبق اونچه كه در قرارداد بين دو طرف هست) كه تاليا به طور موقت محدوديت زماني رو برداره و اين جوري كه بازار به جلو ميره، من پيشبيني ميكنم كه اين كار دايمي خواهد شد.
براي مطالعه بيشتر ميتونين به منبع خبر، سايت تاليانيوز مراجعه كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با uspharshad كاملاً موافقم!!
با نظري كه دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داده كاملاً موافق هستم. اين كه ما يه روز از اومدن GPRS ذوقزده بشيم و روز بعد بهخاطر هزينه اون فحش و بد و بيراه بديم، هيچ كمكي به هيچكس نميكنه. البته من هم شخصاً از اين پيشرفتي كه در تكنولوژي محل زندگيام صورت گرفته خيلي خوشحال شدم. ولي هيچ وقت فراموش نكردم كه براي شركت ايرانسل اونچه كه مهمترين هست، رسيدن به سود سرشاري از رهگذر ارايه اين سرويسه نه خوشحال كردم من و شما!
اون چه كه براي ما (جماعت مصرفكننده) حايز اهميته، تنوع خدمات، كيفيت سرويس و البته قيمت پايين هست. پس لازمه كه ما از هر حركتي كه به اين سو صورت ميگيره، حمايت كنيم. حالا ارتباطات سيار، تاليا، ايرانسل يا اپراتور سوم هيچكدوم تفاوتي نميكنه.
اين فورم واقعاً اين قابليت رو داره كه به محفلي براي حمايت از حقوق مصرفكننده تبديل بشه (همونجوري كه دوستمون تقريباً اشاره كرد). پس بهتره كمي منطقيتر به قضايا نگاه كنيم. :20:
شنونده نظرات شما هستم.
بالاخره استفاده كنيم يا نه؟
من يك سيمكارت اعتباري ايرانسل دارم.
اينترنتش رايگانه و بابت اونم تا الان چيزى از اعتبارم كم نشده.
آيا امكان داره كه پولشو بعدا از من بگيرن؟
شايد هم سيمكارتمو باطل كنند؟
شما چى از اين موضوع خبرى نداريد كه چى به سرمون ميارن؟ :41: