نه به خاطر تحریم ول نکردننقل قول:
چون تو مسیر کندن اثار باستانی پیدا کردن
فعلا کار معلق شده
گویا یه شهر قدیمی در زیر زمین دفن شده
Printable View
نه به خاطر تحریم ول نکردننقل قول:
چون تو مسیر کندن اثار باستانی پیدا کردن
فعلا کار معلق شده
گویا یه شهر قدیمی در زیر زمین دفن شده
هــــــه من شنیدم می گن کارشونو فعلا تعطیل کردن چون زیرش شهر تاریخی پیدا کردن...:39::27::39::16::16::16:نقل قول:
ببینید کی داره درس مردونگی میده!!!!! ببینم نکنه مردونگی اینه که ادم مثل تو بره تو فروم دوستش و به مدیرهاینقل قول:
اونجا پیغام خصوصی بده با این مضمون که:به فروم من بیاید و اونجا رو بیخیال بشید؟؟؟!!
درباره ی جواب ندادن به مزخرفاتی که گفتی باید بگم که من با ادما بر اساس سطح شعورشون بحث و جدل میکنم
و وقتی میبینم شعور یه نفر اینقدر کمه که به یه شهر توهین میکنه چرا باید جوابتو بدم؟؟؟؟ خود بچه های اینجا
هرچیزیو که باید میفهمیدن فهمیدن.
در ضمن نکنه اخرین دعوات با منو فراموش کردی؟؟؟ یادت رفت تمام پستاتو پاک کردیو زدی به چاک؟؟؟؟
در مورد بن شدنت
اونجا یه تاپیک مخصوص خانم هاست و اولش هم نوشته ورود اقایون ممنوع!!!!
حالا اینکه تو چرا اونجا پست میدی خدا میدونه!!!! یا سواد خوندن نداری یا یه منظور دیگه ای داری!!!!
تازه چه با افتخار از بن شدنت میگی!!!!!!!!!!! واقعا کار عظیمی بود باید بهت لوح تقدیر بدن
حتما منتظری خامنه ای بگه:رهبر ما ان جوانی است که در تاپیک خانم ها پست داد و بن شد!!!!!!!!!
در اخر از همه ی بچه های این تاپیک که اونقدر شعور دارن که به یه شهر توهین نکنن معذرت میخوام.........
معذرت واسه دهن به دهن شدن با این ادم!!!!!!!!!
ناصر جان درت رو بزار
تایپیک رو منحرف نکن
...................
خوب بچه من معضرت میخوام به خاطر صحبت های این دوستمون
دارو هاشو نخورده .
برای سلامتیش دعا کنید.
..........
ولی من فکر میکنم که متروی اهواز تا 200 سال دیگه افتتاح بشه
و نتیجه های ما بتونن ازش استفاده بکنن
من فعلا به غلط املاییت میخندمنقل قول:
جوابتم نمیدم اخه میخوام بچه ها بیان ازت تربیت یاد بگیرن:27:
فكر نكنم نتيجه هامونم مترو رو ببينن.:41:نقل قول:
فعلا كه همه چيز روي هوا معلقه و كار تا اطلاع ثانوي تعطيل شده.(معلوم نيست اون زير ميرا چه گندي زدند).:13:
به اميد ساخت مترو...:20:
من مونده بودم دلیل این جانفشانی چی بوده . نمیفهمیدم . نگو بنده خدا انجمن زده .نقل قول:
بابا انجمن . بابا ادمین . مبارکه . منم دعوت میکنی ؟
درود بر دوستاننقل قول:
:31::31:
عجب تروریسم شخصیتی اینجا راه افتاده:13:دوستان خواهشا با هر رفتار مسخره و دور از ادب بعضی از این جوجه یوسرا:13: اینقدر زود عکس العمل نشون ندن و از این خشونت در کلام و رفتار بکاهن!:11:
همگی موفق باشید!
بدرود تا درود
wow چرا من تا حالا اینو ندیده بودم ما چاکر همه بروبچز خوزستانی پی سی هیستیم.
:11:سلام بچه ها.خوبین
هنوز که بحث ادامه داره.
نمی خواین جو رو عوض کنید.بابا خوزستانیهای خونگرم............پس خون گرمیتون چی شد.
به امید دیدن پست های صمیمی و دوستانه مثل قبل
خدا نگهدار:11: