Spy Sweeper هم حال این ویروس رو میگیره اساسی!
Printable View
Spy Sweeper هم حال این ویروس رو میگیره اساسی!
shahbab جان شما خودت دستي ببين ميتوني اين فايل رو پاك كني يا نه توسط سيستم عامل يا چيز ديگه اي قفل شده و نميشه پاكش كرد
شايد اين دليل نود باشه البته فقط شايد
ebilove جان من تو يه سايتهايي رفتم كه فقط با معرفي ميشه رفت و نميشه در حالت عادي توش رجيستر كرد
بله امیر جان من قبلا رفته بودم تمام این کارا رو تست کردم این روش ها فایده ای نداره خوشبختانه فعلا سیستمم رو تا حدودی نجات دادم از این ویروس .ممنون از زحماتی که کشیدی. ;)نقل قول:
نوشته شده توسط amir_p30
انتي ويروس همه كاره با قابليت اپديت وسريال نامبر که سرعت سیستم رو پایین نیاره کسی سراغ داره؟ضمنا بين bitdefender و kaspersky و nod32 و ِDrweb کدومشون با توجه به مورد های گفته شده بهترند؟
+++
بین kaspersky antivirus و kaspersky internet security کدوم کاراتره؟
+++
لینک دانلود اخرین نسخه انتیویروسهای زیر رو به همراه کرک وسریال می خواستم .
kaspersky antivirus
kaspersky personal firewall
kaspersky internet security
ادقام شد!
میثم
سلام عزيز
سوالاتو تو يك پست هم بدي مشكلي پيش نمياد
قبل از طرح سوال هم پستا رو بخون اگه به جواب نرسيدي بعد بپرس
نود و كسپر اينجا زياد ترفدار داره چون در حال حاضر از بهترين ها هستن
در مورد بقيه سولات هم فكر كنم يك نگاه به پستاي قبلي بندازي جواب ميگيري
دوستان علت خاصی داره جواب منو نمیدین؟
یعنی من غریبه ام؟!!!
[IMG].. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مبين جان
من توي دو صفحه قبل كه سوالي نديدم
اگه امكان داره دوباره بپرس
نقل قول:
نوشته شده توسط mobin
mobinجان سلام سئوالت چی بود
اینجا ما ادم غریبه نداریم
مسعود جان به اعتقاد من، و احتمالا بيشتر دوستان، بهترين و كارآمدترين ضدويروس، كسپراسكاي است. kaspersky internet security نرمافزاري است كه برنامههاي ضدويروس، ضداسپاي، ضداسپم و ضد هكر را با هم دارد. اما چون برنامهي ضدهكر آن كامل نيست، من استفاده از ضدويروس كسپراسكاي را با يك فايروال كامل (مانند آخرين نسخهي outpost و بعد از آن zonealarm) توصيه ميكنم. البته مشكلي كه نسخهي كنوني كسپراسكاي (5.0.388) دارد اين است كه با بعضي از فايروالها ناسازگار است. احتمالا در نسخه نهايي 2006 اين مشكل ديگر حل خواهد شد.
اين هم لينك آخرين نسخهي نهايي ضدويروس كسپراسكاي (البته پس از نصب كردن، حدود 3-4 مگابايت آپديت خواهد كرد).
لينك License Key اين برنامه هم در بخش كركها داده شده.کد:Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.388
Download: http://d-eu-1h.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.388_personalproen.exe
مشکل من حل شد اشتباهم اين بود که آنتي ويروس قبليمو حذف نکرده بودم!!!:)